Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw e36 pisica cu "Buton" ! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/251613-e36-bmw-e36-pisica-buton.html)

DEVIL's Style 09-04-11 12:51

Re: Bmw e36 pisica cu "Buton" !

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4239877)
Mai sunt bucse care intra mai greu,dar nu sase ore :)) Te mai chinui 10-15 minute da intra si unele la scos e nasol :))

Pentru asta s-au inventat presele sau daca face figuri bucsa , pui niste sapun lichid pe ea cand o presezi in brat si aia e. mie mi au luat 6 ore aprox sa inlocuiesc puntea fata la fostul e39 [ la franare de la 90-120 imi tremura si nu reuseam sa gasesc care brat era vinovat , asa ca am inlocuit tot si am incheiat discutia :))) ]

radu_bmwe36 09-04-11 18:25

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4240147)
Pentru asta s-au inventat presele sau daca face figuri bucsa , pui niste sapun lichid pe ea cand o presezi in brat si aia e. mie mi au luat 6 ore aprox sa inlocuiesc puntea fata la fostul e39 [ la franare de la 90-120 imi tremura si nu reuseam sa gasesc care brat era vinovat , asa ca am inlocuit tot si am incheiat discutia :))) ]

am terminat si bucsa 2 =))) de pus=)))) iar 5 -6 ore:)))) despre presa ce sa spun ar fi trebuit sa-mi tai cablu la frana de mana ca sa pot sa dau planetara jos:) si dasta a durat 5 -6 ore ca nu am folosit presa ....

odorog 09-04-11 22:49

2 Attachment(s)
scuzati-ma de off...inseamna ca am o masina vedeta?:lol::lol::lol::lol::lol:....si eu cand aflam?:rolleyes2....bafta cu ea.te-am vazut o data la city mall,chiar ma uitam de ce nu e marian la volan.si un sfat asa:fa-i luminile alea si mai intarestei suspensia ca parea cam barca;).in rest spor la bani si ai grija de ea!

radu_bmwe36 10-04-11 08:30

Quote:

Originally Posted by odorog (Post 4241474)
scuzati-ma de off...inseamna ca am o masina vedeta?:lol::lol::lol::lol::lol:....si eu cand aflam?:rolleyes2....bafta cu ea.te-am vazut o data la city mall,chiar ma uitam de ce nu e marian la volan.si un sfat asa:fa-i luminile alea si mai intarestei suspensia ca parea cam barca;).in rest spor la bani si ai grija de ea!

inainte de lumini am pus : bara de torsiune, bielete, bucsi spate ( ce era de baza sa numai bata)...luminile nu creek bat la un metru distanta :))))) or sa urmeze faruri cu lupa, angel eyes si proiectoare, eventual niste semnale fumurii ...:D daca tu crezi ca e barca...e parerea ta:)) masina asta imi atinge pe limitatoare...:D bafta si tie!!!

odorog 10-04-11 18:55

nu am spus ca e barca la modul ca e inalta;).poate pentru tine asta inseamna.pentru mine barca=cu o masina care la denivelari face ca o barca...adica e suspensia moale.asa mi s-a parut.daca gresesc,scuze.si faruri ma refeream ca iti mergea decat unul.nici ale mele nu bat prea mult,probabil ca asa sunt astea fara lupa,nu stiu.spor la schimbat piese si ce iti mai doresti la ea!

radu_bmwe36 10-04-11 19:47

Quote:

Originally Posted by odorog (Post 4243554)
nu am spus ca e barca la modul ca e inalta;).poate pentru tine asta inseamna.pentru mine barca=cu o masina care la denivelari face ca o barca...adica e suspensia moale.asa mi s-a parut.daca gresesc,scuze.si faruri ma refeream ca iti mergea decat unul.nici ale mele nu bat prea mult,probabil ca asa sunt astea fara lupa,nu stiu.spor la schimbat piese si ce iti mai doresti la ea!

nu frate, nu e BARCA:))) e chiar topaitoare, sar ca un cangur in ea:))):))) mai am de pus bandouri si pompa servo ca sa fie asa in felu ei pe urma niste jante.. ca sa fie treaba, treaba:peace::peace::peace: IUBESC MASINA ASTA mai ales modu in care pleaca pe lat =))):X:X:X:X:peace::peace::peace::peace::peace:

ozn_yakuza 10-04-11 20:22

cred ca am si pompa de servo daca te interes.

Marian_nebunu 13-04-11 07:56

TE ROG POVESTESTE ASEARA !!!!!

FAZA CU ALA DIN TAXI :lol: :lol: :lol: !!!

radu_bmwe36 13-04-11 07:59

pana sa mai pun ceva nou pe masina :))) sa va povestesc 2 din intamplari =)))

LUMEA ARE CE ARE CU STICKERU " IN ACEASTA MASINA AU STAT GAINILE LUI JAKAL" =)))))):)))))))):rockon::rockon::rockon: ajung la semafor la brancoveanu si langa mine 3 pizde cu un fiat :)) ma uit in stanga la una din ele si ii citesc pe buze " in aceasta masina au stat gainile lui jakalu " =))) si ma pune sa las geamu jos si ma intreaba cine e jakalu...ii explic fetei cine e=)) si ma intreaba daca avea si oua =)) i-am zis ca mai sunt vro 2 prin masina....

ieri seara ies cu marian prin oras =))))) si la semafor la afi palace 3 taranusi cu un logan:)) ma pun sa las geamu jos=))) si ma intreaba ce bagam..... ca cica ne-ar fi luat dupa fete=)) la care nebunu le zice " NOI NU BAGAM ...NOI TRAGEM PE NAS"=))))))) maximmmm=)))):pistoles:

radu_bmwe36 13-04-11 08:05

dupa care imi zice ala =))) MAMA CE BEMVEU FRUMOS AI=))))

Marian_nebunu 13-04-11 08:18

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4250787)
pana sa mai pun ceva nou pe masina :))) sa va povestesc 2 din intamplari =)))

LUMEA ARE CE ARE CU STICKERU " IN ACEASTA MASINA AU STAT GAINILE LUI JAKAL" =)))))):)))))))):rockon::rockon::rockon: ajung la semafor la brancoveanu si langa mine 3 pizde cu un fiat :)) ma uit in stanga la una din ele si ii citesc pe buze " in aceasta masina au stat gainile lui jakalu " =))) si ma pune sa las geamu jos si ma intreaba cine e jakalu...ii explic fetei cine e=)) si ma intreaba daca avea si oua =)) i-am zis ca mai sunt vro 2 prin masina....

ieri seara ies cu marian prin oras =))))) si la semafor la afi palace 3 taranusi cu un logan:)) ma pun sa las geamu jos=))) si ma intreaba ce bagam..... ca cica ne-ar fi luat dupa fete=)) la care nebunu le zice " NOI NU BAGAM ...NOI TRAGEM PE NAS"=))))))) maximmmm=)))):pistoles:

Nu nu fumam,noi tragem prafuri :lol: :lol: :lol: !!!!

CE BEMVEU TARE AI MA :lol: :lol: :lol:

vezi cumetre ca o arzi cu Loganu :lol: =))))))))))))))))))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=HvABViame6E :lol: :lol: !!! fara petale :lol:

Alex4u 14-04-11 21:49

Ba sunteti nebuni ma ..caterinca maxima:lol::lol:

VladM 17-04-11 09:58

Sa nu stranutati ca faceti praf :))

radu_bmwe36 18-04-11 05:49

cu strangere de inima si cu durere in suflet va anunt ca aseara mi-a facut fratimiu masina dauna totala....:(

e infundata pana in lonjeron...

eu nu pot sa-mi explic cum un om poate da o masina dauna totala in parcare la afi palace...

CUMPAR CAROSERIE BMW E36 coupe, poa' sa fie si cheala, imi iau tot dupa asta...........

TO BE CONTINUED!!!!

Wilgax 18-04-11 09:15

Re: E36 - Bmw e36 pisica cu "Buton" !

Da cum s-a intamplat?Ceva poze?:sad::sad:

ozn_yakuza 18-04-11 11:01

avem caroseria asa cum o vrei tu.vb noi.

radu_bmwe36 18-04-11 12:18

ba fratele meu nici el nu stie.... dar masina e praf

o sa pun poze mai pe seara cu ea

Wilgax 18-04-11 12:19

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4265427)
ba fratele meu nici el nu stie.... dar masina e praf

o sa pun poze mai pe seara cu ea

:cry::cry::cry::sad::cry:

radu_bmwe36 18-04-11 12:37

o sa incerc sa vad ce se poate face din ea mi-a zis marian ca ma duce la traian....imi vine sa plnag cand o vad..cat imi doream eu un bmw si acum dupa doar 3 saptamni mi-l loveste un inconstient....

B-01-PYF 18-04-11 17:48

mama e groasa .... :shock:

valichivu99 18-04-11 18:01

6 Attachment(s)
Pisica cu ''dauna''

Marian_nebunu 18-04-11 18:05

Quote:

Originally Posted by valichivu99 (Post 4266187)
Pisica cu ''dauna''

:???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nu se poate :(

Nu te mai agita,stii bine cate Bmw uri am lovit eu... asta e o repari tu !!! fii sigur ca te voi ajuta cu tot ce pot ;)...chiar m-ai impresionat azi la telefon !!! si sincer,Inima mea tot la Bmwuri sta,insa momentan nu imi permit unul !!!

Te ajuta fratele tau cu cea mai mare placere !!!

Wilgax 18-04-11 18:38

Luata rau frate!:sad:Dar asteptam sa il vedem pus inapoi pe picioare

radu_bmwe36 18-04-11 18:48

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4266273)
Luata rau frate!:sad:Dar asteptam sa il vedem pus inapoi pe picioare

crek ma apuc de asta sau iau caroseria lu AG 92 TOP..........

Wilgax 18-04-11 18:50

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4266301)
crek ma apuc de asta sau iau caroseria lu AG 92 TOP..........

Cu lonjeronul cum stai?Ca in functie de el decizi daca merita investitia.

radu_bmwe36 18-04-11 19:11

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4266310)
Cu lonjeronul cum stai?Ca in functie de el decizi daca merita investitia.

lonjeronu e stramb iar oala e fugita umpic..

Wilgax 18-04-11 19:19

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4266365)
lonjeronu e stramb iar oala e fugita umpic..

Pai parerea mea ar fi alta caroserie, insa mai vezi alte sfaturi sau daca ai pe cineva care stii ca iti scoate mna....vb cu Marean fratili nostru poate stie el pe cineva care indreapta.

radu_bmwe36 18-04-11 19:30

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4266384)
Pai parerea mea ar fi alta caroserie, insa mai vezi alte sfaturi sau daca ai pe cineva care stii ca iti scoate mna....vb cu Marean fratili nostru poate stie el pe cineva care indreapta.

sa mai intreb lume sa vad ce fac ca sunt terminat... sunt nedormit de 30 ore n-am mancat nimic...sunt terminat....intr-un cuvant....numai eu stiu cat mi-am dorit un bmw....l-am avut si l-am pierdut a ajuns morman de fiare....il facusem sa numai bata nimic pe el, il facusem incat sa-i mai trebuiasca doar pompa servo atat........!!!!! si fratimiu si-a batut joc de munca mea in doar 20 de minute!!!.................

Wilgax 18-04-11 20:18

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4266409)
sa mai intreb lume sa vad ce fac ca sunt terminat... sunt nedormit de 30 ore n-am mancat nimic...sunt terminat....intr-un cuvant....numai eu stiu cat mi-am dorit un bmw....l-am avut si l-am pierdut a ajuns morman de fiare....il facusem sa numai bata nimic pe el, il facusem incat sa-i mai trebuiasca doar pompa servo atat........!!!!! si fratimiu si-a batut joc de munca mea in doar 20 de minute!!!.................

Bine dar fratele tau cati ani are?In legatura cu nedormitul si cu doritul stim prea bine cum e faza.Sincer imi pare rau pentru cele intamplate.:sad:

Maniak22 18-04-11 21:28

Iti vand eu o caroserie cu motor de 1.8IS pe ea cu galerie etc.......cu tot pe ea inafara de: bara fata, bandouri, oglinzi, aripi fata, clima, obc , scaune si fete de usi, radiator clima, faruri, grila si baterie cu 400 euro.https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...ro-urgent.html dami un semn daca sa tio tin sau nu

RIcKO 18-04-11 21:44

Bine ca nu a patit nimeni nimic , fiarele se dezdoaie , oasele nu , am trecut si eu prin ceva asemanator si pana la urma am scos-o la capat , spor si nervi de otel iti doresc , alta data nu mai lasa masina pe mana nimanui ca asa se intampla ,

P.S iti donez o bara fata stock daca vrei

valichivu99 18-04-11 21:54

lasa fratimiu,capu sus......o punem noi pe ''roate'' sa maraie la semafor........

Maniak22 18-04-11 22:19

Il rezolv eu ieftin......nu va bagati mah:):):)

valichivu99 19-04-11 09:02

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4266769)
Iti vand eu o caroserie cu motor de 1.8IS pe ea cu galerie etc.......cu tot pe ea inafara de: bara fata, bandouri, oglinzi, aripi fata, clima, obc , scaune si fete de usi, radiator clima, faruri, grila si baterie cu 400 euro.https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...ro-urgent.html dami un semn daca sa tio tin sau nu

maine pot sa-ti dau un raspuns exact:D scriu dupa contu asta ca eu mi-am luat ban o saptamana...

Maniak22 19-04-11 09:26

Quote:

Originally Posted by valichivu99 (Post 4267733)
maine pot sa-ti dau un raspuns exact:D scriu dupa contu asta ca eu mi-am luat ban o saptamana...

ok perfect:)

valichivu99 19-04-11 09:36

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4266551)
Bine dar fratele tau cati ani are?In legatura cu nedormitul si cu doritul stim prea bine cum e faza.Sincer imi pare rau pentru cele intamplate.:sad:

21 are dar nu stie cu ce se mananca bmw'u....m-am uitat de urma de frana si nici macar dalea nu erau...

Wilgax 19-04-11 09:53

Quote:

Originally Posted by valichivu99 (Post 4267804)
21 are dar nu stie cu ce se mananca bmw'u....m-am uitat de urma de frana si nici macar dalea nu erau...

Se cheama coupe bossic pentru ca in general, coupe-ul, e masina personalizata, adica doar pentru tine si numai pentru tine:-).In rest, ocupa-te de ea si vezi ca sar baietii cu ofertele p-aci pe topic.

valichivu99 19-04-11 10:00

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4267870)
Se cheama coupe bossic pentru ca in general, coupe-ul, e masina personalizata, adica doar pentru tine si numai pentru tine:-).In rest, ocupa-te de ea si vezi ca sar baietii cu ofertele p-aci pe topic.

o sa merg sa vad caroseria aia de a fost alu mihai nebunu ag 92 top are acte la ea e inscrisa...:D dupa care vad ce si cum... tot raul spre bine!!

razZvanelSpeed4U 19-04-11 10:13

foarte trist frate..:| stiu cum e cu fratii..u o faci sa arate bine si in kteva min ti-o distrug ei.....si dak nu le-o dai cik esti marlan.....bafta in continuare :X

valichivu99 19-04-11 10:28

Quote:

Originally Posted by razZvanelSpeed4U (Post 4267917)
foarte trist frate..:| stiu cum e cu fratii..u o faci sa arate bine si in kteva min ti-o distrug ei.....si dak nu le-o dai cik esti marlan.....bafta in continuare :X

va multumesc frumos baieti pentru incurajari ...sa speram ca voi rezolva treaba cat mai repede

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning