Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/25509-e30-325-a.html)

il76 h t h 24-10-06 11:39

Re: bmw 325

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 596781)
vezi ca deja devii nesimtit. si ca sa ti-o spun drept..cred ca masina ta avea 2.7 pe ea cand noi 2 nici nu eram nascuti.
controleaza-te ;)

bai pustiule cordit!!ce nu ti-e clar tie?eu am intrebat ceva,daca nu stii raspunsu vezi-ti de treaba frate ca eu nu caut sa ma cert cu voi sau sa laud masina!!asa ca pla mea ramai tu cu parerile tale noi cu ale noastre si tot asa,mai vb...

il76 h t h 24-10-06 11:41

Quote:

Originally Posted by 66NFS (Post 596936)
cata cearta pana la urma se da cineva sau doar vb ??????

saluti fratioru?!mai este masina ta?sau ai vandut-o?!ma mai tii minte?ai habar pe unde gasesc si eu kitul de m3 in 2usi?si daca stii cum sa mai castig si eu ceva caluti?

66NFS 24-10-06 11:45

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 596944)
saluti fratioru?!mai este masina ta?sau ai vandut-o?!ma mai tii minte?ai habar pe unde gasesc si eu kitul de m3 in 2usi?si daca stii cum sa mai castig si eu ceva caluti?

salut nu imi pare rau nu stiu unde ai putea gasi asa ceva era una de italia prin BUC da nu stiu daca o vinde .
da am vandut masina

il76 h t h 24-10-06 11:51

Quote:

Originally Posted by 66NFS (Post 596949)
salut nu imi pare rau nu stiu unde ai putea gasi asa ceva era una de italia prin BUC da nu stiu daca o vinde .
da am vandut masina

aha merci hai ca io ies acu,mai vb oricum ai avut un super urs,cred ca cel mai frumos pe care l-am vaz!!acum mai ai ceva sau...?uremaza hai ca te-am salutat mai vb

DonJoker 24-10-06 12:00

hai ca deja o dam in diverse ... Bafta in continuare cu ursu ...spor la treaba si sper sa il faci in asa fel incat sa intorc capul dupa el pe strada.

66NFS 24-10-06 12:56

Quote:

Originally Posted by DonJoker (Post 596968)
hai ca deja o dam in diverse ... Bafta in continuare cu ursu ...spor la treaba si sper sa il faci in asa fel incat sa intorc capul dupa el pe strada.

bine zis....... bafta in continuare

Alex-Rahova 24-10-06 15:13

eu prefer sa ma retrag din discutia asta
atat mai am de zis.. esti tu sigur ca nu am eu 18 ani ?
aveti grija cu pusti cordit si cu pulica sau dobitoc sau cum mai considerati voi.. am mai zis-o odata cuiva Nu tot ce zboara se mananca asa ca controlati-va

eu nu mai postez nimic indiferent de replicile voastre si o tin tot pe a mea ca de la un 2.5 24 de valve "in apele lui" ,2.5-ul tau si-o ia grav.
nfs-ul si-o fi luat 3 masini, si aici valabil : "nu tot ce zboara se mananca"
daca 2.5-ul de pe nfs era pe moarte nu inseamna ca asa trag toate 2.5-urile 24 de valve ( ..fara intentia de a-l jigni pe actualul proprietar al NFS-ului )

ATAT am avut de zis ..BAFTA in continuare

naka66vio 24-10-06 19:32

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 597169)
eu prefer sa ma retrag din discutia asta
atat mai am de zis.. esti tu sigur ca nu am eu 18 ani ?
aveti grija cu pusti cordit si cu pulica sau dobitoc sau cum mai considerati voi.. am mai zis-o odata cuiva Nu tot ce zboara se mananca asa ca controlati-va

eu nu mai postez nimic indiferent de replicile voastre si o tin tot pe a mea ca de la un 2.5 24 de valve "in apele lui" ,2.5-ul tau si-o ia grav.
nfs-ul si-o fi luat 3 masini, si aici valabil : "nu tot ce zboara se mananca"
daca 2.5-ul de pe nfs era pe moarte nu inseamna ca asa trag toate 2.5-urile 24 de valve ( ..fara intentia de a-l jigni pe actualul proprietar al NFS-ului )

ATAT am avut de zis ..BAFTA in continuare

fratre u nu intelegi ca masina lu baiatu asta cand sa dat asa putin cu nfs avea 2,7 cu 2,5?
si cu ce modificari avea avea pe la 200 de cai.dar iti zic eu ca si acum are un motor care trage grav.poate alte 2,5 ca a le lui sunt cazute de tot.asta e tun are 100mii km

syca09 24-10-06 20:07

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 597455)
fratre u nu intelegi ca masina lu baiatu asta cand sa dat asa putin cu nfs avea 2,7 cu 2,5?
si cu ce modificari avea avea pe la 200 de cai.dar iti zic eu ca si acum are un motor care trage grav.poate alte 2,5 ca a le lui sunt cazute de tot.asta e tun are 100mii km

Numai invidie e aici in p... mea :rolleyes2...Nfs ai avut un urs belea...

il76 h t h 24-10-06 20:29

Quote:

Originally Posted by syca09 (Post 597484)
Numai invidie e aici in p... mea :rolleyes2...Nfs ai avut un urs belea...

chiar ca eu am vrut doar niste caluti si discutia a ajuns in alta parte in fine...ce sa mai zic cine stie cum castig caluti sa ma anunte

il76 h t h 24-10-06 20:34

Quote:

Originally Posted by DonJoker (Post 596968)

da daca tu zici:Peu nu vreau tunat eu voiam doar niste caluti iar cu chitul de la m3 am intrebat ca omu a avut

66NFS 24-10-06 20:58

stop stop acum inteleg eu despre ce vb voi aici..o intrebare am:cand , unde , in ce loc , m-a facut pe mine si mi-a dat 3 masini???????ati putea sa-mi spuneti sa dovediti va rogggg chiar va rog....eu nu-mi aduc aminte mi-am luat-o recunosc dar nu 3 masini ....frate eu nu-mi aduc ..imi cer scz ca ii stric topic-ul baiatului dar fara intentie si chiar nu era pe moarte motorul singura lui problema era un grup mai lung ....atat.

hanneman 24-10-06 22:24

Salut!Scuze de off-topic!Pe motorul de 2,7 in afara de chiuloasa si injectoare de 2,5 ce mai aveai?

naka66vio 24-10-06 23:11

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 597697)
Salut!Scuze de off-topic!Pe motorul de 2,7 in afara de chiuloasa si injectoare de 2,5 ce mai aveai?

in afara de chiuloasa si injectoare de 2.5 mai avea si pistoanele schimbate acum nu stiu de care erau o sa ne spuna el asta,serpii in cauza care se vad in poze si care multi zic ca nu si au rostul dar va zic eu si va zic bine fac mult si poate si cip nu stie nici el sigur daca cel dinainte ii pusese cip masina inainte sa fie la el acum 7 sau 8 ani a fost din buc si a a vut nr b nustiucat tih sa va zica el amanuntele.si nu stiu ce cutie o fi avut pe ea ?
el a ars de vreo7 ori garnitura de chiluasa din cauza unui radiator da pana sasi dea seama de ce facea asta sa dus dracu motoru ala
A SI MAI AVEA MOTORU COMPRIMAT NITEL MAI TAIASE DIN CHIULOASA PARCA SI AVEA O GARNITURA SPECIALA.asta stiu eu in rest.....

il76 h t h 24-10-06 23:26

Quote:

Originally Posted by 66NFS (Post 597559)
stop stop acum inteleg eu despre ce vb voi aici..o intrebare am:cand , unde , in ce loc , m-a facut pe mine si mi-a dat 3 masini???????ati putea sa-mi spuneti sa dovediti va rogggg chiar va rog....eu nu-mi aduc aminte mi-am luat-o recunosc dar nu 3 masini ....frate eu nu-mi aduc ..imi cer scz ca ii stric topic-ul baiatului dar fara intentie si chiar nu era pe moarte motorul singura lui problema era un grup mai lung ....atat.

mmm mai stai linistit cine a zis ca te-am facut a dramatizat si el nu stiu daca mai tii minte atunci cand ne-am intalnit la semafor ai intrebat tu daca trage si la verde am dat aman2 nitel asa am luato inainte,baiatul era in dreapta care a zis,avea tu masina nu era gata inca,adica nu era asa frumoasa cum este acum,insa nu asta conteaza eu vroiam doar niste calutii pt motorul asta insa niste persoane au dat-on altceva si nu-si au rost toate discutiile astea....noi suntem din provincie si aici nu avem de unde ne procura piese sau alte chestii si am apelat la net pt a ne face niste prieteni la buc,pe langa cei care-i avem si sunt baieti-baieti se stiu ei care......te-am salutat

il76 h t h 24-10-06 23:31

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 597697)

a zis bine si nak dar rectificasem chiuloasa deja cand mororul era varza:((in fine deci motorul a avut doar blocul de 2,7 restul a fost de la 2,5 tot pistoane tot masina am luat-o din buc B 20 T Y H si a fost super masina si inca este (bine sa nu credeti ca ma laud,pana la urma tot un bmw din 86 este):))

hanneman 25-10-06 07:28

Multumesc pt informatii!Si eu am tot 2,7 dar am doar chiuloasa si injectoarele de 2,5!De asta avea compresie!

hwx 25-10-06 09:39

Vreau eu sa ma dau cu ursul asta al vostru. am 2.5 m20 si poate va aduc si un 24valve care are serpi si cip.

il76 h t h 25-10-06 13:24

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 598030)
Multumesc pt informatii!Si eu am tot 2,7 dar am doar chiuloasa si injectoarele de 2,5!De asta avea compresie!

de ce avea ca aveam si pistoanele de 2.5?eu nu ma prea pricep dar imi pare foarte rau de motorul ala...daca ai un bloc de 2.7 m-ar interesa si pe mine...cu placere

il76 h t h 25-10-06 13:27

Quote:

Originally Posted by hwx (Post 598092)
Vreau eu sa ma dau cu ursul asta al vostru. am 2.5 m20 si poate va aduc si un 24valve care are serpi si cip.

eu sincer nu prea am facut intreceri asa,cu cine m-am dat m-am dat ca ne-am intalnit in trafic daca este te astept oricand sau poate cand mai ahjung eu pe la buc ca banuiesc ca esti ldin buc?poate ajungem la cursele de la craiova duminica eu cel putin ca spectator dar dupa putem face un concurs dupa care sa mai stam de vb despre masini ceao

il76 h t h 25-10-06 13:31

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 598030)

uite ca mai sunt si oameni cu care poti sa te intelegi...de ce aveam compresie?ca avea pistoanele de 2.5?eu nu prea ma pricep...tu cam cati cai ai pe al tau?....hai ca mai tinem legatura

hwx 25-10-06 14:31

incerc sa ajung si eu la Craiova dar in calitate de concurent, ca spectator nu are rost sa bat atata drum. Am E30 gri HUT la nr si 24v este albastru cu WPP la nr. asteptam sa ne contactezi daca ne vezi acolo.Daca nu vedem cum facem.

hanneman 25-10-06 17:39

Am bloc de 2,7 cu chiuloasa de 2,5!Am compresie super mica!Am inteles undeva pe la 8,5-9!Nu il dau deocamdata ca vreau sa incerc cu turbo sa vedem ce o sa iasa!Dar nici ideea cu pistoane de 2,5 nu e de neglijat!Comresie de asta aveai!Nici eu nu ma pricep prea tare!Dar am inteles ca chiuloasa de 2,7 e dreapta iar pistoanele concave!Iar chiuloasa de 2,5 e si ea concava de aici scaderea de presiune prin marirea camerei de ardere!Turbo de asta are nevoie!Daca ai un mecanic priceput te poate ajuta cu bani putini si ai un cuplu tare rau!

kezz 25-10-06 23:38

salut baieti..il76hth as vrea odata sa`l vad si eu pt ca am si eu un 325i din 86..tin sa anunt ca nu ma prea pricep dar imi place masina la nebunie si vreau sa ma implic si eu mai mult..:) poate odata ne intalnim si noi ca eu fac cam saptamanal slobozia si nu ar fi o problema..bafta

WPP 26-10-06 00:51

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 598586)
Am bloc de 2,7 cu chiuloasa de 2,5!Am compresie super mica!Am inteles undeva pe la 8,5-9!Nu il dau deocamdata ca vreau sa incerc cu turbo sa vedem ce o sa iasa!Dar nici ideea cu pistoane de 2,5 nu e de neglijat!Comresie de asta aveai!Nici eu nu ma pricep prea tare!Dar am inteles ca chiuloasa de 2,7 e dreapta iar pistoanele concave!Iar chiuloasa de 2,5 e si ea concava de aici scaderea de presiune prin marirea camerei de ardere!Turbo de asta are nevoie!Daca ai un mecanic priceput te poate ajuta cu bani putini si ai un cuplu tare rau!

Ca sa nu mai vorbesti aiurea, www.e30.de mai exact ii dai in stanga MOTOREN si selctezi M20 si vezi acolo cum sta treaba cu 2.5-2.7.

P.S. daca nu intelegi germana ii dai in google "Language Tools" si traduci acolo

il76 h t h 26-10-06 01:02

Quote:

Originally Posted by kezz (Post 599072)
salut baieti..il76hth as vrea odata sa`l vad si eu pt ca am si eu un 325i din 86..tin sa anunt ca nu ma prea pricep dar imi place masina la nebunie si vreau sa ma implic si eu mai mult..:) poate odata ne intalnim si noi ca eu fac cam saptamanal slobozia si nu ar fi o problema..bafta

desigur nici o prblema,ne putem vedea daca doresti....masina este dragutza recunosc ca am cam stricat-o cu vinilurile alea,insa le-am pus de nevoie...lasa-mi nr tau si vb

il76 h t h 26-10-06 01:04

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 598586)

crede-ma ca treagea foarte bine al meu,dar ti-am zis ca am avut doar bloc de 2,7 restul a fost de la 2,5...in fine te descurci tu,eu sincer acum sunt multumit si de 2,5 asta..hai ca mai vb

WPP 26-10-06 15:39

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 599198)
crede-ma ca treagea foarte bine al meu,dar ti-am zis ca am avut doar bloc de 2,7 restul a fost de la 2,5...in fine te descurci tu,eu sincer acum sunt multumit si de 2,5 asta..hai ca mai vb

Blocul de 2.5 este identic cu cel de 2.7, difera vibrochenul, bielele si pistoanele...daca tu aveai bloc de 2.7 si restu de 2.5 inseamna ca aveai capacitate de 2.5 :)

kezz 26-10-06 17:44

eu plec acum in weekend si daca e dai tu un telefon si poate ne vedem pe undeva sa o vad si eu..0727223375 andrei:)bafta si tie

kezz 26-10-06 17:51

nu ma pot baga peste voi ca nu ma prea pricep dar repete..vreau si eu sa prind usor usor cate ceva despre masinile astea..eu mi-am luat`o acum o luna si ceva si sincer sa fiu sunt multumit de ea..motor de 2500,m20 b25..+fltru,serpisori..km atat poate imi puteti spune voi mai multe:) apropo nr nu e ala e 0722364522 sry!:>thx

naka66vio 26-10-06 17:58

Quote:

Originally Posted by kezz (Post 599891)
nu ma pot baga peste voi ca nu ma prea pricep dar repete..vreau si eu sa prind usor usor cate ceva despre masinile astea..eu mi-am luat`o acum o luna si ceva si sincer sa fiu sunt multumit de ea..motor de 2500,m20 b25..+fltru,serpisori..km atat poate imi puteti spune voi mai multe:) apropo nr nu e ala e 0722364522 sry!:>thx

pune te rog o poza cu motorl si masina si daca vii in slo vi si cu el cu ursul adica?
daca e venim si noi acolo si ne vedem ok?

il76 h t h 26-10-06 18:49

[QUOTE=WPP;599730]Blocul de 2.5 este identic cu cel de 2.7, difera vibrochenul, bielele si pistoanele...daca tu aveai bloc de 2.7 si restu de 2.5 inseamna ca aveai capacitate de 2.5 :)[/QUO inseamna un drac....cum sa am aceasi capacitate daca motorul ala vechi tragea mult mai bine ca asta?nu stiu ce sa iti zic eu zic ca asa am avut si sincer treagea mult mai bine ca un 2,5 normal....iar de la 2,7 daca nu schimbi pistoanele sigur nu trage cum tragea cel care l-am avut...mai multe nu-ti pot zice nici eu

hanneman 26-10-06 19:02

Eu unu nu mai stiu ce sa cred!M-ati bagat in ceata de tot!

florin83 26-10-06 19:20

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 599949)
cum sa am aceasi capacitate daca motorul ala vechi tragea mult mai bine ca asta?nu stiu ce sa iti zic eu zic ca asa am avut si sincer treagea mult mai bine ca un 2,5 normal

nu cred ca erau ambele noi ca sa poti sa faci comparatie intre ele..
poate nu e asta in mintile lui.. cine stie?

il76 h t h 26-10-06 22:52

Quote:

Originally Posted by florin83 (Post 600008)
nu cred ca erau ambele noi ca sa poti sa faci comparatie intre ele..
poate nu e asta in mintile lui.. cine stie?

e nu este... in fine baiatu cu ursu de 2.7 nu mai stiu cum iti zice baga asa cum am zis eu si daca nu iti place vii la mine si iti dau motorul asta ce dracu mai baieti eu asa am avut si tragea foarte bine...poate o fi ramas vibrochenul ala de care ziceti voi dar pistoane am avut sigur de 2.5,chiuloasa si injectoare

WPP 27-10-06 01:13

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 600247)
e nu este... in fine baiatu cu ursu de 2.7 nu mai stiu cum iti zice baga asa cum am zis eu si daca nu iti place vii la mine si iti dau motorul asta ce dracu mai baieti eu asa am avut si tragea foarte bine...poate o fi ramas vibrochenul ala de care ziceti voi dar pistoane am avut sigur de 2.5,chiuloasa si injectoare

Ma repet..daca nu crezi intra pe www.e30.de si gata.. Daca ii pui pistoane si chiuloasa de 2.5 o sa ai raportu de compresie in jur de 8:1..cu alte cuvinte o sa traga ca un c.. deci varianta asta pica daca nu sti cum sa urci raportu de compresie. Ca varianta ar fi sa planezi chiuloasa sau blocul cam 1.5-2 mm ca sa ajungi la 9.5:1 sau 10:1.....cum chiuloasa nu permite atat tre sa iei din bloc...tu nu cred ca aveai treaba asta facut la motorul ala pt. ca mai implica si alte modificari si bani investiti...
Credem ca vb aiurea...nu zic ca nu iti tragea dar habar nu ai ce avea motoru ala.

Maroo 27-10-06 06:06

am si io un urs cu motor de 1,5 7,5 supape ne tragem? eu cred ca tu nu stii nici macar cate roti are o masina ...ca prea mult aberezi pe aici...

hanneman 27-10-06 08:40

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 600394)
Ma repet..daca nu crezi intra pe www.e30.de si gata.. Daca ii pui pistoane si chiuloasa de 2.5 o sa ai raportu de compresie in jur de 8:1..cu alte cuvinte o sa traga ca un c.. deci varianta asta pica daca nu sti cum sa urci raportu de compresie. Ca varianta ar fi sa planezi chiuloasa sau blocul cam 1.5-2 mm ca sa ajungi la 9.5:1 sau 10:1.....cum chiuloasa nu permite atat tre sa iei din bloc...tu nu cred ca aveai treaba asta facut la motorul ala pt. ca mai implica si alte modificari si bani investiti...
Credem ca vb aiurea...nu zic ca nu iti tragea dar habar nu ai ce avea motoru ala.

Pai asta ziceam si eu!DE unde trage in halul asta?Hth nu intelege gresit!Dar nu imi dau seama de unde atata putere!

naka66vio 27-10-06 11:14

maroo cand avea baiatul asta urs u nici macar nu auzisei de bmw.intradevar teai priepe mai bine nimik de zis da asta dn cauza ca u ai avut si ai numai tezecuri de urs la care ai fost nevoit sa repari el nici macar na deschis capota.deci masina din fabrica e alpina motorul la prajit la un an dupa ce a luato.cred ca nici macar nai vazut o alpina sa ai idee.a ramas pe aceasi instalatie si a pus ala de 2,7 cu 2,5 si alta cutia ca pe aia in 6 trepte cu a intaia in spate a dato.din cauza radiatorului care era infundat la terminat si pe ala a ars vreo 7 garnituri de chiuloasa.si da taiase si din chiuloasa am scris ai sus.si acum are un 2,5 de pe o masina din germania care avea vreo suta de mii de km.deci instalatia e cea din fabrica si motorul de 2,5.in acte masina e b6 alpina de 2,7 210cai 6 trepte.imi pare ca baiatul are blocul pe la garaj il vad zilnik
o sai fac poze maine scrie f mare ALPINA pe el.si peserpi la fel tot alpina.deci e posibil ca masina sa traga din cauza instalatiei.dar baiatul asta nu va intreaba aici ce aberatiu voi sau se contrazice.el intreaba atat.ce sa faca ca sa mai ia cativa cai la motorul de 2,5.atat.pana acum doar hanemman care e un super baiat ia zis.puneti turbo.in rest numai tampanii vb

WPP 27-10-06 12:13

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 600645)
maroo cand avea baiatul asta urs u nici macar nu auzisei de bmw.intradevar teai priepe mai bine nimik de zis da asta dn cauza ca u ai avut si ai numai tezecuri de urs la care ai fost nevoit sa repari el nici macar na deschis capota.deci masina din fabrica e alpina motorul la prajit la un an dupa ce a luato.cred ca nici macar nai vazut o alpina sa ai idee.a ramas pe aceasi instalatie si a pus ala de 2,7 cu 2,5 si alta cutia ca pe aia in 6 trepte cu a intaia in spate a dato.din cauza radiatorului care era infundat la terminat si pe ala a ars vreo 7 garnituri de chiuloasa.si da taiase si din chiuloasa am scris ai sus.si acum are un 2,5 de pe o masina din germania care avea vreo suta de mii de km.deci instalatia e cea din fabrica si motorul de 2,5.in acte masina e b6 alpina de 2,7 210cai 6 trepte.imi pare ca baiatul are blocul pe la garaj il vad zilnik
o sai fac poze maine scrie f mare ALPINA pe el.si peserpi la fel tot alpina.deci e posibil ca masina sa traga din cauza instalatiei.dar baiatul asta nu va intreaba aici ce aberatiu voi sau se contrazice.el intreaba atat.ce sa faca ca sa mai ia cativa cai la motorul de 2,5.atat.pana acum doar hanemman care e un super baiat ia zis.puneti turbo.in rest numai tampanii vb

Frate, cred ca tu nu sti tu ce este alpina. B6 a venit doar cu motoare m30 (asta in cazul in care sti ce inseamna), modelul C2 este 2.7 cel de 210 cai. si nici un urs nu a avut cutie in 6 trepte....si nici un bmw nu cred ca are 6 trepte si a1a in jos :)

Mai bine taci si asculti de alti care stiu decat sa cometezi aiurea...ca sa nu mai zic ca fac pariu ca masina trage la nivelul normal de urs din romania....adica prost.

All times are GMT +2. The time now is 20:49.

- Copyright 2026 4Tuning