![]() |
Re: o parere ...Touareg
Quote:
Mersi de poze :d da stiu cum e asa oem :) am avut un w12 inainte de asta si era la fel doar jante si gria fara semn cu kitu original wide body bla bla , akm am vrut ceva mai custom ceva mai "ciudat" mie pana akuma imi place ...sa vedem cum va iesi :d nu sti cum e cu filtrele alea directe ? |
Deja e montata bara spate pragurile prinde contur maine imi monteaza capota de la Hofele si sper ca pe saptamana viitoare sa ajunga si bara tot de la ei :-)
O sa pun si poze :d |
Scuza-ma de off, unde e vopsitoria mai exact? As vrea sa-mi vopsesc o masina si am neaparat nevoie de cuptor :???:
|
asta vroiam si io sa intreb, ma tot straduiam sa ghicesc locatia, pare foarte ok :D
|
incepe sa prinda forme.. frumos!
off-topic: la tesari e vopsita.. in spate la metro, dupa calea ferata la stanga daca vii dinspre metro spre centura :d |
1 Attachment(s)
Quote:
cand vrei california scents poti sa ma suni pe mine :lol: 0746602967 in legatura cu semnul am modificat o poza de pe net sa iti dai seama despre ce vb:) |
Quote:
|
Quote:
|
Re: o parere ...Touareg by Hofele
14 Attachment(s)
scuze de intarziere nu prea am avut timp :d :lol:
|
Foarte frumos proiectul,multi ar ucide sau s-ar sinucide pentru o masina ca asta stock,poate ca sunt printre putinii care cred ca masinile tunate trebuie sa fie modelele vechi,adica mai vechi de 2000,ca multi isi tuneaza rugina de pe ele si apoi ajung la niste monstri,insa stiu sigur ca ceea ce vine sport de nou este calitativ peste ceea ce devine sport prin modificari masive,placerea maxima ar fi cand o masina veche pe care a ramas doar caroseria in rest totul schimbat in ea intrecere la un drag o masina "tunarita" din fabrica,evident mai exista si placerea de a iti face masina pe gustul tau...oricum masina ta e o bijuterie pe care eu nu mi-o pot permite :) .succes !
|
Re: o parere ...Touareg by Hofele and Je Design
Quote:
|
N-ai pentru ce...sal
|
Jur ca deabi astept sa o vad gata .... :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Adevarata BOMBA
Felicitari8) |
Frumos tare iasa!!! congrats!!
|
Quote:
Astazi am conduso prima oara dupa 2 luni de zile aproape ....:)) maine sper sa ajunga jantele . am imbracat mahonul din interior in folie de carbon arata destul de frumos :d voi face si poze:-) |
Quote:
|
Quote:
e frumoasa folia de carbon alba dar si cea neagra astept cu interes pozele:lol: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
poze interior carbon :!:
|
e pacat de munca bagata in masina sa lasi trim-urile asa, chiar nu e pus bine deloc carbonul ala, si pe o masina asa eleganta nu stiu cat de bine se potriveste...
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu cine ti-a pus-o dar a cam dat-o in bara... |
Interesanta masina se vede ca ai bagat ceva bani in ea, asteptam sa o finalizezi:twisted:
|
foarte shmechera masina....felicitari. O sa urmaresc topicul sa vad evolutia masinii. multa bafta
|
Postu meu de ce a fost sters ? Ca nu-mi place ?.. Suntem in era comunista ? Vai de capul forumului..
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
mi`au ajuns insffffff si jantele si bara :))
|
incetu cu incetu prinde forma, da o sa te poti dezlipi de decapotabila aia fara nume? :)))
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
3900cmc* :)) suna bine, da`i ciudataaa raaau!!
|
Quote:
|
Re: o parere ...Touareg by Hofele !
13 Attachment(s)
pozele vorbesc :twisted: !!!
|
Cati cai are in acest moment?Felicitari pentru masina!O adevarata bijuterie!!:lol:
|
Mie imi place 3m-ul din interior este ceva discret, nu crom:rolleyes2, poate dadea mai bine alb dar merge dar punel data viitoare cum trebui fara bule:evil:
Suv LOW=VIS:twisted: Multa bafta in continuare! |
Bravo ma! Felicitari! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning