Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire ....CEARTA (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2537-sentimente-durere-dezamagire-cearta.html)

Singurelu 14-11-04 13:24

Vaaaaleeeeeeu de capu meu!!De aseara pan` acu` da ce atzi postat!!!!!!
Hai sa va zic ce`am facut ieri:M`am imbracat asa mai...ca un om normal!!!Frumos aranjat....M`am dus la o florarie:1 bucata Orhidee(vaaaleuuu da muream eu,la cat de castok era) si 3 bucatzi trandafiri(Rosiii cu draci)!!!!Apoi la un magazin 1 bucata cutie de bombonele si o sticla de Merlot!!!....dupa care.....TAXI si GO GO GO la ea!!!!!Eram putin emotzionat..cand am ajuns la usa fetei....da mi`o trecut indata ce`am vazut`o....Mama ei a ramas...CASCATA,taicasau(nu prea se vedea bine,dar ii sticleau ochii)....EA.... :oops: :oops: :oops: da asa eram si eu!Am stat ce am stat la ea...dupa care am iesit la o mica plimbareal pe Copou...asa seara....am invitat`o la o pizza....sau altceva de genu...nu a vrut si si`a cerut scuze......ca nu a putut...am vorbilit mult cu ea.....tzine enorm de mult la mine(nu mi`a zis in ce fel,dar am dat`o cu var)!Sunt singurul baiat in care mai poate avea incredere si singurul in care crede cu adevarat(ce mai la deal la vale....inca din primele zile de cand am cunoscut`o am facut`o sa aiba incredere in mine)...si cred si eu in continuare ca am sanse la ea....nu acu`...nici nu ma grabesc....putin mai tarziu....o iau incetu cu incetu..pt ca stiu,simt ca se poate.....Asa cum spunea cineva intr`un post anterior...intr`o clipa de neatentzie e vulnerabila....asa este!E foarte vulnerabila,aseara am prins`o(eram in Parcu Copou la \"LEI\" si ne plimbam de bratz,si deodata s`a oprit...si exact cum a zis cineva la fel intr`un post anterior....am imbratzisat`o si dau sa o pup pe obraz...dar ops...am dat pe langa :D adik pe botik....nu a comentat,dar s`a inrosit,si mi`a tremes un sms asta noapte ca i`a placut :D,bine ca acu nu am sa fiu nesimtzit si asa am sa fac si data viitoare :D)...dar..timpu trece si le rezolva pe toate!!!!Pan` atunci....ziua in care va fi a mea...nuj cat va trece...dar va zic...daca`mi iau permisu` Martzi....e mea...ii place mult sa se plimbe(nu are preferinte,si chiar ii place FIatu meu,nu va temetzi,nu e materialista DELOC).....Numai bine..am sa mai scriu mai multe....dar acuma sunt mort de oboseala!

luca 14-11-04 14:47

Ma e bine ca macar unu are noroc in dragoste, eu nu o sa pun prea curand mana pe M5 mult visat asa ca deja mi-am pierdut orice speranta si imi iau un motor de viteza si poate ma vedeti la stiri, problema e ca o sa ii las singuri pe fratii mei din club in rest nu prea imi pasa.
Pentru mine nu aveti sfaturi? :cry:

catalin rs4 14-11-04 14:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
Ma e bine ca macar unu are noroc in dragoste, eu nu o sa pun prea curand mana pe M5 mult visat asa ca deja mi-am pierdut orice speranta si imi iau un motor de viteza si poate ma vedeti la stiri, problema e ca o sa ii las singuri pe fratii mei din club in rest nu prea imi pasa.
Pentru mine nu aveti sfaturi? :cry:

ba da am eu un sfat :D iati motor :D

iasi_drifter 14-11-04 15:01

Quote:

Pentru mine nu aveti sfaturi?
Si poate imi face si mie lipeala cineva cu Silvia (din semnatura)?
Ii iau suc flori benzina ce vreti voi. O accept si ca materialista. O s-o iubesc si o sa-i spun \"frumoasa mea\" tot timpul. Promit sa am grija de ea si daca prind pe cineva ca o supara ii rup capul. O sa fiu tandru cu ea uneori si dur cand trebuie, o sa ajungem impreuna pe culmile placerii. O s-o ascult cum toarce la relanti si cum urla de placere in timp ce traveresaza intersectii de-a latul.
Silvia, orice ar fi, eu te iubesc si sper ca intr-o zi vei fi a mea si mi te vei darui. :cry:
Zi-i celui care te are acum sa aiba grija de tine pt ca altfel are de a face cu mine.
Dar intr-o zi vei fi a mea pentru ca stii si tu ca suntem facuti unul pentru altul. Viata insa e dura ce sa ii faci si din pacate nu putem fi impreuna sa zburdam cu rotile din spate pe banda din exterior in virajele patriei. Tu ramai inca departe in Japonia si ne despart mii de km, dar stii ca ma gandesc la tine in fiecare zi si ceea ce simt pt. tine nu se va schimba.
Stiu ca intr-o zi vei veni la mine,voi deschide ochii si te voi vedea dintr-o data langa mine iar apoi vom merge impreuna sa unduim in derapaje pe drumuri virajate... :cry:

luca 14-11-04 15:06

Respect prietene, si eu am aceleasi sentimente pentru M5.

Eryka 14-11-04 15:23

singurelule.. ai vazut ca se poate? :wink: ma bucur pt. tine!

Singurelu 14-11-04 16:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
singurelule.. ai vazut ca se poate? :wink: ma bucur pt. tine!

Multzaaaaaaaaaaaaaaaaam !! ! Am sa va mai tzin la curent..cu stirile...si cand am facut lipeala...dau de beut :D!!!!!!!Dar pan`atunci tzinetzi`mi pumnii pt Martzi dimineatza...cand am examenul...Numai bini :) la totzi!

bobbyadr 14-11-04 17:02

:paper:

luca 14-11-04 20:20

:paper:
Bobbyadr ai gasit ceva interesant? ca la mine sunt numai stiri plicticoase. :lol:

Eryka 14-11-04 20:35

sa-mi opresti si mie ziaru :lol: :lol: :lol:

Singurelu 14-11-04 21:41

si mieeeeeee ....Miercuri cand scrie ca SINGURELU ia EXAMENU !!! :oops:

bobbyadr 14-11-04 22:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Singurelu\"
si mieeeeeee ....Miercuri cand scrie ca SINGURELU ia EXAMENU !!! :oops:

in ziarul de azi scrie pe prima pagina:

SUCCES LA EXAMEN SINGURELUL :wink:

Singurelu 14-11-04 23:06

MULTZAAAAAAAAAAAAAAAAM INCA ODATAAAAAAAAAAA ! ! ! ! ! !

Eryka 15-11-04 07:35

am si eu o intrebare... cine a sters mesajele din topic ??? :boxing:

Singurelu 15-11-04 10:48

chiar....unde`s..... :?

All times are GMT +2. The time now is 21:26.

- Copyright 2026 4Tuning