![]() |
1 Attachment(s)
Si acum sa conduc si la motoare (conduc la sunet daca nu ai ceva de obiectat).
Deci deci declaram castigatorul intre noi, sa nu ne luam dupa lume ca tu esti mai cunoscut, dar poti sa pui ce poza vrei ca te fac. |
2 Attachment(s)
Auzi la el... Ce cardeala... :lol: :lol: :lol:
Alo, alo... Sefu' !!!!! Aici nu suntem la gradinitza sa ne luam dupa tot ce straluceste... Ca asa... Sunt multi copii pe aici... Uite, pun o poza si pentru ei... O Honda de vreo 1800 cp... :lol: :lol: :lol: Dar... Pentru a doua poza... Hai sa numaram cilindrii impreuna... Deci... 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16... EXACT !!!!!! MOTOR V16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps: limiteaza-te la poze cu muzichie... :lol: Manele eventual !!!! |
4 Attachment(s)
Ma tuning nu inseamna ce ai pus tu acolo, aia deja ma sperie, tuning e ceva frumos si performante frumoase nu monstru ala ca asa iti pun un tractor si gata, daca nu poti tine pasu, nu mai pune.
Deci nu porcarii, ti-am pus si eu un motor care imi place doar sa vezi nu monstru din ala. |
4 Attachment(s)
Bine mey... Daca tu zici... :lol:
Uite ceva frumos... Astept parerea ta. :lol: |
4 Attachment(s)
Ok asa mai zic si eu. Asta e parerea mea, replica.
|
8 Attachment(s)
Bun, pai asa nu mai terminam niciodata... Eu iti pun acolo motoare de mii de cai si tu pui din astea nichelate si pana lu' Hector...
Ce-i de facut ???? Hai sa deschidem alt capitol. Ce zici ???? ps: ti-am zis, la muzica m-ai lucrat... Dar atat. |
5 Attachment(s)
Vezi ca le-ai cam repetat dar se intelege ca nici eu nu mai stiu ce am pus.
Bine hai alt capitol. Hai cu tuning exterior acum sa delectam lumea. |
9 Attachment(s)
Bah, eu am impresia ca avem aceleasi poze, dar unghiuri diferite !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sa mor daca mai stiu ce-am pus si ce nu... :lol: |
1 Attachment(s)
:shock: bine asa hondare....hai ca ai obt. si votul meu :P
|
1 Attachment(s)
Adica de asta ziceam Luca... Prima poza a ta din ultimul post... :lol:
|
7 Attachment(s)
Sa stiti ca hondaru si-a bagat .... in masinile mele pe privat si mi lea stricat, lasa hondare ca te prind eu cand vin la tine sa vedem cati caluti am (sau magari ca diesel-urile astea cu magari cred ca merg) :lol: :lol:
Poze pun mai greu ca trebuie sa caut prin toate alea pe care le am, si merge si netu ca un c...t. Deci m-ai suparat. Hai sa te vad la tuning exterior. |
9 Attachment(s)
Mah tu esti de caterinca... :lol: :lol: :lol: Pe bune...
|
9 Attachment(s)
Ma faci sa rad. :lol: :lol:
|
dea furmos
|
Super masini ....
Baieti lasati-o mai usor .... sunteti tari amandoi ... Ar trebui s ava intreceti la tuning facut pe calculator ... ca asa poze vad ca aveti destule .... Faceti cum vreti voi ... :wink: :!: |
9 Attachment(s)
Alo, alo, nenea... Alea-s masini sau fiare ???? :lol: :lol: :lol:
|
lol, am cam 50% din pozele din topic-ul asta! :P
|
A mai zis cineva (nu mai shtiu cine ) da mai zic si eu faceti concurs cu fotografii facute de voi !!!
|
EU SUNT DE ACCORD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Hai sa incep eu... Dar Coobra v-a avertizat... :lol: :lol: :lol:
|
Moamaaa...am stat 10 min sa incarce pagina.Sunt pre` multe poze :P
:shock: |
1 Attachment(s)
Asteptam cuminti replica de la Hondaru'. :P
|
mishto luca dace masina e?
|
1 Attachment(s)
Toyota Celica uite inca una.
|
4 Attachment(s)
Aia e poza facuta de tine ??? Ma cam indoiesc.... Insa... Unde e replica mah ???? Celica asta ???? :lol: :lol: :lol: Esti amuzant... Pe bune !
AM TRECUT LA POZE FACUTE DE NOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trezirea d-le Luca !!!!!!!!!!!!!!! A SE NOTA, POZE FACUTE CU MANUTZELE NOASTRE !!!!! :lol: ps: intr-o poza sunt si eu... :lol: :lol: |
7 Attachment(s)
Eu nu fac poze la masini, pur si simplu nu ma pasioneaza, sa stau cu aparatu dupa mine. Era vorba de tuning nu de poze facute de noi, ai ramas fara si te-ai gandit ca ai destule cu tine, aaaaa si nici nu m-am plimbat cat tine, am vazut decat 2 tari si nu m-am uitat dupa masini, ca le-am vazut cand eram mai mic.
Deci sorry dar nu am cu mine. Dar am altceva. Ultimele au fost in incercarea de a te intimida. :lol: :lol: Urmatorul post va fi plin de sisteme de muzica, stiu ca nu ai dar asa pt. lume sa-si clateasca ochii. |
3 Attachment(s)
Bey, am si eu pozele astia... :lol: :lol: :lol:
Hai gata ca mi-e lene sa mai pun poze mah... Gata !!!!!!!! |
2 Attachment(s)
lol , ce legatura are poza asta ? cu tuningu ?
intelegi ce vreau sa spun ? pai va duelatzi in poze cu masini tunate sau in asa ceva? |
9 Attachment(s)
Cum adica gata ma esti nebun? Si cine a castigat? stai sa mai pun sistemele de sunet si gata.
|
Pai mi-e cam lene mah... Hai sa gasim alt subiect... Eu stiu... Jante, tobe, etc... Sau femei !!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
ps: cum cine a castigat ??? Uita-te la scor 11 la 22 :lol: :lol: :lol: :peace: :peace: :peace: :peace: |
9 Attachment(s)
Incheiere.
|
9 Attachment(s)
Incheierea.
|
7 Attachment(s)
Incheiere. Nu mai pot ca as mai pune.
Gata. Eu ma simt invingator. |
9 Attachment(s)
Incheiere si de la mine... :lol: :lol: :lol:
SI CU ASTA CHIAR CA BASTA !!!!!!!!!!!!!! :roll: |
Mersi Hondare m-ai mai indulcit. :lol: :lol:
|
AMIN.
|
Mai baieti .... sunteti tari amandoi .... :wink: :wink:
Da eu zic sa faceti .... nu stiu ... ceva virtual (creat de voi) ... Ca la capitolul masini (poze) sunteti buni amandoi .... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning