![]() |
Re: Cea mai Tunata masina din Brasov
Sincer nu prea ma incadrez nici acolo, am avut un motor puternic de la care am plecat si am facut doar mici modificari, exista in Bv masini cu adevat modificate, chiar daca proprietarii nu fac parte din comunitatea noastra locala de tuneri. Si la categoria asta considr ca intra si tuningul de firma, asa e corect. Daca oamenii au avut bani sa isi tuneze masinile calumea, in adevaratul sens al cuvantului, atunci bravo lor.8)
|
o sa fie mai greu cu pool la masini modificate la interior pt ca sunt fff putine
|
Cea mai Tunata masina din Brasov
Quote:
|
nu vorbii daca nu stii;)
|
eu unu' consider ca nici din poll-ul care a fost nu a rezultat ce trebuia......pur si simplu a rezultat cea mai puternica masina,nu cea mai tunata masina......sustin motiunea cu categoriile..........:D
|
Crede-ma ca e cea mai tunata masina din ce era acolo, pe bune
|
nu cunosc prea bine masina dar cred ca la capitolul exterior sunt aproape majoritatea mai lucrate.......in fine.....dupa cum am zis nu cunosc masina prea bine decat din auzite
|
Are in jur de 80.000 de euro doar tuningul, fara pretul masinii. pachetul include kit aerodinamic, jante, modul codorare garda la sol (suspensie pneumatica), kit 750 de cai bi-turbo samd. E tunata in adevaratul sens al cuvantului:shock:
http://www.gemballa.com/Modelle/index_e.html e acelasi kit |
Quote:
|
Corect:!: :lol: :lol:
|
mi-am facut si eu temele si am intrebat lumea mai cunoscatoare de cauza decat mine si se pare ca ai avut dreptate......scuze pt contradictoriu
|
pana acum lista este urmatoarea
golf 4 BBB evo 9 Renault Megane Mercedes S class Alfa Romeo 33 BMV seria 3 Skoda Octavia VEB Porsche Gemballa WIN Golf V GTI AGS dacia 1300 cox dacia nova cxa golf 4 AMD dacia nova gtt bmw seria 7 dcd coupe ccv octavia bml kadett-ul visiniu astept alte completari de la voi |
mugur has my vote...bv 87 seb
|
Quote:
|
eu votez cu octavia...cu toate ca era sa dea peste mine odata, dar cu atat mai bine ca am vazut-o mai de aproape...deci Skoda Octavia VEB
|
Quote:
|
cred ca ar fi cazu` sa fie inchis topicul asta si la momentul oportun se va redeschide sau se va face altul !
PAREREA MEA ! |
Quote:
|
acu pot sa intru si eu...macar cu exteriorul;)
|
si eu pot sa intru cu bara fata.......nu-i asa yackone???apropo....a mai trecut o saptamana.....
|
Quote:
Nu mai vorbiti despre ce nu stiti...pls |
prietene vad ca postezi doar ca sa-ti faci posturi...
|
Quote:
toata lumea are impresia ca stie ce se intampla prin oras si cat ce si cum vis-a-vis de masinile impozante de la noi. nu trebuie sa o iei in nume de rau si nici sa mi te adresezi cu acest apelativ care denota ca te ataci.sincer nu am spus-o in nume de rau. spuneam doar de faptul ca marea majoritate afirma anumite lucruri si se bate cu pumnul in piept ca le stie foarte bine cand, de fapt nu stie nici macar jumatate din realitate. legat de posturi...da intr-adevar postez mai mult ca sa fac posturi, dar in momentul in care vb serios, o fac in adevaratul sens al cuvantului, cand glumesc pentru cei care sunt mai intepati (nu ma refer la tine) pun cate un smiley. vorbeam de acea masina si spuneam de tuning-ul ei k a costat mai mult de cat ai spus tu, pentru ca (crede-ma pe cuvant) stiu masina pe dinafara, stiu ce certuri au fost pentru a o reduce in germania vara trecuta, stiu ce nu mergea si ce inca nu merge la ea, si fiecare surubel in parte al ei.deci cand afirm ceva, nu vorbesc aiurea, si cand vb serios, nu o fac doar ca sa fac posturi. incearca si tu sa fi mai conciliant cu persoanele pe care nu le cunosti si gandestete ca nu e frumos sa folosesti apelative pe care le auzi la baietii de cartier...totusi...hai sa nu fim rautaciosi atunci cand nu este cazul... Sper ca s-a inteles ceea ce vroiam sa se inteleaga si nimic altceva... |
4 Attachment(s)
daca se poate considera tunata imi expun si eu masina.respect ptr celelalte masini.
inca nu este gata urmeaza mai multe accesorii si revin cu poze . |
Quote:
|
nota 10 pt jenti...spre 11
|
multumesc tuturor despre aprecierile primite si in mod special lui catalin care din punctul meu de vedere a fost este si va fii un baiat de nota 10.incerc si eu in limita timpului meu liber disponibil sa mai particip si eu la ceva intruniri si curse,in prima faza doar ca spectator,iar in viitorul apropiat ca si participant la curse cu cu dieselul meu care va suferi un upgrade la motor si diverse imbunatatiri la exterior cat si la partea tehnica.timpul nu imi permite dar printre picatele se rezolva.
respect 4 all |
eu zic ca nissanul 350z pe care-l puteti vedea pe www.************* in galeria foto chiar arata foarte bine..
|
3 Attachment(s)
|
Daca doriti sa se inceapa un noul Pool cu cele mai tunate masini din BV si detineti informati despre ele sau sunteti chiar proprietarul acesteia trimite-ti poze plus informati pe adresa de mail [email protected]
|
Nissanul lui onofrei de departe le bate pe toate....:), acum cateva zile a facut o demonstratzie de indemanare in Sacele....belea..omu' le stie...
|
Quote:
E adevarat k are NOS pe ea? Dar fete nu sunt pe aici? E exclusiv ptr sexul puternic? Eu mi-am permis sa ma bag in seama ptr k imi plak mult masinutele:-P |
Are NOS, si nu putin. Pasagerul din dreapta nu prea are unde sa isi puna picioarele din cauza imensitatii de butelie.
|
1 Attachment(s)
Corect! Dovada!:)
|
ala e NX...NOS e alta firma;)
|
cand au zis NOS cred ca se refereau la azot lu la firma.parerea mea
|
Quote:
Pasiunea nu cunoaste varste sau alte considerente Sa te prezinti te rog aici https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2046-date-utilizatorii-brasov.html ps : pe forum in general sunt multe fete, sunt si la noi pe brasov dar mai putine : laura(bertone77),adriana(ada), veronica (verqd) |
toate sunt frumos lucrate...si sigur sunt facute din inima cum se zice...bravo..sa va poarte sanatosi!:wave::clap::peace::drunk:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning