Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   BMW Styling (https://forum.4tuning.ro/642-bmw-styling.html)
-   -   Scena STANCE + BMW (StanceWorks, Dropped,StanceEngineeing, HellaFlush, Poke, etc...) (https://forum.4tuning.ro/642-bmw-styling/249412-scena-stance-bmw-stanceworks-dropped-stanceengineeing-hellaflush-poke-etc.html)

antacebal 29-03-11 14:49

Re: Scena STANCE + BMW (StanceWorks, Dropped,StanceEngineeing, HellaFlush, Poke, etc.

E doar o gluma nu ai de ce sa te superi.

Raz6633 29-03-11 14:52

Re: Scena STANCE + BMW (StanceWorks, Dropped,StanceEngineeing, HellaFlush, Poke, etc.

Da nu m-am suparat, eram obisnuit oricum cu gluma asta de la PAKE...

:)

florinfty 29-03-11 16:23

Interesat topicul, felicitari initiatorului, o sa-l urmaresc cu mare interes :)

brandex 29-03-11 17:19

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 4209613)
Da nu m-am suparat, eram obisnuit oricum cu gluma asta de la PAKE...

:)

Adevarul este ca PAKE are numai jante originale ?! :)

P A K E 29-03-11 18:07

Quote:

Originally Posted by antacebal (Post 4209544)
:peace:

:peace::peace::peace:

giuliomak 29-03-11 20:03

cata caterinca!!!!

offtopic..propun s-o facem live, ca tot va veni vremea frumoasa...la un cico.

P A K E 29-03-11 20:12

Se mai poate si altceva decat caterinca?
Eu nu prea cred!

da_joint 30-03-11 07:44

Quote:

Originally Posted by brandex (Post 4210017)
Adevarul este ca PAKE are numai jante originale ?! :)

ohlala , ce vrei sa spui? :))

Quote:

Originally Posted by giuliomak (Post 4210612)
cata caterinca!!!!
offtopic..propun s-o facem live, ca tot va veni vremea frumoasa...la un cico.

bine ca ai tu cu ce sa mergi...apuca-te dreak de masina ca vine caldura si ramai jeep

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 4210634)
Se mai poate si altceva decat caterinca?
Eu nu prea cred!

Chuck Norris,nu mai sta asa incordat,mai si radem,glumim altfel ar fi plictisitor

Caius TM 30-03-11 07:55

2 Attachment(s)
asta are voie aici?

Raz6633 30-03-11 08:39

Nu, exclus, masina asta n-are ce cauta aici, este jalnica.... :dribble:

Am inteles ca e de vanzare?

Caius, tot timpu in TM se gasesc masini cu 10 ani mai grave decat in restu tarii, pare rau, o spun cu mana pe inima... mai putin curcubeul tau :P

Caius TM 30-03-11 17:28

da.. masina e refacuta complet. de la zero...
baiatu a plecat in elvetia definitiv..
pacat de masina... ca e spectacol.. si RS-urile cum arata.. pff...
in fine.... o sa revin cu poze ca mai sunt masini la noi demne de threadu asta, zic eu.

Costantino 30-03-11 22:14

4 Attachment(s)
cateva poze ceva mai vechi cu masina mea!

Gti_edition 31-03-11 15:19

31 Attachment(s)
my ex sexxy cats & bears

Gti_edition 31-03-11 15:43

15 Attachment(s)
si fosta pisica a lui fratimiu ,masina care a facut senzatieee

da_joint 01-04-11 12:44

1 Attachment(s)
daca tot o dam in roscate:P

Dyabolitza 01-04-11 16:16

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4218208)

foarte frumoasa

P A K E 02-04-11 01:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4218208)

Aveam si eu o roscata mai demult.... :lol:

GabelloU 02-04-11 01:31

1 Attachment(s)
:arrow:

SiLoTh 02-04-11 08:41

3 Attachment(s)
asta e cel mai tare topic de pe aici!!!! BMWurilor doar in stilul STANCE le sta bine

krokos20 02-04-11 10:15

8 Attachment(s)
:)...........

Caius TM 02-04-11 13:24

4 Attachment(s)
parca era vorba de masinii din tara... asa netu ii plin de ele...
si cateva nu stiu daca isi au locul aici...(gen pozele puse de SiLoTh) sau poate inteleg eu altceva prin stance.

on..

crysty.bobok 02-04-11 14:02

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 4220729)
si cateva nu stiu daca isi au locul aici...(gen pozele puse de SiLoTh) sau poate inteleg eu altceva prin stance.

on..

daca nici tu nu intelegi .... atunci cine ? :))

Baga cateva poze cu fosta !!!

RacerJunior 02-04-11 14:14

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 4220729)

on..

Ce pacat ca nu mai e KOX asa. Arata mult mai bine neagra si joasa. Parerea mea. Nu apreciez asa de mult look-ul actual al masinii cum il apreciam pe cel vechi. Cel nou e mai eye-catch. Poate asta a vrut proprietarul ...

shantzu 02-04-11 20:07

Sa adauge un moderator la numele topicului ceva gen "doar masini din Ro" si poate sterge si posturile in care apar masini de afara sau duc lipsa de stance...

Foarte bun topicul , era cazul sa il deschida cineva :-)

P A K E 02-04-11 20:34

3 Attachment(s)
Cand am deschis topicul am vrut sa comentam cam orice masina care se incadreaza aici. Nu cred ca doar masinile locale sunt bine venite. Cum ziceam nu noi romanii inventam roata... au facut-o altii deja, incercam doar sa ne facem loc in lumea asta, atata tot. Sa nu uitam Romania e cu ceva ani in urma multor tari...
Deci imi mentin pararea sa putem pune si masini de afara!
Localele sunt un deliciu :lol:
Si sa fiu ontopic:

pwr_bz 03-04-11 08:05

5 Attachment(s)
Sa fie si de la mine,cateva exemplare.

mihai88 04-04-11 00:07

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 4221635)
Cand am deschis topicul am vrut sa comentam cam orice masina care se incadreaza aici. Nu cred ca doar masinile locale sunt bine venite. Cum ziceam nu noi romanii inventam roata... au facut-o altii deja, incercam doar sa ne facem loc in lumea asta, atata tot. Sa nu uitam Romania e cu ceva ani in urma multor tari...
Deci imi mentin pararea sa putem pune si masini de afara!
Localele sunt un deliciu :lol:
Si sa fiu ontopic:

fac si eu o adaugare

pe langa poze ar fi bine sa se mai puna si niste date ceva,
ca multi vad,putini pricep
sa fie ceva constructiv,nu gen style e36,e30,etc

P A K E 04-04-11 08:33

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 4225029)
fac si eu o adaugare

pe langa poze ar fi bine sa se mai puna si niste date ceva,
ca multi vad,putini pricep
sa fie ceva constructiv,nu gen style e36,e30,etc

Da asta ziceam!

Caius TM 04-04-11 09:40

4 Attachment(s)
e36 - suspensie reglabila (Raceland)
- jante brock b1 8,5j (205/40/17) & 10j (225/35/17)

P A K E 13-04-11 15:22

2 Attachment(s)
R.I.P. Rusty... :cry::cry::cry:

turb0 13-04-11 15:56

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 4252021)
R.I.P. Rusty... :cry::cry::cry:

ce s-a-ntamplat ?

RoByNeT 13-04-11 15:58

A luat foc in garaj ... motivul ... inca nu este cunoscut. Pacat, o masina devenita prea rapid legenda.

https://vimeo.com/22223287

Raz6633 13-04-11 16:08

Motivul este foarte cunoscut, declarat de Mike... un cilindru inecat plin de benzina, i-a scos bujia, a facut masa si bujia a dat scanteie a luat foc, mare fireball, care ce crezi, a ajuns fix intr-un bidon de 5 galoane, si de acolo burn baby burn.

P A K E 13-04-11 17:00

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 4252110)
Motivul este foarte cunoscut, declarat de Mike... un cilindru inecat plin de benzina, i-a scos bujia, a facut masa si bujia a dat scanteie a luat foc, mare fireball, care ce crezi, a ajuns fix intr-un bidon de 5 galoane, si de acolo burn baby burn.

:lol:

catalin_marin00 13-04-11 17:54

3 Attachment(s)
fuck, nu-mi vine sa cred ca a disparut, cel mai tare bmw :sad::cry2:

quze 13-04-11 20:20

Exista diferite notiuni pt "cel mai tare" personal n-as folosi aceasta expresie puerila.
Masina o sa ramana istorie din cauza multiplelor etape prin care a trecut cat si pt ca a fost ceva unic.
Plus ca nu mai putea fi numita bmw de ceva vreme, ramasese ceva tabla de bmw poate.

blade18 13-04-11 20:49

deja imi pare rau ca am dat trabantu la programu rabla anu trecut....

https://www.youtube.com/watch?v=8Dc6r...eature=related

da_joint 13-04-11 20:51

FINALLY!!!pe o parte imi pare rau ptr pierderea omului....(da are balta peste) insa in acelasi timp ma bucur,acum o sa isi indrepte lumea ochii si spre alte masini..."cel mai tare bmw?" wtf?masina aia nu mai aducea de mult timp a bmw.
La un moment dat imi placea pentru ca venise cu ceva nou si original...apoi a dat-o in sf-uri rau ...parerea mea.

Raz6633 13-04-11 20:57

Mai, ideea e ca nu trebuie sa-ti placa masina, nu trebuie sa fie pe placul tuturor, dar merita maxim respect pentru munca depusa, pentru ca a incercat ceva diferit, si i-a reusit...

da_joint 13-04-11 21:13

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 4253119)
Mai, ideea e ca nu trebuie sa-ti placa masina, nu trebuie sa fie pe placul tuturor, dar merita maxim respect pentru munca depusa, pentru ca a incercat ceva diferit, si i-a reusit...

pai am zis ca mi-a placut ca a venit cu ceva nou si original,insa mi-a placut pana la un anumit punct,mai departe e o chestiune de gusturi.
Am vazut multe masini (diferite marci) care ar fi batut la cur masina lu mike lejer...da sa nu uitam cat de promovata a fost masina asta...cred si eu ca a ajuns superstar...

All times are GMT +2. The time now is 12:56.

- Copyright 2026 4Tuning