Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cursa Craiovei - VITEZA - 29-10-2006 by Ghost - Aeroport Craiova (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova.html)
-   -   Discutii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25568-discutii-cursa.html)

DJ-24-ALN 21-10-06 21:28

Re: Discutii despre cursa

Nu se fac inscrieri in ziua cursei. Exista formular pt preinscriere!

NightClubRacer 21-10-06 21:44

ok o so facem on-line(inscriere), mersi!

Toto - BOD 22-10-06 00:33

Quote:

Originally Posted by DJ-24-ALN (Post 593824)
Nu se fac inscrieri in ziua cursei. Exista formular pt preinscriere!

pai am inteles de la tine ca pe net se face o preinscriere... dar inscrierea propriu`zisa cand se face?
Presupun ca cei din cr. nu mai completeaza formularul ala de preinscriere ci se duc direct la ACR, nu?

MaF|OtU 22-10-06 01:02

Quote:

Originally Posted by Toto - BOD (Post 594047)
pai am inteles de la tine ca pe net se face o preinscriere... dar inscrierea propriu`zisa cand se face?
Presupun ca cei din cr. nu mai completeaza formularul ala de preinscriere ci se duc direct la ACR, nu?

Pentru Craiova inscrierile se fac la sediul ACR Dolj.
Detalii aici : https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25569-inscrieri.html

Frumoasa initiativa baietilor de la GRT !
Am presimtirea ca va fi o cursa reusita din taote punctele de vedere si sper sa fie asa .

Al3xius 22-10-06 02:09

Doamne ajuta sa fie asa !

Banii nu vor ramane nici la Ghost nici la ACR vrem sa facem ceva tot pt. pasionati ! O sa anuntam cand e totul gata!!

Pentru inscrierea online folositi formularul pus pe topicul cu Inscrieri !

Legat de formular, fiecare persoana care completeaza formularul va primi un mail de confirmare ! Cine il completeaza si nu primeste mailul in maxim 24 de ore il rog sa trimita inca un formular pt. ca am primit si cateva forumulare goale !

AlecsM 22-10-06 03:07

Quote:

Originally Posted by radu_lkv (Post 592775)
cum am mai spus pe alt forum:
sa-mi mai fac ceva dusmani :twisted: :twisted: :

pt cei care ridica problema taxei de inscriere:
nimeni din cunoscutii mei nu cred ca se kk bani!!!! dar daca nu bagati taxa de inscriere stiti si voi ce distrusi apar, k de e moca...prefer sa merg unde inscrierea este intre 100 si 300 de euro, dar probabil k o sa ma simt bine printre pasionati, nu printre figuranti!
la cursa de aici, desi nu trebuie sa platesc taxa de inscriere, o sa fiu primul care o va face (in caz ca ma dau)!

iar pentru public.... daca s-ar putea si daca ar fi un loc ingradit.... 50 euro MINIM!!! sa nu vina chiar toti care nu au nici un interes si care de obicei fac probleme!!
credeti ca bucurestiul degeaba a luat masurile acelea? si nu comenteaza mai nimeni sau comenteaza decat "nimenii" si o fac degeaba!

si inca o chestie pe care am admirat-o la legal racing (printre putinele de altfel, dar aici au dreptate): peste tot ar trebui sa scrieti "ORGANIZATORUL E SUVERAN !!"

iar daca va e frica, ca nu vin masini :lol: :lol: :-P :lol: aduc eu pentru 3 etape

p.s. comentariul meu a fost facut, dupa cum se vede, numai la partea financiara!!! - singura pana acum, capabila sa-i trieze pe cei care conteaza in acest sport scump, de ceilalti "nimeni"

ST DE ACORD CU TINE ....ai exagerat un pic cu taxele alea dar s-a inteles ideea

@Al3xius....si dak locatia e ok, vremea va fi ok, exista motivatie si totul e corect ...de la grupe pana la "arbitrii" ... nu are dc sa nu vina lume ... spor la organizat !

AlecsM 22-10-06 03:13

@Al3xius

dak totul referitor la inscrieri se face de la distantza (internet sau presedinti ai cluburilor) ...cum o sa probati faptul ca masina "X" are sau nu ce scrie in fisa ...ca proprietarul are permis de conducere valid sau k totul coincide cu talonul >>> nu pupeti merge pe incredere .... e prea frumos totul legat d organizare k sa s strice cu chestia asta ....propun sa inceapa cursa cu 1 h mai devreme si sa se organizeze un parc si o comisie de verificari ... cu fisele in fatza .... ce zici?

200SX 22-10-06 09:10

Quote:

Originally Posted by Al3xius
Fiecare club va raspunde direct de actiunile membrilor sai in cadrul cursei de pe data de 29.10.2006 !

Quote:

Originally Posted by Al3xius
Ai inteles gresit !
..........
Cluburile nu vor fi actionate in instanta sau date in judecata ! Nu asta era ideea , ideea era ca ............. si nu cred ca e o exagerare din partea noastra sa cerem putina disciplina !

Iti dai seama ca nu ma incalzesc cu nimika evenimentele astea neplacute,
intrebam doar cum va raspunde direct clubul de actiunile membrilor, in ce consta acea raspundere.

Mersi pentru raspuns si sa iasa o cursa frumoasa fara evenimente neplacute !!!

Al3xius 22-10-06 09:36

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 594165)
@Al3xius

dak totul referitor la inscrieri se face de la distantza (internet sau presedinti ai cluburilor) ...cum o sa probati faptul ca masina "X" are sau nu ce scrie in fisa ...ca proprietarul are permis de conducere valid sau k totul coincide cu talonul >>> nu pupeti merge pe incredere .... e prea frumos totul legat d organizare k sa s strice cu chestia asta ....propun sa inceapa cursa cu 1 h mai devreme si sa se organizeze un parc si o comisie de verificari ... cu fisele in fatza .... ce zici?

Greseala mea ca am uitat sa specific :(... intrarea in parcul auto se va face pana la ora 11:00 cel tarziu ! Vom avea 1-2 oameni desemnati sa verifice daca difera ce scrie in talon fata de ce exista pe masina ! Mersi pt. sfaturi, intradevar imi scapase chestia asta ! :)

@200SX : Multumim si va asteptam la start!

AlecsM 22-10-06 15:47

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 594232)
Greseala mea ca am uitat sa specific :(... intrarea in parcul auto se va face pana la ora 11:00 cel tarziu ! Vom avea 1-2 oameni desemnati sa verifice daca difera ce scrie in talon fata de ce exista pe masina ! Mersi pt. sfaturi, intradevar imi scapase chestia asta ! :)

@200SX : Multumim si va asteptam la start!

np.... dak putem da o mana de ajutor o facem cu placere ;)

Al3xius 22-10-06 19:39

Azi membrii Ghost au lucrat in zona de la ora 10 pana la ora 17:00 !

Am gasit o metoda sa portejam spectatorii(0 % sanse sa fie victime in cazul in care o masina paraseste suprafata de concurs, asta in cazul in care publicul respecta indicatiile) iar marti am vb cu o firma sa astupe gaurile care erau pe pista, am mai astupat si noi azi din ele dar marti va fi zi speciala pt. astupat gauri :) Azi s-a tuns iarba , s-au astupat cateva gauri si s-au stabilit cateva chestii legate de organizare astfel incat sa iasa totul bine !

Alecs, singurul ajutor de care avem nevoie din partea participantilor este sa respecte termenul inscrierilor si Duminica sa vina pana la ora 11:00 cel tarziu la Aeroport ! Ah, si daca asculta indicatiile organizatorilor va garantez ca o sa fie bine pt. toti !

Sa speram ca si vremea va tine cu noi !

Rambonika 22-10-06 20:04

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 594866)

Am gasit o metoda sa portejam spectatorii(0 % sanse sa fie victime in cazul in care o masina paraseste suprafata de concurs, asta in cazul in care publicul respecta indicatiile) iar marti am vb cu o firma sa astupe gaurile care erau pe pista, am mai astupat si noi azi din ele dar marti va fi zi speciala pt. astupat gauri :) Azi s-a tuns iarba , s-au astupat cateva gauri si s-au stabilit cateva chestii legate de organizare astfel incat sa iasa totul bine !

Alecs, singurul ajutor de care avem nevoie din partea participantilor este sa respecte termenul inscrierilor si Duminica sa vina pana la ora 11:00 cel tarziu la Aeroport ! Ah, si daca asculta indicatiile organizatorilor va garantez ca o sa fie bine pt. toti !

Alex ai uitat sa precizezi ca spectatorii vor sta pe iarba ... ca sa stie lumea sa se incalte adecvat si domnisoarele sa renunte la tocuri :lol:

NightClubRacer 22-10-06 20:54

suna bine, dar la cati metri vor fi spectatori de cursa? nu trebuia sa imi iau adidasi albi, ca se fac verzi,si sa nu ploua ca se face noroi. :D

bogdan_kwx 22-10-06 21:46

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 594866)

vreau sa stiu daca prietenul meu e in tara si daca e prezent. daca vine el fac tot posibilul sa vin si eu cu noul meu 5 pt ca scorul e de 3-2 pentru el

Dependentu 22-10-06 22:03

Mi se pare ok taxa de inscriere, dar nu mi se pare ok partea cu cluburile, cum a spus X sau Y , daca ar fii un nr de 10 cluburii de EX , in Craiova, si se gaseste cate unul din fiecare club sa faca ceva ce nu trebuie, se duce toata Craiova si Cursele facute de ea..
Am sa vin si eu p'acolo..DJ-04-UOZ ..
Care vrea sa vb cu mine, sa vina la nr asta ( oltcit albastru ) :twisted:

EVOLUTION8 22-10-06 22:57

Quote:

Originally Posted by bogdan_kwx (Post 595049)
vreau sa stiu daca prietenul meu e in tara si daca e prezent. daca vine el fac tot posibilul sa vin si eu cu noul meu 5 pt ca scorul e de 3-2 pentru el

Nu este Bogdan in tzara.Si mie imi pare rau ....
Dar ar fii bine sa vii si daca nu este el.CA demult nu au mai fost curse.
Te asteptam cu placere !

Rambonika 23-10-06 01:40

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 594983)
suna bine, dar la cati metri vor fi spectatori de cursa? nu trebuia sa imi iau adidasi albi, ca se fac verzi,si sa nu ploua ca se face noroi. :D

cred ca peste 10m ... oricum vizibilitatea este f buna ... am incercat sa multumim si din acest punct de vedere specatorii nu numai sa le asiguram siguranta ;) ...iar iarba va fii tunsa ... :D

TOBA^ 23-10-06 01:51

A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT merge la aceasta cursa si se va supune regulilor organizatorilor...

Al3xius 23-10-06 01:58

Intradevar, ca sa nu fie discutii : publicul va sta pe iarba(tunsa inainte de cursa ) pentru ca nu ne permitem sa riscam viata multor oamenii pt. "confortul" care-l oferea asfaltul si cred ca sunteti toti de acord cu mine ! Sunt aproximativ 20 de metrii de la pista pana la locul unde va sta publicul cu precizarea ca va fi o zona de "impact" conceputa deja de natura care, fizic vorbind , nu permite contactul intre masina si public , e imposibil daca publicul asculta indicatiile organizatorilor si stau in locul special amenajat!!
Ca o ultima precizare publicul va vedea si startul si finish-ul destul de bine...lucram la chestia asta !

Bogdan, ne-am bucura sa te avem la linia de start, intotdeauna KWX-ul a facut spectacol la Craiova si nu numai !

Anonymous, va multumim si va uram drum bun! Sa ne vedem sanatosi si sa dea Dumnezeu sa tina vremea cu noi !

NightClubRacer 23-10-06 13:10

Quote:

Originally Posted by Rambonika (Post 595295)
cred ca peste 10m ... oricum vizibilitatea este f buna ... am incercat sa multumim si din acest punct de vedere specatorii nu numai sa le asiguram siguranta ;) ...iar iarba va fii tunsa ... :D

suna bine, bravo baieti pentru idei si ne vedem acolo. Bafta in continuare! Mersi pt info! ;)

alin_jgd 23-10-06 13:45

problema grava

mi-am schimbat motoru pe masina. am pus altu mai mare. pot participa? o sa am problema acolo cu militzia sau acr-u? actele pe masina sunt pe numele meu dar noul motor nu e trecut. am cartea de identitate de la masina de pe care a fost luat motoru...

EvLSant0S 23-10-06 14:36

ne vedem pe 29 :D
bafta organizatorilor :)

Al3xius 23-10-06 15:04

Re: problema grava

Quote:

Originally Posted by alin_jgd (Post 595747)
mi-am schimbat motoru pe masina. am pus altu mai mare. pot participa? o sa am problema acolo cu militzia sau acr-u? actele pe masina sunt pe numele meu dar noul motor nu e trecut. am cartea de identitate de la masina de pe care a fost luat motoru...

N-are politia treaba, numai sa nu te opreasca pana acolo ... da-mi un telefon maine seara si ne intalnim sa completam fisa (0741081624)

Thx Santos :D ! Drum bun !

AlecsM 23-10-06 16:40

am facut un thread unde sunt rugati sa scrie cei ce sunt siguri ca vin in ideea ca se vor contura noi provocari si va merge cat mai multa lume !!!
https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25822-vine-tara-cursa.html

Al3xius 23-10-06 17:16

Foarte buna ideea ! Multumim Alecs !

In alta ordine de idei , legat de inscrierile online : am primit cateva formulare necompletate , acelea nu vor fi luate in considerare ! Fiecare participant care a completat formularul online a primit un mail de confirmare ! Daca cumva ati completat un formular si nu ati primit mailul de confirmare va rog sa-l completati inca odata pt. ca nu a ajuns la mine sau a ajuns cererea necompletata !
Tot legat de cursa, in fiecare masina care va intra in parcul auto va fi doar soferul acesteia pt. a nu se creea aglomeratie in parc si a nu incita publicul sa incerce sa ajunga in parc.

Publicul nu va avea acces in parcul auto, doar participantii si masinile acestora !

AcSchnitzer 23-10-06 18:12

KWX, am vorbit cu PIL`u.. si poate ia el R5u lu` johny sa se dea cu ea. dar nu e nimik sigur. O sa iti zic daca mai aflu ceva.

bogdan_kwx 23-10-06 18:35

Quote:

Originally Posted by AcSchnitzer (Post 596039)
KWX, am vorbit cu PIL`u.. si poate ia el R5u lu` johny sa se dea cu ea. dar nu e nimik sigur. O sa iti zic daca mai aflu ceva.

tre sa stiu sigur daca vina sau nu pt ca eu nu prea am timp liber si ....

AcSchnitzer 23-10-06 20:05

Dar pt mine nu vine nici un concurent? O pisicutza ceva? :D

EVOLUTION8 23-10-06 20:11

Quote:

Originally Posted by bogdan_kwx (Post 596054)

Hai mah Bogdane ca e Duminica.......va fii fun oricum ;)

bodyspeed 23-10-06 20:59

Quote:

Originally Posted by bogdan_kwx (Post 596054)

vino bogdane.... ca sigur vine cineva sa se dea cu R5u desi nu e johny
vedem noi....

Al3xius 23-10-06 22:12

Este deja un R5 inscris, deci are adversar la grupa :P !

Rugamintea mea mare pentru cei care completeaza cererea de inscriere online este sa fie atenti sa scrie datele corect si sa completeze toate campurile ! Cererile incomplete nu vor fi luate in calcul !

Va reamintim : dupa ce completati cererea de inscriere online veti primi un mail de confirmare . Daca cumva completati aceasta cerere online si nu primiti in maxim 24 de ore(exceptie facand ultima zi cand o sa primiti in maxim 6 ore confirmarea) confirmarea va rugam sa completati o alta cerere sau sa-mi dati un pm !

GolfuletzS 23-10-06 22:37

Quote:

Originally Posted by AcSchnitzer (Post 596147)
Dar pt mine nu vine nici un concurent? O pisicutza ceva? :D

vine o pisica dl noi :D

79BYG 24-10-06 02:50

Al3xius : te rog afiseaza si tu grupele in functie de Kw sa Cp

Pt participantii care vin din tara ( eu ca exemplu din Constanta - vro 500 km) se percepe taxa de inscriere sau cel putzin o reducere???

Gabi 24-10-06 07:24

BYG, grupele sunt aceleasi ca si pana acum.
Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 591879)
[...]

- grupele sunt ca si pana acum la cursele organizate de ACS Ghost Racing Team si anume:

A1 SUB 65 CP
A 66-85 CP
B 86-100 CP
C 101-130 CP
D 131-165 CP
E 166-200 CP
F 201-250 CP
G 251 - 300 CP
H Peste 300 CP

Se va lua in considerare puterea din talon + modificari gen : aplicarea unui turbo , compresor, nos sau schimbarea chiulasei de la 2 supape pe cilindru la mai multe !

[...]

Ciro_zel 24-10-06 08:32

Bafta baietii ne vedem pe acolo :woowoo::wave:

AcSchnitzer 24-10-06 09:30

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 596459)
vine o pisica dl noi :D

Ok, Zuper :D

T.rac3Er 24-10-06 10:39

putin offtopic ca sa zic asa. am auzit ca se deschide joi un hypermarket pe la craiova. vin cu produse tuning audio, demo-cars. de fapt cred ca ar tebui sa fie prin oras respectivele de zilele astea. poate dupa curse treceti pe acolo si bagati un semn pe aici. cum sunt preturile, produsele. cica ar fi produse care sunt si in revista 4tuning cu reclama. mi-a zis si mie o cunostinta. poate fac si eu drumul pana la craiova. 8)

gabiWRC 24-10-06 17:07

daca nu il dau intre timp poate ma prezint si eu la cursa...probabil cu echpa DACIA-RENAULT RALLY TEAM!!!

FastDaemon 25-10-06 12:49

Am si eu o intrebare R5urile in ce grupa vor fi? sper ca D

bogdan_kwx 25-10-06 13:15

daca vin 3 din buc se vor inscrie la c, d, si e fiecare la cite una.

All times are GMT +2. The time now is 02:49.

- Copyright 2026 4Tuning