![]() |
Re: serie motor stearsa
Quote:
App jos de tot la modificari ce scrie ? Seria motor nu poate fi poansonata? |
Quote:
Nu imi place sa ma repet dar trebuie: VIN=Vehicle Identification Number. Altceva e de prisos sa fie trecut in talon. Iti baga gaborul VIN-ul in calculatorul din doatare si iti pune pe loc ce motor ai, ce cilindree, ce tip. Si daca ti-a gasit altul care nu e trecut ca si omologat in talon, te-a ars. Ce e atat de complicat? http://www.autocheck.com/consumers/i...vin-decode.gif |
oameni buni, cateva detalii, stiu ce vorbesc ca urmeaza sa incerc sa omologhez motorul de 2000 de cmc (m50) in loc de cel de iS m44
(probabil nu voi reusi...) 1.ARRul nu te va opri niciodata daca nu efectuezi transport rutier, doar RARul si politia 2. poti pune motor mai mare, dar cu 30% maxim din putere, nu are legatura cu cilindreea , fara sa ajungi la Bucuresti la test de dinamica si mai stiu eu ce, si trebuie sa respecte acceasi norma de poluare ca si cel care l-ai avut (aici eu voi avea probleme ca M50 e considerat euro 1 si m44-le din 97 e in CIV la mine euro3...) 3. si daca schimbi motorul, sau iti trece in CIV "motor fara serie", tot trebuie sa respecti tipul de motor cand il schimbi aici BMWul are de castigat ca nu au cum sa faca niciunde diferenta intre un 2000 cmc si un 2500 cmc sau daca e M52 chiar si intre 2000 si 2800...si nu cred ca se va pune niciunul niciodata sa masoare efectiv pistoanele... cea mai buna varianta ar fi si pentru cine are 2.8 sau 2,5 , sa faca downsizing la 2000 sa plateasca impozit si asigurare mai putin...sa fie 2000-ul fara serie...apoi sa slefuiasca si codul motor de pe bloc, si seria de la cel mare si sa-l puna sus inapoi. va fi greu de descoperit in trafic...si va plati mult mai putin. |
Quote:
Acuma nu stiu legat de VIN, dar la RAR am intrebat si ei ziceau ca nu e problema daca se schimba motorul. |
Quote:
La tine cu M44 e mai nasol pt ca chiar daca te incadrezi in cei 40% si chiar daca ai folosi un M52 euro 2, tot se schimba configuratia motorului si trebuie sa vi la testele dinamice (L4->L6). |
Quote:
|
Quote:
'iti dai seama ca nu or sa te creada ca tu te duci acum sa il omologhezi ca asa poti sa le zici si azi si maine .k o scuza.. |
cum procedez daca vreau sa trec de la 2300 cmc 12 valve la 2.0 24 v .. ambele au 6 cilindri ambele au 150 cp . nu ies la poluare ..k unu e non euro ..si unu euro 2 ... daca il omologhez 2.0 ..se reduce de la impozit?
|
Quote:
cu impozitul nu prea stiu, posibil... |
am o nelamurire..am pe urs motor 2.3 12 v 102kw respectiv 139 cai. si vreau sa pun 2.5.24 v 192 cai ..vorbind de omologat .pot omologa acest motor?..ambele au 6 cilindri .si nu depasesc 40 la suta din puterea fostului motor 2.3,, singura nelamurire este .. nu depasesc puterea nu trec de la 4 la 6 cilindri ..dar ca trec de la 12 la 24 v inseamna cva la rar?..sau nu conteaza asta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning