![]() |
Re: Matiz - BR 11 APR
Barile vechi ce aveau de le-ai schimbat?
Bara fata veche o vinzi? Astept un pm. Mersi! |
e am vrut eu sa fac treaba asta,dar cei de la asigurare le recupereaza,este reparata pe casco,te ajutam cu cea mai mare placere.
|
Scoate si tu colantul ala rosu de pe triple. Nu ti se pare ca arata aiurea?
|
1 Attachment(s)
acum buburuza asteapta primavara,iarna nui place,am curatat-o de zapada si incalzit motoru.
|
aseara ma-m jucat putin cu ia,era ud pe jos ce frumos, se intorcea,demaraj mi-a placut muzica blana deci poate si o bazdaganie.;)
|
trebuie sa revin cu poze actualizate.;)
|
10 Attachment(s)
[QUOTE=mihaimita25;5019584]trebuie sa revin cu poze actualizate.;)
|
2 Attachment(s)
nokturna:
|
Mama ei de limba romana. :evil:
|
cam cat ar ajunge sa scurtez amortizoarele si sa le intaresc pentru a fi low?
|
Nu amortizoarele se scurteaza pt a cobori masina... de arcuri sport ai nevoie.
Amortizoarele se intaresc, pt o mai buna stabilitate (desi eu am -4 fata si spate si am amortizoarele stock). Cursa amortizoarelor se scurteaza doar in cazul in care ai arcuri de -6 sau -8. In Bucuresti costa 90 lei/buc pt spate si 100 lei/buc pt fata. |
Nu vrei rotile de pe masina mea? Sunt de vanzare,am un anunt la bazar,ori detalii pe pm.
|
1 Attachment(s)
am schimbat chit reparatie etrier ,urmeaza si pregatirea de iarna +revizie.
|
dupa ce am inlocuit,dispare zgomotu de la etrier,am incaltat-o cu anvelope de iarna.
|
am mai adaugat ceva la masina weekendu asta.;)
|
daca nu zici ce ai adaugat, ce rost are postul tau?
|
urmeaza sa fac poze nu mai fiti rai.;)
|
nu sunt, dar eram curios ce ai facut.
|
Pai si la ce postezi azi, daca pui poza la anu'? Nu pricep... e un fel de teaser, ne tii in suspans? :lol:
Ce ai facut tu e doar un post inutil... |
9 Attachment(s)
[QUOTE=Geo_ZGA;5245222]Pai si la ce postezi azi, daca pui poza la anu'? Nu pricep... e un fel de teaser, ne tii in suspans? :lol:
Ce ai facut tu e doar un post inutil |
wow ... ceva unic!
|
arata ca un tractor cu cauciucurile alea ,in scurt timp poti sa iti iei adio de la planetare
|
am reusit sa schimb,uleiul la motor si cutie,antigelu,filtru ulei am sa vin cu poze mai tarziu.;)
|
5 Attachment(s)
[QUOTE=mihaimita25;5261756]am reusit sa schimb,uleiul la motor si cutie,antigelu,filtru ulei am sa vin cu poze mai tarziu.;)
|
:rolleyes2 de ce ai avea "Ford asistenta " pe geamul de Daewoo Matiz ? :???:
|
Din acelasi motiv pt care un bidon de ulei si antigel necesita poze, iar un colant pe stalpi este tiuning adevarat :twisted::rolleyes2
|
2 Attachment(s)
a mai primit ceva buburuza:
|
2 Attachment(s)
uruza se tine bine iarna,ceva probleme cu bateria ca este prea mica si la ger crapa",dar sunt multumit tine si la piruete pacat ca nu a avut cine sa ma filmeze e super adrenalina iarna imi place tare mult sa conduc. Poze din prezent:
|
Waw,cat de tare arata :D Superbe modificarile si de foarte bun gust:-) Gaseste pe cineva sa te filmeze cand faci piruete,sa te vedem si noi in furia rosie ! Bafta cu masina,e traznet !
|
1 Attachment(s)
sarbatori fericite tuturor celor de pe forum la multi ani!
|
Quote:
Quote:
PS. Credeam ca v-ati obisnuit ca 60% din masinile de pe sectiunea "Masina mea" au gresit forumul. :rolleyes2 |
vreau sa vad cateva modele de jante aliaj pe 13 pt.matiz cine are sa posteze aici vreau sa cumpar , multumesc.;)
|
5 Attachment(s)
buburuza va primi suport de numar, cu senzori de parcare:
|
sincer nu stiu ce nevoie ai de senzaori de parcare la un matiz?mai bine banii astia ii poti baga in ceva mai ok.numai bine
|
3 Attachment(s)
Astazi am reusit sa montez suportu de numar cu senzori si unitatea centrala:
|
matizoiu,mai primeste cateva ,consumabile.;)
|
Cu riscul sa iau warn...imi poate explica si mie cineva ce sens are topicul asta? Vad ca singurele modificari la matizul asta sunt 2 bidoane de ulei..
Stiam ca forumul se cheama 4tuning.ro nu 4tigaie.ro :rolleyes2 dar oricum ma bucur ca pe aici invat zilnic noi metode de "tiunninng" adevarat..8) |
matizoiu,se bucura ,acum de iluminat pe led in partea frontala pe interior ,are comanda de la palpatori si plafoniera am sa adaug poze ,normal trebuia sa aibe din fabrica.
|
7 Attachment(s)
[QUOTE=mihaimita25;5364379]matizoiu,se bucura ,acum de iluminat pe led in partea frontala pe interior ,are comanda de la palpatori si plafoniera am sa adaug poze ,normal trebuia sa aibe din fabrica.
|
3 Attachment(s)
de ce ai lasat buzzer-ul pentru senzorii de parcare acolo in spate , nu ar fi fost mai bine daca prelungeai firele alea doua pana in fata sa il auzi ?
ps: ai nevoie de asa ceva ? iti fac un pret bun, si ti le aduc personal la Braila |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning