![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - etapa a 3-a
Quote:
P.S:SHI PUFY MA CRITICAT....:oops: |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
urat frost_dani..mai ales dupa group-chopul cu pufy si kolegu pe alfa aia :-P
din lipsa de ocupatie vineri dupa-amiaza :arrow: nissanul e inspiratia pt faruri glabene :rolleyes2 |
am sa incerc sa nu mai gresesc asa de mult....voi incerca sa acord mai multa rabdare;)
|
Quote:
|
damiati un pumn pana cant manele(:):lol::twisted:;):D)..........de la mine vati inspirat...de cand cu saabu ala:))
|
Quote:
|
fratilor...scoateti-ma din schema tura asta ...tocmai mi-a luat foc masina...sorry
|
Jeez... nu-mi vine sa cred cum iese masina :twisted: metal_militia, abia astept sa vad decizia juriului, asa cum abia astept sa vad masinile celorlalti :twisted:
|
hai baieti, vreau sa vad lucrari mai bune de la voi ( nu de alta dar sa ma inspir si yo pt alte masini :D )
|
1 Attachment(s)
am terminat si eu asa k o postez......:lol:
|
1 Attachment(s)
pan ala urma am facut-o si eu...de nervi
|
1 Attachment(s)
Dacia Nova GTT
|
tu ai spart spoilerul?tu ai spart sopilerul?suuuper tare omule.....singura greseala e ca pragul nu e aceeasi culoare ca si restul masinii...aaaa...sa nu uit...tu ai spart spoilerul?
p.s. imi placea mai mult semnatura veche....da-mi si mie fonturile pls de la ea... |
sexy tare nightdevil :-P da parca jentile sunt prea luminoase pt conditiile de mediu, si roata spate sta cam "in groapa" :rolleyes2
|
super nightdevil ;)f reusita
|
shantzu nu faci tu primu pas...adik sa pui tu primu masina?:-"
|
maine ;) mai am de facut la ea ceva ;) si acum nu prea am chef
|
1 Attachment(s)
am terminat si eu masina..... astept sa vad si restu de masina ca pana acum sunt marfa toate :lol:
|
1 Attachment(s)
Si a mea e sus... Nu m-am mai abtinut :-P
|
Quote:
vine si a mea spre seara daca apuc sa dau pe acasa si am timp sa lucrez..... trebuie sa recunosc ca la inceput nu prea mi-a plcaut masina da imi place ff mult ce a iesit din ea :D |
mama sa vada propietaru asta....:D nu mi-am inchipuit ca o sa iasa asa misto la aproape toti concurenti...o pun si eu diseara dupa ce o pune shantzu:lol: mai de facut mici detalii la ea
|
m-am inscris, da' din pacate n-am avut cand sa fac masina...motive personale.
imi pare sincer rau. |
1 Attachment(s)
asta e masina mea ;) nu ma asteptam sa iasa asha bine ;)
gata ra2 , e randul tau :mrgreen: |
faine lucrari baieti.. mai ales dacia lui gabi shi a lui night devil...
|
shantzule,arata f ciudat masina ta...nush ce dracu are vopseaua de pe ea....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hop si eu... precum ziceam nici eu nu ma asteptam sa iasa asa de bine... din pacate nu mai am timp sa lucrez la detalii... asta este ori cum sunt multumit cu ce a iesit...
p.s. poza este asa de mare deoarece nu am vrut sa modific rezolutia masinii in sine... asa ca am pus-o pe beck mai mare :P |
1 Attachment(s)
hai k o urc si eu....a lui night devil e mult mai smechera...nam nici o sansa:D........
va prezint....proiectul dero dalb:D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Frumoase masini, succes tuturor;)
|
Quote:
|
Frateeeeeee a aparut Night Devil cu carbon alb si v-ati inspirat toti de acolo ....aiurea sunteti ... Trebuie sa-i dati premiu lui Night Devil de originalitatea pt Masina fara spoiler fata, VW Golf 3 , si pt Nova asta cu Fibra alba si crapaturile din spoiler .... Ce ziceti cum are si patriotu' la semnatura aja sa aibe si Night Devil ;)
|
in momentu de fatza l-as descalifica pe ra2.d-aia nu sunt de acord cu postarea lucrarilor pe parcurs,pt ca se fura unu de la altu.
fara nici o indoiala Night Devil ar fii dupa parerea mea,cel care ar castiga competitia asta,fara sa mai fie nevoie aplicarea regulii de 'joc piramidal'.lucrarea asta spune multe despre nivelul lui. ps.Gabi...ma asteptam sa vad din partea ta o masina mult mai finisata si mai bine inchegata:) |
e na....eu lucram la masina si prima data vroiam sa fac toata masina galbena si automat si carbonu ala...si eu nici nu am vazut masina lui knd o terminasem eu pe a mea...mia aratato pe mess da nu era gata(eu am terminato inaintea lui shantzu da am vrut sa o posteze el primu,practic am terminat cam in acelasi timp cu nightdevil)...am vazut mai demult la alcineva carbonu aceasi culoare ca masina...asa ca ma acuzati degeaba de furt
|
Gata frate cu certurile pe mine unu nu ma deranjeaza ka a facut si ra2 asa capota ... ka nu concurez cu el ..daca caoncuram inpotriva lui nu cred ka i-mi placea dar asa nu prea ma intreseaza lucrarile celorlati ...doar a adverarului :)
|
ideile pot fi furate, insa mana de lucru face diferenta
desi sunteti multi cei care spuneti ca masina va iesit bine, ca sunteti surprinsi... aveti destule greseli. de ex. chiar si calitatea pozei pe care tu ai lucrat (aici vb de shantzu) poate sa te faca sa pierzi.nu exista scuze, trebuia sa -ti iei masuri ca totul sa iasa ca la carte |
PointMaster
Kolegu™ george GMN striker_vali george s-a scuzat ... restu ce faceti ? |
tng eu unu zic sa ii mai lasi o zi.... ca poate au scoala/servici si nu au putut sa le termine.........acum ramane sa decideti voi cum sa fie
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning