Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AMERICANE (https://forum.4tuning.ro/399-americane.html)
-   -   Pontiac Firebird (https://forum.4tuning.ro/399-americane/25530-pontiac-firebird.html)

Viduka11 20-01-07 11:41

Re: Pontiac Firebird

baga si tu poze mai multe...dak i-ai mai facut ceva

Mihaitza_tdi 23-01-07 14:28

Masina a mai primit un sistem de esapament Remus! suna superr!;)

BH-15-RIC 31-01-07 21:04

2 Attachment(s)
In sfirsit au sosit si " muzicutele " !!!!!!!!
Daca anul trecut am mers pe o combinatie de GROUNDZERO cu basi JBL ,pentru anul acesta am sa merg complect pe mina celor de la GZ si anume sistemul va cuprinde urmatoarele :
-amplificator GZHA 2350X pt. bass
-amplificator GZHA 4150X pt. medii
-dif. bass GZHW 20X de 8 " 2 buc.
-dif. component sistem GZUC 165C 2 seturi
-condensator GZ de 1 farad
-HU PIONEER DEH-P780MP

si bineinteles cabluri sigurante etc.
Am sa pun si niste poze cu ele in stadiu de acum ,urmind ca in momentul in care voi reusi sa le pun in masina sa va spun si cam cum se aud !!!!! ;) ;) ;)

Andre3y 02-02-07 15:40

Cum ti-am mai spuso si in Privat si pe alte Forumuri nu dau nume ca o sa apara cu ************** ( ca si cand e cenzurat ) masina arata superb foarte frumos BodiKitul a iesit superb si foarte frumoase Jentile Muzica sa se auda si esapamentul sa sune asteptam sa vedem ce mai urmeaza......:D
De-a bea astept sa ne intalnim pe la Showuri sa stau in ea caci am stat si la WSR EVENT si acuma la urmatorul show o sa stau in ea si o sa vedem se simte vreo diferenta...
Bafta Ne-a Dan incontinuare...!

19tdi 02-02-07 15:56

frumoasa masina cum a iesit cu body-kit-ul....am si yo o intrebare .... cat consuma masinutza asta???

BH-15-RIC 04-02-07 09:21

;)
Quote:

Originally Posted by 19tdi (Post 727608)
frumoasa masina cum a iesit cu body-kit-ul....am si yo o intrebare .... cat consuma masinutza asta???

Cam 15 litri la suta !!!!;) ;) ;)

xiless 07-02-07 21:55

2 Attachment(s)
abia astept sa ne intalnim la Bucuresti daca ajungeti...

neaparat sa ma anuntati..

ai mailul meu...si am incercat sa postez cateva poze cu a mea..

am f. multe ca a aparut de curand intr-o revista ..:)))...si mi-au facut foarte multe foto foarte reusite...artistice chiar...

BH-15-RIC 08-02-07 17:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 711412)
Masina a mai primit un sistem de esapament Remus! suna superr!;)

Cam asa arata finalele de la REMUS !!!!!!;)

xiless 10-02-07 00:10

am vazut si tobele....:)))cam cand crezi ca o termini..??

Danwerty 10-02-07 04:34

man....din cauza ca e veche mashina, are motor mare shi degeaba(nu poti sa-i faci cine stie ce, pt ca e foarte grea mashina shi i-ar trebui cel putin 200 de cai ca sa se miste decent....)
Parerea mea este ca e FOARTE inceata mashina....(comparabil cu altele)
Spre exemplu a mea, are 140 de cai dar are body din plastic(ushi, fendere, portbagaj, capota etc).1.9L motoru' (nu ma omoara la bezina) shi zboara pe autostrada....
imi pare rau frate...da' e depashit pontiacu' ala

BH-15-RIC 10-02-07 10:17

Quote:

Originally Posted by xiless (Post 741513)
am vazut si tobele....:)))cam cand crezi ca o termini..??

Sper ca pe 1 aprilie sa fie gata si sa ne putem intilni la BUCURESTI !!!!!!;)

BH-15-RIC 10-02-07 10:27

Quote:

Originally Posted by Danwerty (Post 741676)
man....din cauza ca e veche mashina, are motor mare shi degeaba(nu poti sa-i faci cine stie ce, pt ca e foarte grea mashina shi i-ar trebui cel putin 200 de cai ca sa se miste decent....)
Spre exemplu a mea, are 140 de cai dar are body din plastic(ushi, fendere, portbagaj, capota etc).1.9L motoru' (nu ma omoara la bezina) shi zboara pe autostrada....

In situatia asta inseamna ca nu prea esti pasionat de americane , de motoare americane ,asa ca nu cred ca vorbim de acelasi lucru . Daca zici ca ai un motor de 1,9 L si o fi si tdi caci motor de 1.9 l la PONTIAC nu prea am auzit si te uiti la consum in america atunci e grav asa ca fiecare cu pasiunea lui .Si nu cred ca o viteza de 180 sau 200 km/ora e de neglijat dar ma rog poate la 18 ani ii fi vreun SCHUMACHER si noi nu stim . Dar ma rog cred ca toti cei care au masini americani sint depasiti asa ca lasa-ne si pe noi sa ne plingem soarta !!!!!;)

daniwmk 10-02-07 12:38

Quote:

ce distrus esti
si te simti si bine inconjurat de plastic =))

LAV77 10-02-07 17:55

Quote:

Pontiac firebird depasit? Tu te auzi ce vorbesti?.....si mai zici ca traiesti in america. La varsta ta copile nu realizezi ca modelele adevarate de masini nu au moarte si nu sunt "depasite"....cum sa fii pasionat de masini si sa nu-ti placa un pontiac firebird?....te pomenesti ca si primele modele de camaro sau shelby ti s-or parea tie "depasite"....pfiu... lasa-ne pe noi cu ale noastre si ramai tu cu plasticu' tau....daca mai e si diesel cum zice Dan...numa' bine!!!!!!

BH-15-RIC 10-02-07 20:24

7 Attachment(s)
Astazi in sfirsit am reusit sa scot FIREBIRD-ul de la vopsit si cu asta exteriorul e gata , si cum este o etapa finalizata am sa pun citeva poze !!!!!!!!;)

daniwmk 11-02-07 14:34

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 742685)
Astazi in sfirsit am reusit sa scot FIREBIRD-ul de la vopsit si cu asta exteriorul e gata , si cum este o etapa finalizata am sa pun citeva poze !!!!!!!!;)

a iesit foarte bine
e cel mai frumos firebird de la noi

sebaaa 11-02-07 14:43

imi place
e rau:) .. ce sunt chestiile alea 2 de pe bara fata? alea 2 de la colturi..k mi-au sarit in ochi..

protuning 11-02-07 17:30

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 743650)
imi place
e rau:) .. ce sunt chestiile alea 2 de pe bara fata? alea 2 de la colturi..k mi-au sarit in ochi..

alea sunt semnalizarile,dar cred ca vom mai vedea ce putem face pt el !oricum vositul e mortal mi i-mi place la nebunie !mult succes ric in continuoare!!

protuning 11-02-07 17:38

Quote:

eu in locul tau nu m-as lauda cu SATURNUL ala ca e cam varza,e ca si loganul la noi!!daca as fi in america probabil ar fi ultimul model de masina care l-as lua!eventual un mustang,un camaro,un dodge...nu inteleg de ce tre sa vii tu sa faci pe desteptul,fi sigur ca daca ric ar fi in america pe langa cum arata masina ar avea si vreo 400 hp,tu deocamdata visezi cu saturnul tau ideal cu praguri de m3!!!!!!!!!!nu te supara dar nu e frumos sa-ti bati joc de munca omului nici de face trabant!!!la mai bine!!!

NightClubRacer 11-02-07 20:31

super tare a iesit masina! succes in continuare! ;)

Ciosmi 11-02-07 21:57

mama mama cum arata!nu pot decat sa te felicit;)!

mihai88 11-02-07 22:39

nu bagati in seama toti frustrati

ptr proprietaru masini-nu pot spune despre masina asta doar ca a iesit mult prea frumos si sa ai grija de el
vopsea frumoasa
kit foarte reusit
=>bomba de masina....rupe norma

salut si poate ne vedem prin bucuresti

P.S:la ce scor ar ajunge 1 ca asta ?!...cum ai cumparato tu si cum e acum?!....aproximativ

BH-15-RIC 12-02-07 11:21

6 Attachment(s)
Citeva poze ca sa putem face o comparatie intre cum arata innainte si dupa !!!!!!;)

Gabi 12-02-07 12:26

1.000.000 de felicitari Dane !!! Si la milionu' asta, mai adaug un milion !!! A iesit cel putin dementiala masina, atat kitu' cat si vopseaua !!!

Abia astept sa vad masina live !

LAV77 12-02-07 14:40

Da...fara cuvinte...superba...Adu-o in parcare s-o vedem si de aproape.

scorpio GL 12-02-07 14:47

imi pare rau ca am vandut pontiacul, respectele mele pentru munca depusa

NightClubRacer 13-02-07 00:47

wow arata super tare. Felicitari si poate o vedem pe 1 aprilie! ;)

Mihaitza_tdi 14-02-07 21:30

Masine ii superba felicitari Dan si la cat mai multe Premi!!!;)

BH-15-RIC 15-02-07 20:21

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 744516)
nu bagati in seama toti frustrati

ptr proprietaru masini-nu pot spune despre masina asta doar ca a iesit mult prea frumos si sa ai grija de el
vopsea frumoasa
kit foarte reusit
=>bomba de masina....rupe norma

salut si poate ne vedem prin bucuresti

Cu siguranta voi ajunge in BUCURESTI pe 1 APRILIE asa ca daca vii pe la expo ne vedem !;)

mihai88 18-02-07 20:00

sigur ne vedem acolo...pana atunci o sa vb pe mess zilele astea cand ajung pe acasa

salut

BH-15-RIC 18-02-07 22:34

Ok cind ajungi da un semn si ne vorbim !!!!!;)

cauciucurixxl 20-02-07 16:35

fa ceva cu semnalizarile alea pe fata......in rest arata bine...

vgedc 22-02-07 19:09

aaaa...super tare frate :)

BH-15-RIC 22-02-07 21:47

Mersi pt. apreciei si sper sa termin si interiorul pina in 1 aprlie ca sa pot veni cu ea intreaga la BUCURESTI ;)!!!!!!!!!!!!

BH-15-RIC 23-02-07 11:40

4 Attachment(s)
O poza cu interiorul in constructie , caci se lucreaza intens si la acest capitol !!!!!;)
Din pacate pozele sint facute cu telefonul dar decit nimic e mai bine asa .

BH-15-RIC 03-03-07 16:36

2 Attachment(s)
Cam asa arata bordul !!!!!:lol:

LAV77 04-03-07 09:30

COOOOLLL!!!!!!!!:-P . Vezi sa nu dai volum la muzicute ca o sa-ti cada bordul :-P

Adytzu_JerrY 07-03-07 20:07

dak dai intr`o groapa ti`a sarit bordu :lol:
oricum repectele mele pt o masina f reusita....arata morta...dabia ast sa o vad de 1 apr .numai bine

BH-15-RIC 12-03-07 16:47

2 Attachment(s)
Pentru cei care au avut rabdare sa urmareascaacest topic niste poze cu inca doi foarte buni prieteni si membri ai clubului WSR !!!!!:lol: :lol: :lol:

xiless 15-03-07 19:46

ma bucur ca ai reusit sa-ti termini masina...acum ...ca o vad..nu stiu ce as mai cauta eu pe acolo...:)))....

si totusi ..mi-ar face placere sa ajung..cu riscul de a fi ignorat...

am si eu o intrebare pentru tine...banuiesc ca te-ai/v-ati inscris pe site pentru expozitia "tuning days"....am primit la vremea respectiva un mail de confirmare/acceptare cu mentiunea ca ma contacteaza ei ulterior...ceea ce nu s-a intamplat...

tu ai primit ceva...te-au contactat pentru finalizarea inscrierii??

All times are GMT +2. The time now is 08:44.

- Copyright 2026 4Tuning