![]() |
Re: E39 - 520i
sincer m-i se pare ciudat s fie din mufa aia,pt ca mie nu imi memoreaza setarile(balans si fader) si nu vad sa aibe vreo legatura cu mufa aia.dar binenteles ca am sa verific si aia.
si inca ceva..spune-mi si mie cum se scoate casetofonul,pt ca am vazut ca nu are gaurele delea in care bagi cv si apoi impingi so iese cass afara. multumesc inca odata! |
scz de dublu post,dar ma trasnit un gand acuma!:D
vreau sa vopsesc etieri si nu stiu ce culoare sa-i fac! ma batea gandul si la rosu si la un verde aprins(fosforescent). astept niste pareri! |
Quote:
etrierii verzi nu o sa dea deloc bine, rosii merg. |
ms mult.o s acaut in contiinuare si acolo.
despre etrieri....cred ca rosii raman.ca am facut cv in photoshop si intradevar..verde nu merge. recomandati o vopsea anume? :D |
Quote:
Eu zic verde !! Vopseaua de oua este cea mai recomandata pentru etrieri ! |
Quote:
tu asa le-ai facut? |
eu le-am facut pe o alta masina cu vopsea normala si a tinut 1 an fara sa se ia deloc, dar ca sa fii sigur foloseste vopsea speciala de etrieri, e 15 lei un spray din cate imi aduc aminte
|
Vezi ca se gasesc ceva capace false ( Brembo :shock:) si se lipesc de etrier .
Sunt pe la 150 lei daca iti place asa ceva ... Eu zic sa le vopsesti gri sau negru ! |
sa stii ca ma gandeam si la gri..culoarea masinii sau chiar mai inchis!:D
cum ti se pare? PS:fara capace Brembo!:lol: |
Quote:
ps mid-ul se scoate super simplu doar ca iti trebuie o surubelnita subitere si lunga dar dreapta , tragi de butonul de volum si acolo ai sa vezi un locas bagi surubelnitza rotesti 45% grade catre drepta si tii asa rotit , relativ ar trebui sa iasa miscand usor de el stanga dreapta ! In legatura cu mufa si mie mi sa parut ciudat , dra te asigur ca de la ea e 100% daca stii ceva spaniola iti dau sa citesti mai mult de acceasta problema des int la bmw e39 |
Sunt zeci de discutii pe tema asta si pe forumurile romanesti , bineinteles pe cele dedicate BMW , nu aici ...
Dar de ce vrei sa le vopsesti ? ce au ? eu nu le-am vopsit nicodata la nici o masina :D |
Quote:
|
poi deasta vreau si eu sa le vopsesc.sa iasa in evidenta plus ca le si curat cu ocazia asta.galben nu ii fac..ori rosu,ori gri!
:D PS:ms mult SAX-ule!stii u!;) |
Quote:
daca jantele au spite multe sau rare, etrierul vopsit da foarte bine in mers, eu la golf le aveam verzi, si in mers dadeau genial cu jantele albe, e prin craiova o cladire de sticla treceam de vreo 3 ori pe zi pe acolo numai sa ma uit la ele :)) |
marius : cu placere !
Ionut : eu le vopsesc cand pun franele de pe un 540 i :evil: sa am ce vopsii ... |
Quote:
deci...cred ca raman rosii!rosu pe gri...ar merge spun eu! |
Quote:
Ti-ai laut e39 ca sa ii vopsesti etrieri rosi ? e penibil ! Eu zic sa le faci in cel mai rau caz gri inchis .... negru matt ar fi cel mai ok daca ti neeaaparat sa ii vopsesti . Bafta ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
din ciclul "ce culoare sa fac etrierii?"..
o poza cu etrierii rosii(ca idee asa): pareri? |
eu zic sa-i faci negrii sau grii inschis...
|
Quote:
cred ca ... rosu sau galben se preteaza la masini sport |
am sa fac un VT si cu gri inchis!:D
|
1 Attachment(s)
:evil:
|
Sax-ule....:lol::lol::lol:
nu mai pot de ras! hai c esti rau c mn!..:P etrierii o sa fie un gri carbon!gata,fara carcase brembo!:D PS:ai vazut ce pret au rahaturile alea de plastice?ma bufneste rasul! |
Quote:
privirea dusmanilor cand treci pe langa ei - PRICELESS!!! :lol: |
Quote:
Imi palce mult cum arata masina acum ! |
1 Attachment(s)
Quote:
Vezi poate poti sa pui folie 3D pe ei :D .. Acum serios ... lasa-i negri sau gri ! Quote:
Se poate si alta culoare :evil: |
Quote:
nici eu nu sunt tocmai de acord cu vopsirea etrierilor alora dar nici asa |
Quote:
p.s. daca reusesti sa iti iei navi ac schnitzer, te rog sa faci un diy. bafta. |
NU-l provoc :D ii dau idei :shock:
Navi o sa iau ceva dedicat pentru E39 sa arate bine in bord :D dar sa-i vina randul ..e si ala 500 e .. E fain si ACS ul dar n-am vazut de vanzare niciunde si oricum nu as plati prea mult pe el !! |
Quote:
Suspensia sport o sa iau doar pentru simplu fapt ca vreau sa cobor masina , atat , scaunele recaro si Mpack sunt optiuni de fabrica chiar si pt cea mai mica motorizare . |
Quote:
nu zic ca sunt de acord cu etrierii rosii, sunt prea tipatori pentru e39, dar ai fost prea vehement in declaratii care se bat cap in cap cu ce ii faci tu masinii tale :D |
Quote:
Dar nici nu poti sa incadrezi in aceeasi categorie Mpack-ul , scaune recaro , suspensie sport si etrieri rosii :)) |
deci...etrierii vor fi vopsiti vineri sau sambata in culoare GRI Carbon.fara 3D..:lol::lol::lol:
|
gata schimbam subiectul etrieri pentru ca deja s-a lungit prea mult :lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Uite cum au fost la mine si cum au iesit :) |
Quote:
hahahaha ai etrierii vopsiti :lol::lol::lol: sustin cele spuse de cristi, iti trebuie o perie de sarma cu care sa freci bine inainte, altfel va iesi foarte urat si se va coji repede |
poi am pregatit o perie de sarma si cv shmirghel mai cu granulatie mai mare asa.mai trebuie sa cumpar vopseaua si sa fie vreme buna!
:D PS:ti-au iesit super cristi! |
2 Attachment(s)
vreo 2 poze cu etrierii vopsiti gri.
din pacate nu am gasit un gri inchis cum mi-am dorit dar e bn si asa.:D |
ti s-a rupt un prezon in fuzeta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning