![]() |
Re:
Quote:
Intrucat in aceasta dupa-amiaza va avea loc o adunare a A.G.A.M.N.R.C in care problema FAN-CLUBULUI \"N2Oi R.C.\" a fost deja pusa de copresedintele si membrul fondator MORRO,va voi comunica alegerea luata de camera membrilor DUPA ce aceasta va fi aprobata de consiliul director. Va rog insistent sa imi scrieti numele cum se cuvinte si pe viitor orice comunicat dinspre tine inspre mine sa fie facut printr-un FAX trimis la sediul nostru cu mentiunea \"Pentru conducerea \"N2Oi R.C.\"\" urmand sa ajunga la destinatie dupa ce va trece de testele respective. Va multumesc, P.C.O.C.N.2.R.C. SYNKRO |
Nu pot decat sa mananc pepene galben si sa sper ca voi fi ales la auzirea acestei vesti retransmisa dinspre inspre.
|
ce sa mai zic...suntetzi mai tari decat sex-ul dimineatza :peace: :peace: :peace:
|
Te contrazic! Sexul dimineata este incomparabil :lol:
|
Sexul dimineata intra in atributiile membrilor?
|
Doar daca se face pe ascuns :lol:
|
Re:
Se pare ca dorinta noastra de a nu accepta membrii este fondata. In Clubul \"N2Oi R.C.\" REGULILE SUNT REGULI, si se pare ca nu toata lumea doreste sa respecte asta.
Exista un precedent. Va rog sa nu se mai repete. Lista neagra este in constructie si va fi supusa unei motiuni in cadrul sedintei din aceasta dupa amiaza a A.G.A.M.N.R.C. Membru fondator si copresedinte Morro Quote:
|
Si cu cei din \"lista neagra\" ce se va intampla ? Ce pedepse li se vor aplica ? :lol:
Daca, Doamne fereste, ma regasesc si eu in \"lista neagra\", cu maxim respect va rog sa ma instiintati pentru a trimite din timp un fax catre R.C.N.2.R.C. Va foarte multumesc! :lol: |
1 Attachment(s)
In lipsa purtatorului de cuvant SYNKRO Consiliul director m-a nominalizat ca fiind cel mai in masura sa fac urmatorul comunicat:
COMUNICAT OFICIAL: Clubul N2Oi R.C. are placerea sa va anunte ca, desi este de-abia infiintat, si inca nu are actele in regula, sambata aceasta vom organiza deja prima cursa. Ati zis ca vreti curse? Luati de-aici curse de sa nu mai puteti! Locatie:Prisma Town Tip traseu:Viteza printre jaloane si printre alte trasee. Descriere traseu:Plecare din panta abrupta pe care o ia relatia intercluburi, cu linia de start intre roata stanga fata si dreapta spate, ocolire cu atentie a obstacolelor (eventual mers in marsarier atunci cand traseul permite), si sosire pe doua roti aflate perpendicular pe axa de rotatie a coclenderului sprijinit de linia de sosire. Toata lumea este invitata sa asiste de pe margine, inscrierile fiind strict interzise de Regulamentul de Ordine Interioara (R.O.I.), exceptie facand doar cei care inainteaza un memoriu oficial redactat si autentificat la notariat public catre Consiliul director. Vrem sa subliniem ca celelalte cluburi organizatoare trebuie sa vada aceasta actiune ca pe o intindere de mana, noi nedorind sa incurcam pe nimeni, fapt ce reiese destul de evident din schita traseului. Legenda a schitei: C verde este traseul nostru. Celelalte culori descriu traseele celorlalte curse organizate in acelasi timp in acelasi loc ca noi. |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu sunteti normali :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Comunicat oficial:
Multumim RoSonic pentru sugestie ... Clubul N2Oi R.C. iti ofera titlul de membru onorific in FAN-Clubul care speram ca se va deschide in curand. |
:peace:
|
In NICI o calitate de membru al [Ag(NH2)3]OH adica al N2Oi mentionez ca traseul propus este foarte bine pus la punct si sunt intru totul de acord cu linia verde
|
bai sunteti beeeton.
un fel de DIVERTIS al 4tuning`ului. bafta in continuare si spor la cat mai multe curse. |
APLAUZEEE APLAUZEEEE (si multimea e in delir) !!! marfa ideea :D GG RoSonic
|
Daca stau bine sa ma gandesc tot in NICI o calitate de membru a CH3-CH2-CH-OH mi se pare mai frumos traseul albastru spre final la curbele de 360
|
as avea vre'o sansa sa particip la aceasta cursa ?
|
In eventualitatea in care as dori sa particip la cursa organizata de dumneavoastra va rog sa imi comunicati urmatoarele :
1. Taxa de inscriere masina, respectiv bicileta (nu de alta dar cred ca as castiga mai repede cu asa ceva) 2. Taxa pentru aflarea timpului confidential obtinut (nu de alta dar nu as vrea sa stie si altcineva ce timp am reusit sa scot) 3. In ce constau premiile Va multumesc pentru timpul acordat si sper ca in cel mai scurt timp consiliul director sa provoace o sedinta pentru a da raspuns intrebarilor. |
Incredibil iar m-au luat falcili...deabia trecusera.....Care este al nostru albastru sau maro? : )))))))))))))))))))))))))))))))))))000 :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :joy: :joy: :joy:
|
Pai probabil ala maro, ca se preteaza mai bine la a fi parcurs de ursuleti ;)
|
rolele sunt acceptate? ieri am primit o prereche de role motor de 3.5 cc, 531 cp cu turbo si NOS
|
Ce viteza maxima au rolele?
|
daca forjez la maxim pot scoate 380km/h iar suta in 2.6 :lol:
domnilor presedinti.. va rog sa imi dati raspunsul dumneavoastra, pot participa la cursele organizate de maria voastra? va implor!!! dau si spaga daca este nevoie! |
In calitate de nimic in cadrul clubului sportiv iti raspund ca nush da mi se par tare interesante traseele rosii.
|
:wave: Aveti talent fratilor, caterinca e la voi acasa, trebuie sa recunosc sincer ca pe la inceput ma rugam la Dumnezeu sa nu fie adevarat. Tot asa stimabililor si asteptam noi comunicate oficiale.
|
Vreau si eu sa ma bag! Ma bag cu o bicicleta cu 2 craci putere. I-am facut tuning. Poate fi ghidata cu ajutorul telecomenzii! Mi-am pus 2 proiectoare ca sa orbesc spectatorii (nu vreau sa vada ce drifturi fac pe acolo).
|
Astept cu nerabdare intalnirea administrativ-economico-social-politico-religioasa a celor doi membrii fondatori pentru a se decide chestii.
|
ati venit la fix ca sa compensati certurile de pe forum :peace:
PS astept raspuns :D |
Propun crearea de urgenta a unui yahu group
|
Comunicat prea oficial:
In calitate de P.D.C. comunic cat se poate de oficial noutatile in legatura cu etapa de sambata: -Taxa de participare = 0 (zero) -Taxa spectatori = 60 EURO -Concurenti acceptati - Toti membrii \"N2Oi R.C.\" -Spectatori Acceptati - Restul -Ora de incepere - In timpul celorlalte curse Grupe: 1.Membrii \"N2Oi R.C.\" 2.Restul La finalul cursei se va face un clasament in care se va tine cont de timpii realizati cat si de pozitia persoanelor in club. Premii: Locul 1 si 2 impart banii stransi din taxele de inscriere si asistare SURPRIZA PENTRU SPECTATORI: In momentul in care platiti taxa de intrare veti primi un bon cu un numar format din cifre numerice unic si care nu mai exista.La sfarsitul competitiei va avea loc o trage la sorti unde se va trage la nimereala un bilet oarecare,pe care va fi scris un numar format din cifre numerice,unic si care nu mai exista,si respectiv existent pe biletele spectatorilor.Cel care are norocul sa fie norocosul care isi aude numarul de pe bilet la boxe,va primi gratuit o strangere de mana din partea conducerii \"N2Oi R.C.\" in skimbul sumei de 45 EURO. Dupa competitie se face plecarea membrilor spre discoteca inkiriata,unde castigatorii vor face cinste celorlalti membri,c-asa-i frumos. Vom reveni cu alte oficialitati in curand. N2Oi R.C. 4 LIFE !!! :wave: |
as dori sa atrag atentia organizatorilor aspura unor aspecte:
1. ati uitat sa mentionati daca participantii au voi sau nu cu copilot.. 2. daca in traseu este inclusa si o proba de jaloane oameni prin complexul prisma town 3. daca avem voie cu caini si pisci si daca trebuie sa platim taxe pentru ei va multumesc ps: banuiesc ca accesul celor din PEJOS CLUB nu este restrictionat nu ? PPS: se va face sau nu o recunoastere a traseului pe jos inainte de competite ? |
CURSA A FOST AMANATA
|
:yikes: :yikes: cum asa?
|
nuuuu!!!! imi pusesem toate sperantele in aceasta cursa!!! era cursa vietii mele!!!
Va dau in judecata!!! |
Se pare ca membrul fondator Snykro e in spatele anularii cursei.Am oameni in interiorul lui bagati cu capu de ieri de cand iam impins si inspre aceasta mau informat.
|
CURSA A FOST REPROGRAMATA PE DATA DE 21.11.2004 PE AEROPORTUL BANEASA
As dori sa rog concurentii si spectatorii sa ignore masinile din afara competitiei noastre care vor trece nesemnificativ in viteza prin traseul nostru.Nu avem informatii despre aceste automobile ce cauta peste cursa noastra stabilita de atata vreme. |
Oamenii din interiorul lu Synkro mau informat ca graieste adevarul, de asemenea mau rugat sa ii scot din Synkro.
|
CURSA A FOST ANULATA
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning