![]() |
Re: Maşina mea: Astra F Kompressor
2 Attachment(s)
ieri a fost ziua cea mare si am reusit sa o vopsesc ;););)
|
Quote:
|
frumoasa culoarea .
|
2 Attachment(s)
sal e gata mai trebuiesc doar jantele vopsite
|
o iesit super :) Felicitari!!!
|
a iesit ,era loc si de mai bine dar am facut si eu in limita posibilitatilor :-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca o poza asa de plictiseala :D
|
O folie ?
Nişte jante mai mari ? Īn ce stagiu mai eşti cu motorul ? |
sal momentan c20ne decomprimat acum ca am treminat cu vopsitul o sa incep sa strang piesele necesare daca nu vand kompressorul o sa il montez daca se vinde trec la turbo asta in functie de finante
|
1 Attachment(s)
sal nu am mai scris de ceva timp pe aici intre timp am vandut kompressorul si am achizitionat o turbina t3 pe care urmeaza sa o pun pe masina am inceput lucrul la galeria de evacuare ;););)
|
Arata bine ce se vede acolo....bravo si bafta cu noul proiect.
PS: si eu am ales sa o fac turbo pana la urma. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
se apropie de adevar urmeaza sa termnin de sudat si apoi sa ajustez sudurile ;););)
|
Uff... ce frumos e acolo !
Deşi īn locul tău preferam kompressorul, dar e ok şi turbo!! |
ai cumva si o poza din care sa se vada interiorul colectorului care vine sudat de flansa turbinei ?
|
sal nu am poza cu colectorul zilele astea o sa fie gata stau cam prost cu timpul ca era gata demult;););)
|
da vad ca te misti bine :)
bravo, spor la treaba |
Schimbăm şi noi titlul ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
e gata galeria ;););)
|
1 Attachment(s)
oficial e 90% gata aseara am iesit cu ea turbata si se misca binisor mai trebuiesc cateva reglaje,se poate schimba titlul in Astra f c20neT ;););)
|
Re: Maşina mea: Astra F c20neT
Frumos ,felicitari !
|
Quote:
|
sal baieti am deja vreo 400 500 km facuti cu turbo am deja si niste victime printre care si ambreiajul care a cedat vineri seara mi am si luat o de la un urs 2.8 destul de grav dar inca mai trebuiesc facute cate cv pe la ea per total sunt super multumit de ea sper sa ma tina noul ambreiaj vineri seara si poate imi iau revansa ;)
|
frumos de tot ce am vazut aici..bv :D si bafta in continuare;)
|
Unde ii butonul de LIKE ? :D
Foarte frumos ce ai construit tu aici |
Salut varule. Te-am vazut azi noapte la curse. Trage bine tare masina. felicitari. Apropo, ti-a facut ceva garda? Bafta
|
sal nu mi a facut nim mi a dat amenda de centura nu am apucat sa ma dau acolo ca eram in teste imi facea turbina presiune prea mare si o tot reglam si nu am vazut ca sunt atati caralii si ia m dat in gura langa ei si sau luat dupa mine :D:D:D
|
1 Attachment(s)
kitul turbo intra la vanzare la pretul de 600 euro doar de pus pe masina motivul vanzarii upgrade estimez puterea undeva la 170 180 de cai dar masina trage de mai multi :D cine a vazut o in actiune stie ca nu mint momentan merg cu 0.6 0.7 presiune dar nu imi rezista ambreiajul eventual ofer si montaj contracost 0762885215
|
Legat de fiabilitate, a fost nevoie sa ii faci vre-un soft ceva? Din cate vad doar ai pus turbo si apoi i-ai dat bataie pe drum.
Am vazut masina la Carol vineri seara cand mergeai spre Filaret in sus, mi-a placut scart-ul ala continuu in a 2-a8)! |
sal legat de fiabilitate obligat ca nu mai este la fel de fiabil ca inainte ideal ar fii si un soft facut dar din lipsa de bani am mers asa si nu am avut probleme decat daca saream de 0.8 cu presiunea pe langa kit mai trebuiesc facute cate cv si obligat ambreiaj sport ptr ca cel stock nu rezista ;)
|
La ce turatie intra melcu`? Tine motoru daca am chiulasa mai mica? :)
|
Quote:
|
inca valabil pretul a scazut la 500 euro si ramane aici intre timp am achizitionat si o cutie f20 cutia mea f16cr intra si ea la vanzare cine este interesat pretul ei este 200 ron sau schimb cu punte spate cu discuri
|
cutia f16cr nu mai este de vanzare
intre timp am reusit sa schimb si cutia si am reusit sa rezolv si problema cu ambreiajul mai am de facut cate cv pe la ea si apoi la teste :D:D:D |
sal baieti kit ul nu mai este de vanzare mai vind doar serpii cu 150 euro intre timp am achizitionat un bov hks si am mai schimbat cate una alta pe la masina si cam atat
|
1 Attachment(s)
sa cam pus prafu pe topicul meu :cry:sunt in cautare de punte spate cu discuri cat mai accesibila la pret am schimbat si rotile am luat pe 15 alea pe 14 le invarteam mult prea rau pe viitor caut sa achizitionez si o pereche ce slickuri o alta turbina si un soft cv am in gand sa o cobor cat mai mult dar acum cu noile roti nu prea ma lasa dar nu e stres avem flex aparat tot ce ne trebuie sa le facem loc ;););)mam apucat sa reconditionez rotile am in gand sa le fac ori galbene ori aurii ori argintii nici nu stiu mai ramane sa ma gandesc pun si o poza cu modelul de jante ca poze reale nu am
|
Frumoase rau jantele, vreau si eu. Sunt alpina sau doar seamana? Numai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning