![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Quote:
|
stiu ... si eu sunt cam de aceeasi parere dar nah` .. mai gasesti si din astea .. destule ...
|
Multi au crezut ca ar conta. Au incetat sa mai creada atunci cand s-au fript :D
~Nautilus |
sincer eu zic ca nu, cel putin in cazul meu chiar nu.:D
|
Pai daca fata se combine cu mine cand am dacie inseamna ca se combine pt mine dar daca nu ma baga in seama cand am dacie si ma baga in seaman cand am audi sau nush ce bmw inseamna ca se combina cu masina si ce rezolv ???? ma laud cu ce femei imi combina masina :D :D :D ! respect !
|
hai sa va zic si parerea mea de comunist ... eu cred k la unele da .. la unele nu .. am intalnit cazuri cand fetele au zis ... la ce pewla mea ma intereseaza pe mine de mashina ... k nu pe ea o iau in casa .. seara ... nu ma foot cu ea .. eu o fac cu el ...
de ex .. eu cand pun mana pe cate-o mashina mai mai jmechera de la munca ... fetele se topesc ... dar cand ma urc in carutza mea ... nu prea halesc .. dar oricum nu ma intereseaza ptr k fetele interesate de mashina o fura de obicei grav ... am un prieten cu mercedes .. dar daca-l pui sa scoata cateva cuvinte sau sa faca , o conversatie mai bine iti bati copii si ii pui sa invetze luceafaru ... e retardat .. dar mashina face ptr el toata treaba ... la ce folos are un mercedes .. sau ditamai bmw-u daca el ii cere lu tasu bani de benzina .. bani de suc si etc .. ? discutzia poate continua dar nu am chef |
Quote:
|
da conteaza PENTRU TOATA LUMEA!!! FARA NICI CEA MAI MICA EXCEPTIE!!! dar diferenta apre cand pui urmatoare intrebare... cat de mult!
|
asa e Ra
pana si fata kre zice k il convinge sa o schimbe k il iubeste...tot ceva de genu este..in sensu k nu vrea ea sa fie el nefericit k are o masina naspa..asa interpretez eu treaba asta si cum a mai zis cineva... imi pare rau ca au fost parintii mei cinstiti..k n-au furat si ei cand trebuia ..sa am si eu o masina sa intoarca lumea capu dupa ea ..si sa *** si eu toate materialistele alea, k sunt numa bune toate=)) alea kre nu sunt materialiste de genu de la mine din lic sunt niste cazane, si chiar ele stiu asta..unele altele sunt prea proaste si se considera ele miss univers..dar sunt grase sau strambe in ult hal..si tot au pretentii la masina pana si noi (la baieti ma refer) knd vb despre cineva.. intrebam..ce masina ai/are?dar e un fel de curiozitate ..k doar nu suntem noi panarame masculine sa ne ***** noi cu unu kre are mertan de ex.. am 2 prieteni kre vin cu dacia la sc au dacii vai de capu lor..le parcheaza dupa gardul liceului..si ei sunt ok cu ele..adik lor le place masina...si nu prea se plang ei..si ne plimba si pe noi fara probl.. chiar ma intreb.. sa imi iau o dacie 1310 si sa merg cu ea " la caterinca"? sau sa merg cu mertanul? pe dacie chiar asa scrie.. "caterinca" dar nush cum m-ar privi lumea cu mertul vechi cele materialiste stiu cum..dar restu lumii? ce parere ar avea? ziceti si voi... |
Am patzit o chestie tare de tot aseara : am fost la discoteca cu masina unui tovaras (golf IV preparat) si am combinat o tipa simpatica foc si nush cum o venit vb de masini si i-am zis ca sunt cu un golf(ca doar nu ii ziceam ca am dacie ) si mi-a zis fata ceva de genu "yo nu vreau sa stau cu tine pt ca stiu cum suntetzi voi astia cu masini tari ,doar fwtetzi si datzi verde" si mi-a picat fatza , nu-mi venea sa cred ca o fata refuza sa stea cu un tip doar ca are masina straina , aia ori era de la tzara ori a facut vreunu misto de ea cu vreo masina tare :D :D :D se mai intampla si de astea ! respect !
|
Am o intrebare...pt toti baietii de bani gata...SPuneti k ftle st materialiste, dar daca o fata e grasa sau nu arata bine la fata voi va mai uitati la ea???:no: asha k nu inteleg de ce comentati... si in plus toti baietii de bani gata stau si ei la randul lor tot cu fete cu bani, si cand prind ocazia le insela... asa k...nu va suparati dar asta e adevarul...:peace:
|
Nu ma prea pasioneaza subiectul dar mi-a sarit in ochi :) !
Parerea mea e ca masina conteaza, chiar daca alea-s panarame ! E testata treaba si daca e nevoie va si povestesc, dar nu acum ! :) |
Quote:
intrebarea se pune altfel... daca in loc sa-mi iau un logan imi iau o straina la mana a2-a sint baiat de bani gata? nu cred... intrebarea e cate s-ar urca in logan si cate s-ar urca in volvan??? |
Quote:
....auzi pisi pai si ce faci tu knd se topesk fetele dupa tine? :twisted:http://www.websmileys.com/sm/violent/sterb148.gif |
Quote:
|
Intr-adevar pentru femei conteaza masina pe care o conduci , dar parerea mea este k acest lucru se intampla deoarece si baietii au o parere foarte proasta despre fete...:cry: este ca un fel de razboi intre fete si baietii dar nu se stie din ce parte a inceput...si o sa continue mult timp de acum incolo si sincer nu o sa aibe nimeni de castigat....:anger:
|
make love, not war ?
=)) |
Quote:
~Nautilus PS tu esti unul din cei care s-au fript intr-un mod mai putin grav ;) |
deci sunt total de acord cu ce a zis tuningboy in pagina 1.............are 99.9% dreptate
https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/24320-e90-bmw-320d-2006-a/page-5.html |
Quote:
asta cu tinutul frigiderului fara curent e tare, da' nu-i cazul :lol: oricum, stiu sigur ca tu intre seria 7 si seria 3 ai ales 3-ul, deci pun eu cuvant ca pentru tine NU e esentiala masina ;) |
ptr 90% dintre fete conteaza mult de tot ce masina ai!si unde stai,cate camere are casa,dc ai piscina si tot asa!dar masina e singurul obiect pe care poti sa-l etalezi cu usurinta in societate.poti sa porti o camasa de 500 de euro putin isi dau seama dar daca cobori dintr-un seria 7 si ultima baba din Apuseni isi da seama k esti bazat!masina o etalezi usor si fetele chiar dc nu se prea pricep stiu k cu cat e mai mare cu atat esti mai bogat!eu observ asta cu usurinta,cand ies cu cielo sau cu vreu prieten cu dacia la plimbare putine intorc capul sau se uita cand le claxonezi dar daca ies masina lu tata sau mama imediat se uita,ma provoca la curse si fac cu ochiul chiar dc vad bine k in dreapta mea sta prietena mea!
AIA CARE SE UITA INTAI LA MASINA SI APOI LA OM E BUNA DOAR PTR O DISTRACTIE DE-O SEARA!AIA LA PRIMU CARE I-A IESIT IN CALE SI ARE MAI MULTI BANI DECAT TINE TE-A PARASIT!VERIFICAT! |
Aici ai o mare dreptate!!!
Conteaza ce masina ai dar conteaza si persoana care o conduce....poti sa ai dacie sau doar un bilet RATB si sa stii sa te porti cu o fata si poti sa ai bmw si sa fii incuiat la creier(far suparare propietarii de bmw)fata cu care iesi o sa te miroasa ca esti batut in cap si o sa te manevreze cum vrea ea......... Oricum daca ai si cap , bun simt si stii sa te comporti cu o fata si pe deasupra ai bani sa-ti permiti un bmw.......ai deja un mare avantaj fata de altii!!! |
Quote:
|
Da ai dreptate.. din 10, 3 se uita la masina si 7 sunt nashpete :)
|
Quote:
|
Quote:
p.s.:so im expensive,,what do ya know?:-P right mr adv? |
Quote:
|
Se uita la masina dar se combina cu tine nu cu masina ! Normal ca si yo ma uit la masina unei tipe si mai ales daca e frumoasa ,dar oare aia te baga in seama ?????nu cred ca o tipa cu o masina tare care sa fie si frumoasa se uita la un tip care are o dacie ! respect !
|
dar ce aveti toti cu daciile ma ..sunt si mai naspa masini ce draq... olcit lada lastun fiaturi vechi ...eee mama masii.. :)
|
Pai dau si yo exemplu o marca comuna de masini ,majoritatea au dacii
! respect ! |
Quote:
|
Quote:
nuuu, nimic nu e adevarat:lol::lol::lol: cine si-a permis sa spuna asa ceva? :twisted::twisted: |
conteaza mai nene mai...de parca nu stim cu totii asta! mai sunt si exceptii,intr-adevar.dar ce imi place cel mai mult e cand vad o super gagica la volanul unei dacii vechi si ruginite..imi e cam mila de ele sa le vad asa..
|
Quote:
|
Quote:
|
NU e prb de bani pt ca daca ai bani ai si gata , dar cu dacie macar dai cu 100 km/h dar daca dai cu un bmw la 200 km/h e cu totul altceva , cumperi la copil masina puternica cand el are permisu de 1 saptamana , pai inseamna ca-i cumperi moartea ! respect !
|
pai dap...dar mai grav e cand sunt si din aia praf la volan si habar n au sa controleze masina aia...tu ai pus raul inainte....daca nu poti stapanii masina si ii mai si dai in goarna...atunci trebuie sa fii total iresponsabil;)
|
lol... si care e diferenta ca iti moare la 100 cu dacia si ca-ti moare la 200 cu bmw ca eu unu nu o vad.... deci faptu ca tata imi da mie bmwul lui nu inseamna ca imi da moartea,,la fel pot muri si intr-o dacie... bmwul compenseaza prin siguranta... deci dacia ia 100 dar nu ai siguranta ..iar bmwul 200 dar ai siguranta ... concluzie nu conteaza ce iti da poti muri oriunde
|
Cu o dacie prea putzini se dau in spectacol in fatza femeilor ,dar cu un bmw se dau aproape toti , se stie bine ca la 100 km/h cu dacia e senzatzie :D :D :D dar cu bmw la 160-170 ai impresia ca ai cu dacia 100 km/h ,deci nu apreciezi bine viteza si o sa ai impresia ca potzi trece de curba linistit dar o sa-ti dai seama ca nu o sa mai ajungi dincolo , pai yo am dacie si cand m-am urcat intr-un audi nu mi-ai dat seama ca am 150 km/h decat dupa ce m-am uitat pe bord pe cand cu dacia stiu sigur cand am 100 km/h ! si de acilea apar accidentele datorita lipsei de experientza si a masinii puternice , sau daca ai bmw`u plin de femei ii dai in gura ca sa vada femeile ce masina tzia cumparat taticu si cat poate ea sa prinda si te faci praf ! stiu cazuri cunoascute ! respect !
|
Aici imi place cum ganditi..taticu cumpara si copilu strik...asta pentru k nu stiu sa aprecieze...asha cum poate nu stiu sa aprecieze nici persoana de langa ei si nu o iau in serios...dar asta e viatza...mergem mai departe:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:41. |
- Copyright 2026 4Tuning