![]() |
Re: Maşina mea: Astra h black pearl
O aseaza bine tare prelungirea, un set de faruri cu lupa pe fundal negru lipseste:D
|
Da stiu ca da bine ceva pe lupa dar vreau ceva pe originall nu ma incurc cu "chinezarii"
|
Pica bine de tot prelungirea aia;)
si eu sunt de parere ca farurile oem cu lupa sunt cele mai frumoase... |
App vreau sa schimb culoarea jantelor in carbon perlat varianta deschisa sau gunmetal voi ce parere aveti??
|
Si eu vreau sa le fac carbon sau gunmetal dar la tine arata parca mai bine negre.Ar mai trebui praguri si prelungire spate si e gata.
|
Daca nu pui folie pe stopuri(eu nu as pune) poti vopsi etrierele rosii
|
Hmmm negreee nu le fac sunt prea comunee, in legatura cu pragurile si extensie spate sunt in cautareee daca stie cinevaa doar cele opc line
|
Arata impecabil masina :D Imi place abordarea asta -blacked out- si parerea mea e ca jantele astea arata genial in culoarea de acum.
Totusi, am niste pareri pe care vreau sa ti-le impartasesc :D Pune-i la jante niste capacele OPEL originale ca si astea: http://i.ebayimg.com/t/Genuine-New-OPEL-CENTRE-CAP-Vauxhall-Astra-Vectra-Corsa-Insignia-Signum-VXR-60mm-/00/s/MTI0MVgxNjAw/$(KGrHqN,!nkE-vuh18PVBP1e-uF!Jw~~60_35.JPG Si vopseste-i etrierele un rosu inchis sau negre..alte culori ar arata urat (parerea mea) In rest, imi place mult ca e curata si arata impecabil! Drumuri bune! PS: pe cauciucuri cat ai dat? |
Multumesc pentru aprecieri
In legatura cu capacele de la jantee nu m.am gandit sa le schimb dau bine si asa iar cu etrieri i.am avut negri si necesita revopsire ramane de vazut culoarea aleasaa, Anvelopele le.am luat la pachet cu jantele Cu folia pe stopurii nu ma incanta ideea |
Cand am zis "abordarea asta - blacked out -" nu ma refeream la stopuri, ci la intreaga masina...ca ai jante inchise la culoare, grile negre, elementul de pe haion nu mai e cromat... Am uitat sa spun si chiar am vrut sa zic urmatorul lucru: oricum stopurile de hatchback facelift arata frumos fara nici o modificare!
|
foarte frumoasa masina, simplu si cu bun gust.
PS: ai cumva xenon fara lupe ? :) sau nu am vazut eu bine ? |
Multumesc pentru aprecierii
Da am xenon pe faza scurta fara lupaaa cum au majoritateaa |
nu trebuie sa faci ca majoritatea ... instinct de turma ...
95% din cei care isi pun xenon nu stiu sau nu ii intereseaza cum este montat xenonul, se gandesc doar la cat de ieftina e o instalatie de acest gen (se gasesc incepand cu 50 euro) si ce prosti sunt altii care dau o mie de euro sau mai mult pe aceasta optiune din fabrica…. |
Quote:
lamureste-ne tu "cum este montata" instalatia !! |
Mai bine mutati subiectul la un topic specific xenon decat sa incepem o discutie pe topicull meu
Mersi |
Eu nu am Xenon pe far cu "oala" dar nici cand vad in trafic ca au altii pe Astra H sau Audi A6 sau orice model de masina, nu ma deranjeaza deloc. Se face prea mult tam tam pe subiectul asta sincer. Da, e mai bine sa ai de fabrica dar v-ati gandit ca unii poate nu isi permit sa isi cumpere masina noua, si masina second nu are dotarea respectiva?! :rolleyes2
Scuze ca am raspuns aici pe topic-ul tau dar deja... |
Cine ma poate ajuta cu diametru la gaura de la stergator lunetaa astra h pls..
|
6 Attachment(s)
Salutareee am revenit cu o noua culoare la jante plus o ceruire asa de primavara :D
Attachment 2756910 Attachment 2756911 Attachment 2756912 Attachment 2756913 Attachment 2756914 Attachment 2756915 |
Ce antena ai ?
|
antena normala taiata
|
E pacat sa nu-I faci semnalizarile de pe aripi fumurii, parca nu-si au locul in atata negru, le poti face cu spray pt stopuri de la duplicolor.
|
le.am avut si fumuri si cu sprey si cu folie speciala de stopuri
|
frumoasa masina! arata mai bine decat in setarile precedente;)
ai grija de ea! |
Multumesc frumos !!! vreau o parere in legatura cu jantele inainte sau dupa cum dau mai bn
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de la dezmembrari.dopul provine de la pragul de astra g,de pe interior...dar la tine nu cred ca se potriveste. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1361631928 |
Impecabil H-u ! Multi ne-am dorii sa avem o masina atat de ingrijita... ;)
Din punctul meu de vedere doar un set de praguri ii lipseste, in rest e perfecta... Multa bafta in continuare ! |
Multumesc pentru aprecierii :D , am in plan praguri si fusta spate opc line
|
ce bine mi ar veni mie jantele tale 8)
|
Sunt de vanzare daca te intereseazaaa!!! :D
|
ehee le stiu eu de cand le ai pus pe masina ;)) dar nu se incadreaza in buget...
pana strag eu bani se dau jantele :rolleyes2 |
Eeee nu se stie daca se dau asa repedee..... atuncii spor la strans banutii :D
|
5 Attachment(s)
Salutaree, a trecut ceva timp de cand nu am mai scris, intre timp am trecut la rotile de iarna iar cele de vara sau dat si am achizitionat altcevaa, momentan sunt la hibernat si urmeaza sa le vopsesc in primavara
A mai aparut pedale sport opc line, stopuri custom by me :D si insfarsit am gasit dop pentru eliminarea stergatorului Attachment 2892168 Attachment 2892169 Attachment 2892170 Attachment 2892171 Attachment 2892172 |
Ce bine arată. S-au desfăcut ușor? Ma tentează si pe mine sa le fac asa.
|
Unu din ele sa desfacut usor celalalt am avut ceva probleme cu el
|
Quote:
Imi poti spune pasii,vreau si eu la caravanul meu sa ii fac. |
Sau desfacut la cald dar atentie pentru ca plasticul este foarte fragil si se crapa foarte repede
|
2 Attachment(s)
Am revenit cu ceva noutati: lupe bixenon h1 6000k cu ornamente de GTI in far OEM, am avut ceva de furca in a desface farurile nu am reusit sa le dezlipesc sub nici o forma pentru ca in cuptor nu au avut loc iar cu feonul e frectie la .... asa ca le-am taiat , am vopsit tot ce era cromat in negru inafara de oglinda la faza lunga/scurta si ornamentul de lupa, iar de lipit le.am lipit cu silicon sanitar Las pozele sa vorbeasca plus un mic video cum se vad noaptea, astept pareri pro contra sunt bine venite
https://www.youtube.com/watch?v=5CaoYPpu2UY Attachment 2901448 Attachment 2901449 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning