Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Campionat National de Indemanare Auto (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/257031-campionat-national-indemanare-auto.html)

ZerO_CooL 13-07-11 15:11

Re: Campionat national de indemanare auto

1 Attachment(s)
A aparut schita traseului etapei a treia.

valentin.nemtanu 14-07-11 15:42

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 4377640)
Cateva poze cu ea:

Ms frumos

horia207 24-07-11 10:57

Va asteptam in perioada 30-31 iulie 2011 la cea de-a III-a Etapa a Campionatului National de Indemanare Auto, competitie ce se adreseaza tuturor pasionatilor sportului cu motor, debutanti, avansati, licentiati si juniori (14-18 ani), in parcarea Carrefour Ploiesti, localitatea Blejoi, Jud. Prahova, DN1B, km 6.

Organizator: Asociatia "GT Auto Club Sportiv" in colaborare cu Carrefour Romania, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Va asteptam cu drag, sa fiti alaturi de noi, pe toti cei care indragiti acest sport.

Mai multe informatii puteti obtine accesand link-ul:
www.gtautoclub.ro

Multumesc,
Horia Gheorghe

valentin.nemtanu 26-07-11 19:50

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4392485)
asa-i... ar fi putut fi mai multe etape..si evident mai multe orase...in ceea ce priveste locatia circuitului se puteau gasi multe parcari ale hipermarketurilor..deci nu asta ar fi fost vreo problema..pe viitor poate se va "extinde" campionatul asta...cu siguranta sunt multi doritori

Sa apreciem initiativa si sa ne dorim un campionat complet. Cat despre cate etape, unde....participarea pana la sfarsitul actualului sezon e cea care va decide: adica voi tinerii, ca prezente la start, nu numai pe margine, voua carora le sunt deschise aceste piste de concurs.
Prin participarea voastra veti stabili o concluzie.
Succes tuturor !

ZerO_CooL 31-07-11 17:46

80 Attachment(s)
Poze:

ZerO_CooL 31-07-11 18:26

Si un reportaj...
<iframe width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/UmoabkvB0Fc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alte poze mai sunt si aici: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1312128168

valentin.nemtanu 01-08-11 07:15

Dar imagini cu podiumul de premiere ??
nu e o critica, dar s-ar completa setul de poze de la eveniment !:D

ZerO_CooL 01-08-11 08:45

Pentru premiere trebuie sa mai asteptam. Eu am plecat imediat dupa ce a iesit ultimul autoturism de pe traseu, trebuia sa ajung repede in Bucuresti.

valentin.nemtanu 01-08-11 08:54

O. K. Multumim si pentru cele postate !
iar celelalte ...cand se poate...

horia207 02-08-11 09:27

10 Attachment(s)
Premiere

ZerO_CooL 10-08-11 13:13

1 Attachment(s)
A aparut schita traseului etapei a patra:

valentin.nemtanu 10-08-11 17:14

Asta parca mai seamana si " rimeaza" cu o etapa de campionat national.
Si daca era completat doar cu 3..4 distante, era chiar '' marfa ":D

ZerO_CooL 10-08-11 17:17

La cote va referiti ?
Da, era nevoie doar de patru...

valentin.nemtanu 11-08-11 07:38

Si as mai aduce o tema de gandire pentru viitorul Campionat:
- impartirea automobilelor participante pe criteriul dimensiunilor standard ale caroseriei. La indemanre printre jaloane cu distante reduse, nu puterea/ capacitatea motorului este definitorie, ci dimensiunile masinii! A se vedea Tico, Trabant, Clio...etc versus Logan, Dacia, Skoda etc
Cred ca dimensiunea de 4000 sau 4100 mm ar fi criteriul cel mai nimerit de departajare, intrucat lungimea totala a poligoanelor nu este mare, nu sunt cuprinse aliniamente pentru a favoriza motoarele mari, si avantajul masinilor mici trebuie considerat ca atare.
E parerea mea ca propunere, si puteti comenta !

DJBOSS 16-08-11 16:10

La Dr tr Severin credca voi fi si eu prezent la participare

ZerO_CooL 21-08-11 23:50

55 Attachment(s)
De data aceasta, am stat si la premiere...

ZerO_CooL 22-08-11 18:43

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 4520069)
Si as mai aduce o tema de gandire pentru viitorul Campionat:
- impartirea automobilelor participante pe criteriul dimensiunilor standard ale caroseriei. La indemanre printre jaloane cu distante reduse, nu puterea/ capacitatea motorului este definitorie, ci dimensiunile masinii! A se vedea Tico, Trabant, Clio...etc versus Logan, Dacia, Skoda etc
Cred ca dimensiunea de 4000 sau 4100 mm ar fi criteriul cel mai nimerit de departajare, intrucat lungimea totala a poligoanelor nu este mare, nu sunt cuprinse aliniamente pentru a favoriza motoarele mari, si avantajul masinilor mici trebuie considerat ca atare.
E parerea mea ca propunere, si puteti comenta !

Cred ca o alta solutie ar fi modificarea traseelor astfel incat actuala departajare, sau una in functie de putere, sa fie corecta si avantajul unor dimensiuni mici sa fie compensat de una-doua portiuni de linie dreapta. Cred ca asa s-ar atrage si ceva mai multe automobile si spectacolul ar fi mai mare.

valentin.nemtanu 23-08-11 08:32

Daca ne citeste si "arhitectul " traseelor, chiar in conditiile unui teren limitat ca dimensiuni, consider, ca se pot gandi si 2- 3 aliniamente in timpul desfasurarii traseului, si pentru racirea masinii, si pentru spectacol, si pentru compensarea raportului dimensiuni/ putere.
Oare atunci, se vor speria participantii ca e prea lung si complicat ?

zbvz 25-08-11 19:15

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 4541841)
Daca ne citeste si "arhitectul " traseelor, chiar in conditiile unui teren limitat ca dimensiuni, consider, ca se pot gandi si 2- 3 aliniamente in timpul desfasurarii traseului, si pentru racirea masinii, si pentru spectacol, si pentru compensarea raportului dimensiuni/ putere.
Oare atunci, se vor speria participantii ca e prea lung si complicat ?

Se poate face si un trasu de viteza mai mare .....chiar si pe doua strazi......merita vazut filmuletul....:)
https://www.youtube.com/watch?v=4vN8x...65C2032C907E9F

valentin.nemtanu 27-08-11 20:32

Intradevar, se pot face multe......Dar ? numarul participantilor nu este prea mare , popularitatea unor astfel de manifestari este scazuta, si acsta nu din vina organizatorului, si nic a celui/celor ce posteaza poze, clasamente, etc etc..
Toti sunt de laudat, dar numarul participantilor este redus. Scuzati, dar asa vad eu desfasurarea de pana acum.:sad:

valentin.nemtanu 29-08-11 19:32

Bravo !!
Cu postarea reportajului 56, Zero esti de Zece !!:D

giany_TM 30-08-11 17:44

Mare dreptate ce a zis tipul de mai anainte....,sunt si putine si mai putine pregatite pntr astfel de evenimente,Poi asta e traseu :shock:,bag o gramada de bani si vin sa fac scoala de soferi ,an parcarea nustiu care??/????.
Am renuntat de mult sa mai fac asta e o porcarie.

ZerO_CooL 31-08-11 11:13

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4530206)
La Dr tr Severin credca voi fi si eu prezent la participare

"Etapa a V-a, Carrefour Drobeta Turnu-Severin, din data de 8/9 octombrie, se inlocuieste cu Carrefour Brasov."

Sursa: gtautoclub.ro

valentin.nemtanu 31-08-11 20:22

Sa vedem schita traseului .. si sa realizam o mobilizare a brasovenilor.

addyionut 08-09-11 19:41

Salut!

Am vazut traseul de la Brasov.
Este altceva!!!
Acum fac tot posibilul sa conving pe cat mai multi sa participe pentru ca intradevar , e o problema! La Constanta am fost vreo 18; multi s-au dat la 2 clase

Eu am insistat sa se mute etapa de la Drobeta si acum sa vedem ce va fi la Bv. Oricum Brasovul e cu mai multa traditie in motorsport, si poate vin mai multi si din alte judete.

grg_92 08-09-11 19:45

va asteptam si in moldova !

ZerO_CooL 09-09-11 11:59

1 Attachment(s)
A aparut schita traseului etapei e cincea:

DJBOSS 09-09-11 12:22

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 4575016)
A aparut schita traseului etapei e cincea:

Etapa 5: 08-09 octombrie 2011, Carrefour Drobeta-Turnu Severin ?la aceasta etapa te referi . Interesant traseu cat este taxa de participare ?

ZerO_CooL 09-09-11 13:10

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4575073)
Etapa 5: 08-09 octombrie 2011, Carrefour Drobeta-Turnu Severin ?la aceasta etapa te referi . Interesant traseu cat este taxa de participare ?

Taxa este 100 RON si s-a mutat la Carrefour Brasov aceasta etapa.

DJBOSS 09-09-11 17:14

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 4575165)
Taxa este 100 RON si s-a mutat la Carrefour Brasov aceasta etapa.

La severin nu se mai tin curse de indemanare :| :cry:

zbvz 13-09-11 16:45

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4575612)
La severin nu se mai tin curse de indemanare :| :cry:

Daca vrei poti veni la etapa "5" mutata la Brasov ca nu este mare distanta . Traseul se anunta a fi unul spectaculos....cu ce makina polizezi?

ZerO_CooL 13-09-11 17:20

Da, e un traseu interesant, mai rapid decat cele de pana acum.

horia207 13-09-11 20:52

Astept cu nerabdare 9 oct :D Un traseu foarte interesant, dupa parerea mea, elementele spectaculoase nu lipsesc, pe langa cele specifice de indemanare, avem si cateva zone de viteza care vor creste gradul de spectaculozitate.
La cat mai multi participanti !!

zbvz 13-09-11 21:03

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 4583350)
Da, e un traseu interesant, mai rapid decat cele de pana acum.

Este mai rapid decat ce a fost pana acum.Nu am vazut olteni la primele etape....poate nu au stiut .Au acum ocazia sa fusei la Brasov.....:lol:

DJBOSS 13-09-11 23:11

Intradevar traseul chiar este spectaculos,dar degeaba daca nu se mai tine la Dr Tr Severin si oricum pana la Brasov este ceva distanta ....nui chiar aprobe , deci mai intreb odata se va mai tine la Severin ceva sau nu se va mai tine :cry:

zbvz 18-09-11 00:02

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4584127)
Intradevar traseul chiar este spectaculos,dar degeaba daca nu se mai tine la Dr Tr Severin si oricum pana la Brasov este ceva distanta ....nui chiar aprobe , deci mai intreb odata se va mai tine la Severin ceva sau nu se va mai tine :cry:

Deci nu ....este la Brasov.
Cel mai bine ar fi sa luati legatura cu organzatorul campionatului national de indemanare_auto_sportiva_nationala Gheorghe Teodor.
ia daciulea..... www.gtautoclub.ro

ZerO_CooL 08-10-11 17:42

Mai pleaca cineva maine din Bucuresti ?

ZerO_CooL 12-10-11 23:19

Se pare ca urmatoarea etapa va fi in Bucuresti, la Carrefour Baneasa, pe 30 Octombrie.

DjRainManFast 16-10-11 23:39

Pacat...se anuntase in pitesti!

zbvz 17-10-11 00:51

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 4649876)
Pacat...se anuntase in pitesti!

pacat...se anuntase in Bucuresti nord......frate

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning