![]() |
Re: Care este cel mai tare joc din seria NFS?
sunt total de acord cu CRyS`!parerea mea e ca nfs porsche a fost primul joc..in care faceai o modificare la o mashina(la partea mecanica)...si o simteai pe bune!mea placut enorm jocu ala...si inco mai am!desi lam terminat de vreo 3ori:):shock: :tetter:
|
Am votat Underground 2, fiindca la Most Wanted nu mi-au placut culorile alea idioate si pentru ca nu era in lista NFS Carbon care mi se pare cel mai reusit.
|
Quote:
|
NFS Underground II - dupa mine e cel mai tare pt ca are o mare varietate de masini si multe posibilitati de a le modifica......
|
Quote:
|
Sincer as dori si eu acel patch ca atunci cand aveam calcu` ala vechi mergea cam sacadat si pe XP nu merge.
Multumesc anticipat :) |
mi se pare mai misto most wanted decat carbon din toate punctele de vedere. singura greutate din carbon a fost ultima cursa cu darius...:D
|
Da din toate seria Most Wanted e mia realist in anumite puncte de vedere al masinilor si a politiei ! si are o grafica excelenta ! Si NFS Underground UNU nu e de neglijat :D :-) ORICUM E DOAR UN JOK :D
|
dap e frumos si underground 1, ar fi fost o idee daca puteai sa te plimbi prin oras. am o intrebare si eu daca stie careva: in nfs u2 cand trebuie sa faci poza pt DVD Cover poti deschide portbagajul si capota masinii :?: mia spus cineva ca da... :(
|
Da merge dai akolo si inainte sa apesi enter ptr poza apesi pe sageti si pe fiecare sageata Cea de sus se deschide capota cea de jos se deschide portbagaju si stanga dreapta cele 2 usi
App inainte sa intri sa faci poza dai la hidraulice cu bounce si dai si cu sageti k te ia in aer cu usile capota si portbagaju deschise toate in acelasi timp Si arata super marfa :D. Stiu k si yo am incheiat joku de 4 ori k m-i plaktu mult prea mult :lol: |
si eu l-am terminat de mult ori dar n-am reusit deloc :( si faceam poze doar cu nos si bounce atata.cu ce masini ai terminat u2 most wanted si carbon :D?
|
Undergound 2 l-am terminat uc hyundai Tiburon si carbonu nu l-am terminat ptr k am jucat o ora si aproape il terminasem si l-am stersk mi se parea tampenie totala prea usor Adik la Most Wanted chiar m-am chinuit la Carbon jucma la pliktiseala si castigam deci nu are rost Carbonu man fii atent.
Cand te duci sa faci poza la DVD cover iti apare akolo si la un momenta dat iti da control car inainte sa faci selecteaza control car dupa asteapta sa se opreasca de tot sa stea pe lok si atunci apesi pe sageata da apesi usor odata finutz nu k taranu k iti pleaka masina de pe lok odata scurt si se deschide capota dupa deschizi usile si dupa portbagaju mie mi-au iesit toate si iti ies poze super :lol: Zici k vb despre masini adevarate cu asa patima tastez akuma LOL :lol: :lol: :lol: :lol: |
u2 most wanted si carbon le-am terminat cu mitshubishi lancer evo :D moartea mea :D. o sa reinstalez jocu sa si incerc, multam :P
alte joace cu masini ai mai incercat? eu am incercat ford racing 1,2 ; unu cu niste DTM-uri si altu ceva de genu fia gt. apropo uite cu ce ma laud si eu :lol: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...829#post718829 |
Haha tare :lol: Oricum atata am jucat NFS deoarece chiar dak sunt jocuri pe calculator sunt mult mai realiste decat celelalte jocuri de pe calculator si abia astept sa imi iau masina si sa am si yo cu ce sa ma laud :lol: :lol: :lol: :D :D
|
eu am mai jucat street legal racing redline era destul de itneresant ca te punea sa-ti faci masina nebunii pe ea alea alea :D
|
Eu am terminat NFSU2 cu \"Leutzu"\ dar e misto de exemplu daca ai tractiune spate la DVD cover faci un burnout arata mai... hmm... special... cerculete sau drift nu prea poti sa faci ca atunci chiar arata...
P.S. : Stick on topic ;) |
Cel mai tare NFS... a fost... NFS Porsche Unleashed, sau Porsche 2000, prezentarea + handling + grafica = imi venea sa ma duc la dealeru Porsche sa-mi iau un 911(pacat k n-aveam 120,000 USD in buzunar la momentu respectiv :P nu ca ash avea acu... dar asa ca chestie :P)
|
Dupa mult timp in care am negat dar trebuie sa zic ca NFS Porsche a iesit cel mai bine. Singurul simulator pana acum dar sa speram ca nu si ultimul !
|
underground 1 a fost jocul pt care am pierdut noptile in fata calculatorului, nush mi-a placut cel mai mult celelalte mau dezamagit toate, poate most wante mai merge dar carbonul.....naspa rau......asa ca undergroun 1 the best, poate pentru ca a fost primul
|
Quote:
|
Nfs MOST WANTED...cel mai nou si frumos!!! underground'u 2 are mega tuning de asta va place atat de mult:D
|
nah...as fi vrut sa fie si nfs carbon dar merge si underground 2... most wanted-ul il voi verifica mai tarziu...:-)
|
EO zic ca high stakesu e cel mai reusit dar ma rog... eu am nevoie de ajutor !! cum naiba pot sa instalez high stakesu pe XP?!?!?!? plzz vreau raspunsuri Hint:[cand deschid nfs exe. imi apare un comand prompt ]:sad: :sad:
|
nu mai stiu... high stakes... incearca un compatibility mode... prin properties...
Apropos de jocuri.... cred ca Most Wanted are suprematia... politaii aia sunt chiar ai naibii de la un punct incolo (wanted level ==6), dar compenseaza prin usurinta curselor normale.... Din Carbon mi-au placut cursele de canion....abordare interesanta.... |
Prea mult arcade, in toate jocurile NFS. Mie greu sa accept ideea ca poti intra in viraje cu 260km/h si sa nu patesti nimic, sau sa intri cu masina 300+ la ora intr-o alta masina si dinou, nu patesti nmk
|
Quote:
|
Deja am ales, NFS Porsche Unleashed. Jocu ala a fost asa de bine realizat(prezentare etc etc) incat pe mine, ma ducea intr-o stare, de voiam sa ma duc la dealeru porsche sa-mi cumpar un 911. Foarte tare jocu
|
ce bine ar fi sa-l reediteze(nfs5)mai ales ca au mai aparut modele.cum o fi o cursa cu un cayenne,sau mai stiu eu ce?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning