Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Tg-jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/25414-tg-jiu.html)

Sasha_z 11-05-07 15:43

Re: Tg-jiu

Quote:

Originally Posted by tyger (Post 895642)
sincer sa fiu daca nu ar fi net la servici nu as intra nici eu.inainte ma duceam mereu in hexagon dar de cand s-a inchis nu cred sa mai fi intrat in vre-un net...merci mult pt indicatii sasha...am reusit cu pozele acelea

no problem...si inceark si u sa mai aduci loome din tg jiu;):lol::D

ruver 12-05-07 20:43

Salut la toata lumea, salut mitza... vad ca se strange ceva lumea pte aici... sa vedem ce putem face... :D

cristea_rotitza 12-05-07 22:20

ooo,salut ruvere,c faci?ai trecut d la virtual tuning la noi,f bine,poate asa n strangem mai mult,cum tu cunosti mai multi p aici,poate poate

ruver 13-05-07 16:32

mda, sa vad ce se poate face si de ce e nevoie pt. a ridica si noi miscarea asta prin tg...

cristea_rotitza 13-05-07 16:40

8) asa ruvare,implica-et i u mai mult:twisted: :twisted: :twisted:

tyger 14-05-07 09:03

un pic cate un pic ne strangem...eu am mai vb cu cativa tovarasi dar nu stiu cand ajung la net.

ruver 14-05-07 20:32

eu i-am timis un privat lui gratzian acum astept raspuns... sa vedem de ce e nevoie pt a ridica comunitatea si la noi in oras :D

cristea_rotitza 14-05-07 22:04

asa baieti implicati-va mai mult.io acum ma ocup de una din masinile care o sa fie in comunitate si in club

tyger 23-05-07 10:54

vad ca astept degeaba comanda de la ramn-valcea.mai stie cineva de unde as putea cumpara fonomin?

cristea_rotitza 23-05-07 21:47

habar nu am d unde ai putea cumpara dar de ce nu incerci cu vatelina?

tyger 28-05-07 12:50

cat de buna e si de unde cumpar?

cristea_rotitza 28-05-07 19:57

e f buna,io de-aia bag la masini sub mochete si etc dar nu stiu d unde s cumpri,k io am primit-o.cred k de la mag de mochete sau de la confectia,nu stiu exact

florin_cars 02-06-07 13:34

aha..vad k va strangeti incet, incet, poate la vara knd ajung si eu prin Tg-Jiu, ne vedem la un suc..altii poate bere :oops:, si poate va mai adunati pana atunci.

Pt comunitate..trebuie sa fiti mai multi..dar nu va speriati, acum 2 ani nu mai retin care comunitate s-a ridicat in 2-3 luni, au aparut k furnicile si acum sunt bine mersi :wink:

deci incredere si mai dati telefoane, mailuri, vorbe pe strada :-P

ruver 02-06-07 21:27

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 930153)
aha..vad k va strangeti incet, incet, poate la vara knd ajung si eu prin Tg-Jiu, ne vedem la un suc..altii poate bere :oops:, si poate va mai adunati pana atunci.

Pt comunitate..trebuie sa fiti mai multi..dar nu va speriati, acum 2 ani nu mai retin care comunitate s-a ridicat in 2-3 luni, au aparut k furnicile si acum sunt bine mersi :wink:

deci incredere si mai dati telefoane, mailuri, vorbe pe strada :-P

te asteptam sa vi pe la noi :D si cu siguranta o sa mergem la o bere sau la un suc :D
de ridicat speram sa-o facem si noi cat de rpd :D ca oameni ar fi da.... sti cum e greu de adunat :P

cristea_rotitza 03-06-07 12:38

2 Attachment(s)
e mai complicat acolo,si nu ma prea bag,mai bine le pun aici.suntem de-ai noistri si nu cred se supara cineva dak iti pun doua poze aici,k sa te ajut.sry pt ceilalti.si in legatura cu comunitatea, speram sa apara cat mai rpd.io o sa scot maasina din atelier si at o sa fie gata de strada.florine intra si da-ti cu parerea.o sa mai pun si alte poze.respect

cristea_rotitza 03-06-07 12:48

florine,aici.

cristea_rotitza 03-06-07 19:38

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 931280)
florine,aici.

https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/40222-opel-tuning-kadett-1-4i-under-construction.html

andrE1 08-06-07 22:24

salut lume...si io is din tg de pe aci....deci daca se infiinteaza ceva count on me

cristea_rotitza 09-06-07 01:27

poi inceark i u sa mai vi cu amici pe aici si incercam sa facem ceva io m-as ocupa de tot dar nu am cu cine:(

crissti_d 09-06-07 12:55

din intamplare am dat peste voi:) si eu sunt tot din tg-jiu.... ce vrei voi sa faceti mai exact??? eu nu le am prea bine cu forumul asta... dc e interesant va ajut eu, k din cate imi dau seama voi nu prea veniti la rompetrol sau la zaza... si nici pe la liniute.
cristea u sigur nu mergi k nu am vazut nici un kadett la liniute de cand mergeam la danesti...
diferenta dintre noi si cei care ati postat pana acum e ca voi vorbiti pe forum si noi ne dam:))))))...
cautati antifon pt solenza si un prieten isi cauta cutie pt k a spart`o la liniute acum 3 zile
poate k de asta nu aveti oameni... cei cu adevarat impatimiti intra pe net sa`si cumpere piese la maisini si accesorii si nu prea au timp de forum, desi sunt cativa din ei care sunt inscrisi pe acest forum.
astept sa`mi explicati mai exact ce vreti sa faceti si ce avantaje avem si dc e interesant se rezolva

cristea_rotitza 10-06-07 00:45

dak vb de liniutze sa vb de liniutze,dak vrei sa sti nu am avut kadet abia acum i scot din service,dal ;la danesti m-am dat,cu o masina mai slaba dar am fost prezent si m-am si dat,aveam un audi 80 albastru,model vechi sigur il sti.acum am un audi 100 cc cu care ies prin oras, GJ 86 CMC.acum cred k ma sti si app u ce masina si ce numar ai?

cristea_rotitza 10-06-07 00:47

hai sa ne strangem mai mult si at o sa putem organiza intalniri 4tuning la tg-jiu,si cred k asta ne va ajuta dar pt asta ne trebuie oameni pt a forma o comunitate locala si ar fi perfewct si un club al nostru kr sa ne reprezinete cu mainile clubului la evenimente 4tuning.

ruver 12-06-07 00:38

mda tot incerc si eu sa mai aduc oameni... toti zic ca intra dar nu vad niciunu... :(

GJ 33 KOS 19-06-07 14:10

4 Attachment(s)
salutare! dak avetzi d gand sa organizatzi ceva mai vin si altzii ;)
ne primitzi? 8) 8) 8)

Sasha_z 19-06-07 14:27

nomral k va primim...dar deocomdata ne treb multa lume...k sa ne bage in seama si moderatorii de pe forum :(

GJ 33 KOS 19-06-07 14:39

cu o floare nu se face primavara...... sa vad ce pot face si eu cu prietenii mei... :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

florin_cars 19-06-07 14:39

au..faina 1300 aia mov, minus oglinzile :-P
celelalte doua au ceva motorizare sau gurile de admisie sunt de forma?
tot nu pot sa trec peste mov-ul ala :D:D

GJ 33 KOS 19-06-07 14:44

:ciggy:

https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/40046-dacia-mea-75-a.html

GJ 33 KOS 19-06-07 14:47

celelalte doua au ceva motorizare sau gurile de admisie sunt de forma?

aia verde mai are ceva modificari k e si capota taiata...... cealalta are un braduletz 'aeron' la oglinda :D :D :D

florin_cars 19-06-07 14:56

10x :lol:

cati sunteti momentan, a-ti facut un referendum?
care se ocupa de tehnicalitatile astea? Cristi?

Sasha_z 19-06-07 15:06

de tehnica o sa se ocupe cristi...in rest ce ne mai treb ???in afara de multa lumea...:lol:

florin_cars 19-06-07 15:10

pai sa vorbiti cu Gratian...sa cereti o sectiune Tg-Jiu si sa va oferiti unul dintre voi sa o moderati..asta dupa ce v-ati decis in prealabil :wink:

succes baieti..si fete:-P

Sasha_z 19-06-07 15:12

sar`na florine ! !

florin_cars 19-06-07 15:37

:oops: asta s-ar cade sa-ti spun eu...nu tu mie:bunch: :chuckel:

FmFm 19-06-07 18:47

GJ 33 KOS frmoasa masina... dar e una in tg jiu care-mi place mai mult GJ 22 ZSP rosie cu negru... o stii ?

GJ 33 KOS 19-06-07 21:15

frate stiu masina aia ..... tare dragutza... e din iezureni. o vad de fiecare data cand ma duc la petrosani la scoala. da' acum are jantele alea de tabla si nu mai arata sahea bine, in rest masina e ok
propietarul mai are una alb-albastra (cred ca sunt ale lui) care arata bine. il cunosti p ' zsp' ?

cristea_rotitza 20-06-07 01:04

il cunosc eu pe propretarul dacilor,a avut mai multe alb u albastru dar le-a dat,din cate situ eu nu ar mai aveao dect pe cea cu rosu si negru,GJ 33 KOS,cred k in curand voi fi in club cu voi,i o sa n intalnim,ce ziceti baieti, va bagati si voi,hai sa punem stapanire pe gorj cu clubul lor,sa intram toti k sa putem face ceva frumos.sasha,la care cristi te referi,in fine haideti sa votam pe cinva pe forum dintre cei prezenti aici si sa vb cu gratian,poate ne ajuta florin sa luam legatura cu el.dak reusim sa facem o sectiune e f f f bine.ink ceva cand n intalnim odata toti k sa mai vb si sa n cunoastem mai bine.ziceti, o zi,dar cred k ar fi bine k aceasta zi sa o stabileasca cei care nu sunt din tg-jiu k sa fim siguri k pot si ei sa vina.respect si hai sus cu gorjul

FmFm 20-06-07 15:38

nu-l stiu p zsp. am zis doar ca e frumoasa. si in legatura cu jantele alea... ce daca-s de tabla ??? macar sunt in 4 prezoane. oricum masina e la linie. arata bine bine. :)

Sasha_z 20-06-07 18:36

cristea.....hai sa vb cu gratian ..... sa vdm ce facem cu comunitatea

cristea_rotitza 20-06-07 18:46

da sasha,asta vreau si eu dar dupa cum a spus si florin ne trbuie un "lider"haideti sa votam,asta tot incerc sa va conving,k atunci cand vb cu gratian sa ii spunem si pe cine am votat si pe cine am hotarat sa ne reprezinte sa spuneem asa,nu am dreptate?dak esti deacord,da startul votului.

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2026 4Tuning