Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   Feedback @ vanzatori/cumparatori (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/253444-feedback-vanzatori-cumparatori.html)

jakal 12-05-11 13:55

Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori

DANY LAF,MOUSE....baieti de nota 20....
recomand....

Provenzano 13-05-11 01:17

recomand LAF`u,un baiat extraordinar.

sparly 13-05-11 13:00

LAFU ,HAIU ,MOUSE ,NOTA 100

B 58 MAL 13-05-11 17:30

GJ-77-WVW : Vanzator neserios nu recomand.. m-am inteles cu el la o suma de bani... am negociat un pic sa imi iasa juma de transport , a fost de acord , am vorbit 2 zile la telefon cum sa imi trimita rotile prin ce curier , intr-un final imi zice cat costa transportul ii zic ok , ii dau adresa tot , si de vreo 3 zile nu mai raspunde pe messenger/private message/telefon/sms. m-a tinut 3 zile cu banii blocati , timp in care puteam face altceva. Ce cred eu ca s-a intamplat , i-a oferit cineva mai mult decat mine DUPA CE MI-A ZIS CA MI LE TRIMITIE A 2-A ZI DE DIMINEATA.

GOGU_VL 13-05-11 17:35

Quote:

Originally Posted by B 58 MAL (Post 4323285)
GJ-77-WVW : Vanzator neserios nu recomand.. m-am inteles cu el la o suma de bani... am negociat un pic sa imi iasa juma de transport , a fost de acord , am vorbit 2 zile la telefon cum sa imi trimita rotile prin ce curier , intr-un final imi zice cat costa transportul ii zic ok , ii dau adresa tot , si de vreo 3 zile nu mai raspunde pe messenger/private message/telefon/sms. m-a tinut 3 zile cu banii blocati , timp in care puteam face altceva. Ce cred eu ca s-a intamplat , i-a oferit cineva mai mult decat mine DUPA CE MI-A ZIS CA MI LE TRIMITIE A 2-A ZI DE DIMINEATA.

Daca ala ar fi motivul, daca omul nu e parolist/om de cuvant......este vorba de criza, intr-un cuvant banii frate :lol:

B 58 MAL 13-05-11 18:12

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4323292)
Daca ala ar fi motivul, daca omul nu e parolist/om de cuvant......este vorba de criza, intr-un cuvant banii frate :lol:

pai atunci de ce mi-a mai zis .. da maine dimineata ma duc si le trimit prin curier... bun nu mi le-a trimis... da macar sa ma sune sa imi dea un mesaj ceva ... ba nu ti le mai dau nu mai astepta... nici acum nu mi-a raspuns.. om fara cuvant...

turbo600 13-05-11 20:48

69 HAI------UN OM DE MARE FINETE......PAROLIST

Byla 13-05-11 21:06

Aveti grija Wacky Racers este un tepar, i-am trimis o pereche de faruri de e30 pt modificat si nu mi lea mai trimis inapoi de aproape doua luni, aveti grija pe viitor.

jakal 14-05-11 00:00

Quote:

Originally Posted by turbo600 (Post 4323628)
69 HAI------UN OM DE MARE FINETE......PAROLIST

+1 si de la mine.....KNS alt baiat serios.....piese si preturi bune..

trusca 16-05-11 12:58

+ 1 CatalinM6 .... recomand ...

Provenzano 16-05-11 16:53

recomand jm3k3rd3mik

GOGU_VL 16-05-11 18:18

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4329030)
recomand jm3k3rd3mik

Tanqiu tanqiu ;)

CJ02VDV 27-05-11 16:19

Gabi_323I om neserios,deja 2 luni dator cu banii mie

bmw335is 02-06-11 20:25

Feedback @ vanzatori/cumparatori/ intzepat de un jeg

Salut am fost intzepat de catre un neserios, aveam la vanzare un eleron de bmw e36 ,neseriosul m-a sunat insistent sa ii trimit eleronul prin curier si in clipa cand i-a ajuns eleronul a doua zi m-a mintit ca il ia in 2 zile ,dupa nu a mai raspuns la telefon ... cu greu am dat de el dupa o saptamana si a zis ca nu il mai vrea cu o nesimtire nemaiintalnita , acum sunt bun de plata si pt expediere si pentru returnarea coletului
NUMELE LUI ESTE : SIMA CRISTIAN ANDREI , PLOIESTI - PRAHOVA , STR. RASNOVENILOR NR 3 , BL 53 , AP 41 . TELEFON : 0746085006 TEPAR TEPAR TEPAR

Daniel_Toa 04-06-11 06:56

Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori/ intzepat de un jeg

Quote:

Originally Posted by bmw335is (Post 4370287)
Salut am fost intzepat de catre un neserios, aveam la vanzare un eleron de bmw e36 ,neseriosul m-a sunat insistent sa ii trimit eleronul prin curier si in clipa cand i-a ajuns eleronul a doua zi m-a mintit ca il ia in 2 zile ,dupa nu a mai raspuns la telefon ... cu greu am dat de el dupa o saptamana si a zis ca nu il mai vrea cu o nesimtire nemaiintalnita , acum sunt bun de plata si pt expediere si pentru returnarea coletului
NUMELE LUI ESTE : SIMA CRISTIAN ANDREI , PLOIESTI - PRAHOVA , STR. RASNOVENILOR NR 3 , BL 53 , AP 41 . TELEFON : 0746085006 TEPAR TEPAR TEPAR

Pune te rog si o poza cu foaia de trimitere a coletului , pentru dovada .

catalin_marin00 05-06-11 00:55

aici cred ca e locul potrivit sa aflu si eu un raspuns; se da urmatoarea situatie:
Cumpar o cutie de viteze cu 200lei. Ma deplasez eu sa o ridic, drumul ma costa 50lei. Montatul cutiei ma costa sa zicem 100lei, demontatul cutiei 50lei. Dupa ce montez cutia, constat ca era plina cu apa, am scos aprox 2 litri de apa, si cam 50g ulei. Anunt vanzatorul ca sunt nemultumit de cutie, la care imi raspunde sa o duc inapoi sa imi dea banii inapoi pe ea. Cu alte cuvinte, ii duc cutia inapoi, imi da cei 200lei inapoi pe ea, si eu ma aleg cu o paguba de 50lei drumul pentru a cumpara cutia+100lei montat cutia +50lei demontat cutia+timpul meu pierdut+deranjul meu de a plimba o cutie de colo colo. Vanzatorul revine la situatia initiala, iar eu suport paguba, pentru ca vanzatorul vindea un produs defect. Nu reusesc sa imi dau seama care este vina mea sa suport paguba.
Voi considerati varianta corecta de a rezolva problema, varianta vanzatorului?
Merci

Lucian_GXZ 05-06-11 09:54

Pai nu prea e locul potrivit, pentru ca ar fi trebuit sa verifici starea ei la cumparare, iar daca ai fi observat atunci ca are apa in ea sau ce zici tu, nu o mai cumparai de unde rezulta ca nici nu o mai montai. Eu zic sa fi multumit ca ti-a inapoiat banii...

catalin_marin00 05-06-11 10:11

tu te-ai gandi daca cumperi ocutie de viteze ca poate sa aiba apa in ea?

burnout_bmw 05-06-11 10:19

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 4375061)
Pai nu prea e locul potrivit, pentru ca ar fi trebuit sa verifici starea ei la cumparare, iar daca ai fi observat atunci ca are apa in ea sau ce zici tu, nu o mai cumparai de unde rezulta ca nici nu o mai montai. Eu zic sa fi multumit ca ti-a inapoiat banii...

ce tare, tu cand ai cumparat vreo cutie ai dat uleiul jos din ea sa vezi daca are apa sau ulei?

dani3lll 05-06-11 21:47

Quote:

Originally Posted by catalin_marin00 (Post 4374771)
aici cred ca e locul potrivit sa aflu si eu un raspuns; se da urmatoarea situatie:
Cumpar o cutie de viteze cu 200lei. Ma deplasez eu sa o ridic, drumul ma costa 50lei. Montatul cutiei ma costa sa zicem 100lei, demontatul cutiei 50lei. Dupa ce montez cutia, constat ca era plina cu apa, am scos aprox 2 litri de apa, si cam 50g ulei. Anunt vanzatorul ca sunt nemultumit de cutie, la care imi raspunde sa o duc inapoi sa imi dea banii inapoi pe ea. Cu alte cuvinte, ii duc cutia inapoi, imi da cei 200lei inapoi pe ea, si eu ma aleg cu o paguba de 50lei drumul pentru a cumpara cutia+100lei montat cutia +50lei demontat cutia+timpul meu pierdut+deranjul meu de a plimba o cutie de colo colo. Vanzatorul revine la situatia initiala, iar eu suport paguba, pentru ca vanzatorul vindea un produs defect. Nu reusesc sa imi dau seama care este vina mea sa suport paguba.
Voi considerati varianta corecta de a rezolva problema, varianta vanzatorului?
Merci

nesimtit vanzator insa macar ai "norocul" ca ai scos banii pe ea. altu/altii nici pe aia nu ii mai inapoiau.

JD_RFTR 05-06-11 22:31

de curiozitate ce cutie?

Lucian_GXZ 06-06-11 08:55

Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 4375111)
ce tare, tu cand ai cumparat vreo cutie ai dat uleiul jos din ea sa vezi daca are apa sau ulei?

Aici nu e vorba de mine, pentru ca nu eu m-am plans pe forum... dar cand cumperi sh trebuie sa te astepti la orice...

brandex 08-06-11 22:12

Highly Recommended !!!

mihaitzaa
WPP
alex_maniacu_91

Daniel_Toa 18-06-11 10:40

NU recomand userul bmw.7000 . Inca putin si se face 1 an de cand astept sa imi trimita banii inapoi pe un motoras de relanti .

https://forum.4tuning.ro/606-feedback...mw-7000-a.html

Z E K Y 20-06-11 10:07

mihaitza de la craiova are un 10+ de la mine

il recomand cu incredere!!!

Provenzano 25-06-11 15:37

CatalinM6 un baiat extraordinar. Il recomand cu cea mai mare incredere.

ms99ass 25-06-11 19:01

si eu il recomand pe CatalinM6. spre deosebire de multi altii, iti raspunde amabil la fiecare intrebare pe care o ai. iar coletul il trimite intr-un mod impecabil.

de asemenea, il recomand si pe JD_RFTR baiat foarte ok cu niste preturi foarte bune!

GOGU_VL 25-06-11 21:16

Quote:

Originally Posted by ms99ass (Post 4421850)

de asemenea, il recomand si pe JD_RFTR baiat foarte ok cu niste preturi foarte bune!

Si eu il recomand pe JD_RFTR, baiat OK si preturi la fel de OK ;)

Nosfer 26-06-11 00:38

Ia sa recomand si eu trei persoane super de la care mi-am luat majoritatea chestiilor pentru masinuta mea.

BMnWa
Brandex
TEO_VL

SB09HMM 01-07-11 09:50

crysty.bobok .............mai rar asa oameni !

mutzu 05-07-11 10:49

Userul mtvmtv ... dezmembrează el mai multe maşini pe aici..
am fost curios de o sonda de 1,8 is M44.. a spus că el are, că e M44, la la la la..
I-am spus ca dacă nu este de M44, trimit înapoi şi primesc banii şi suport transportul, zis şi făcut.. imi trimite sonda.. o montez...
Sigur că da.. mă duc la tester .. nu era de M44 era de M43.. hai că poate n-ar fi mare problema, fie ea de M43 dar nici măcar nu mergea ..
Îl sun şi el încă-mi garantează că sonda merge şi că e de M44.. după ce am plătit testerul.
Nu a mai zis nimic să o trimit sa ceva, i-am spus că nu-mi mai trebe 100 ron să se spele cu ei pe cap...
Nu mai cumpăraţi că poate vă trimite o vază în loc de un braţ.
Numai bine.

mutzu 05-07-11 10:50

Mihaitzaa nota maximă, cât e maxim, atât merită !

Cristi B. 11-07-11 13:07

Recomand EmyM6 pt preturi si seriozitate!
:D

JD_RFTR 13-07-11 15:33

recomand userul ulie.cozmi

preturi mici
respectuos si amabil
livrare la timp ;)

numai tranzactii placute, multumesc pe aceasta cale inca o data!

alexxss 20-07-11 18:39

recomand catalinM6 foarte serios

Provenzano 20-07-11 22:52

Quote:

Originally Posted by alexxss (Post 4477223)
recomand catalinM6 foarte serios

+1 un baiat de nota 10

GOGU_VL 21-07-11 16:23

Recomand userul Dani3lll (cu suspensiile fixe si reglabile :lol:), un om de nota 10+ :!:

dani3lll 22-07-11 18:57

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4479030)
Recomand userul Dani3lll (cu suspensiile fixe si reglabile :lol:), un om de nota 10+ :!:

ms man :drunk::grin:

Byla 23-07-11 19:46

Recomand cu incredere userul turbo600, baiat de nota 10.

Byla 02-08-11 15:35

Recomand cu mare incredere userul jm3k3rd3mik, numai laude pot aduce la adresa lui!

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning