Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Am nevoie de ajutorul vostru !!!!!!!!!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2441-nevoie-ajutorul-vostru.html)

xxdadixx 15-12-04 08:20

Hmm cam greu. Am cautat pe DC si pe Huburile mele nik! Care ma ajuta si pe mine cu o melodie. Da o vreau intreaga cap coada nu dintr-un mixaj sau ceva de genu ca asa o am. ROBERTO MOLINARO - PUNK DJ

tng 15-12-04 20:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anami\"
Ce melodii house gen Narcoti Trust - I like it stiti?? zic... house deasta cantat de fete ... :lol: :lol: :oops: dar gen Narcotic Trust nu dina vas :P

O am ...e super tare melodia :wink: :)

xxdadixx 15-12-04 22:01

Ok. Acuma e atunci! Daca nu ma ajutati nu stiu ce va fac. Era mai demult o melodie, o baga pe VIVA am impresia ceva electronic cred ca Daft Punk dar nu sunt sigur. Avea videoclip cu niste nave spatiale cred ca era facut de japonezi videoclipul. Am auzit-o intr-un clip cu masini tunate si imi placea de mai demult. Clipul 18 acuma dau si eu cu bila poate il avetzi careva cu acelasi nume. Coincidentza ar fi uriasa. Sau poate stie careva!!!!! :roll:

Carmen 15-12-04 23:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"Anami\"
deep dish - flashdance :P

muahahhaa , o am de.... circa o luna juma daca nu mai bine ;)

Muhahaha, ca eu o am de prin iarna, cand era la moda prin cluburi. :twisted:
Care are pile pe la radio? Detalii :D

xxdadixx 16-12-04 09:35

Gata fratzilor nu va mai stoarcetzi creierele ca am gasit!
Era Daft Punk-Aerodynamic!

EvLSant0S 16-12-04 11:02

uraaa

ma ajuta si pe mine cineva cu Barry Kunzel - Supervisor multumesc

Bogdan_16v 16-12-04 12:14

Am cautat-o eu pe toate hub-urile, nu o gasesc...

tng 16-12-04 12:44

Am cautat-o si yo pe un program asemanator cu kazza unde se gaseste de toate...si n-am gasit-o

Sorry EvLSant0S

EvLSant0S 16-12-04 13:23

Multumesc mult de tot baieti , insa , am gasit-o , de fapt mi-a dat-o cineva.....

10xz CARMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ffocus 17-12-04 12:42

1 Attachment(s)
ma ajuta cineva cu melodia asta plz ? schimbati din .avi in .wav

PS nu avea rost sa fac alt topic

Carmen 17-12-04 19:00

Daca gasesc si melodia lui ffocus, in curand o sa redenumiti topicul in \"Help, am nevoie de ajutorul lui Carmen\" :D Santose anytime baby. Gabi ma straduiesc si pt tine... Care mai vrea vreo melodie, va ajut, sa nu mai ziceti ca sunt acida si tafnoasa si ma cert cu toata lumea :twisted:

ffocus 17-12-04 19:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Daca gasesc si melodia lui ffocus, in curand o sa redenumiti topicul in \"Help, am nevoie de ajutorul lui Carmen\" :D Santose anytime baby. Gabi ma straduiesc si pt tine... Care mai vrea vreo melodie, va ajut, sa nu mai ziceti ca sunt acida si tafnoasa si ma cert cu toata lumea :twisted:

treaba ta e sa gasesti melodia nu sa comentezi...hai la treaba :twisted:

Carmen 17-12-04 19:18

Am gasit-o, si drept pedeapsa nu ti-o mai dau! :twisted:

ffocus 17-12-04 19:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Am gasit-o, si drept pedeapsa nu ti-o mai dau! :twisted:

adica tre sa muncesc iar??!! :twisted:

Carmen 17-12-04 21:25

It was easy...

ying_yang_twins-salt_shaker.mp3
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

xxdadixx 17-12-04 22:18

io dadusem si eu :tetter:

EvLSant0S 19-12-04 18:29

Dj Def Cut Cine ce poate sa-mi gaseasca si mie ? sa ma *** in el de dc++ ca nu gaseste nika :(

Carmen 19-12-04 19:18

B boy sau battle zone? :mrhappy:

EvLSant0S 19-12-04 19:55

brainstorm , the future , and all that shit , in principiu tot ce gasesti te astept pe YM :D 10xz again ... :D

EvLSant0S 21-12-04 11:06

Bob marley - I`m a rainbow too , e un mix de 7 minute , cunoscut a beneficiat si de un videoclip... aveti idee cum o gasex si eu ?

EvlSantoS 28-12-04 00:15

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=4456&start=0

daca imi gaseste cineva macar o melodie de pe filmele astea are o bere , de fapt .. la fiecare melodie gasita .. are cate o bere :D multumesc anticipat si doamne ajuta :D

RoSonic 28-12-04 00:24

Pai una e Scooter- Ramp....

mai stiu vreo 2 dar nu tin minte denumirile... si mi-e lene sa caut acum printre cd-urile cu muzica.. pana recunosc :)

EvlSantoS 28-12-04 00:29

kk , eu zic de cele arabesti man.. restu le-am rec. si eu ..

RoSonic 28-12-04 00:35

Re:

Mah.. nu stiu ... nu ai zis nimic de arabesti/nearabesti... :) ai zis doar ca dai bere pt cine ghiceste melodii de pe filme :lol: :lol:

Quote:

Originally Posted by \"EvlSantoS\"
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=4456&start=0

daca imi gaseste cineva macar o melodie de pe filmele astea are o bere , de fapt .. la fiecare melodie gasita .. are cate o bere :D multumesc anticipat si doamne ajuta :D

EvLSant0S 28-12-04 00:36

ba ce al naibii e asta :) :) da .. am uita sa mentionez asta :)

RoSonic 28-12-04 00:40

si in caz ca nu ai inteles sau esti in dubii :
http://www.dezwaan.sk/listok0302/nap...la_artois3.jpg

:lol: :lol:

xxdadixx 05-01-05 10:17

Caut un program ceva care sa-mi imparta un poster sau ceva de rezolutie mare in coli A4 care sa le lipesc dupa aceea. Sper ca v-ati prins despre ce este vorba. Mersi si sa fiu in rand cu baietzii dau o bere!

Kiss`n`Go 05-01-05 15:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Caut un program ceva care sa-mi imparta un poster sau ceva de rezolutie mare in coli A4 care sa le lipesc dupa aceea. Sper ca v-ati prins despre ce este vorba. Mersi si sa fiu in rand cu baietzii dau o bere!

xxdadixx... sincer... chestia asta se poate face si din Microsoft Word... la print setup... atunci can` vrei sa imprimezi ceva... ai sa vezi ca`ti va da nishte chestii sa le alegi... printre care ai si chestia cu impartitu unei poze sau orice in mai multe coli... A4 evident.. se poate face chiar si in 16 nu`i problema... incearca si ai sa vezi.. sper sa te descurci... si mult succes!
P.S.: Mai intai ataseaza posterul :)

All times are GMT +2. The time now is 04:55.

- Copyright 2026 4Tuning