![]() |
Re: calendar DRE
Parerea mea e ca 16-17 octombrie ar fi ideal (avand in vedere ca pe 1-2 e un alt eveniment), deoarece riscul de vreme rea creste pe zi ce trece. Nu cred ca ne apuca noiembrie cu 20 de grade si soare afara :)
|
Quote:
|
Din 16 pina in 23 in caz de vreme buna nu vor fi fluctuatii mai mult de 1-2 grade
Totu e sa fie vreme buna,care nu depinde de noi 2 sapt după KOE mi se pare f putin,si iar ne trezim cu o mana de masini |
Quote:
tinand cont ca la Tulcea va fi ultima etapa din acest an posibil sa fie mai multe masini.si apropo ca tot veni vorba de "mana aia de masini" o sa fim noi din PPR cu toate efectivele pe pista,cel putin 15! Bafta |
Campina Motorsport se prezinta cu Drag la Tulcea. :lol: si noi credem ca daca e mai devreme ...mai prindem vreme buna ;) ,sti ca pe ploaie nu merg senzorii,e condens,se strica des....
|
la KOE cred ca o sa fie o mana de masini.....la DRE niciodata :D
|
gajule o data precisa cand se va afisa?
|
Quote:
|
"Calendar
21/22 aprilie - Tulcea 20 mai - Arad - Drag & Jap fest 17 iun - Tulcea 15 iul - Oradea - Drag & Tuning Show 15/16 sep - Tulcea - Beast of East ( etapa nationala + internationala ) 13 oct - Arad Grupe de participare categoria STREET S1 - pina la 1590 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD - pina la 1000 cmc supraalimentat , tractiune fata FWD si spate RWD - pina la 1500 cmc diesel , tractiune fata FWD si spate RWD S2 - intre 1591 cmc si 2200 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD - intre 1001 cmc si 1399 cmc supraalimentat ,tractiune fata FWD si spate RWD - intre 1501 cmc si 1700 cmc diesel , tractiune fata FWD si spate RWD S3 - intre 2201 cmc si 2980 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD - intre 1400 cmc si 1600 cmc supraalimentat , tractiune fata FWD si spate RWD S4 - intre 2981 cmc si 3800 cmc , NA , tractiune fata FWD si spate RWD - intre 1601 cmc si 2550 cmc supraalimentat , tractiune FWD - intre 1601 cmc si 2200 cmc supraalimentat , tractiune RWD S5 - peste 3801 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD - intre 2201 cmc si 3300 cmc supraalimentat tractiune RWD - peste 2551 cmc supraalimentat , tractiune FWD S6 - pina la 2800 cmc supraalimentat tractiune AWD - pina la 4200 cmc NA , tractiune AWD - peste 3301 cmc supraalimentat , tractiune RWD S7 - peste 2801 cmc , supraalimentat , tractiune AWD - peste 4201 cmc , NA , tractiune AWD S8 - intre 1701 si 2000 cmc diesel FWD,RWD,AWD S9 - peste 2001 cmc diesel FWD,RWD,AWD Grupe de participare categoria PROFI cam asta ar fi propunerile ,daca sunt discutii va rog doar strict la subiect AP1 - pina la 1600 cmc supraalimentat FWD - pina 3000 aspirat RWD,FWD AP2 - intre 1600 si 2600 supraalimentat FWD - intre 3000 si 4200 aspirat FWD,RWD AP3 - sub 2500 supra alimentat RWD sau AWD - peste 4200 aspirat FWD,RWD - peste 2600 supraalimentat FWD AP4 - peste 2500 supra alimentat RWD sau AWD AP5 - diesel Grupe de participare MOTO M1 - pana la 600 cmc NA M2 - intre 600 si 950 cmc NA M3 - peste 950 cmc NA * - obligatoriu costum de protectie complet Taxa inscriere : - 50 ron - street si moto - 100 ron - profi Ps : datele pot fi modificate in functie de conditiile meteo" |
Care este urmatoarea locatie care ne gazduieste si data acesteia?
|
1-2 sept - sofia
15-16 sept - tulcea 13 oct - arad daca apare ceva locatie pana in sept am sa anunt , momentan sah-mat :lol: |
Quote:
|
Bine iulica abia asteptam sa vedem un nou bolig marca GTO....
|
Quote:
|
Quote:
pe sitl dragracing am vazut ca sa mutat :28 Octombrie: Etapa nationala, Aeroportul Arad (functie de vreme!) |
Weekend-ul asta e pe Baneasa, aradul se muta pe :
27 oct : ora 16.00 - ora 19.00 28 oct : ora 09.00 - ora 18.00 Totul bazat pe vreme buna |
Pana la urma ce se intampla cu cursa asta faimoasa de pe Baneasa ca topicul a disparut informatii ioc pe aici doar Sebastian ce o mai scalda ca o fata mare si rusinoasa cu cate o informatie aruncata asa ca din intamplare.:rolleyes2:?:
|
Quote:
asa ca nu am picat din cer Seby . stai linistit , iti stim deghizarile si multiplele fete de Cameleon |
Domnule Mihai ca si in alte cazuri vad ca-ti place ciocolata, fi mai atent la ceea ce spui pentru ca dezinformezi.
Spui aberatii si oricine este moderator vede ca IP-ul lui Ciudatu Petre este similar celui al lui Exelixis. Nu mai bagati fitile ca nu tine si intradevar Florin Georgescu pe Facebook imi apartine folosesc un pseudonim. |
Quote:
|
Domnule Sebastian daca ai fi batut apropoul doar in ceea ce ma priveste si nu ai fi implicat si numele Exelixis nu m-as fi obosit sa iti raspund pentru ca pur si simplu nu merita deranjul.
Nu contest ca esti priceput in intrigi, scormoneli si ip-uri si cred ca nu contesta nimeni faptul ca esti lipsit de scrupule atunci cand vrei sa starnesti conflicte sau pur si simplu sa faci rau, dar tocmai aceste certitudini nasc o intrebare: De ce domnule Sebastian=Florin Georgescu=Minea Bogdan=Ciudatu Petre(a se viualiza profilul de facebook)= cine stie cate alte aliasuri, ti-ar mai acorda cineva atentie sau te-ar crede catusi de putin atunci cand vrei din nou sa provoci o intriga? Atat am avut de spus si pe cat de sigur sunt ca vei face tot posibilul sa agiti spiritele in continuare, pe atat de sigur sunt ca cine vrea si poate va intelege despre ce este vorba in fapt, iar asta este de ajuns. |
Nu am sa-ti citesc tot mesajul dar esti in eroare. Exista un al user la care ma refer si are titulatura asa cum am scris asa ca nu face ca kelu sa-ti pui mana-n cap.
Verifica asta si dupa vezi cine bate campii: https://forum.4tuning.ro/member.php?u=60820 . Acest user si cu Exelixis au utilizat in timp acelasi IP ca si domnul Petre Cidatu, eventual altii daca o mai fi asa ca nu stau eu sa-i caut. Cat despre Florin Georgescu este un pseudonim pe care-l utilizez pe facebook si toata lumea stie, nu e nici un secret facut din asta. Motivele pentru care nu am folosit numele real nu va privesc pe voi. |
de wifi ai auzit sebastian? sincer te cred in stare
|
Se pare ca se amana etapa de la Baneasa.
|
Quote:
Sau te-ai uitat la prognoza meteo si presupui ca nu se mai tine? |
De pe pagina de facebook a evenimentului.
|
Quote:
Acum am vazut si eu. Pacat. |
Quote:
Oricum, execrabila comunicare. |
Pfoaaa, si tocmai am terminat de dat jos banchetele si scaunul dreapta fata.
:x |
Pai va dati seama ca nu se mai ducea lumea la 4 tuning fest. Au fost prea multe interese la mijloc...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Organizatorii stiu cel mai bine despre ce vorbesc! |
Acesta este si motivul pentru care eu am fost primul care a ridicat un semn de intrebare.
Nimeni nu contesta dorinta de a dezvolta un eveniment dar realist fiind stid care e mersul la modul general pe aeroport mi-a fost greu sa cred ca vor redeschide acest drum. |
Eu am ajutat la organizarea M Drive in acest an pe Baneasa iar conditiile au fost draconice.
Pentru intrarea pe aeroport a fiecarui participant a fost nevoie de liste completate in prealabil si s-a facut un fel de check in pentru fiecare ... Cam o ora dura intrarea unei grupe de 30 de persoane :) |
Asa este conditiile si costurile sunt aproape imposibile, iar cunoscand astea de ani buni mi-a dat de gandit mai mult.
|
unde va fi urmatoarea etapa? si cand?
|
27-28 octombrie 2012 Drag Racing Arad
Platforma: 1) Squid - BMW E46 2) Mihai - Citroen BX 3) Mihai - Honda Civic(S2) 4) Dragusu - Seat Ibiza |
Pret platforma ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning