![]() |
Re: BMW E34 - o noua pasiune
3 Attachment(s)
Am luat un suport de pahare destul de simpatic zic eu si e destul de util.. sta fix si nu clinteste nimica :-P
|
7 Attachment(s)
De rotile astea se vor bucura toate Bmw-urile,dar e34 le va incerca primul ca nu e nevoie de modificari pentru 10J si et 13 :twisted:
|
Daca raman gumele 225 nu cred ca ai nevoie nici de roluire daca nu ai de gand sa o mai lasi .
|
Quote:
Sunt faine , or sa dea foarte bine pe e34 ! |
Atata a stresat omul la cap ca pana ala urma le-a vandut lui :D
Imi plac mult :shock::shock: |
1 Attachment(s)
Incepe sa devina foarte tare E34-le :D.....dar ce zici de niste stopuri de genu?? Mie imi plac mult si am si vazut un exemplar in realitate exact asa inegrit si era :shock:. Sper ca nu te deranjeaza ca am pus poza
|
6 Attachment(s)
rezultatul final,am reusit sa le pun pe e34,nici nu am schimbat gumele ca am zis ca sunt mai mari exact cum i-ar cadea bine 5-arului cand dupa ce au fost montate dau sa plec si poc,masina era ca o stanca,de neclintit.. Roata dadea direct in bascula sau bratul de pe spate,nu stiu de ce nu intra dar e clar asta ca nu merg pe e34 fara distantiere :rolleyes2 Poze mai bune nu am reusit sa fac pentru ca nu am putut misca masina din loc :!:
|
.. ce e in spatele masinii din prima poza ?! :shock:
Trebuie sa vin pe la Alba :twisted: |
Quote:
|
Quote:
Mai bine iți iei e39 ! Baftă ! |
Quote:
|
bai omule MAI FA SI ALT HOBBY.lasa jantele si bmwurile ...dute la pesti, colectioneaza insecte fa si altceva ca mai imbolnavit cu colectia ta de masini ....:D:Dgluma gluma ...da din 5aru asta iese ceva frumos daca pui suflet ....!!bafta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vineri, cand termin cu serviciul, pe la 18:30, te sun si vin sa vedem ce credit se poate face :D
|
Quote:
|
Frumos E34-le asta.Imi place ca ai gusturi bune si din toate masinile pe care pui mana iasa ceva frumos.Felicitarile mele ! Abia astept sa vad daca pui o suspensie pe e34, va arata foarte bine.
Ti-am vqzut azi si e39-le.De cand i-am observat numarul de inmatriculare (NWA) mi-am dat seama ca este al tau.Foarte bine-i sade. Apropo, ai un p.m de la mine cu privire la niste jante. |
10 Attachment(s)
Quote:
|
frumoasa frumoasa ;) tine-o tot asa
|
5 Attachment(s)
mersi :)
nu gasesc nicaieri grilele de langa proiectoare din bara... nu ma ajuta nimeni ? |
arata urat fara ... poate gasesti o bara fata cu totu ;)
|
da,ar fi ceva sa iau o bara completa pentru 2 grile :)))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
real custom 8)
|
ce i-ai mai facut la masina ??? ai gasit grilele acelea?
|
i-am luat bielete antiroliu,dar plasticele din bara nici nu le-am cautat.. o sa imi fac timp curand sa completez lipsurile tancului.
|
deci ??? ce iai mai facut la masina :)) poze???
mai invii si eu topic-u asta :)) ca imi place masina mult |
Quote:
|
ai poze :))?
|
nu am mai reusit sa fac nimica la masina,nu mai am timp de nimica.. Vreau sa incerc zilele astea cu alte jante niste romtec-uri pe 16 et16 j9 de curios :)
|
Mai ai multe jante pe acolo :))?
|
:) greseala mea e ca am tot cumparat jante ce mi-au placut si de vandut mai putin m-am ocupat de ele,luna ce vine sper sa reusesc sa fac curatenie si sa mai vand din ele.
|
:D primul meu bmw.....E34 din '90.....o masina minunata, si foarte ergonomica. am condus 14ore, am mancat din mers si cand am ajuns la destinatie am fugit direct pe plaja....pur si simplu nu am fost obosit. cred ca te satisface.....;)parerea mea e ca la ea se preteaza suspensie normala, dupa ce i-am pus arcuri si telescoape noi OEM nu simteam nimic la drum (gropi, denivelari, etc).... frumoasa!!!
|
Quote:
|
Quote:
vrei sa vinzi baba asta frumoassa???? la ce bani te-ai gandit??? lasa-mi si mie u PM... salut |
Salut,
De 4 zile sunt si eu posesor de BMW E34 518i varianta break, am venit cu ea de la Oradea dupa o noapte pe tren fara somn, e o masina excelenta, am mers 630km aproape fara oprire si am ajuns neasteptat de odihnit. Am fost incantat de suspensie, este foarte comfortabila insa in acelasi timp ferma pe curbe si la viraje mai stranse. Am fost cu ea la service si trebuie sa schimb discurile si placutele fata+spate, bieletele de directie si bara lunga dintre ele, masina are 184 000km. E in stare impecabila intererior exterior, dupa 16 ani nu are rugina si mai mult arata chiar mai bine ca multe masini de 2-3 ani pe la contraaripi. As vrea sa va intreb ce uleiuri sa ii pun, vreau sa schimmb tot, ulei motor, cutie si diferential. O sa revin cu poze. Numai bine si o zi buna va doresc |
4 Attachment(s)
uite capacele de la dan ysr...........
vb tu cu el la tel 0764360282 |
un bmw e34 ingrijit , te tine o viata :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning