![]() |
Re: Pontiac Firebird
baga si tu poze mai multe...dak i-ai mai facut ceva
|
Masina a mai primit un sistem de esapament Remus! suna superr!;)
|
2 Attachment(s)
In sfirsit au sosit si " muzicutele " !!!!!!!!
Daca anul trecut am mers pe o combinatie de GROUNDZERO cu basi JBL ,pentru anul acesta am sa merg complect pe mina celor de la GZ si anume sistemul va cuprinde urmatoarele : -amplificator GZHA 2350X pt. bass -amplificator GZHA 4150X pt. medii -dif. bass GZHW 20X de 8 " 2 buc. -dif. component sistem GZUC 165C 2 seturi -condensator GZ de 1 farad -HU PIONEER DEH-P780MP si bineinteles cabluri sigurante etc. Am sa pun si niste poze cu ele in stadiu de acum ,urmind ca in momentul in care voi reusi sa le pun in masina sa va spun si cam cum se aud !!!!! ;) ;) ;) |
Cum ti-am mai spuso si in Privat si pe alte Forumuri nu dau nume ca o sa apara cu ************** ( ca si cand e cenzurat ) masina arata superb foarte frumos BodiKitul a iesit superb si foarte frumoase Jentile Muzica sa se auda si esapamentul sa sune asteptam sa vedem ce mai urmeaza......:D
De-a bea astept sa ne intalnim pe la Showuri sa stau in ea caci am stat si la WSR EVENT si acuma la urmatorul show o sa stau in ea si o sa vedem se simte vreo diferenta... Bafta Ne-a Dan incontinuare...! |
frumoasa masina cum a iesit cu body-kit-ul....am si yo o intrebare .... cat consuma masinutza asta???
|
;)
Quote:
|
2 Attachment(s)
abia astept sa ne intalnim la Bucuresti daca ajungeti...
neaparat sa ma anuntati.. ai mailul meu...si am incercat sa postez cateva poze cu a mea.. am f. multe ca a aparut de curand intr-o revista ..:)))...si mi-au facut foarte multe foto foarte reusite...artistice chiar... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
am vazut si tobele....:)))cam cand crezi ca o termini..??
|
man....din cauza ca e veche mashina, are motor mare shi degeaba(nu poti sa-i faci cine stie ce, pt ca e foarte grea mashina shi i-ar trebui cel putin 200 de cai ca sa se miste decent....)
Parerea mea este ca e FOARTE inceata mashina....(comparabil cu altele) Spre exemplu a mea, are 140 de cai dar are body din plastic(ushi, fendere, portbagaj, capota etc).1.9L motoru' (nu ma omoara la bezina) shi zboara pe autostrada.... imi pare rau frate...da' e depashit pontiacu' ala |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si te simti si bine inconjurat de plastic =)) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Astazi in sfirsit am reusit sa scot FIREBIRD-ul de la vopsit si cu asta exteriorul e gata , si cum este o etapa finalizata am sa pun citeva poze !!!!!!!!;)
|
Quote:
e cel mai frumos firebird de la noi |
imi place
e rau:) .. ce sunt chestiile alea 2 de pe bara fata? alea 2 de la colturi..k mi-au sarit in ochi.. |
Quote:
|
Quote:
|
super tare a iesit masina! succes in continuare! ;)
|
mama mama cum arata!nu pot decat sa te felicit;)!
|
nu bagati in seama toti frustrati
ptr proprietaru masini-nu pot spune despre masina asta doar ca a iesit mult prea frumos si sa ai grija de el vopsea frumoasa kit foarte reusit =>bomba de masina....rupe norma salut si poate ne vedem prin bucuresti P.S:la ce scor ar ajunge 1 ca asta ?!...cum ai cumparato tu si cum e acum?!....aproximativ |
6 Attachment(s)
Citeva poze ca sa putem face o comparatie intre cum arata innainte si dupa !!!!!!;)
|
1.000.000 de felicitari Dane !!! Si la milionu' asta, mai adaug un milion !!! A iesit cel putin dementiala masina, atat kitu' cat si vopseaua !!!
Abia astept sa vad masina live ! |
Da...fara cuvinte...superba...Adu-o in parcare s-o vedem si de aproape.
|
imi pare rau ca am vandut pontiacul, respectele mele pentru munca depusa
|
wow arata super tare. Felicitari si poate o vedem pe 1 aprilie! ;)
|
Masine ii superba felicitari Dan si la cat mai multe Premi!!!;)
|
Quote:
|
sigur ne vedem acolo...pana atunci o sa vb pe mess zilele astea cand ajung pe acasa
salut |
Ok cind ajungi da un semn si ne vorbim !!!!!;)
|
fa ceva cu semnalizarile alea pe fata......in rest arata bine...
|
aaaa...super tare frate :)
|
Mersi pt. apreciei si sper sa termin si interiorul pina in 1 aprlie ca sa pot veni cu ea intreaga la BUCURESTI ;)!!!!!!!!!!!!
|
4 Attachment(s)
O poza cu interiorul in constructie , caci se lucreaza intens si la acest capitol !!!!!;)
Din pacate pozele sint facute cu telefonul dar decit nimic e mai bine asa . |
2 Attachment(s)
Cam asa arata bordul !!!!!:lol:
|
COOOOLLL!!!!!!!!:-P . Vezi sa nu dai volum la muzicute ca o sa-ti cada bordul :-P
|
dak dai intr`o groapa ti`a sarit bordu :lol:
oricum repectele mele pt o masina f reusita....arata morta...dabia ast sa o vad de 1 apr .numai bine |
2 Attachment(s)
Pentru cei care au avut rabdare sa urmareascaacest topic niste poze cu inca doi foarte buni prieteni si membri ai clubului WSR !!!!!:lol: :lol: :lol:
|
ma bucur ca ai reusit sa-ti termini masina...acum ...ca o vad..nu stiu ce as mai cauta eu pe acolo...:)))....
si totusi ..mi-ar face placere sa ajung..cu riscul de a fi ignorat... am si eu o intrebare pentru tine...banuiesc ca te-ai/v-ati inscris pe site pentru expozitia "tuning days"....am primit la vremea respectiva un mail de confirmare/acceptare cu mentiunea ca ma contacteaza ei ulterior...ceea ce nu s-a intamplat... tu ai primit ceva...te-au contactat pentru finalizarea inscrierii?? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning