![]() |
Re: Car-Audio SHOW Team
Quote:
La o lucrare e bine sa ai ceva de mancare, tigari, o lada de bere :) ! Cu siguranta ne vedem in 14 zile , 21 de ore, 55 minute si 35 de secunde :twisted: ! |
As avea si eu nevoie de ceva sprijin, pareri, idei, sfaturi de la "echipa mea"
Configuratia actuala este : amplif: duval audio vector vt-8000 1.150rms@1ohm sub: GZ Hydrogen 30x incinta home made cam pe la 35-40hz. nu stiu sigur, o sa incerc maine pe sinus sa vad la cat suna si voi revenii cu reply. medii si inalte stock, neamplificate... baterie varta noua (o saptamana) 70ah cabluri 50mm urmeaza big 3 zilele astea, sau macar baterie-caroserie cu 50mm subul face destul de mult flex acum (lasand la o parte plasticele din masina care strica totul:( ) parerea voastra care ar fi? sa fac alta incinta, mai mare, mai jos acordata sa cante pt spectacol sau o incinta pt spl sa dau scor la masuratori? am un golf 3, deci masina rezoneaza la 56hz... pareri, propuneri?:D |
Quote:
|
dydy@ sincer sa fiu eu optez pentru incinta de muzica cu toate ca nu strica nici una de scor...pentru o incinta de scor trebuie sa iei in calcul mai intai categoria in care vrei sa intri sa analizezi putin scorurile date si sa te hotarasti daca se merita riscul de a sta doua zile fara muzica :D ...
Oricum ar fi da-mi add pe preda.tiberiu sau pe mail sa dicutam mai mult si incerc sa te ajut cu oricare din cele doua proiecte.... Pana la incinta poate reusesti sa faci big-3 ul care o sa faca sens atat pe sinus cat si pe muzica... PS.Ai totusi grija cu difuzorul ca este destul de firav si de pretentios la o incinta de scor...iar daca mai ai si o lipsa de curent e si mai rau...Ampliful nu il cunosc deci nu stiu ce sa zic de el... Discutam mai mult pe privat,mail sau mesenger |
3 Attachment(s)
Work in progress :>
Ne pregatim pt SHOW! Ar trebuii sa sune undeva la 30hz, dar cu masina... sper sa sune pe la 32-33hz. maine sper sa fie gata. |
1 Attachment(s)
Felicitari Andrei...baga mare ca nu mai este mult si trebuie sa iasa bine...
----------------------------------------------------------------------- In alta ordine de idei....Aproape am finalizat semnatura...Pareri??? Ne mai jucam cu culorile si maine o vom finaliza....Poate adaugam si ceva alb prin ea... Ramane de vazut!!! |
join si eu in acest TEAM...... prezentarea sistemului si pozele vor veni in viitorul apropiat
|
Pune ceva alb sau galben prin ea Tibi ! Sa-ti sara mai bine in ochi !
|
""Parca estem frati"" da asa o sa fie...cuvantul "SHOW" o sa fie de culoare alb...
Cine voteaza pentru egalizatoarele din colturi sa fie tot albe...??? Eu sunt indecis...dar cred ca pe alb ar arata bine... |
Vot pentru. Tibi daca ai nevoie de ajutor ma bag si eu la ceva editare dar la nivel entry !
|
ceva flexe la 28 hz de la mine :>
https://www.youtube.com/watch?v=LgkhrwIsCIo si un cup trick https://www.youtube.com/watch?v=B3Mg7rls3W8 |
ai gusturi bune :D
sugga cooker:D daca mai vrei cateva in genul SI mai interesante pm me ;) |
Pute a liniste de o luna, ceva nou:paper::blahblah::headfones
:lol: |
Si o sa tot puta pana vine caldura...:D...Am intrat toti in concediu pana in Martie...
|
oficial, ca neoficial sigur mai mesteriti cate ceva prin ograda...:D
|
Dam cu sapa,strangem frunze,tundem pomii .... mai bine spus ne pregatim de iarna!!! :))))
|
poate voi ....eu de-abia m-am apucat de masina :D ...acum avem timp de schimbari ... ;)
|
1 Attachment(s)
Toata lumea iarna se baga la barlog cu muzica... Eu inca o am pe masina, canta zilnic... mai incet cand e frig afara...
Si un prim rezultat la CNCa finala bucuresti Grand Prix Locul 3 - Maxi 3000 Amp: 1kw@1ohm Sub: GZ Hydrogen 30x Alternator stock 70a baterie Varta 70a noua Cabluri 50mm2 Incinta 200 litrii acordata sub 30hz :> Scorul a fost de 136.8 la 28hz... total nepregatit pt scor :P doar muzica :D |
Ehe...macar tu esti fericit iarna asta ca ai muzica pe masina nu ca noi...:D...Felicitari pentru scor...chiar mi-a placut...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=6JyFJfsKNq0 |
Tibi draga, ai abandonat brand-ul sub al carui acoperis ai cladit acest thread?
Vai Tibi draga dar ce urat! :)) |
Quote:
Vreau si eu sa achizitionez un subwoofer si o statie dd. Combinatia ar fi cam asta:woofer: Digital Designs, DD, 3510, 25 cm Subwoofer 4800 Watt 2 x 1,5 Ohm DVC iar statia: Digital Designs M1c, 1 x 1150W @ 12V acuma intrebarea este daca merge asa? eventual imi poti propune alta statie? |
Quote:
|
Te pup Tibitzule ! :D
|
Mama vladutule ce viata era aici 🤣🤣🤣 aveam team ul meu !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning