![]() |
Re: bmw 328i
Quote:
Vorbesc de masini care asa au venit din fabrica ... nu de transplanturi ... Cu 8000 de euro eu zic ca faci 328i -ul ala sa ii dea clasa M3-ului la absolut tot ce se poate ... Si tot cu piese originale !!! Si daca vorbim de aspect exterior mai mult de 2000 nu ai pe ce sa dai ... si sa cumperi totul original , si chiar noi noutze ! Gandeste-te ce faci cu restul de 6000 ! Eu stiu cam ce ... m-as duce direct la DA-Motorsport ... P.S. : Si eu am tot un 328i ! |
daca vorbim despre E36..te contrazic...de ex: cu 10.000-12.000 de euro iti cumperi un M3 E36 beton si poti sa il mai si tunezi un pic in banii astia....dar un 328i oricat de ieftin l-ai lua cu restul de bani pana la 10.000 tot nu ai reusi sa-l aduci la nivelul M3-ului...parerea mea...un M3 ramane un M3
|
Quote:
Si cu 10.000 nu iti iei un M3 decat daca e praf ... Inmatriculat RO e pe la 15-17.000 Euro ... neinmatriculat si in stare f buna il iei de afara pe la 12-14.000 euro ... Un 328 inmatriculat te ajunge cam 8500-9000 de euro ... neinmatriculat cam 6000 euro. I-a fa o socoteala sa vezi catzi bani iti raman sa modifici 328 - ul ... :D |
in fine ,fiecare cu parerea lui....dar M3 E36 s-au ieftinit mult decand au mai aparut inca 2 modele in urma lui ,oricum iti zic ca la 10.000 iti iei un M3 destul de frumusel
|
Quote:
In Ro au fost 2 de vanzare , amandoua pe la 16-17.000 euro ... Inmatriculate . |
in spania se referea probabil.
|
4 Attachment(s)
Si daca tot nu va placea bara de fatza ,,,am o veste ,,buna,,...nu o mai am...mi-au furat-o:evil: :shock: :lol:
|
Cum frate sa furi bara ?! OMG
|
eu zic ca ai lovit masina si daia nu mai ai bara
|
ce o sa faci o sa ii pui aia de serie sau nu o mai ai ca ai lovit masina cu bara veche?
|
dice nu ii pui folie , vb cu vitor varau tau sa tio puna ca se stie el la asa ceva
|
* victor scuze am gresit
|
salut..frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos si incearca sa asculti ce zic baietii ca nu vor decat sa te ajute cu acel kit M dar alegerea ramane numai a ta..!si apropo de furat.am fost si eu anul trecut in madrid si tin sa va anunt ca nu e ceva anormal ce a patit el (daca a patit si nu a busit`o)pt ca drogatii fura tot ce se poate si nu te miri daca cineva iti umbla la masina cu tine in ea..bafta!
|
sall .frumoasa masina ...si sa stii ca ar da mai grav cu un kitt de m ...dar cum iti place ....pare rau ca ti-a furat bara ....;)
ps...sa stii ca bara aia merge pusa pe orice masina ...chiar si pe trabant ...nu aceea original nin plastic . da una din fibra copiata ..merge modificata ;)... hai bafta cu masina e super ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ne cunoastem sunt filul lui ghita sti tu neam intalnit in carrefour o data la bar :D
|
nu sunt un mare fan a-l acestui tip de masina(urs pan' la moarte)
dar trebuie sa recunsc ca asta imi place doar pt ca este "simpla" si arata forte bine(nu trebuia pus spoilerul-fata) eu unul dupa gusturile mele poate puneam un alt model de janta,o mai "impamantam"(garda-sol cat mai joasa-mai ales ca locuiesti in Spania) si ii puneam stopuri de M ,originale alb/rosu |
ce viteza maxima ai pe treapta 1'a si a 2'a ?
|
cel mai bine o lasi cu barile originale si o cobori cat potzi de mult....niste jante belea,si au asta ai schimbat tot aspectul masinii....
parerea mea... |
cine imi spune si mie cum sa leg pozitiile la farurile astea..pt ca imi merg doar pe scurta si lunga....iar pt pozitii au cate sase fire trei negre si trei rosii,,,si habar nu am ce tre sa fac cu ele si unde sa le leg
|
ok...ms fr
|
japcare ce sa mai legi... vino sa le legi la mine am aceiasi problema stiu ca ai scapat de farurile alea si ai ceva belea hai pune mana la treaba
|
Re: E36 - 328i
posteaza pozele alea sa vedem shi noii ceva frumos...
|
4 Attachment(s)
Oameni buni la masina asta le lucreaza...in caz ca nu stiati :D:D:lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
.......
|
Quote:
|
Quote:
|
schimbai boss cand e gata sa ma dai si pe mine o tura.. k yo nu mai am cu ce sa ma dau!
|
4 Attachment(s)
Cat timp mashina este la vopsit profit de ocazie si repar scaunele fatza care sunt cam uzate...o sa pun poze cu ele terminate.....sa vedem cum or sa iasa.......:D
|
5 Attachment(s)
gata si scaunele....!!!:lol:
|
4 Attachment(s)
Mashinutza mea a mai primit inca ceva frumos
|
Quote:
|