![]() |
Re: DragRacingEvents - etapa II - 29 mai 2011 - Tulcea
am trimis fisa de inscriere , sper sa fie totu ok :D vedem ce face cotineata la street
|
Quote:
treaba buna si MULT FUM!!!!! ;) |
De la Campina ursu rosu si daca daca terminam DGH-u vine si el.....
|
Bafta la toti baieti! Sa auzim rezultate de la voi.
|
asteptam poze si info de la eveniment! :shock:
|
A fost ok , soare mult :-)
Felicitari tuturor , asteptam poze de la cine a facut :D Radu felicitari pt locu 2 , pacat ca ai fost prea fashnetz la start si te`au descalificat ... eu am fost in coltu opus ... m`a luat somnu si am pierdut din timpu de reactie :lol: De nervi am plecat si nu mai stiu ce s`a intamplat , ceva timpi buni s`au scos :D |
Cum era sa uit :oops:
Multumesc donu si tuturor care au facut galerie la dric :lol::lol::lol: imi pare rau ca am facut`o tzandari la final ... data viitoare nu se va mai repeta :D |
Bravo Mihaita ai facut senzatie.Mi-a facut placere sa cunosc niste baieti de nota 10 Taz, Shantzu,Blondu Nebunu,si pramatia de Donu.Va pupa Cubanezu(brazilianu)
|
Quote:
ne vedem la urmatoarea etapa :) |
Iani il cheama ma,ne vedem cat mai e pana pe 3 iulie.O sa merg cu Bogdan sa punem iar cronometrarea sa o aranjam sa o insemnam.Ne vedem curand.
|
Inca un eveniment reusit de D R A G R A C I N G T E A M !!! :peace:
Am tras cu totii cat am putut sa iasa bine, ne-am organizat cum trebuie la montajul instalatiei de cronometrare, am fost cu totii lipiciosi la momentul cand s-a dat VHT-ul pe pista, la descarcatul si montatul gardurilor etc. A meritat toata munca pentru un eveniment in care s-au dat toti participantii de multe ori, multi care si-au batut recordul propriu, am inregistrat timpul de 9,3 sec cu Nissan-ul Pulsar al baietilor de la EXELIXIS si ne-am bucurat impreuna cu ei (imi aduc aminte cum in momentul cand am anuntat timpul automat si eu si Vale, si Cristi Gaju si Mihai Nebunu, Taz si care mai eram acolo, ni s-a facut pielea ca de gaina). A fost momentul de varf! Eu am reusit sa ma dau prima oara pe o pista uscata, dar sunt inca probleme cu aderenta, imi trebuiesc cel putin niste semi-slickuri, cu opritul motorului la relanti si cu evacuarea care trebuie neaparat marita. Nu sunt bani momentan. Asta e problema. Cel mai bun timp al meu a fost 14.34 sec, viteza maxima 164 km/h si un 60 feet de 2.40. Macar am facut o plecare spectaculoasa, ceea ce imi doream neaparat ca sa stie lumea ca e Ursul Cosmote la start. :peace: Felicitari inca odata tuturor si mai ales castigatorilor de la Ploiesti, Mihai BX (Dricul Fortza cu Locul III la S7) si lui Radu SMG (cu locul II la S2). Aveti de ridicat fiecare cate o cupa de la mine. Urmeaza pe 3 iulie Tulcea din nou! :peace: |
Quote:
|
Quote:
|
Cel mai bun timp al meu a fost 14.34 sec, viteza maxima 164 km/h si un 60 feet de 2.40.
Ha ha ha ba pramatie eu cu loganul am avut 60feet 2.48 si un timp de 17.006 deci pe 200m iti rup chilotii:-P:-P |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Dau eu doua lazi de bere daca imi stai in fatza cu Loganul! Tu dai doar o lada daca ma bati! Te tzine? Oricum... e greu sa ma bati si daca ai avea un urs cu aceiasi configuratie ca a mea bai asta... ca e mare talanul...! :lol: :lol: :lol: Mare panarama de om esti! :lol: PS: TALAN = Magazia de cacat dintre volan si scaun |
bravo baieti felicitari pentru participare,imi pare rau ca n-am reusit sa ajung :(
|
40 Attachment(s)
POZE TULCEA !!!
|
bravo baieti ! felicitari si tot inainte, nu va lasati pa tinjeala chiar daca naveti marafeti demonstrati ca sunteti buni,inca o data FELICITARI!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning