![]() |
Re: DSN B 26 XIC
Poza este dinainte s evazez aripile si aqm a disparut;)
|
ziceai ca ai niste distantiere ... m-ar interesa pe mine,un pm cu pret se poate ?
|
u nu mai ai toba intermediara pe masina nu?
|
nu mai am decat finala
|
eu am si intermediara pe ea...cred ca am sa o scot..
|
uitate pe pagina a doua si vezi cum am eu evacuarea
|
ce iai facut de ai coborato atat suspensi sport sau alceva?
|
amortizoare intarite si arcuri sport fata si taiate spate
|
si cum se intaresc amortizoarele? ca asta chiar nu stiu:D
|
Am fost la cineva si mi-a schimbat oringurile din ele si in ele sunt niste saibe cu gaurele nu mai stiu cum le zice si lea schimbat si pe acelea dar nu mai mi-a pus la fel mi-a pus cu mai putine gaurele si din cauza k trece mai greu uleiu prin ele daia este mai rigid amortizoru. Am vazut cum lea faqt pe alea pe spate pe fata nu stiu cum este dar presupun k tot la fel numai ca alea dupa fata are si un arculet in ele si prob se schimba si ala cu unul mai tare.
|
si cat te-o costat intaritu ?
|
150 fata si 130 spatele
|
8 Attachment(s)
A venit craciunul mai devreme pentru ea :D
Placa, disc rulment , desfiintata carcasa de la catalizator aqm este tzeava si semnalele si stopurile negre! |
low low low
|
Salut! :D:D:D
|
Ce bine ii sta low:shock:...ai grija de ea...la ce drumuri aveam..iti dai seama
|
:D Ms dar mi-am dat seama k o am asa din septembrie anu trecut.Am invatat toate gropile si denivelarile:D
|
ii sta super asa low 8) abea astept sa o cobor si pe a mea din pod :twisted:
multi km cu ea si sa nu o vinzi si tu peste 1 an ca altii:sad: Btw ce jante sunt alea ? le ai dublate pe spate ? |
Cu ce ai vopsit sticla la stopuri, lucas-uri şi semnalizările faţă? Cu vopsea neagră?
Sunt prea negre şi mă îndoiesc că se mai vede ceva prin ele... În plus, ai ratat sticla de la stopul de ceaţă:D Îmi place cum arată masina şi se vede că ai grijă de ea dar pragurile nu prea au continuitate cu barele! |
Quote:
2.De ala chiar am uitat si nici nu mi-am dat seama noroc cu tine.il voi face si pe acela;) 3.Multumesc. Nu are cum sa fie perfecta si dak ii mai pun si bari ma angajeaza astia de la Romprest la ei s fac curatenie pe strazi |
Frumusica masina :D Sunt curios ce o sa mai se schimbe pe la ea :-)
Barile/capace oglinzi le vopsesti ? (culoarea masinii) |
Le-ai innegrit cam tare
|
mai bine dai jos pragurile , arata mai bine parerea mea :???: vad ca mergi mai pe cleen si lowww asa ca las'o cat mai simpla si curata la exterior ;)
Quote:
|
Frumos.. Bv .
Lasa.mi si mie un pm. si spunemi de unde ai luat jantele acelea, si cat te.a costat ! Ms ! |
spune si mie unde ai intarit amortizoarele in bucuresti ca vreau si eu sa le fac:D
|
Mersi Maverck1508 !
Vor aparea niste modificari si la bari iar oglinzile se vor schimba;) Relu GTT - ai dreptate dar dau bine:D Andrey - o s le dau jos dar deocamdata nu am avut timp sa mi le fac pe celelalte. Angorik - o sa iti dau pm cu nr gand fac rost ca nu stiu s iti explic asa bine |
Poze reale cu ceasurile :D (Functioneaza cat se poate de corect)
|
5 Attachment(s)
In sfarsit am reusit sa incarc si pozele
|
Nu cred ca iti indica viteza bine, din moment ce ai rotile mai mici decat dimensiunea standard;)
|
Quote:
foarte frumoasa masina...;) bafta |
Quote:
:D:D:D Ms Intradevar este o eroare de aproximativ 7km/h dar aveam rotile ei |
mai bine puneai un gps si iti zicea cu exactitate.
|
Quote:
|
nimik nou nu s-a mai intamplat cu masina?
|
Quote:
In mare am faqt alte stopuri si semnale , am pus toba de la mijloc , am alte cauciucuri cu talon mai mare......... |
poze poze vrem:twisted:
|
4 Attachment(s)
Momentan am in calc doar poze cu farurile!(Ii multzumesc lui relu GTT ca mi-a explikt cum s le fac)
|
Arata bine, cu toate ca e cam joasa pt gusturile mele.
Imi plac pragurile si jantele, fac o combinatie draguta, in schimb nu mi plac semnalele. Te ai gandit sa schimbi culoarea? |
Quote:
Ms! Culuarea nu dar in schimb le-am faqt mai deschise:D Le-as lasa albe k ar da bine dar cu stopurile galbene nu prea se asorteaza |
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning