![]() |
Re: Provocari
Quote:
Mai ai de tras 1 BAD-GUY ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa ca nu ma pune sa intreb femei, ca-s 0 la masini. FAPTE NU VORBE:) |
Quote:
La teorie multi is bravi, practica ne cam omoara ! Deci BAD-GUY, din cate vad domnu' ilie te-a cam provocat. Ce te faci acu ?! :D |
Quote:
Tre sa-i faca "AIA" si "AIA" si "AIA" la masina, si dupaia esti nebun ? Doar masinile is foarte apropiate la cai intre ele .. de ce sa zica ca o pierdut dupaia de la "AIA" .. DACA INTELEGETI :)) |
Da da corect .. Am eu un asiprator de inchiriat, poate ar merge pe post de compresor :lol:
Gata, trebuie sa ne abtinem mutzule sa-si rezolve ei provocarea, sa nu facem presiuni asupra vreunuia ;) |
Quote:
|
Se zice ca cu cat esti mai in varsta cu atata esti mai intzelept,nu am avut niciodata nevoie de spectatori,ce am facut am facut pt. mine,ca sa ma "dau" cu Ilie ca sa zic asa imi asum niste riscuri dar dupa parerea mea trebuie sa fie niste riscuri calculate cat de cat ca altfel ajung prin santzuri sau chiar mai rau(doamne fereste),deci atata timp cat mai am de lucru la masina mai ales pe partea de franare si directzie nu ma dau,oricum numai ce a venit caldura pana la toamna mai este mult si bine...
|
Ce mai vrei sa iti faci la masina ? Totusi e Dacia Logan (87 CP) vs. MG ZR160 (160 CP), aproape dublu.
Sa intelegem ca e mai bun Logan-ul ca MG-ul tau ?! |
Quote:
|
Ba ma bucur sa vad ca in sfarsit dupa atatea luni de zile ati nimerit topicul potrivit pt "provocari" :D
|
Quote:
|
pot sa ma inscriu si eu in cursa???
ahhhhhhh am uitat nu mai am permis........ da no poate pana in toamna o sa il am...... oricand eu as face treaba asta cu mg-ul :d ori cu suzi ori cu barca aia verde............ |
Quote:
Care barca .. ? |
Quote:
|
Quote:
Eu cred ca se refera la Chevroletu' Lacetti |
Quote:
|
Quote:
De ce nu-l provoci pe ala cu M3'u sa vezi ce o sa zica...sau de ce nu l-as provoca eu pe el,pentru ca nu e nici o provocare... |
Daca o sa fac asta o fac pentru FUN'u meu dar pentru asta tre sa ma stiu eu in sigurantza si nu sa o fac din teribilism,prostie,respectiv sa fac franele si directzia...
Din teribilism vezi si tu catzi or merlit-o,vezi sa nu te numeri si tu printre ei...si nu zic asta din rautate. |
Quote:
Nu reprezinta Alex o provocare? Date cu loganul si vorbeste dupaia |
Quote:
|
Quote:
Asta ii ultimul pe post la sectiunea "provocari". BAFTA MULTA. |
Quote:
BAFTA la amandoi!!! |
BAD-GUY da cu mine cu dacia te-ai da ? sau trebuie sa "repari" MG-u ?
Waiiii ... si tu ziceai ca nu ai ce face de RC .. :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Ba mie-mi place ca l-am condus cand l-a luat. E o masina care baga frica in tine pe bune. Sper sa o rezolve, din cate vad a inceput sa lucreze la ea.
|
Quote:
Pai e mai tare decat masina ta. Ar trebui intai sa ma dau la MG si dupa aia la Logan .. deci nu prea ai facut bine ierarhia. |
Quote:
|
si eu vreau sa ma dau cu o masina tare tare dar cred ca mai repede m-as da cu ilie...
|
Quote:
|
uai ce ciuda mi
|
Quote:
|
Quote:
M3 vs A8 4000 diesel,quattro, chip+alte scheme in valoare de 12.000 euro(asa zicea el) :) |
Care A8 4000??? ala brec? :rolleyes2
|
Quote:
Unu argintiu cu nr de germania :) |
Quote:
|
Quote:
Dar m3-u e a lu Bunila, si rupe tot :) |