![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
cei cu linistea asta pe aici?:twisted:
|
ce s-a intamplat cu cei 2? :|
|
Quote:
si eu am proces cu carnetu:)) pt 102 la ora |
siloth al catelea termen e la proces??
Hutzy insanatosire grabnica |
e cam ultimul cred...
|
vezi ca de la 1 s-a dat o lege ca daca primesti amenda sau ti se ia permisu ai voie doar la 1 recurs iar dak de ex procesu e de anu trecut si u ai termen anu asta il pierzi ;) asa am patit si eu si altii ;)) ROMANIA O TARA DE ***...
|
lol :lol: F.U.Romania :) ce sa mai zici altceva::)
|
Quote:
ehh |
Quote:
gata? s-a dat sentinta? :( |
deci :)) tu silo tre sa te lasi de condus :)) . bicicleta pentru tine cel mai sigur :))
huttzy , insanatosie grabnica . De aia nici pe MONa nu prea am vazut-o miscata :( |
Multumesc tuturor >:D<
|
Quote:
|
lol asta cu bicicleta e pe bune sau e banc?? :)) :lol::lol:
|
la prima vedere pe bune :))
|
e pe bune. m-am dat downhill inainte
cauta pe youtube "siloth cade" :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cand ne dam cu bicicleta ?:evil: ...o liniutza cv?
|
Quote:
|
Quote:
|
intalnirile de club au ramas sambata in suceava? :-?
|
da ... se asteapta lume noua nu?:?:
|
Quote:
|
Quote:
:lol: lol ma acu nu vreau sa ma cert sau altele dar tu de altceva nu esti bun? am scris eu ceva de el ca e nou sau ceva? daca nu vezi bine am pus semnul intrebarii.... in caz ca vine lume noua si pentru ca stiam ca vine cineva nou deci casca mai bine ochii inainte sa vorbesti .... bafta!;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Din partea mea multa bafta sa obtineti cat mai multe la drift la expo si ce mai aveti... cu asta am incheiat. |
eu nu prea inteleg treaba cu cluburile aici. din cate stiu erau niste membrii aspirati la crazy drivers si tot pe forum am citit de un nou club care voiati sa-l infiintati..pana la urma cum sta treaba?
|
sunt 2 cluburi: cel care toata lumea il stie , crazy drivers si clubul cel nou aparut "pe piata" street code. si sambata se face o intalnire si asteptam sa mai barfim una alta. lex doar a intrebat daca vin membrii noi , atata tot :) . Asteptam pe toata lumea 8)
|
Ce avetzi fratilor de impartit..nu va mai ajunge suceava...venitzi in iasi ca e mai mare nu potos? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
asa kamikaze fii rau cum te-am invatat :lol:
|
kamikaze intr-un final am realizat ca ai o piesa in lipsa la motoras :
iar povestea cu ce ai facut si sa ma uit pe nu stiu unde sa vad ce ai facut si altele ?! eu in momentul in care am scris Originally Posted by LeX_CLK lol ma acu nu vreau sa ma cert sau altele dar tu de altceva nu esti bun? din nou nu m-am referit si la urma urmei de ce m-ar interesa ce ai facut tu sau ce reprezinti tu ..... in fata mea esti egal cu oricare altul de pe forum sau oricare alt participant la trafic cand ne intalnim .... la postul anterior am facut referire la posturile tale anterioare la adresa noastra si .... si stii prea bine care au fost mistourile tale s.a.m.d. ... La faza cu sef de trib si comentariile la adresa mea .. incearca sa te abtii si sa incerci sa te concentrezi in alta parte deoarece eu nu cred ca am facut vreun comentariu deranjant la adresa ta fara sa fiu provocat sau sa ma bag in seama ca ............ din nou zic ... nu vreau sa ma cert sau sa dau in altele DAR te-as sfatui sa fii mai atent la ce postezi la adresa mea ! ;);) |
kamicazi noi nu aveam nimica cu tine .sa te rog ca vrei sa postezi 4tuning incerca sa deschizi tu un topic sa nu fie discuti ok ?
|
mda.. asa-i lex.. am probleme cu motorasu :)) ai vre-o problema ;)) in fine.. hutzy.. vezi-ti de treaba ta si lasa-ne ;) multa bafta cu "clubu" vostru... nu mai are rost sa zic nimic ca mi-ati dem si face2face cata minte au unii din voi;) multa bafta cu bolizii vostrii
|
alo aloo... nu va mai certati atat ca nu prea isi are rostul. pe sectiune cafenea in princiupiu nu se discuta probleme legate de cluburi e x,y sau z. ar trebuii sa fim toti prieteni pt ca suntem in oale diferite dar pe acelasi aragaz :)
bafta |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning