![]() |
Re: Dacia 1300 CT-93-YUX
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am terminat si cu deschiderea electrica, urmeaza sa chituiesc capota portbagajului. Maine ii montez bara ei originala, am pus si un mic subwoofer(scuzati deranjul din portbagaj, tre sa schimb mocheta ca s-a ars de la sudura), subwooferul nu sunt multumit cum scoate, probabil cutia e de vina, nu face ecou cum trebuie, o sa incerc sa construiesc o alta cutie.
Maine o sa pun poze cu deschiderea electrica si cu bara montata. |
1 Attachment(s)
Am apucat sa fac doar o singura poza cu bara cromata pusa(din lipsa de timp).
|
4 Attachment(s)
....................................
|
Quote:
|
O sa scot cand o vopsesc pe toata.
Am pierdut portofelul in care aveam talonul si permisul:sad: Cum se procedeaza ca scot alt talon? |
Quote:
|
L-am gasit la un tigan din cartier, el zice ca l-ar fi gasit pe jos, dar acum nu se stie, ori mi l-a tras din buzunar fara sa simt ori chiar mi-a cazut din buzunar.
|
Quote:
|
Tu m-ai rezolvat vineri si eu am pierdut/gasit portofelul marti :lol:
|
4 Attachment(s)
Am scos batranica la o mica plimbare, 3 poze de azi ca sa nu "moara" topicu:
|
Quote:
|
Ne-am grabit si am plecat, daca ai observat am stat putin de tot. .
|
2 Attachment(s)
De curiozitate si de plictiseala am dat azi aripa dreapta jos ca sa vad cum stau cu rugina, si spre surprinderea mea o gaurica, atat tot, in rest neatins de rugina.
Pe partea stanga nu stiu ce o fi. Acum in primavara vreau sa chelesc caroseria sa-i fac tinichigeria, dar de vopsitu exterior nu am bani:D Mi-am facut stocu de grund, antifon, mastic, tabla etc etc. |
Salutare!
Aveti careva schita tehnica a unei prese de scos rulmentii din fata(la dacie)? Am o ruda care-i strungar dar trebuie sa-i dau schita ca sa-mi faca. La multi ani! si multe modificari la dacii:D Chiar am nevoie urgenta de aceasta schita! Multumesc! |
4 Attachment(s)
Salut!
O mica achizitie, vor fi montate la primavara, mai am si o bara nichelata pentru spate dar ii trebuie tampoane. Trebuie sa le reconditionez. Scuzati claritatea pozelor, sunt facute cu telefonul mobil. |
Arata bine! Succes!
|
4 Attachment(s)
Salut!
Un mic cadou.. Abia astept sa dea caldurile sa ma apuc sa mai fac ceva pe la ea... Scuza-ti calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul mobil. |
Quote:
|
Ti-l dau pe celalalt care ti l-am promis.
|
8 Attachment(s)
Mici cadouri pt YUX
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
La podea am folosit o tabla care o aveam in curte si am peticit.
Inca cateva cadouri pentru YUX :X |
asa da.... prinde viata :D
|
Incet incet o fac eu. Nu pot tot dintr-o data dar sigur nu se va amana.
|
Quote:
|
Cauta alte proiectoare,nu dau prea bine alea.
|
3 Attachment(s)
Salut!
Am scos tigania de deschidere portbagaj cu solenoid de electromotor si am pus incuietoare de cn cu actuator, e mult mai bine, trebuie sa vopsesc si capota spate pe interior. Urmeaza zilele astea sa-i fac "fundulet" original cu stopurile mici si bara nichelata |
Quote:
|
Progreseaza foarte incet dar o fac eu pana la urma cum imi doresc.
|
si crezi ca nu poate fi desfacut porbagajul cu inchiderea aia,care stie sa deschida deschide dar nui bmw nu are ce fura doar rau sa iti faca
|
Am zis eu ca nu se poate deschide? L-am facut asa ca este mai estetic si se inchide bine pe cheder si dupaia se si deschide bine, cu solenoidu daca-l reglam sa se inchida bine pe cheder numai avea putere solenoidu sa traga si ca sa-l deschid trebuia cineva sa tina apasat pe capota(spate).
|
8 Attachment(s)
...........................................
|
Quote:
|
Mersi frumos!
Mai greoi dar merge, decat deloc e bine si asa. Pana oi imbatrani eu o fi si masina gata :)) |
nu ti-a crapat chitu din locul butucului de la portbagaj?
|
Ba da, dar greseala mea a fost ca am umplut toata gaura cu chit, o sa dau chitu la o parte si o sa sudez o tabla acolo si finisez cu un strat subtire de chit.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
.......................
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning