Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   20.11.2004 - INDEMANARE - CRONO CV (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv.html)
-   -   CURSA INDEMANARE - LOCATIA PRISMA - 20/11/2004 (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv/2574-cursa-indemanare-locatia-prisma-20-11-2004-a.html)

Lucian 17-11-04 22:33

Grupe participare

1-Tractiune fata
a- pana in 130 cai
b- peste 130 cai

2-Tractiune spate

3-Intergrala

Premii - Pit Stop Tuning
Diplome - primii 3 la fiecare categorie
Cupe - Locul 1

Dorim cate un reprezentant al cluburilor participante la jurizare pentru a elimina orice dubiu .

F_L_R 17-11-04 23:07

-In cazul fericit cand a-ti face aceasta cursa vreodata......cat mai puteti copia de la altii.
-Si ar mai fii ceva......: ))))))). Daca organizati aceasta cursa cei care participa la ea nu pot participa Duminica. Nu ne intereseaza de unde sunt.

zetemte 17-11-04 23:21

:shock:

Sunt putin confused cu aceasta situatia :roll: :idea:

Dar oricum Insomnia va veni acolo sambata.

B|shOp-VR6 17-11-04 23:23

Not fair pt participanti... si 4SS va fi acolo.

200SX 17-11-04 23:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"

-Si ar mai fii ceva......: ))))))). Daca organizati aceasta cursa cei care participa la ea nu pot participa Duminica. Nu ne intereseaza de unde sunt.

Nasol moment :( asta e, eu cel putin voi veni si sambata si duminica la ambele curse, pacat ca unii o sa fie spectatori duminica si nu participanti

polifem 17-11-04 23:28

ouch! ... cel mai bine ... trebuie lamurita prima data situatZia ... cine, ce, cum, unde ... shi porma om vedea!!!

Gabi 17-11-04 23:32

Situatia e imposibil de lamurit pe forum, insa sambata o sa vedem ce si cum.

Eu vin de la Craiova, deci sper sa iasa bine...

ducu 17-11-04 23:34

Nu e normal sa o lamurim simbata... shi cred ca suntetzi de acord!! :?
Toata lumea se intreaba, birfe, zvonuri, porcarii...
Nu e normal!!! :evil:

Eryka 17-11-04 23:48

ducu are dreptate...

zetemte 17-11-04 23:51

Yep ...

luca 18-11-04 00:08

Florica stai ca nu am inteles, cum adica, daca particip sambata la indemanare nu ma mai primiti la viteza duminica :?: :?: :?: :?: :?:
Daca e asa pasiti pe un teren minat, asta era intre voi nu ne bagati pe toti. :x :x :x

F_L_R 18-11-04 00:23

Glumeam vroiam sa vad ceva.....am vazut. participa toata lumea si Sambata si Duminica. Sau poate doar Duminica ...: )))))))))

luca 18-11-04 00:26

Mi-ai dat palpitatii oricum eu am inceput sa beau de vreo juma de ora asa de suparare, dar acum beau de bucurie :D :D .
Sa ne traiesti Florica. Inca una si m-am dus. :wink:

shadow 18-11-04 00:30

Din partea mea multa BAFTA la cei care organizeaza cursa (oricare ar fi ei), si noi nu vrem certuri, vrem doar sa concuram.
Mai demult era o vorba aici pe forum care a cam disparut: \"Hai sa ne rezolvam problemele pe cei 400 m\", dar din pacate numai e de mult valabila!!!
Pacat!!!

Bubu_021 18-11-04 00:49

Eu vin sambata sa ma dau. De duminica nici nu se pune problema, am la Craiova.

vec 18-11-04 01:06

oare????????????ramine de vazut??????????

X-Ray-Eyes 18-11-04 01:15

Re: Listen up people!!!!

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"

Quote:

Originally Posted by \"JKV\"
Si ultimul lucru: spre deosebire de LR&NSL, noi ii invitam la participare si pe ei.

Va multumesc,

,Catalin - JKV

2 pareri total opuse ...
Dar oare care este cea buna ?
Eu cred ca a 2-a ... ptr ca chiar daca NSL si LR le-a interzis MR sa vina la vreo cursa organizata de ei , MRC-ul ii invita cu cea mai mare placere !
Prin asta se deosebesc cele 2 grupari !
Una mai stie sa treaca peste !
Si cred ca ceea ce JKV-ul a spus ( si il respect ptr asta ) este o chestie frumoasa , ca sa se vada ca orice s-ar intampla si orice \" interdictii\" am avea , o sa spunem : Nu e nimik . Asta e ...
pe cand altii nu.
PRIN ASTA NE DEOSEBIM !

Quote:

Originally Posted by \"vec\"
oare????????????ramine de vazut??????????

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3893

NSL_M3CABRIO 18-11-04 01:27

ce s-o fi intamplat oare cu postul meu?

Gratzian
hai, ma, era jignire la persoana... nu era frumos...

XTACY 18-11-04 04:58

!

Si ar mai fii ceva......: ))))))). Daca organizati aceasta cursa cei care participa la ea nu pot participa Duminica. Nu ne intereseaza de unde sunt.

Zise Florica....un zeu al soselelor,un promotor al curselor,un eminescu al vorbelor,un picaso al tuningului,un dumnezeu al motoarelor.....un GAYmer adevarat...

Ps:be a PLAYer not a GAYmer!!!

Anonymous 18-11-04 05:56

pt ca sa nu mai confunzi cuvintele, SEBASTIAN, ti le voi explica :
player = jucator (cu sensul jucator al unui sport; sportiv)
gaymer = jucator (cu sensul de jucator al unui joc)
gay = homosexual

;)

Bubu_021 18-11-04 05:58

eu am scris in postul anterior, am uitat sa ma loghez.

F_L_R 18-11-04 06:50

XTACY toate vor fii la timpul lor. Ai putima rabdare.......ce te grabesti. Nu mai stiti ramaneste? miroase a fass pe-aici.

Lucian 18-11-04 09:00

Astept reprezentantii cluburilor participante sa ma contacteze pentru a le inmana formulare de inscriere . Multumim pentru suport chiar daca ce a spus Florian a fost o gluma (oare ???????? ... glumeam ;) ) .

Ford_V6 18-11-04 10:03

Florica , NSL, & friends . . . . . nu intelegeti ca fara noi . . . . cluburile, nu puteti sa faceti nimic. . . . daca o sa mai continuati asa va garantez ca lumea o sa se scarbeasca si o sa faceti legale singuri. O sa fie BMW racing. 20 de ursuleti si atat.

Eu unul consider treaba asta cu \"cine se duce la cursa MR, nu mai are ce cauta la noi\" ultimul hal de cenzura si santaj.Eu unul nu o tolerez ! ! !

Chestia asta este o chestie pur romaneasca . . . . zicea cineva pe aici mai demult . . . . TARA ASTA INCEPE SA-MI PROVOACE SILA ! ! !

Asta este parerea mea proprie si personala ! ! !

luca 18-11-04 10:11

Daca citeai mai atent vedeai ca a fost o gluma, cam ciudata dar o gluma. Iti dai seama ca ar fi fost imposibil asa ceva.

guest 18-11-04 10:49

Re:

nu pot sa spun decit... felicitari ! de mult asteptam sa le traga cineva peste bot si sa le explice concret ca lumea auto din romania nu le apartine :)

oricum presupun ca va iesi un mare, mare tambalau... pentru ca deh, asa sintem noi romanii, avem un orgoliu infinit.

ceva schite cu traseul ? ca la organizare sper sa stati mai bine, respectiv la cronometrare and stuff...

si conditii de participare pentru cei care n-au treaba cu miile de \"cluburi\" ?

succese !

micutzu_mrc 18-11-04 10:52

te rog logheazate pt a nu se face interpretari

CU RESPEKT MICUTZU

guest 18-11-04 10:52

Re:

sint logat, userul meu se numeste \"guest\" pentru ca mi se potriveste cel mai bine.

Catalyn 18-11-04 11:57

curse auto

felicitari pt organizare .....si pentru clementa acordata unora

EvLSant0S 18-11-04 12:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
pt ca sa nu mai confunzi cuvintele, SEBASTIAN, ti le voi explica :
player = jucator (cu sensul jucator al unui sport; sportiv)
gaymer = jucator (cu sensul de jucator al unui joc)
gay = homosexual

;)

Unde atzi auzit voi de GAYMER? vai de... GAMER ... ntz ntz ntz

hasky 18-11-04 13:25

vad ca nu se poate intzelege nimeni cu nimeni ,sebastiane stiai ca vom organiza o cursa tu ai spus o clar, acum intzeleg ca atzi avut un acord verbal ,k dar dupa cum tu ne ai dat lectzia un acord verbal nu prea valoreaza mare lucru . acum venitzi sa vagetzi vendeta ca noi am reusit sa organizam o cursa ,stiatzi si data voi vorbeatzi despre cursa de pe baneasa nici vorba de una la prisma ........ sa intreb un lucru cine se baga peste cine. sa mai spun ceva pt totzi care nu stiu ca sunt sunatzi oameni si sunt amenintzatii ca se baga intrigi intre membrii clubului si se incearca cooptare lor .....pai de aici era pana mai de mult un scandal[stie acea persoana despre ce e vb] .vb de razboi de batai etc ar fi mai bine sa va maturizatzii un pic si sa intzelegetzii un singur lucru fundamental .busines is business........ fiecare isi face cursa lui cu mult respect pt totzi cei implicatzii

Anonymous 18-11-04 14:48

Penibil...Sincer, mie mi-e rusine de ce se intampla...
Lucian, noi 2 am vb, ce am avut de zis am zis...
Romania e frumoasa ca tara...pacat ca e locuita...
Astept cu nerabdare balciul de sambata...vin cu camera, sa filmez tot si ma duc cu ea la Ciao Darwin...
Bafta tuturor!

Cu aceasta cale, anunt ca Racing Club Corlatele de Jos organizeaza la Prisma incepand cu ora 11.00 indemnare de atelaje si carutze cu tractiune cabalina sau bovina...
Grupa A...tractiune bovina x 1
Grupa B...tractiune cabalina x 1
Grupa C...tractiune bovina x 2
Grupa D...tractiune cabalina x 2
Grupa VIP...babele cu biciclete din sat
Grupa VIP+...primarul cu Moskvichu

mpa 18-11-04 15:08

Mah acum ii inteleg si pe aia de la BUG cand au luat numele de \" LA FAMILIA\" si zic cam acelasi lucru: RUSINE!!!
FURTUL INTELECTUAL E O INFRACTIUNE!!!
FURTUL BUCURIEI UNOR OAMENI E O CRIMA!!!

aicad 18-11-04 15:10

bogdan si daca vin eu cu bicicleta ma bagi la grupele cu babe? ca sa stiu daca imi pregatesc \"armasarul\"

OFFTOPIC: am fost intrebat de ce nu mai scriu pe forum....

raspunsul meu este: DE AIA , aia fiind toate scandalurile care au loc aici....
btw asta e cumva tuca show online ?

pace si respect cui vrea si are nevoie...

mpa 18-11-04 15:11

:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

Bubu_021 18-11-04 16:52

Cel putin cine face cursa este clar dupa parerea mea, pentru ca nu poate sa vina cineva sa faca ceva la tine in curte(fie curtea chiar si inchiriata de catre tine).

mpa 18-11-04 16:59

Te bucura ca faci o cursa!!! Wow asta e tare!!! Esti organizator !!! Wow asta e si mai tare!!! Nu o sa facem nimik in curte!!! Wow am constatat ca nu ne plac cursele in noroi!!!
VA MULTUMESC CA VA GANDITI LA NOI SI FACETI O CURSA PENTRU NOI!!!
CUM AS PUTEA OARE SA VA RASPLATESC!!!

__________________________________________________ __________
APROPO ARE CINEVA O CURTE??? CA SE PARE CA TARLAUA DE LA PRISMA E DEJA LUATA!!!

speeedy 18-11-04 18:57

ce dobitoc esti mai mpa...
din cate am citit, si am obs pe acest forum, cei de la LR & NSL sunt cam parsivi :shock: :shock:
,iar sebastian, copil batran, se cam joaca cu nervii nostrii :!:

X-Ray-Eyes 18-11-04 19:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"speeedy\"
~~~~~~~~~

Chiar nu poti sa te controlezi ?
Nu e frumos ... daca tot vrei sa il injuri , il injuri pe PM , la telefon sau in alta parte !

speeedy 18-11-04 19:06

a?? n-am scris eu asa ceva '~~~~\"

All times are GMT +2. The time now is 19:29.

- Copyright 2026 4Tuning