![]() |
Asteptam poza ta :D
|
1 Attachment(s)
Faine poze! Am si eu una aici cu un mafiot? Care stie ce si cum!
|
pai... dupa mustata e tatal lui DonHacker , sau Fratele lui Hitler :P :P :P nush
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
aici se caut o melodie sau melodii, nu mafioti ! e mult offtopic aici
|
Re:
Quote:
da nu ca s-a facut o pauza :lol: :lol: din partea mea : gratzian sau ZoliaT VA ROG INCHIDETI TOPICUL ! |
shut the fuck up , ne distram si noi pana cere unu melodia x si noi o gasim ;)
|
Am si eu o MARE RUGAMINTE la voi:
PUNETI SI VOI AICI MELODIA DEEP DISH - FLASHDANCE VA ROG EU MULT DE TOT HAI TRAI-V-AR VOUA TOT NEAMU FEMEIESC! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MERSIC, PEPSIC, MOXIC..... PEACE :peace: |
1 Attachment(s)
Deja vad ca sunt offtopic dar trebuie sa ma tzin de cuvant!
|
Re:
Quote:
|
:arrow:
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CAUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dj Jeff - CHANGE THE SCRATCH !!! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ care o gaseste ? :( eu nu dau de ea :( |
Nici eu :(
|
O sa ajungi sa iti faci abonament la mine!!! :lol: :lol: :lol:
|
:arrow:
a mers mai greu downloadu :lol: |
pfoai d capu meu :D ce m-as face fara voi mancavash :) , mersi mult de tot ...
|
Re:
Quote:
bai cocoshel , daca inchideau topicu eu cum mai gaseam melodiile astea ma ? a-hole... ntz ntz ntz anyway , trecem peste Jay-Z / Linkin Park - What/Faint.... o gaseste vreunu ? sa ma foot in dc++ul meu :( |
1 Attachment(s)
Ia d-aici santoase, dar nu e cine stie ce melodia....
mai misto e numbcore... PEACE :peace: |
what/faint , nu izzo man :(
|
SORRY, nu m-am uitat bine la titlul melodiei.... ata e.... shit happen'
PEACE :peace: |
Caut si eu melodia:
Lynyrd Skynyrd - Free Bird M-as mira s-o aiba careva dar incercarea moarte n-are. |
O downloadez eu acum, dar inca nu e slot liber
The Extension mp3 is not allowed YM sau mail ceva... |
1 Attachment(s)
:arrow: pt Santos :
|
1 Attachment(s)
:arrow: pt. Luca :
|
o traiasca B01ERU , ce m-as face fara tine , Carmen , si Shadow :D , peace up , ne vdm diseara :D
|
NU ma mai joc! Eu ma chinui sa iau melodia si el ia toate multumirile! :((:((:(( I'm the one and only =))
|
:D :D a zis cineva ca nu esti the one and only ? :D :D :D
de fapt :D depinde la ce te referi cand zici one and only :D daca te referi la cap. muzica si ajutor :D dap :D esti singura de sex feminin care ajuta :D the one and only in alt sens... :D e altcineva :D :D :D :D :D ! |
TZZZZ TZZZZ TZZZZZ, mai Santos mai, TZZZZ TZZZZ TZZZZ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
what ?????????? :)
am zis-o subtil , :D :D , daca asa e ... ce sa faci :D nu potzi sa negi realitatea :D |
Gata a mers, mersi Mike. :wink:
|
:oops: :chick: :oops:
|
hihi :D s-a simtit :) asta e bine :D :D
|
La capitolul muzica ma refeream, ca zisesei mai sus ca te ajutam si bla bla. Repede ai sarit tu sa te scuzi pe acolo, de parca as fi insinuat eu ceva :P Si hai ca sunt offtopic :D
|
so ? :) asteptam sa gaseasca unu melodia lui luca sau sa mai caute ... altu , altceva :D eu nu am facut nimic decat sa spun adevarul :D
|
Gata am facut rost de ea, de la mike. Mersic si o sa mai apelez la voi :hug:
|
yeeeey one big happy family ce estem :D :D
|
Ok Hai ca vreu si eu o melodie C.O.-CALIFORNIA ! E pe locul 3 intr-un top http://www.discoradio.it/discoparade.cfm pe care e muzica genul care-mi place mie. Si nu o gasesc niciunde.
|
in sfarsit caut si eu o melodie (impreuna cu Santos) !!!
sper sa ma ajute si pe mine cineva, am ascultat la radio o melodie straina si era o combinatie de arabeasca(greceasca) cu rap !! super marfa !! cine stie macar cum se numeste acea melodie ?? as fii recunoscator !!! |
dap , se asculta la radio , mi se pare ca e si lumidee ... in melodie , sa fie un remix ? c`mon , hlp us plzzzzz
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning