Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU--- (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/25866-intalnire-4tuning-ro-reloaded-19-noiembrie-bacau.html)

bakal 30-10-06 15:38

Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU---

eu unu ma anunt ca vin.
sa fim multi si sa fie distractie

Zerofast 30-10-06 15:52

de intalnire ne ocupam toti...ne intalnim cu toti cred sambata sau dumnica asta si vb dif aspecte si dup ai ..dam si programul si tot ;)

Bmw_Rulllzzz 30-10-06 16:06

ne pare rau pt intamplare TAZ, poate reusesti sa o faci pana atunci, mai ales daca nu e grav si oricum o faci pe asigurarea lu' ala care te-a botzit ;) baga si tu ceva poze ca sa vedem cat e de grav. daca va inatlniti sambata sau duminica anuntati-ma si pe mine. plssssss zerofast

TAZ_IS_04_JMG 30-10-06 16:15

pe asigurare lu ala care o fujit de fapt si nu i-am vazut dect o juma de nr...era de neamtz...si era un harb de dacie 1300.....
.....sper sa o fac.....nu e mare lucru...mi-a rupr spoileru si mi-a indoit oleak lateralu....
vom vedea.....am vb cu cineva si mi-a zis 3 mil pt ca suntem prieteni

Bmw_Rulllzzz 30-10-06 16:48

deci vezi.....nu-i o problema prea mare ;) ne vedem pe 19 la bacau !!!!!!!! ok ???

slip 30-10-06 16:52

ok :D.. :P ... bagarea in seama
cu japca...
asadar...si eu abia astept sa vin..numai sa fie serioasa treaba.. k sa nu vin degeaba...si.. .inca o treaba...
cei din iasi..care vor sa mearga de sambata seara... sa dea niste pareri aici..poate plecam mai multi ... ;)
va salut...

DeeaBaby 30-10-06 17:30

Quote:

Originally Posted by slip (Post 604754)
ok :D.. :P ... bagarea in seama
cu japca...
asadar...si eu abia astept sa vin..numai sa fie serioasa treaba.. k sa nu vin degeaba...si.. .inca o treaba...
cei din iasi..care vor sa mearga de sambata seara... sa dea niste pareri aici..poate plecam mai multi ... ;)
va salut...

vreau si euuuu:( iar ma bag in seama cu japca nu?:)

mihay 30-10-06 17:36

pe baeti cu daciile ii primiti :D poate ne mai facem de cap si acolo sau nu avem voie ca avem dacii :D

mertan 30-10-06 18:44

Quote:

Originally Posted by DeeaBaby (Post 604806)

pai nu te bagi cu japca... oricine este binevenit...

Yonut21 30-10-06 21:59

Quote:

Originally Posted by DeeaBaby (Post 604806)

Vad ca esti din Botosani, contacteaza-ma pe id-ul shumi_nr1 si poate mergem impreuna la bacau. :)

CRyS` 31-10-06 16:44

Cei din Iasi se vor aduna...ori de Sambata seara ori de Duminica dimineatza!

TAZ_IS_04_JMG 31-10-06 17:18

revin si eu cu ultimile stiri...1....pana atunci masina mea e gata de 5 ori(dupa micu incident)...2...s-ar putea sa nu ma intalnesc cu voi la bacau...pt ca planuiesc o plecare in frantza....asta e...toate relele duc la bine....trebuie sa mai schimb si eu cate ceva la masina...sau poate chiar sa schimb masina

Bmw_Rulllzzz 31-10-06 17:49

Quote:

Originally Posted by mihay (Post 604817)
pe baeti cu daciile ii primiti :D poate ne mai facem de cap si acolo sau nu avem voie ca avem dacii :D

sunteti bineveniti cu orice mijloc de locomotie :lol: :lol: :lol:

DeeaBaby 31-10-06 17:51

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 605951)
sunteti bineveniti cu orice mijloc de locomotie :lol: :lol: :lol:

hah..bine-asheaa.:-) . atunci vin si eu cu roaba mea tunata 8)

Bmw_Rulllzzz 31-10-06 18:06

Quote:

Originally Posted by DeeaBaby (Post 605955)
hah..bine-asheaa.:-) . atunci vin si eu cu roaba mea tunata 8)

perfect........o sa mai fie o fata printre atatia baieti. sper sa reusesc sa o conving si pe prietena mea sa vina si ea cu masina ei:D

CRyS` 31-10-06 18:12

Total OffTopic...Cu cine am vorbit Sambata dupa masa la telefon despre intalnire..ca eram la serviciu/foarte ocupat si`am uitat numele :(

CRyS` 31-10-06 19:16

Shi daca venim de Sambata...ca eu as vrea sa vin!Mai vad si eu Bacaul...Un hotel asa mai curatzel unde sa dorm... gasesc :D!

mertan 31-10-06 21:01

am venit cu vesti noi.... eu zic ca am reusit sa iau o oferta cat de cat acceptabila pentru comunitatea 4 tuning si pentru sparti si pentru fomisti. :))

camera la camping e 200.000 de persoana... apa calda... caldura... dar baia e comuna... o ciorba de burta e 5 lei.. si la una comandata primesti 2... adica 2.5 lei bucata... ciorba de fasole e 3.5 2 portii.... iar pe la mancaruri... la 4 portii comandate primesti una... numai dinastea... eu zic sa facem party mega party..... si haleala... si dormit... si tot e vrei voi... daca reusesc sa il aduc pe claudiu.. care e dj la radio 21... sa vb cu el... o sa iasa ceva zic eu...

E INVITATA TOATA ROMANIA... TOATA COMUNITATEA 4TUNING DIN ROMANIA... am nevoie de ajutorul lui Gratian si a altor mari pe site... pentru a mediatiza problema pe situl principal.... adica pe prima pagina... si sus acolo cu rosu... asta am vrea noi....

multumesc de intelegere...

CRyS` 31-10-06 21:05

Bravo Mertzane!U`r the best!

mertan 31-10-06 21:24

stiu ca va plac fetele... stiu ca vreti sa le plimbati cu bmw-eurile si cu mertzanele... dar nu acuma... atunci le puteti plimba la intalnire... pe moment... deocamdata trebuie sa discutam depsre intalnire.... vreau ajutorul fiecaruia... sa dea bomba in toata tara... la bunici la parinti... la caine la pisika..... toti toti toti... va rog eu multe... vrem sa fie multiiiii multi multi.... incercam sa se trimita multe stikere 4tuning ca stiu ca sunt probleme cu asa ceva....

slip 31-10-06 21:32

suna destul de bine... c ai zis...acolo.. mertan..
in schimb.. am un singur,... "dar" ..
dar cum sunt casutele..sau c sunt alea...?? k am citit eu k e camping..dar.. la camping...ma cam pish p mine de frig..intelegi..ce vreau sa spun...
inteleg k este inauntru cald...dar.. totusi... as vrea///dak si niste poze ceva.. sa vad si eu cum arata...
nu zic k nu mi-ar prii... :)) k vin si eu cu cineva...si am nevoie de intimitate :P ...dar... ma hotarasc...dupa c aud detalii :P ms frumos..
si inca o treaba.. nu vreau sa aud replici de genu.. "nu iti place..nu vii"..sau asa ceva.. k nu e cazu

eu va salut... si sper sa ne vedem..sanatosi..cat de curand :D

CRyS` 31-10-06 21:38

Cu stickerele e greu...in rest va fi bine!

P.S. Slip...tare semnatura! :)

mertan 31-10-06 21:40

am sa revin cu poze cat de curand...

Bmw_Rulllzzz 31-10-06 21:47

slip !!!!!! 1. imi place semnatura ta, ce faceai acolo? drifturi???? parca eram si yo p'acolo :D sau yo filmam??? :D:D:D 2. pai te incalzesti si tu cu.....persoana cu care vii....si apoi un show, o bauta, un chef 4tuning ;)

slip 31-10-06 21:54

:))) ... imi place ce aud.. :D ... de baut ...vin sa beau.. nu discut.. :D dak ma prindetz in forma buna...nu ramane bere nicaieri :D
dar sa vedem .. k e frig tare afara...
cat despre incalzit.. hmm...dai seama k ma incalzesc eu.. cu ea :P dar..am nevoie si de un locushor al nostru :D na..k sa am unde dormi linistit..
da crek dupa bautura... dorm in shantz neintors :)))))
+ k am shoferitza.. >:))) :lol: pot sa beau cat vreau :D ..
astept .. ziua de 19 :P
saluty..

bakal 01-11-06 11:54

va sa zica avem unde sta de sambata.pai in cazul asta eu zic sa ne pregatim sa dam o petrecere, sa ne adunam toti in campingul acela si dumineca saplecam de acolo in coloana(care o mai putea) si sa participam la intalnire si la evenimentele ce o vor urma.

imi place ca baietii "e" voiosi

slip 01-11-06 18:28

astept si eu cu nerabdare :D sa vin... numa sa fie treaba serioasa da??? sa fie mai tare k la iasi.. :d
k sa nu vin degeab :D

astept oferte acolo.. provocari..kestii ;) (la masini...la fotbal..la bere.. la ..c ma pricep si eu cat de cat :)))....:P )

va salut cu respect si fara "no offense" ..asa k sa nu mai zica marius nimic :P t salut man :D

bafta

-ZZ- 01-11-06 19:11

Deci mertane sa inteleg ca tu organizezi intalnirea :???: :???: :???:

Daca cazezi lumea la Gheraiesti la -5 grade nu stiu cine mai este viu dimineatza...succes oricum.....cred ca va iesi tare :???:

mertan 01-11-06 19:23

dar e caldura... si apa calda...

ESPinoza 01-11-06 19:31

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 607403)
Deci mertane sa inteleg ca tu organizezi intalnirea :???: :???: :???:

Daca cazezi lumea la Gheraiesti la -5 grade nu stiu cine mai este viu dimineatza...succes oricum.....cred ca va iesi tare :???:

si eu ash dori niste poze cu locurile de cazare... sau o oferta daca se poate cu ce hoteluri sunt si ce pret

cristi_407 01-11-06 20:21

Ce caldura e? :) afara :) sau unde sa stea lumea..Nu mai lua in considereare Gheraiestul..

ESPinoza 01-11-06 20:38

si inca o intrebare pt baietzi din botosani iasi suceava.. ce zicetzi stabilim o ora de intalnire la targul frumos sa mergem totzi o datA?

Bmw_Rulllzzz 02-11-06 00:40

Quote:

Originally Posted by slip (Post 607334)
astept si eu cu nerabdare :D sa vin... numa sa fie treaba serioasa da??? sa fie mai tare k la iasi.. :d
k sa nu vin degeab :D

astept oferte acolo.. provocari..kestii ;) (la masini...la fotbal..la bere.. la ..c ma pricep si eu cat de cat :)))....:P )

va salut cu respect si fara "no offense" ..asa k sa nu mai zica marius nimic :P t salut man :D

bafta

te provoc la .......la.........la..........fotbal ;) pe hartie :lol: si yo te salut :!:

nu stiu de conditiile de acolo dar cu o fata (chiar doua, trei) si o sticla de tarie se incinge atmosfera :D

CRyS` 02-11-06 07:10

Ne vom vedea la Tg Frumos in jur de 10..... 9.30- 10!

slip 02-11-06 07:23

asta daca pleci duminica dimineatza ... ori eu eram hotarat sa plec de sambata seara :D cand ies de la munca...
inca o treaba... deci dak e frig.. la casutze.. (cum banuiam) vin numai la party..dak se face.. si am eu unde sa dorm.. nu e mare problema.. dar poate stie cineva un hotel misto si accesibil...in sensul in care nu am de gand sa dau 200 de euro p o camera cu un pat si.. mai stiu eu c :P
deci daca s-a interesat cineva despre niste oferte..astept si eu k si espinoza :D

****-o.t.(aleks)
va salut

aleks 02-11-06 09:28

am facut ceva studiu de piata pt cazare in bacau
cazare ieftina, daca e vorba sa ne limitam la cateva sute de mii, e de preferat la hanul lui matei, rezervarile le pot face fara probleme, doar sa stiu cate locuri, sunt camere la 30 ron ( cu baie pe hol) si la 50 ron ( cu baie in camera) este caldura, mancarea e buna si ieftina.
pentru ceva mai multi bani, ar fi indicat motelul de la selena karting, de exemplu (120 ron ) camere f bune, restaurant incapator, si e fix langa locul nostru de intalnire uzual...
aveti propuneri alternative? (campingul de la gheraiesti e ok, dar, mai mult vara, si mai degraba pt bairame dekt pentru locuit...)

CRyS` 02-11-06 09:48

Sincer sa fiu acuma....Camping suna naspa!Un hotel de 1 stea ....cu o baie in camera suna mai bine!Putem merge noi oriunde,sus in muntzi ...facem acolo party si venim inapoi la hotel!
Eu optez pt hotel,cel mai sigur!

aleks 02-11-06 10:01

variantele pe care le-am pus mai sus sunt ok, eu as sta acolo fara probleme...
asta nu inseamna ca nu astept alternative referitoare la cazare, daca stiti ceva mai bun....

Bmw_Rulllzzz 02-11-06 11:07

:punch: :punch: :punch: :nervious: :nervious: :boxing: :boxing: :anger: :anger: :zombie: de ce ai sters posturile aleks ?????!!!!!!
==================================================
pentru ca este off-topic f mult, discutii de dragoste, agatzamente, etc, total fara nicio legatura cu subiectul topicului, pentru asta avem cafeneaua, aici sunt alt gen de discutii-aleks

ESPinoza 02-11-06 11:41

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 607994)
am facut ceva studiu de piata pt cazare in bacau
cazare ieftina, daca e vorba sa ne limitam la cateva sute de mii, e de preferat la hanul lui matei, rezervarile le pot face fara probleme, doar sa stiu cate locuri, sunt camere la 30 ron ( cu baie pe hol) si la 50 ron ( cu baie in camera) este caldura, mancarea e buna si ieftina.
pentru ceva mai multi bani, ar fi indicat motelul de la selena karting, de exemplu (120 ron ) camere f bune, restaurant incapator, si e fix langa locul nostru de intalnire uzual...
aveti propuneri alternative? (campingul de la gheraiesti e ok, dar, mai mult vara, si mai degraba pt bairame dekt pentru locuit...)

la motelul selena karting e 120 cu 2 paturi nu? adica 2 persoane? daca e asa mi se pare convenabil mai ales ca e aproape de locul intalnirii :)

All times are GMT +2. The time now is 12:53.

- Copyright 2026 4Tuning