![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
Quote:
in schimb avea 2 telecomenzi la alarma |
radu , vezi ca de luni e disponibila treaba aia ce am zis,,,,,daca mai o vrei sa imi dai o adresa unde sa o trimit , in rest spor la treaba :D
|
Quote:
|
baietii astia sunt pusi pe treaba CALUMEA.BAFTA FRATE SI SCOATE MASINA PE STRAZI :x
|
Quote:
saptamana viitoare o sa fie HAOS :peace::peace: o sa pun motoru pe masina si crek o sa tot saptamana viitoare o sa ii dau si prima cheie pe noua caroserie :))) :dribble: O SA AM ORGASM LA PRIMA CHEIE !!!!! o scot pe strazi fara capota,fara aripi, fara bara \m/\m/\m/ :)))) ca ma mananca talpa rau de tot :)) :)) :)) TOP IS 2 HOT FOR A CAT ! :)))))) :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon: |
Quote:
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
ai grija sa iti iei ceva de schimb frate :))))) k daca o sa ai orgasm o sa te uzi :P...(Glumitza :P) bafta si sa o vedem pe strazi :>
|
Quote:
:)))))) ASA IE ! :))))):lol::lol: |
sa va mai povestesc cate ceva...:D
Azi am pus bascula si pe partea dreapta si sta pe 3 roti deocamdata:)))) Am cumparat si bascula pe partea stanga dar o montez maine .... maine PISICA o sa stea in 4 LABE =)))) :tetter: pana pun motoru o sa ma plimb cu CAROSERIA =))))) :rockon::rockon: o sa fac si un filmulet :)))) inca putin si pisica o sa "Zgarie" :D:X |
sa ti bine de caroserie =))) ii pui niste ( hatzuri ) si tragi de ea pe strada =))) bafta frate :X
|
2 tampoane de motor...preferabil dalea OB are cineva pentru prietenul meu Radu ??? =))))))))))))))))
:lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
INCA PUTIN SI PISICA INVIEEEEEE \m/ o sa fie o pisica cu 8 vieti :)):)):)) deocamdata ma plimb cu caroseria:))))) mai am de pus tampoanele, motoru si radiatoru :peace: |
Filmarea din parcarea Afi Cotroceni !!! asa se explica de ce fosta masina este "dauna" !!!
https://www.youtube.com/watch?v=O_6yv4og7dY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: SECUNDA 40 !!! :lol: |
eee...data viitoare cand ii dai matza pe mana sigur o sa ii iasa ca in tokyo drift :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ERAM SIGUR :)))
|
1 Attachment(s)
astazi am reusit sa scap de interioru ala crem ORIBIL DUPA PAREREA MEA ....:peace:
maine pisica O SA MIAUNE :peace::peace: :))) numai dorm noaptea asta...:))):peace::peace::peace: pun poze cu noul interior al masinii:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Intradevar...pana si culoarea era oribila la interiorul vechi :rolleyes2. Maine vrem filmare :twisted:.Felicitari ;) |
Foarte frumos interiorul !
Ma bucur ca ai reusit sa o repari , spor la treaba in continaure si numai bucurii cu aceasta masina ! Bafta ! |
Quote:
decat sa ma complic ... sa tai din aia neagra sa sudez alta oala cu tot cu lonjeron mai bine m-am complicat si mi-am luat caroserie intreaga ...daca era indoita aveam eu un fix...si nu imi mai venea sa o conduc stiind ca a fost aproape dauna... credeti-ma, ma mananca talpa mai rau ca niciodata:))) o sa-mi tocesc talpa tenesului pe acceleratie=)))) :peace::peace::peace: in scurt timp pisica v-a avea adidasi noi " BROCK B1 " |
hai cumetre, baga o filmare cu ea sa o vedem de-a latu...
bafta si por la treaba....:D |
Quote:
Lumea doarme eu n-am somn...:))))))) e deja 6 dimineata si eu sunt in picioare:)))) n-am putut sa dorm toata noaptea , gandindu-ma doar la momentu ala cand, cotetu o sa primeasca CHEIA MULT ASTEPTATA :)))))....azi crek fac condens langa masina=)))))):dance::dance::dance: gata boss...:)))diseara o invat sa faca gogosi cu cauciuc....:))))):peace: |
Quote:
|
haai radulee :X sa vedem cum iesee fum din roti :X
|
Quote:
o sa ii fac niste poze in starea actuala mai am de cumparat : ieri am luat bara fata si capota , dar capota cand am pus-o pe masina era indoita:)) asa ca am sa o returnez baiatului de la care am luat-o.... -aripa stanga -radiator -capota -curea de accesorii -faruri - grila -vasc Pisica e pe drumul cel bun ...cand am auzit-o mi-a starnit un zambet imens pe buze......!!!!:peace::peace::peace::peace::peace:: peace: fum o sa iasa mult va promit ca ii dau pana bubuie cauciucurile :))) \m/ |
schimb fete de usi gri cu unele negre....:D:D:D
|
hai cu pozele sa o vedem.
|
8 Attachment(s)
Quote:
inca se lucreaza la ea!!!:peace::peace::peace: pun si 2 filmulete !!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=H2AsfftoD8U https://www.youtube.com/watch?v=9rV5MloK2qc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:peace::peace::peace: |
Iesti BOOOOOO$$ ...MA BUCUR PT TINE :D
iti lipseste o piulita de sus !!! |
Quote:
daca te-ai referit la cap imi lipsesc mai multe piulite=))))))) |
Suna si arata foarte bn....... dai bice :evil::evil:
|
BRAVO! se aude f bine... tot inainte!!!:peace::hug:
|
Quote:
|
Quote:
ieri am luat si radiator si curea de accesorii, azi am luat si vasc, saptamana ce vine urmeaza sa o completez toata:D revin cu poze !!:peace: |
hai k nu mai avem rabdare :drunk:
|
Quote:
mai astept o transa de bani :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: :))))))) am ajuns la vorba multora.....BMW'U E SAC FARA FUND !!!!!!!! dar merita :))) cand ma urc in ea uit de toate problemele=)) :X:X:X :drunk::drunk::drunk::drunk::pelvic_th:pelvic_th:p elvic_th:peace::peace::peace: |
Quote:
Masina se aude bine datorita motorului care este in stare buna d tot !!! si datorita tobei ....este o finala plina :D TOBA AIA M-A FACUT SA CUMPAR SI MOTORUL DE PE FOSTA MASINA !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning