![]() |
Re: Golf mk3 - SNS
2 Attachment(s)
|
frumos golfu, sa ai parte de el :D
ai xenon pe lupe? |
ms, nu am xenon pe lupe, insa sunt ele destul de puternice
|
Quote:
|
nu stiu acum ce inseamna ca "bat slab" pt ei, dar pot sa-ti spun ca e net superior fata de farurile stock cu bec, fara lupa
|
simplu si ff frumos........mult succes si tie cu golfuletul
|
Frumos golfuletzul tau..
Ingrijit ,chiar imi place ! Sa ai grija de el! Imi plac farurile mult de tot !:twisted: |
2 Attachment(s)
hai k am scos-o si la iarba verde, am avut totusi noroc de drumuri decente ca altfel cu suspensia mea...
Attachment 2050151 si daca tot era prafuita am zis sa o spal ca lumea , si putin pe la motor. As vrea sa mai "cosmetizez" compartimentul motor, ceva idei? Attachment 2050153 |
Man unde ti-o fugit filtru de aer ?:O
|
Ai decupat in oglinda ca sa pui lupele nu?
|
jantele cad bine pe masina...fina
|
filtrul era scos ca sa-l curat. Si da am decupat din oglinda ca sa incapa lupele.
|
2 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Vin perfect jantele astea pe ea.
Uite, seamana putin cu a a ta:lol: |
cam asa ar fi aratat inainte cu jantele astea de acum, aveam chiar culoarea aia cred...mystic blue, si pragurile erau la fel :D
|
aia cred ca ii ca si culoarea mea LA5E,bleu maritim...arata super:X
|
da , ai dreptate mystic blue e mai mov. cred ca spre toamna o sa pun pragurile la loc, ii da un look de gti 8)
|
Eu zic ca da foarte bine doar cu pragurile
|
1 Attachment(s)
more summer stance
Attachment 2056806 |
Parerea mea este ca ti-ar trebui niste distantiere pe spate si buza de la jante polisata , eu zic ca ar da mult mai bine ...
|
distantiere da, ar fi ok, insa cred ar atinge cauciucurile in aripa, cat despre buza polisata nu stiu ce sa zic, mi-au mai spus si altii dar sunt jantele recent vopsite si e pacat sa le stric..
|
1 Attachment(s)
am scos conturul negru de la placuta de pe fata si am eliminat suportul, stau destul de bine cu banda dublu adeziva (bison)
Attachment 2079834 |
frumos golfuletu spor incontinuare la tunarit:D
|
Frumos. M-ar interesa si pe mine un set de lupe. Daca imi poti da cateva detalii...:lol:
|
3 Attachment(s)
ieri mi-am facut de treaba la golf, si am avut ce face toata dupa amiaza. mai exact am dat jos panourile laterale din spate, am tras cabluri pt boxe, le-am decupat, am pus boxele (le-am legat pe rear ca sa folosesc balansul din cd player normal) si gata treaba (suna simplu, dar cand nu stii cum sa le desfaci, si mai sunt si 30+ grade afara...)
Attachment 2095284 Attachment 2095285 Attachment 2095286 |
Frumusel golfulet si foarte ingrijit...keep it clean :)
|
Arata foarte bine masinuta:D
|
Ingrijita masina ....tineo tot asa
|
Quote:
|
Quote:
Se elimina cu acetona,diluant,benzina etc. Cu legalitatea da stai s-o gandesti logic nu prea, acum depinde de garcea poate sa-ti accorde amenda si daca ai pleoape ;) |
Quote:
|
eu am eliminat conturul cu diluant, se sterge usor, dar cu grija sa nu depasesti prea mult si sa stergi cifrele, partea albastra nu se sterge e printata ca fond. nu stiu daca e legal si nici nu prea conteaza...
|
2 Attachment(s)
|
Fa-i niste poze de la distanta. Imi place stickerbomb-ul :D.
|
2 Attachment(s)
uite si poze de la distanta, daca erau mai de departe pozele nu se observa prea bine ornamentul cu stickere
Attachment 2102884 Attachment 2102885 |
E bine asa, vroiam sa vad pragurile.
Looking good, congrats. |
De ce nu faci tot pragul cu stickere? Si asa arata interesant dar parca iti lasa impresia de treaba neterminata!
|
il fac dar nu mai am stickere... :D
|
evolutia golfului SNS ! enjoy !
https://www.youtube.com/watch?v=D49fd_cQjwM |
Salut, foarte frumos golful , sa il stapanesti sanatos si la cat mai multi km !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning