![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
pai uite tocmai ce ziceam mai sus ca se dau permise tututor idiotilor. mergeam pe 15 nov., am semnalizat sa fac stga pe agriselor si mi-a taiat un bou (care venea de pe a doua banda) calea. am franat si am derapat fix cu roata in bordura. strada era plina cu mazga, iar primaria bineinteles nu a dat cu nimic pe jos. avariilea nu sunt mari (pivot rupt, bascula si janta indoite, aripa putin atinsa si alte cateva chichite). dar idiotul ala a taiat-o si n-am apucat sa-i vad nr., iar fara martori "d-nii" gabori m-au amendat pt "neadaptarea vitezi la conditiile de drum" (deoarece am circulat cu viteza excesiva de 50 km/h), care se pedepseste cu 3 pcte-amenda (99 RON).
|
naspa rau de tot:cry:
|
nashpa bre! cand mai prinzi cate unu dasta ... numerele noastre sunt pe forum .. eu ma alatur cu placere sa rupem fatza cuiva ca M-AM SATURAT!!!
|
si eu ma bag la dat omorul... prioritate cei cu masini mari in special autobuze (RAT)...
|
daca ii vedeam nr stati linistiti ca nu scapa. a doua zi eram la el la usa sau avea pana la toate cauciucurile sau... mai stiu eu cateva metode :D.
|
3 Attachment(s)
Hai sa pun si eu niste poze cu megane-ul lovit in seara aceea.
Tin sa va precizez ca, costul total al reparatiilor reprezinta aprox 80% din costul total al masinii,si asta la o viteza de 60 km/h!!!!!(442 mil.) Si aveti si o poza cu radiografia baiatului care si-a rupt mana din cauza ca nu avea centura!!!!!!!!!!:rolleyes2 :rolleyes2 P.S. Faceti ca mine,mergeti incet si sigur pe drumuri si va distrati doar in parcari sau locuri sigure ca sa nu patiti la fel!!! P.S. 2 : Sunt primul de anul asta care scrie.Imi pare rau ca scriu la sectiunea accidente,dar sper sa fie o invatatura de minte pentru toti. |
Accidente, tamponari, avarieri
:shock: Nasol Ma baietzi avetzi grija si insanatosire grabnica:!:
|
Cam urat cam urat .... sa se faca bine Razvan si sa dea Casco banii :D
|
hmmm....la 80% din valaoare masinii se considera dauna totala...asa stiu...;))
in orice caz e meserias lovita masina...cu talent rau...;) asta e...insanatosire grabnica...dale draku de fiare ca se indreapta...bine ca are casco:twisted: |
2 Attachment(s)
aveti grija unde va parcati masina in livada
|
2 Attachment(s)
Ieri dimineatza in Rasnov
|
cred ca ieri a fost ziua BMW-urilor break..........aseara la turckmen pe carpatilor un BMW a dominat o dacie urat de tot rupandu-i stalpul dintre usi din stanga si infundand usile pana la jumatatea masinii.......sorry dar nu am poze
|
Quote:
|
soferul daciei stiti ceva de el ?
|
singurul ranit a fost soferul daciei(plecand de la fata locului cu salvarea)+pasagerul din stanga se cam tinea de coaste....oricum...naspa rau de tot
|
la cum arata dacia aia ma mir k soferul ei a scapat ..
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri si in final FURTURI!!!
2 Attachment(s)
Hmmm...azi am mers pana la garaj...am stat de povesti totu bine....am mers la o plimbare...si ghiciti ce constat..:D:D:D...ca mi sa furat semnalizatorul...iar acel om "creier" fiind...nu a putut sal scoata frumos...si ce sa gandit sa sparga si becu...sa rupa si mufa...si intrun final si pleoapa...romanu asta:)
|
Ouch!! :lol: Ce de cacao acum sincer... ma gandeam si eu ca ti-a taiat cauciucurile :lol: Glumesc... da pe uden erai cand s-a intamplat?
|
1 Attachment(s)
pe saturn la trecerea de pietoni, 2 dacii poc! din cauza papagalilor care nu au rabdare 10 secunde sa astepte sa traverseze
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri si in final FURTURI!!!
Quote:
|
Toata lumea vorbeste serios pe aici.........
|
R
Quote:
|
2 Attachment(s)
fosta mea masina la ultima zapada a luat o craca in spate...
|
naspa...si-a cam furat-o
|
Ma scuzi sica....acum serios...scuza-ma :D
|
naspa........pacat de ea......am vz si cum este condusa si lafel.......
|
Quote:
bine ca nu mai e la cata si asta e..;) daca are casco sa scos...daca nu asta e;) oricum e craca aia a cazut cu talent;) |
1 Attachment(s)
Aveti grija unde va parcati masinile ca altfel o puteti gasi ca mine
|
Quote:
cei cu lumea asta ma.... mie imi fura si imi loveste parti din masina...lu cristi io loveste...lu radu io loveste...no fain asa...:(:(:( tarani idioti... nasol ma..:( |
Am impresia ca sunt exagerati de multi soferi care nu prea ii intereseaza de masinile lor.Nu ii intereseaza daca altii isi iubesc masinile si investesc ff mult in ele.Oricum sunt ff multi si soferii de duminica.
|
Noh apai si yo am patito dar nah am lasat sa se stranga una aici una acolo un prag indoit .... si am duso la casco gata treaba ... ce sa-i faci femei :lol:
|
Si ca sa completez si eu pagubele de azi....
Mergeam spre tarlungeni si eu ca "omu", si cum sa ingustat drumu fff repede...era acolo...o groapa asa de sexy...nesemnalizata...si adanca pana la jumatea tibiei...urmarile: -volanu meu sta mult spre dreapta cand masina merge drept.. -janta sparta(poze maine) -cauciuc cu protectie la janta rupt cu tot cu talon -amortizor cred ca e indoit :((:((:(( -bucsi si etc... Fain nu...doar suntem in UE si luam mUE!!! |
Mugur bafta cu reparatiile ;)
|
Vre-au sa se termine mai repede luna asta.Ca nu cred ca ca e buna deloc.Lasa mai mugur.Casco sa traiasca :)
|
Quote:
Da sau cam saturat astia de la casco de mine:D:D:D |
Maine le fac si eu o vizita :D sa se ma bucure un pic
|
asta s-a intamplat dupa ce ai plecat de la stelco???
|
Exact.Am plecat sa imi nepotu de la gradinita si m-am pricopsit cu asta.
|
2 Attachment(s)
Na frate sa mai stai la stop in poola mea...ca te loveste bou cu camionu:(:(:(
|
ieri la 11 am vazut-o si eu....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning