![]() |
Re: E46 - BMW ///M3 SMG
2 Attachment(s)
un mic update :X
|
asa da,presupun ca rotile cu buzele mai mari de pe spate vor trece pe fata si enormitatile astea pe spate.love it!!
|
Quote:
|
da, va fi cred 11,5 J cu 10 J fata
|
Quote:
|
e criminala , mai ales acu lasata pe burta , sex pe roti :P bafta cu ea in continuare
|
7 Attachment(s)
Un update - hamann pg1 OZ 18'' - 10j ET18 & 11.75j ET-4 ( fata are nevoie de distantiere de 20mm pt. ca atinge in arcul suspensiei si roluit + pull la aripa , iar spatele trebuie modificat serios din pacate ... dar mergem inainte . sapt viitoar elucram la aripi . Jantele sunt cu adevarat outrageous .. m-au lasat masca sincer si cred ca am exagerat un pic cu spatele dar acum nu pot decat sa continui nebunia :shock: . gumele sunt pt. 10j 245/40/18 si pentru 11.75j 285/35/18 si vin perfect .
|
Pe spate sa poti acapara toata buza pe latime, iti trebuie un cartus nu un pachet.Frumos tare!Keep up the good work!
|
Astea se pot numi jante cu buza :shock:
Arata bine , sunt curios cum faci aripile :D |
2 Attachment(s)
:shock: Deci spatele o sa fie asemanator cu asa ceva ? :shock:
|
Quote:
|
holly molly :|god damn !
|
DUMNEZEULE
|
Sunt curios cum se rezolva problema spatelui. Pana acum nu arata bine...
Ai putea incerca cu alte gume sa le intinzi mai mult, ceva mai mult camber pe spate, tars de aripi barbar... dar tot nu-i ce trebuie... Pacat... Si uite asa se explica de ce un set de jante modulare bune costa mii de euro :lol: Oricum bafta in continuare! |
Quote:
nu inteleg ce vrei sa spui cu '' Si uite asa se explica de ce un set de jante modulare bune costa mii de euro :lol: '' :?: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ON: Hai sa o vedem facuta! :twisted: |
Quote:
Sincer..ma doare capul de atata trambalare cu jantele astea lol ... da sper sa merite in final. noroc ca stiu oamenii potriviti , dar se face dupa posibilitati $ , azi una maine alta ..suduri acum , izolatie , grunduit , vopsit ...si uite asa vine iarna :twisted: |
ft tare masina
de unde ai luat anvelopele pe spate, de curiozitate? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning