![]() |
Re: AdY9005
Dap, era ca un prieten pentru toti cei care activam pe sectiunea asta.Mereu vorbeam cu el ...
Rip ... Din ce am inteles de la fratele lui ( m-a contactat pe mess) boala era destul de grava... |
Viata nu este dreapta, nu toti ne nastem norocosi. Pare cu atat mai nedreapta cand se stinge un tanar care avea toata viata inainte...
Condoleante! |
voi glumiti nu pot crede serios!!!!!!!!!!!
acu ma gandeam la el ca dc nu mai intra pe mess...sa vad golfu roshu.... sincer imi pare foarte rau CONDOLEANTE FAMILIEI !!! |
El din pacate nu avea o viata in fata.Suferea de distrofie musculara,el se folosea de o singura mana,lucra cu on screen keyboard...
|
fara cuvinte...viata asta :cry:
Dumnezeu Sa-L Odihneasca in pace! :cry: |
Acum am ajuns acasa, m-a anuntat Manson.. nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus..
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! :( |
Quote:
|
Toti il cunoasteam de ceva timp , facea parte din batraneii Vt-ului.
Greu de crezut ! Odihneasca-se in Pace! |
Nu l-am cunoscut personal, il cunosteam de cand faceam VT si intodeauna mi-au placut ideiile lui originale si modul in care executa o lucrare, cand am vazut acum aceasta veste trista pur si simplu am ramas socat, mare pacat.
Odihneasca-se in pace ! Condoleante familiei ! |
Desi nu l am cunoscut personal, aceasta veste m a intristat la fel de mult ca si in cazul unui prieten, imi placea stilul lui de tuning..avea niste lucrari deosebite si frumoase, ceea ce sunt sigur ca reflecta si personalitatea lui, era un adevarat luptator daca in ciuda problemelor de sanatate reusea asemenea lucrari...cu totii avem de invatat o lectie de viata importanta de la el...Dumnezeu sa-l odiheasca in pace....condoleante familiei.
|
|
R.I.P.
Condoleante familiei, si Dumnezeu sa-L odihneasca in pace.... |
Pacat...
Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante Familiei! |
Pacat....nu l-am cunoscut,nici macar nu l-am prins pe forum dar m-am cutremurat putin cand am vazut asta.Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei.
|
Quote:
ce insemna sa fi pasionat, chiar si cu suferinta de o avea nu se lasa de vt :sad: |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Pacat :sad:.
|
1 Attachment(s)
Doamne nu pot sa cred...Eu aflu cu 2 luni mai tz ..chiar nu l-am mai vazut pe mess dar avea perioade cand nu intra...ultima data cand am vb cu el i-am cerut poza de la avatar...El m-a ajutat la inceput cand am invatat sa lucrez in photoshop..imi facea mici tutoriale..Nu pot sa cred ca aflu ultimul ...nici macar un mass nu s-a dat atunci...pacat...Dumnezeu Sa'L odihneasca in pace...:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
- Copyright 2026 4Tuning