Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul Incepatorului (https://forum.4tuning.ro/29-coltul-incepatorului.html)
-   -   Cum pun foto la semnatura? (https://forum.4tuning.ro/29-coltul-incepatorului/2554-pun-foto-semnatura.html)

no_excess 10-05-05 12:54

The avatar must be less than 80 pixels wide and 80 pixels high

asta imi scrie cand bag poza la uplod avatar from your machine acol tre sa bag nu

florin_cars 10-05-05 13:03

da pai deschide AcdSee si modifica poza, da-i resize sa fie 80x80 sau aproximativ, oricare din marimi sa nu depaseasca 80 pixeli,

priceput :?: , ia vezi...

florin_cars 10-05-05 13:09

Quote:

Vreau si eu sa-mi pun poza la semnatura si nu am reushit...

https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=34225 e bine asa?
pai am incercat si eu si dupa cu se vede nu mere, dar cred k nu accepta linkul pozei..kred k de fapt ce ai pus tu aici e un link de download spre poza aceea si poate nu vrea asa.
Iti dau un site, iei poza resp pe hdd, o incarci pe site-ul acesta si iti da un link in josul paginii dupa ce s-a incarcat. Ia ultimul link si incerci din nou cu [img]link respectiv[/img]

site de uploadat poze>>>www.imageuploader.net

vei vedea k merge
Bafta

no_excess 10-05-05 13:45

sa vedem daca am reusit ceva sa speram :)

florin_cars 10-05-05 13:46

Alooooo unde-i restul :?: :!:
[img]link respectiv[/img]

no_excess 10-05-05 14:53

sa vedem daca am facut bine ca deja disper :D :D :D

RoSonic 10-05-05 15:02

Pai trebuie sa pui o imagine.... ce ai tu acolo e php...

mai simplu zis trebuie sa ai ceva de genul http:\\\\www.ceva.xxx\\xxx\\xxx.jpg sau .Gif adica link adresa imaginii nu a paginii care o contine.

dar sper ca nu ai de gand sa pui poza de la link-ul ala... care are 1024x768.... ( http://img1.imageuploader.net/show.p...stem.jpg&d=152 )

Gabi 10-05-05 18:52

De ce nu cititi si voi paginile anterioare ? S-a explicat de cateva ori in mai multe topicuri. Chiar trebuie sa se explice pentru fiecare in parte? :evil:

Avatar: Profile --> Avatar control panel -->Upload Avatar from a URL:

La \"Upload Avatar from a URL:\", introduceti URL-ul (adresa) pozei de pe alt site. ATENTIE! Poza nu trebuie sa depasasca 80x80 pixeli!

Semnatura: Profile --> Profile Information --> Signature:

[img]adresa pozei, de pe alt site[/url]

Poza nu trebuie sa depasasca 140 pixeli inaltime !!!

no_excess 10-05-05 20:05

zicetim atunci ceva adrese unde se gasesc poze faine

acuma nu va suparati pe mine ca nu am alt topic pe care sa incerc sa vad daca am facut bine :lol: :lol:

in sfarsit ca am reusit si eu daca are cineva masina aia sami ziceti ca sa pun alta :D :D :D :D

3 mesaje intr-unu' - Gabi

florin_cars 10-05-05 22:35

pai are cineva dar nush cine..

Grecu 10-05-05 22:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"no_excess\"
in sfarsit ca am reusit si eu daca are cineva masina aia sami ziceti ca sa pun alta :D :D :D :D

O are Doggydog de la noi din club, no hard feelings

RoSonic 10-05-05 23:13

mai sunt o gramada care au ....

no_excess 11-05-05 08:55

sper ca asta nu o are nimeni sicetimi ceva sturi unde gasesc ceva poze faine :D

EvLSant0S 11-05-05 09:41

vezi ca e un site misto , www.4tuning.ro ;)
au o galerie bogata , btw , vezi ca nu iti apare nici o semnatura ;)
[img] ... link ... [/img] ai inteles , dap ?

Ciro_zel 16-05-05 23:11

2 Attachment(s)
Parchez si eu o imagine :D

tng 18-07-05 16:10

2 Attachment(s)
Golf Power :P

Psycho 29-10-05 01:27

2 Attachment(s)
le urk aici k nu reushesk in alta parte

RA_2fast4u 29-10-05 10:38

cine ma poate ajuta si pe mine sa imi pun urmatoarea semnatura: http://terror.theterror.ro/drive2 ....sau mai bine zis se poatea sa pun o imagine modificata si cu php?

tng 29-10-05 10:58

nu pote fi pusa la semnatura .. e format PNG si nici sa o modifici cu Photoshopu nu merge
merge decat .jpg sau .gif

RA_2fast4u 29-10-05 15:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
nu pote fi pusa la semnatura .. e format PNG si nici sa o modifici cu Photoshopu nu merge

chiar m-am gandit la faza asta de la bun inceput...dar speram ca este o modalitate ca sa o pot pune aicea....eh asta este \":( oacat ca m-am chinuit putzin pe ea.... :?

Psycho 29-10-05 15:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
Quote:

chiar m-am gandit la faza asta de la bun inceput...dar speram ca este o modalitate ca sa o pot pune aicea....eh asta este \":( oacat ca m-am chinuit putzin pe ea.... :?

ti`am raspuns si eu p un alt topic . in fine ia acdesee si mi se pare k poti sa ii dai convert

RA_2fast4u 29-10-05 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
Quote:

ti`am raspuns si eu p un alt topic . in fine ia acdesee si mi se pare k poti sa ii dai convert

da may da daca ii dau convert atuncea nu o sa mai functioneze faza facuta in php(adika ca se tot schimba ziua si ora si min si secundele :| ) .............

florin_cars 30-10-05 00:43

si cu mandra si cu draga..nu prea mere :oops:

pakat d emunca intr-adevar k e chiar interesanta lucrarea ta... :wink:

RA_2fast4u 30-10-05 13:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
si cu mandra si cu draga..nu prea mere :oops:

pakat d emunca intr-adevar k e chiar interesanta lucrarea ta... :wink:

merci ....

florin_cars 31-10-05 01:16

nop, de asta suntem pe aici, noi mai batranii sa incurajam noii veniti si sa oferim sfaturi, in masura in care putem :P

Gratzian 31-10-05 01:59

florin_cars :

foarte frumoasa atitudinea...
sa imi dai pe pm adresa sa iti trimit un colet cu niste cadouri de la noi

andrey2003 08-11-05 15:40

1 Attachment(s)
Semnatura

Psycho 10-11-05 11:23

1 Attachment(s)
io vreau sa`mi pun asta :)

Addicted fan of

Psycho 10-11-05 11:33

nu reushesk sa pun poza cu bungedup la semnatura de ce ??

tng 10-11-05 11:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
nu reushesk sa pun poza cu bungedup la semnatura de ce ??

poate ca ai codul BBC dezactivat ... activeaza-l :roll:

edit: acu` am vazut ca nu ai scris adresa exacta
asta e, pune-o p`asta :wink: :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/upload/t...t_logo_103.gif

RoSonic 10-11-05 12:02

Codul BB tre sa fie activat, nu dezactivat!
Iar linkurile tre sa fie directe! cu gif, jpg la sfarsit...

Pentru a incerca, dati undeva sa postati si puneti codul care vreti sa-l aveti la semnatura in post, si dati preview nu submit si vedeti exact cum o sa va apara la semnatura. Asta ca sa faceti mai usor incercari. :wink:

Psycho 10-11-05 12:02

mersii de ajutor ... hai k le`am dat de cap

tng 10-11-05 20:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Codul BB tre sa fie activat, nu dezactivat!
Iar linkurile tre sa fie directe! cu gif, jpg la sfarsit...

Pentru a incerca, dati undeva sa postati si puneti codul care vreti sa-l aveti la semnatura in post, si dati preview nu submit si vedeti exact cum o sa va apara la semnatura. Asta ca sa faceti mai usor incercari. :wink:

sorry .. greseala mea :oops:

Golfuletz 08-12-05 22:49

2 Attachment(s)
..depozitez si eu cateva semnaturi...

Gabi 08-12-05 22:59

Cele doua imagini din mesajul anterior au fost ultimele postate. Daca se mai uploadeaza vreuna dupa mesajul meu, sterg.

Folositi cu incredere www.imageshack.us, www.photobucket.com (se cere cont) sau orice alt site care permite uploadarea imaginilor.

Gabi 28-12-05 19:57

Incepand de azi, toti utilizatorii forumului care vor sa hosteze poze pentru semnatura/avatar, sunt rugati sa le uploadeze in Galeria foto a publicului de pe site.

Pentru informatii despre cum sa introduceti poze in semnatura, cititi aici.

Topic inchis!

All times are GMT +2. The time now is 04:14.

- Copyright 2026 4Tuning