![]() |
Re: Bmw e36 pisica cu "Buton" !
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
scuzati-ma de off...inseamna ca am o masina vedeta?:lol::lol::lol::lol::lol:....si eu cand aflam?:rolleyes2....bafta cu ea.te-am vazut o data la city mall,chiar ma uitam de ce nu e marian la volan.si un sfat asa:fa-i luminile alea si mai intarestei suspensia ca parea cam barca;).in rest spor la bani si ai grija de ea!
|
Quote:
|
nu am spus ca e barca la modul ca e inalta;).poate pentru tine asta inseamna.pentru mine barca=cu o masina care la denivelari face ca o barca...adica e suspensia moale.asa mi s-a parut.daca gresesc,scuze.si faruri ma refeream ca iti mergea decat unul.nici ale mele nu bat prea mult,probabil ca asa sunt astea fara lupa,nu stiu.spor la schimbat piese si ce iti mai doresti la ea!
|
Quote:
|
cred ca am si pompa de servo daca te interes.
|
TE ROG POVESTESTE ASEARA !!!!!
FAZA CU ALA DIN TAXI :lol: :lol: :lol: !!! |
pana sa mai pun ceva nou pe masina :))) sa va povestesc 2 din intamplari =)))
LUMEA ARE CE ARE CU STICKERU " IN ACEASTA MASINA AU STAT GAINILE LUI JAKAL" =)))))):)))))))):rockon::rockon::rockon: ajung la semafor la brancoveanu si langa mine 3 pizde cu un fiat :)) ma uit in stanga la una din ele si ii citesc pe buze " in aceasta masina au stat gainile lui jakalu " =))) si ma pune sa las geamu jos si ma intreaba cine e jakalu...ii explic fetei cine e=)) si ma intreaba daca avea si oua =)) i-am zis ca mai sunt vro 2 prin masina.... ieri seara ies cu marian prin oras =))))) si la semafor la afi palace 3 taranusi cu un logan:)) ma pun sa las geamu jos=))) si ma intreaba ce bagam..... ca cica ne-ar fi luat dupa fete=)) la care nebunu le zice " NOI NU BAGAM ...NOI TRAGEM PE NAS"=))))))) maximmmm=)))):pistoles: |
dupa care imi zice ala =))) MAMA CE BEMVEU FRUMOS AI=))))
|
Quote:
CE BEMVEU TARE AI MA :lol: :lol: :lol: vezi cumetre ca o arzi cu Loganu :lol: =)))))))))))))))))))))))) https://www.youtube.com/watch?v=HvABViame6E :lol: :lol: !!! fara petale :lol: |
Ba sunteti nebuni ma ..caterinca maxima:lol::lol:
|
Sa nu stranutati ca faceti praf :))
|
cu strangere de inima si cu durere in suflet va anunt ca aseara mi-a facut fratimiu masina dauna totala....:(
e infundata pana in lonjeron... eu nu pot sa-mi explic cum un om poate da o masina dauna totala in parcare la afi palace... CUMPAR CAROSERIE BMW E36 coupe, poa' sa fie si cheala, imi iau tot dupa asta........... TO BE CONTINUED!!!! |
Re: E36 - Bmw e36 pisica cu "Buton" !
Da cum s-a intamplat?Ceva poze?:sad::sad:
|
avem caroseria asa cum o vrei tu.vb noi.
|
ba fratele meu nici el nu stie.... dar masina e praf
o sa pun poze mai pe seara cu ea |
Quote:
:cry::cry::cry::sad::cry: |
o sa incerc sa vad ce se poate face din ea mi-a zis marian ca ma duce la traian....imi vine sa plnag cand o vad..cat imi doream eu un bmw si acum dupa doar 3 saptamni mi-l loveste un inconstient....
|
mama e groasa .... :shock:
|
6 Attachment(s)
Pisica cu ''dauna''
|
Quote:
:???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nu se poate :( Nu te mai agita,stii bine cate Bmw uri am lovit eu... asta e o repari tu !!! fii sigur ca te voi ajuta cu tot ce pot ;)...chiar m-ai impresionat azi la telefon !!! si sincer,Inima mea tot la Bmwuri sta,insa momentan nu imi permit unul !!! Te ajuta fratele tau cu cea mai mare placere !!! |
Luata rau frate!:sad:Dar asteptam sa il vedem pus inapoi pe picioare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pai parerea mea ar fi alta caroserie, insa mai vezi alte sfaturi sau daca ai pe cineva care stii ca iti scoate mna....vb cu Marean fratili nostru poate stie el pe cineva care indreapta. |
Quote:
|
Quote:
Bine dar fratele tau cati ani are?In legatura cu nedormitul si cu doritul stim prea bine cum e faza.Sincer imi pare rau pentru cele intamplate.:sad: |
Iti vand eu o caroserie cu motor de 1.8IS pe ea cu galerie etc.......cu tot pe ea inafara de: bara fata, bandouri, oglinzi, aripi fata, clima, obc , scaune si fete de usi, radiator clima, faruri, grila si baterie cu 400 euro.https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...ro-urgent.html dami un semn daca sa tio tin sau nu
|
Bine ca nu a patit nimeni nimic , fiarele se dezdoaie , oasele nu , am trecut si eu prin ceva asemanator si pana la urma am scos-o la capat , spor si nervi de otel iti doresc , alta data nu mai lasa masina pe mana nimanui ca asa se intampla ,
P.S iti donez o bara fata stock daca vrei |
lasa fratimiu,capu sus......o punem noi pe ''roate'' sa maraie la semafor........
|
Il rezolv eu ieftin......nu va bagati mah:):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Se cheama coupe bossic pentru ca in general, coupe-ul, e masina personalizata, adica doar pentru tine si numai pentru tine:-).In rest, ocupa-te de ea si vezi ca sar baietii cu ofertele p-aci pe topic. |
Quote:
|
foarte trist frate..:| stiu cum e cu fratii..u o faci sa arate bine si in kteva min ti-o distrug ei.....si dak nu le-o dai cik esti marlan.....bafta in continuare :X
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning