Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   BICICLETA TUNATA !!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2504-bicicleta-tunata.html)

EvLSant0S 19-03-05 10:14

Noaptea zici ca esti in masina lu` Brian O`Connor ?

daca tu .. consideri o plimbare cu bicla :) oarecum egala cu o plimbare in ..
nush amice, treaba , eu unu zic ca.. esti plictisit.. si .. ca.. te-ai cam apucat sa cauti atentie...

succes cu \"tunatul\" BICICLETEI :roll: :lol:

BIZ 19-03-05 10:53

pui si Nos frate :?: :lol::lol::lol: ....... ce imaginatie avem unii :D

Corse 19-03-05 14:17

:weirdface asta e mai tare ca faza cu neonu. hahaha. m-am abtinut la treaba cu neonu, dar cand am vazut ca vrei sa-ti pui sistem audio pe toagla, nu m-am mai putut abtine. cum poti sa ai asa idei? sunt curios cand o sa ai masina ce idei de tuning o sa ai :lol:

daca chiar esti interesat, cunosc pe unul ce mondeaza siteme audio 2.1 ; 5.1 sau 8.1 (depinde de care vrei) pt toagle.

valib 19-03-05 20:37

ha ha ha
ce idei au unii ma...
oricum..pentru varsta de 13ani....n-ai la ce sa te astepti...urca adrenalina cand vezi un film cu O`Conner...:)
cand eram io mic(10ani)...impreuna cu varu'meu si cu frate'meu...am pus aparatori de praf, goarne, radio, volan, pedale frana/acceleratie/ambreiaj...la un CARUTZ....da...carut din ala de carat bidoane...sau ce stiu eu ce... si l-am legat la tzoagla...si ne plimbam prin sat...si ziceai ca vine un ferrari:)
:)))))))

vlad_wasluicity 01-10-07 22:19

Re: BICICLETA TUNATA !!!

misto bicicleta!.eu am o bicicleta mountain bike fabricata in brasov care nu are nimic de firma.Dar in schimb aproape toata e corcitura.am cumparato de la un baiat doar cu cadrul ghidonul si rotile in rest am investit eu in ea.Ieri mi-am pus si eu un neon albastru la ea dar special pt tuning.E din cauciu si il indoi cum vrei tu.poze veti vedea zilele urmatoare.

PYT 02-10-07 01:01

asteptam cu nerabdare pozele cu bicla ta cu neon special pt tuning... NOT

felicitari, ai intrat inca din prima ta zi de sedere pe acest forum in categoria DT>30L (dezgropatori de topicuri mai vechi de 30 de luni). sper k esti tare mandru de tine, k noi NU

fuzzy 02-10-07 03:04

doamne deci nu-mi vine sa cred ce am citit in topicu asta..... =)))))..... de 20 minute rad incontinuu ca un bou si nu pot sa ma opresc... deci chiar exista prostie pe lumea asta... si doamneeeeee cata prostie... se simte ca O'Conner sau O'Connel cum ii zice... deci e incredibil....

dar revenind la putina seriozitate, tuning pe bicicleta exista si de chiar ceva vreme... doar ca diferenta este ca cei cu bicicletele din skate park au facut modificari masive la frane, schimbatoare, jante, anvelope, etc... insa tuning-ul la biciclete se rezuma nu la viteza (dough!) ci la pregatirea off-road si trial...

cred ca am cam vorbit un pic aiurea dar asta e parerea mea... oricum cred ca cel mai bine se inchide topicu' asta... scz daca am postat aiurea dar nu m-am abtinut sa nu rad pana la dureri acute de burta :))...

p.s.: ma intreb daca cel care a creat topicul asta mai are aceeasi gandire in acest moment... ar fi chiar culmea prostiei :))))

trafy-vr6 02-10-07 09:36

DonHacker sau cum e nicku tau ca n`am retinut...iti pot da eu un tub de tweetere sau un telefon pe cosmote cu loudspeaker si te sun eu cand ai nevoie de muzica si dai pe loduspeaker,intelegi? sa nu crezi ca daca pui sistem audio o sa iti vibreze spitzele, jantele si alte accesorii "tunnnning". Te invit la o plimbare intr`o masina sa simti ca mergi cu masina lu MadMax. Aporpo....am vazut ca vinzi Mertzu`...accepti si schimburi? iti dau un Mountain Bike cu 24 de viteze, modificata ( 4 foi si 6 pinioane ), am chiar si bidon de apa in caz ca se termina strop gelu. Tati esti nebun...ha ca la faza cu neonu mai zic...as intoarce capu dupa tine...dar cu muzica?:))) nu`ti dai seama omule: unde iti pui boxele? ce o sa auzi tu? fa`ti o remorcuta sau un atas si pune`ti un tub de bass. Daca ai ceva de reprosat spune`mi...si inca ceva: accept sa ma dau cu tine pe 200M io decat cu a 6-a si tu...cu ce viteza vrei...am si kilometraj...dar nu`mi merge turometru:D Bafta si sper sa nu te fi suparat..si ai grija O`Connor sa nu te alerge politia da vezi si tu...inferioara si talpa:))

MauS 02-10-07 09:37

Topic dezgropat de mai bine de 2 ani.

:???:

CLOSED!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 17:08.

- Copyright 2026 4Tuning