Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25359-provocari.html)

sNap7 23-04-07 15:44

Re: Provocari

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 866190)
Intradevar foarte impresionant am ramas fara cuvinte :D,maine o sa ma duc si eu de nebun pe acolo si o sa pun pe cineva pe-un deal sa ma filmeze :D,clar nu...

Una e sa iei curba si sa sari cu masina intr-un copac/(o)prapastie/santz/parapet/(o)bordura si alta e sa iei curba ca si ilie.
Mai ai de tras 1 BAD-GUY ...

BAD-GUY 23-04-07 17:15

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 866804)
Una e sa iei curba si sa sari cu masina intr-un copac/(o)prapastie/santz/parapet/(o)bordura si alta e sa iei curba ca si ilie.
Mai ai de tras 1 BAD-GUY ...

Parerea ta,eu nu m-am filmat da stai linistit ca am facut si eu ce face Ilie pretenu' vostru,la o adica prietena mea si cu soarasa pot sa va zica :).

ilie 23-04-07 17:33

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 866959)
Parerea ta,eu nu m-am filmat da stai linistit ca am facut si eu ce face Ilie pretenu' vostru,la o adica prietena mea si cu soarasa pot sa va zica :).

Te astept oricand la o speciala pe silvas.... sa vedem care scoate mai bun timp.... sau nu sti numa sa ti volanu drept si sa calci acceleratia ????

BAD-GUY 23-04-07 20:40

Quote:

Originally Posted by ilie (Post 866991)
Te astept oricand la o speciala pe silvas.... sa vedem care scoate mai bun timp.... sau nu sti numa sa ti volanu drept si sa calci acceleratia ????

Nope nu-mi plac liniuntzele...niciodata nu mi-au placut...pana acuma erau 20 de secunde acuma ne batem de la egal la egal sa intzeleg?,ma refer la timp binentzeles.

mutzu 23-04-07 22:33

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 866959)

Cand face scartz roata, femeile is toate ude la p***a, cum ai fost tu la gura cand l-ai vazut pe Ilie cum o luat curba.:)
Asa ca nu ma pune sa intreb femei, ca-s 0 la masini.
FAPTE NU VORBE:)

sNap7 23-04-07 22:42

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 867551)
FAPTE NU VORBE:)

Aici il sustin pe mutzu,
La teorie multi is bravi, practica ne cam omoara !

Deci BAD-GUY, din cate vad domnu' ilie te-a cam provocat. Ce te faci acu ?! :D

mutzu 23-04-07 22:48

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 867565)
Aici il sustin pe mutzu,
La teorie multi is bravi, practica ne cam omoara !

Deci BAD-GUY, din cate vad domnu' ilie te-a cam provocat. Ce te faci acu ?! :D

Stai ba esti nebun ?
Tre sa-i faca "AIA" si "AIA" si "AIA" la masina, si dupaia esti nebun ?
Doar masinile is foarte apropiate la cai intre ele .. de ce sa zica ca o pierdut dupaia de la "AIA" .. DACA INTELEGETI :))

sNap7 23-04-07 22:56

Da da corect .. Am eu un asiprator de inchiriat, poate ar merge pe post de compresor :lol:

Gata, trebuie sa ne abtinem mutzule sa-si rezolve ei provocarea, sa nu facem presiuni asupra vreunuia ;)

ilie 24-04-07 08:29

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 867310)
Nope nu-mi plac liniuntzele...niciodata nu mi-au placut...pana acuma erau 20 de secunde acuma ne batem de la egal la egal sa intzeleg?,ma refer la timp binentzeles.

HAI SA VEDEM CAT SECUNDE SUNT!!!! SI MAI ALES IN FAVOAREA CUI

BAD-GUY 24-04-07 10:19

Se zice ca cu cat esti mai in varsta cu atata esti mai intzelept,nu am avut niciodata nevoie de spectatori,ce am facut am facut pt. mine,ca sa ma "dau" cu Ilie ca sa zic asa imi asum niste riscuri dar dupa parerea mea trebuie sa fie niste riscuri calculate cat de cat ca altfel ajung prin santzuri sau chiar mai rau(doamne fereste),deci atata timp cat mai am de lucru la masina mai ales pe partea de franare si directzie nu ma dau,oricum numai ce a venit caldura pana la toamna mai este mult si bine...

sNap7 24-04-07 10:43

Ce mai vrei sa iti faci la masina ? Totusi e Dacia Logan (87 CP) vs. MG ZR160 (160 CP), aproape dublu.
Sa intelegem ca e mai bun Logan-ul ca MG-ul tau ?!

BAD-GUY 24-04-07 21:50

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 868144)
Ce mai vrei sa iti faci la masina ? Totusi e Dacia Logan (87 CP) vs. MG ZR160 (160 CP), aproape dublu.

Eh doar nu mi-or da placutzele noi de frana cai putere si nici ajustarile pe la directzie,alea sunt pentru sigurantza...

F.R.Sonic 25-04-07 00:24

Ba ma bucur sa vad ca in sfarsit dupa atatea luni de zile ati nimerit topicul potrivit pt "provocari" :D

alexinho 25-04-07 10:20

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 868144)

ce faci??....il iei la mijto.......poate ii e nashpa la curbe

HD-21-ARD 25-04-07 18:44

pot sa ma inscriu si eu in cursa???
ahhhhhhh am uitat nu mai am permis........
da no poate pana in toamna o sa il am......
oricand eu as face treaba asta cu mg-ul :d

ori cu suzi ori cu barca aia verde............

sNap7 26-04-07 16:45

Quote:

Originally Posted by HD-21-ARD (Post 870595)
ori cu suzi ori cu barca aia verde............

Partea asta n-o inteleg :D
Care barca .. ?

hd44tor 27-04-07 13:28

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 872292)
Partea asta n-o inteleg :D
Care barca .. ?

pe valuri:lol:

F.R.Sonic 27-04-07 14:22

Quote:

Originally Posted by hd44tor (Post 873814)
pe valuri:lol:

:p
Eu cred ca se refera la Chevroletu' Lacetti

ilie 28-04-07 09:13

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 868111)
Se zice ca cu cat esti mai in varsta cu atata esti mai intzelept,nu am avut niciodata nevoie de spectatori,ce am facut am facut pt. mine,ca sa ma "dau" cu Ilie ca sa zic asa imi asum niste riscuri dar dupa parerea mea trebuie sa fie niste riscuri calculate cat de cat ca altfel ajung prin santzuri sau chiar mai rau(doamne fereste),deci atata timp cat mai am de lucru la masina mai ales pe partea de franare si directzie nu ma dau,oricum numai ce a venit caldura pana la toamna mai este mult si bine...

eu ma consider destul de intelept la cei 25 de ani care ii am. tot ce fac pt masina mea, si cu masina mea nu fac pentru alti. dar ma dispera oamenii care dau din gura, ca l-au facut pe ala si pe alalalt in trafic, si care desi inca nici nu li s-a uscat bine cerneala pe carnetul de conducere, sunt MARI RACERI si nimeni nu-i mai bun ca ei. Oameni care, cand li se aduce o provocare nu stiu pe unde sa se mai ascunda. eu m-as da si cu un M3, chiar daca as avea 3 roti si 2 placutze de frane bune. da asta-s eu. cu chestia asta inchei provocarea mea. am demostrat ce-am avut sa demonstrez, si pana nu reusesti sa faci un logan de 90 Cp eu nu mi-as mai lauda atat masina. deocamdata nu-i mai buna ca loganu meu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAD-GUY 28-04-07 11:40

Quote:

Originally Posted by ilie (Post 874848)
eu ma consider destul de intelept la cei 25 de ani care ii am. tot ce fac pt masina mea, si cu masina mea nu fac pentru alti. dar ma dispera oamenii care dau din gura, ca l-au facut pe ala si pe alalalt in trafic, si care desi inca nici nu li s-a uscat bine cerneala pe carnetul de conducere, sunt MARI RACERI si nimeni nu-i mai bun ca ei. Oameni care, cand li se aduce o provocare nu stiu pe unde sa se mai ascunda. eu m-as da si cu un M3, chiar daca as avea 3 roti si 2 placutze de frane bune. da asta-s eu. cu chestia asta inchei provocarea mea. am demostrat ce-am avut sa demonstrez, si pana nu reusesti sa faci un logan de 90 Cp eu nu mi-as mai lauda atat masina. deocamdata nu-i mai buna ca loganu meu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eu zic ca nu esti prea intzelept daca gandesti asa...am facut stai linistit cu mg'u ce n-ai facut tu,am coborat serpentinele cu frana de mana in fiecare viraj si multe altele,dar dupa cum ziceam nu am nevoie de spectatori...,de ce crezi ca am de lucru la directzie si tre sa-i schimb placutzlele de frana(le-am schimbat)...cerneala aia s-a uscat bine de tot stai linistit,imediat se si duce ;),si ca sa fiu sincer nu ma strofoc atat de mult si mai ales nu incing masina degeaba pentru ca pentru mine nu reprezintzi o provocare...

De ce nu-l provoci pe ala cu M3'u sa vezi ce o sa zica...sau de ce nu l-as provoca eu pe el,pentru ca nu e nici o provocare...

BAD-GUY 28-04-07 11:47

Daca o sa fac asta o fac pentru FUN'u meu dar pentru asta tre sa ma stiu eu in sigurantza si nu sa o fac din teribilism,prostie,respectiv sa fac franele si directzia...

Din teribilism vezi si tu catzi or merlit-o,vezi sa nu te numeri si tu printre ei...si nu zic asta din rautate.

mutzu 28-04-07 15:16

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 874965)
Daca o sa fac asta o fac pentru FUN'u meu dar pentru asta tre sa ma stiu eu in sigurantza si nu sa o fac din teribilism,prostie,respectiv sa fac franele si directzia...

Din teribilism vezi si tu catzi or merlit-o,vezi sa nu te numeri si tu printre ei...si nu zic asta din rautate.

Mai taci,
Nu reprezinta Alex o provocare?
Date cu loganul si vorbeste dupaia

F.R.Sonic 28-04-07 15:23

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 875154)
Mai taci,
Nu reprezinta Alex o provocare?
Date cu loganul si vorbeste dupaia

Ba nebunule :omfg: chiar nu se poate fara jigniri la adresa membrilor??? Vorbeste mai frumos pe forumu public...trimite-i PM si fa-l in toate felurile :shakefist da' nu aici (stiu ca asa mai vb intre noi cand ne intalnim in oras)... scuze dar a trebuit sa editez putzin mesaju tau ... :suspiciou :censored:

ilie 28-04-07 21:22

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 874965)

n-are sens sa ne mai jignim si sa ne enervam degeaba... provocarea din partea mea ramane (chiar daca nu ma consideri o "provocare"). daca "iti repari" vreodata masina afli numarul meu, si abia astept sa vad ce poate MGu. ca de vorbe m-am saturat.
Asta ii ultimul pe post la sectiunea "provocari".
BAFTA MULTA.

fratzika 29-04-07 10:04

Quote:

Originally Posted by ilie (Post 875588)
n-are sens sa ne mai jignim si sa ne enervam degeaba... provocarea din partea mea ramane (chiar daca nu ma consideri o "provocare"). daca "iti repari" vreodata masina afli numarul meu, si abia astept sa vad ce poate MGu. ca de vorbe m-am saturat.
Asta ii ultimul pe post la sectiunea "provocari".
BAFTA MULTA.

In sfarsit un post super adevarat, cand baiatu' va vrea sa se dea cu tine se va da...eu zic ca ar fi o experienta OK pt. amandoi...tu ai avantajul experientei in astfel de chestii(si DAL-ul), el are un bolid super OK...atat zic ca mi-ar fi placut sa fiu si eu sa va vad pe amandoi in actiune :)
BAFTA la amandoi!!!

sNap7 30-04-07 22:07

BAD-GUY da cu mine cu dacia te-ai da ? sau trebuie sa "repari" MG-u ?
Waiiii ... si tu ziceai ca nu ai ce face de RC .. :lol:

BAD-GUY 01-05-07 10:21

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 878289)
BAD-GUY da cu mine cu dacia te-ai da ? sau trebuie sa "repari" MG-u ?
Waiiii ... si tu ziceai ca nu ai ce face de RC .. :lol:

De ce nu o iei si tu ierarhic,te arunci asa direct la urs :),mai intati cu Loganu vezi ce faci acolo daca te descurci cauta ceva intre 100-130 de cai,daca te descurci si acolo ajungi si la mine ;).

fratzika 01-05-07 12:27

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 878890)
De ce nu o iei si tu ierarhic,te arunci asa direct la urs :),mai intati cu Loganu vezi ce faci acolo daca te descurci cauta ceva intre 100-130 de cai,daca te descurci si acolo ajungi si la mine ;).

Pune masina la punct si arata-le ce poate, mie sincer imi place cum merge bolidul tau, si lui Dadi, Bogdan...pe noi ne-ai plimbarit...Ia-l si pe Paul o tura ca a venit caldura si arata-i ce poate....ca de putut POATE bine...:)

xxdadixx 01-05-07 17:12

Ba mie-mi place ca l-am condus cand l-a luat. E o masina care baga frica in tine pe bune. Sper sa o rezolve, din cate vad a inceput sa lucreze la ea.

sNap7 02-05-07 08:29

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 878890)

Cu ce ocazie Loganu ?
Pai e mai tare decat masina ta. Ar trebui intai sa ma dau la MG si dupa aia la Logan .. deci nu prea ai facut bine ierarhia.

BAD-GUY 02-05-07 09:13

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 880249)
Cu ce ocazie Loganu ?
Pai e mai tare decat masina ta. Ar trebui intai sa ma dau la MG si dupa aia la Logan .. deci nu prea ai facut bine ierarhia.

Bine ai dreptate.

collin_mc 11-05-07 01:00

si eu vreau sa ma dau cu o masina tare tare dar cred ca mai repede m-as da cu ilie...

BAD-GUY 11-05-07 09:22

Quote:

Originally Posted by collin_mc (Post 895419)
si eu vreau sa ma dau cu o masina tare tare dar cred ca mai repede m-as da cu ilie...

Pai vezi ca ai ocazia,zilele astea s-au tot dat "baietzii" din Hunedoara,Deva...

collin_mc 11-05-07 13:05

uai ce ciuda mi

sNap7 11-05-07 13:57

Quote:

Originally Posted by collin_mc (Post 895941)
uai ce ciuda mi

uai ce ciuda mi-e si mie ca n-am vazut ..

mutzu 12-05-07 01:12

Quote:

Originally Posted by collin_mc (Post 895941)
uai ce ciuda mi

N-ai pierdut nimic interesant:)
M3 vs A8 4000 diesel,quattro, chip+alte scheme in valoare de 12.000 euro(asa zicea el) :)

F.R.Sonic 12-05-07 10:40

Care A8 4000??? ala brec? :rolleyes2

mutzu 12-05-07 11:00

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 897249)
Care A8 4000??? ala brec? :rolleyes2

Exista A8 brec?

Unu argintiu cu nr de germania :)

F.R.Sonic 12-05-07 11:15

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 897263)
Exista A8 brec?

Probabil ca nu :D :p Da a cui e minunatia?

mutzu 12-05-07 12:05

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 897281)
Probabil ca nu :D :p Da a cui e minunatia?

Unu de pe aici, plecat dincolo de ceva vreme.. nu stiu exact.
Dar m3-u e a lu Bunila, si rupe tot :)

All times are GMT +2. The time now is 13:08.

- Copyright 2026 4Tuning