Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cafeneaua Sucevenilor (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/245027-cafeneaua-sucevenilor.html)

SeRee 28-03-11 23:00

Re: Cafeneaua Sucevenilor

cei cu linistea asta pe aici?:twisted:

eu_alex 28-03-11 23:15

ce s-a intamplat cu cei 2? :|

SiLoTh 29-03-11 07:24

Quote:

Originally Posted by eu_alex (Post 4208173)
ce s-a intamplat cu cei 2? :|

hutzzy a avut un incident cu flexu, i s-a rupt panza si ia sarit in picior si nu prea poate merge
si eu am proces cu carnetu:)) pt 102 la ora

KAmikazee2005 29-03-11 09:53

siloth al catelea termen e la proces??

Hutzy insanatosire grabnica

SiLoTh 29-03-11 11:32

e cam ultimul cred...

KAmikazee2005 29-03-11 15:04

vezi ca de la 1 s-a dat o lege ca daca primesti amenda sau ti se ia permisu ai voie doar la 1 recurs iar dak de ex procesu e de anu trecut si u ai termen anu asta il pierzi ;) asa am patit si eu si altii ;)) ROMANIA O TARA DE ***...

LeX_CLK 29-03-11 17:47

lol :lol: F.U.Romania :) ce sa mai zici altceva::)

SiLoTh 29-03-11 18:44

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4209667)
vezi ca de la 1 s-a dat o lege ca daca primesti amenda sau ti se ia permisu ai voie doar la 1 recurs iar dak de ex procesu e de anu trecut si u ai termen anu asta il pierzi ;) asa am patit si eu si altii ;)) ROMANIA O TARA DE ***...

3 luni pieton:)))

ehh

KAmikazee2005 29-03-11 20:13

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 4210296)
3 luni pieton:)))

ehh

gata? s-a dat sentinta? :(

eu_alex 29-03-11 20:41

deci :)) tu silo tre sa te lasi de condus :)) . bicicleta pentru tine cel mai sigur :))

huttzy , insanatosie grabnica . De aia nici pe MONa nu prea am vazut-o miscata :(

hutzzyy 29-03-11 21:39

Multumesc tuturor >:D<

SiLoTh 30-03-11 13:21

Quote:

Originally Posted by eu_alex (Post 4210740)
deci :)) tu silo tre sa te lasi de condus :)) . bicicleta pentru tine cel mai sigur :))

huttzy , insanatosie grabnica . De aia nici pe MONa nu prea am vazut-o miscata :(

eu cu bicicleta am intrat in viteza foarte mare intrun copac

LeX_CLK 30-03-11 13:31

lol asta cu bicicleta e pe bune sau e banc?? :)) :lol::lol:

eu_alex 30-03-11 15:30

la prima vedere pe bune :))

SiLoTh 30-03-11 18:38

e pe bune. m-am dat downhill inainte
cauta pe youtube "siloth cade" :))

Iere 30-03-11 22:19

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 4213355)
e pe bune. m-am dat downhill inainte
cauta pe youtube "siloth cade" :))

Nu te dadeai cu ady ? ""eks"" ?? loganu albastru ?

SiLoTh 31-03-11 08:57

Quote:

Originally Posted by Iere (Post 4214137)
Nu te dadeai cu ady ? ""eks"" ?? loganu albastru ?

eu ma lasasem cand el s-a apucat

LeX_CLK 31-03-11 13:22

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 4214854)
eu ma lasasem cand el s-a apucat

el (siloth) deja avea prea multe oase rupte cand sa apucat eks :lol::lol::lol:

SeRee 02-04-11 10:33

cand ne dam cu bicicleta ?:evil: ...o liniutza cv?

LeX_CLK 02-04-11 20:39

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4220336)
cand ne dam cu bicicleta ?:evil: ...o liniutza cv?

oricand :twisted: pun motoras de drujba si te sparg sa moara 3 vecini :twisted::twisted::twisted:

SeRee 02-04-11 20:57

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4221649)
oricand :twisted: pun motoras de drujba si te sparg sa moara 3 vecini :twisted::twisted::twisted:

ehh..si ce mai vrei .... asa fara >:) .. il provocam si pe siloth :twisted:

PoToS 03-04-11 09:24

intalnirile de club au ramas sambata in suceava? :-?

LeX_CLK 03-04-11 17:17

da ... se asteapta lume noua nu?:?:

KAmikazee2005 03-04-11 17:29

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4223793)
da ... se asteapta lume noua nu?:?:

stai calm lex ca potos e om vechi in crazy drivers ;)):P

LeX_CLK 03-04-11 18:21

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4223833)
stai calm lex ca potos e om vechi in crazy drivers ;)):P

:lol: lol ma acu nu vreau sa ma cert sau altele dar tu de altceva nu esti bun? am scris eu ceva de el ca e nou sau ceva? daca nu vezi bine am pus semnul intrebarii.... in caz ca vine lume noua si pentru ca stiam ca vine cineva nou deci casca mai bine ochii inainte sa vorbesti .... bafta!;)

KAmikazee2005 03-04-11 19:33

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4223998)
:lol: lol ma acu nu vreau sa ma cert sau altele dar tu de altceva nu esti bun? am scris eu ceva de el ca e nou sau ceva? daca nu vezi bine am pus semnul intrebarii.... in caz ca vine lume noua si pentru ca stiam ca vine cineva nou deci casca mai bine ochii inainte sa vorbesti .... bafta!;)

crek ar trebui sa te uiti la c semne am pus si eu ;) in fine... ma scuzi ca m-am bagat in seama la tine domnu sef de trib... si dak ai vrea sa vezi ce am facut mai bine ai casca tu ochii si te-ai uita pe toata sectiunea suceava... ;) in fine... multa bafta cu ... clubu vostru =))

Iere 03-04-11 22:23

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4224249)
crek ar trebui sa te uiti la c semne am pus si eu ;) in fine... ma scuzi ca m-am bagat in seama la tine domnu sef de trib... si dak ai vrea sa vezi ce am facut mai bine ai casca tu ochii si te-ai uita pe toata sectiunea suceava... ;) in fine... multa bafta cu ... clubu vostru =))

Parerea mea ar fi sa nu se intreaca masura bunului simt kamikaze ! Dak nu ai avea nimic impotriva clubului nu l-ai mai vorbi sau barfi peste tot ! Si stii....chestia u sef d trib.......mai bine sef d trib decat subalternu altora ;)

flow87 03-04-11 22:59

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4224249)

eu sunt de aceiasi parere cu iere, kamikaze deja dai in nesimtire,fi si tu putin mai calculat cu cuvintele alea daca tot zici ca ai pus umarul la crazy drivers da dovada de putin respect, ca noi nu ne'am luat de crazy drivers...si voi ati fost la fel la inceput.
Din partea mea multa bafta sa obtineti cat mai multe la drift la expo si ce mai aveti... cu asta am incheiat.

PoToS 03-04-11 23:18

eu nu prea inteleg treaba cu cluburile aici. din cate stiu erau niste membrii aspirati la crazy drivers si tot pe forum am citit de un nou club care voiati sa-l infiintati..pana la urma cum sta treaba?

eu_alex 03-04-11 23:56

sunt 2 cluburi: cel care toata lumea il stie , crazy drivers si clubul cel nou aparut "pe piata" street code. si sambata se face o intalnire si asteptam sa mai barfim una alta. lex doar a intrebat daca vin membrii noi , atata tot :) . Asteptam pe toata lumea 8)

SeRee 04-04-11 00:14

Ce avetzi fratilor de impartit..nu va mai ajunge suceava...venitzi in iasi ca e mai mare nu potos? :)

flow87 04-04-11 00:27

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4225050)
Ce avetzi fratilor de impartit..nu va mai ajunge suceava...venitzi in iasi ca e mai mare nu potos? :)

eu unu nu am nimic cu nimeni, dar kamikaze vad ca nu prea incape,incercam si noi sa facem ceva si el tot se baga in seama....din tot clubul crazy drivers nu vad pe nimeni sa comenteze decat pe el... am zis si o mai zic vezi'ti de clubul tau daca si noi de al nostru care e la inceput de drum...

KAmikazee2005 04-04-11 01:25

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4225086)
eu unu nu am nimic cu nimeni, dar kamikaze vad ca nu prea incape,incercam si noi sa facem ceva si el tot se baga in seama....din tot clubul crazy drivers nu vad pe nimeni sa comenteze decat pe el... am zis si o mai zic vezi'ti de clubul tau daca si noi de al nostru care e la inceput de drum...

=)) flow ma faci sa rad... in fine.. nu mai zic nimic... si ca sa iti zic de ce nu zice nimeni nik din crazy drivers... pentru ca multi nu urmaresc 4tuningu ;) mult bafta cu clubu tau

flow87 04-04-11 01:29

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4225146)
=)) flow ma faci sa rad... in fine.. nu mai zic nimic... si ca sa iti zic de ce nu zice nimeni nik din crazy drivers... pentru ca multi nu urmaresc 4tuningu ;) mult bafta cu clubu tau

hai lasa rasu si te rog sa iti vezi de treaba nu o zic cu gand rau...bafta la evenimente.

miler21 04-04-11 08:02

asa kamikaze fii rau cum te-am invatat :lol:

LeX_CLK 04-04-11 13:30

kamikaze intr-un final am realizat ca ai o piesa in lipsa la motoras :
iar povestea cu ce ai facut si sa ma uit pe nu stiu unde sa vad ce ai facut si altele ?! eu in momentul in care am scris Originally Posted by LeX_CLK
lol ma acu nu vreau sa ma cert sau altele dar tu de altceva nu esti bun?

din nou nu m-am referit si la urma urmei de ce m-ar interesa ce ai facut tu sau ce reprezinti tu ..... in fata mea esti egal cu oricare altul de pe forum sau oricare alt participant la trafic cand ne intalnim .... la postul anterior am facut referire la posturile tale anterioare la adresa noastra si .... si stii prea bine care au fost mistourile tale s.a.m.d. ...
La faza cu sef de trib si comentariile la adresa mea .. incearca sa te abtii si sa incerci sa te concentrezi in alta parte deoarece eu nu cred ca am facut vreun comentariu deranjant la adresa ta fara sa fiu provocat sau sa ma bag in seama ca ............ din nou zic ... nu vreau sa ma cert sau sa dau in altele DAR te-as sfatui sa fii mai atent la ce postezi la adresa mea ! ;);)

hutzzyy 04-04-11 13:41

kamicazi noi nu aveam nimica cu tine .sa te rog ca vrei sa postezi 4tuning incerca sa deschizi tu un topic sa nu fie discuti ok ?

KAmikazee2005 04-04-11 15:04

mda.. asa-i lex.. am probleme cu motorasu :)) ai vre-o problema ;)) in fine.. hutzy.. vezi-ti de treaba ta si lasa-ne ;) multa bafta cu "clubu" vostru... nu mai are rost sa zic nimic ca mi-ati dem si face2face cata minte au unii din voi;) multa bafta cu bolizii vostrii

PoToS 04-04-11 16:10

alo aloo... nu va mai certati atat ca nu prea isi are rostul. pe sectiune cafenea in princiupiu nu se discuta probleme legate de cluburi e x,y sau z. ar trebuii sa fim toti prieteni pt ca suntem in oale diferite dar pe acelasi aragaz :)

bafta

LeX_CLK 04-04-11 17:01

Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 4226643)
alo aloo... nu va mai certati atat ca nu prea isi are rostul. pe sectiune cafenea in princiupiu nu se discuta probleme legate de cluburi e x,y sau z. ar trebuii sa fim toti prieteni pt ca suntem in oale diferite dar pe acelasi aragaz :)

bafta

potos .... apreciez ceea ce spui si tocmai lucrul asta am spus si noi pe aici pe undeva sau alt post nu mai stiu exact dar domnului kamikaze ai place intotdeauna sa ironizeze la adresa noastra dintr-un oarecare motiv stiut doar de el ... si avand in vedere ca fara sa fim provocati nici unul din noi nu am adresat vreun cuvant de "rau" la adresa lui kamikaze sau la adresa CD mi se pare corect ca el sa faca la fel ..... bafta ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning