![]() |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori
DANY LAF,MOUSE....baieti de nota 20....
recomand.... |
recomand LAF`u,un baiat extraordinar.
|
LAFU ,HAIU ,MOUSE ,NOTA 100
|
GJ-77-WVW : Vanzator neserios nu recomand.. m-am inteles cu el la o suma de bani... am negociat un pic sa imi iasa juma de transport , a fost de acord , am vorbit 2 zile la telefon cum sa imi trimita rotile prin ce curier , intr-un final imi zice cat costa transportul ii zic ok , ii dau adresa tot , si de vreo 3 zile nu mai raspunde pe messenger/private message/telefon/sms. m-a tinut 3 zile cu banii blocati , timp in care puteam face altceva. Ce cred eu ca s-a intamplat , i-a oferit cineva mai mult decat mine DUPA CE MI-A ZIS CA MI LE TRIMITIE A 2-A ZI DE DIMINEATA.
|
Quote:
|
Quote:
|
69 HAI------UN OM DE MARE FINETE......PAROLIST
|
Aveti grija Wacky Racers este un tepar, i-am trimis o pereche de faruri de e30 pt modificat si nu mi lea mai trimis inapoi de aproape doua luni, aveti grija pe viitor.
|
Quote:
|
+ 1 CatalinM6 .... recomand ...
|
recomand jm3k3rd3mik
|
Quote:
|
Gabi_323I om neserios,deja 2 luni dator cu banii mie
|
Feedback @ vanzatori/cumparatori/ intzepat de un jeg
Salut am fost intzepat de catre un neserios, aveam la vanzare un eleron de bmw e36 ,neseriosul m-a sunat insistent sa ii trimit eleronul prin curier si in clipa cand i-a ajuns eleronul a doua zi m-a mintit ca il ia in 2 zile ,dupa nu a mai raspuns la telefon ... cu greu am dat de el dupa o saptamana si a zis ca nu il mai vrea cu o nesimtire nemaiintalnita , acum sunt bun de plata si pt expediere si pentru returnarea coletului
NUMELE LUI ESTE : SIMA CRISTIAN ANDREI , PLOIESTI - PRAHOVA , STR. RASNOVENILOR NR 3 , BL 53 , AP 41 . TELEFON : 0746085006 TEPAR TEPAR TEPAR |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori/ intzepat de un jeg
Quote:
|
aici cred ca e locul potrivit sa aflu si eu un raspuns; se da urmatoarea situatie:
Cumpar o cutie de viteze cu 200lei. Ma deplasez eu sa o ridic, drumul ma costa 50lei. Montatul cutiei ma costa sa zicem 100lei, demontatul cutiei 50lei. Dupa ce montez cutia, constat ca era plina cu apa, am scos aprox 2 litri de apa, si cam 50g ulei. Anunt vanzatorul ca sunt nemultumit de cutie, la care imi raspunde sa o duc inapoi sa imi dea banii inapoi pe ea. Cu alte cuvinte, ii duc cutia inapoi, imi da cei 200lei inapoi pe ea, si eu ma aleg cu o paguba de 50lei drumul pentru a cumpara cutia+100lei montat cutia +50lei demontat cutia+timpul meu pierdut+deranjul meu de a plimba o cutie de colo colo. Vanzatorul revine la situatia initiala, iar eu suport paguba, pentru ca vanzatorul vindea un produs defect. Nu reusesc sa imi dau seama care este vina mea sa suport paguba. Voi considerati varianta corecta de a rezolva problema, varianta vanzatorului? Merci |
Pai nu prea e locul potrivit, pentru ca ar fi trebuit sa verifici starea ei la cumparare, iar daca ai fi observat atunci ca are apa in ea sau ce zici tu, nu o mai cumparai de unde rezulta ca nici nu o mai montai. Eu zic sa fi multumit ca ti-a inapoiat banii...
|
tu te-ai gandi daca cumperi ocutie de viteze ca poate sa aiba apa in ea?
|
Quote:
|
Quote:
|
de curiozitate ce cutie?
|
Quote:
|
Highly Recommended !!!
mihaitzaa WPP alex_maniacu_91 |
NU recomand userul bmw.7000 . Inca putin si se face 1 an de cand astept sa imi trimita banii inapoi pe un motoras de relanti .
https://forum.4tuning.ro/606-feedback...mw-7000-a.html |
mihaitza de la craiova are un 10+ de la mine
il recomand cu incredere!!! |
CatalinM6 un baiat extraordinar. Il recomand cu cea mai mare incredere.
|
si eu il recomand pe CatalinM6. spre deosebire de multi altii, iti raspunde amabil la fiecare intrebare pe care o ai. iar coletul il trimite intr-un mod impecabil.
de asemenea, il recomand si pe JD_RFTR baiat foarte ok cu niste preturi foarte bune! |
Quote:
|
Ia sa recomand si eu trei persoane super de la care mi-am luat majoritatea chestiilor pentru masinuta mea.
BMnWa Brandex TEO_VL |
crysty.bobok .............mai rar asa oameni !
|
Userul mtvmtv ... dezmembrează el mai multe maşini pe aici..
am fost curios de o sonda de 1,8 is M44.. a spus că el are, că e M44, la la la la.. I-am spus ca dacă nu este de M44, trimit înapoi şi primesc banii şi suport transportul, zis şi făcut.. imi trimite sonda.. o montez... Sigur că da.. mă duc la tester .. nu era de M44 era de M43.. hai că poate n-ar fi mare problema, fie ea de M43 dar nici măcar nu mergea .. Îl sun şi el încă-mi garantează că sonda merge şi că e de M44.. după ce am plătit testerul. Nu a mai zis nimic să o trimit sa ceva, i-am spus că nu-mi mai trebe 100 ron să se spele cu ei pe cap... Nu mai cumpăraţi că poate vă trimite o vază în loc de un braţ. Numai bine. |
Mihaitzaa nota maximă, cât e maxim, atât merită !
|
Recomand EmyM6 pt preturi si seriozitate!
:D |
recomand userul ulie.cozmi
preturi mici respectuos si amabil livrare la timp ;) numai tranzactii placute, multumesc pe aceasta cale inca o data! |
recomand catalinM6 foarte serios
|
Quote:
|
Recomand userul Dani3lll (cu suspensiile fixe si reglabile :lol:), un om de nota 10+ :!:
|
Quote:
|
Recomand cu incredere userul turbo600, baiat de nota 10.
|
Recomand cu mare incredere userul jm3k3rd3mik, numai laude pot aduce la adresa lui!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning