![]() |
Hmm cam greu. Am cautat pe DC si pe Huburile mele nik! Care ma ajuta si pe mine cu o melodie. Da o vreau intreaga cap coada nu dintr-un mixaj sau ceva de genu ca asa o am. ROBERTO MOLINARO - PUNK DJ
|
Re:
Quote:
|
Ok. Acuma e atunci! Daca nu ma ajutati nu stiu ce va fac. Era mai demult o melodie, o baga pe VIVA am impresia ceva electronic cred ca Daft Punk dar nu sunt sigur. Avea videoclip cu niste nave spatiale cred ca era facut de japonezi videoclipul. Am auzit-o intr-un clip cu masini tunate si imi placea de mai demult. Clipul 18 acuma dau si eu cu bila poate il avetzi careva cu acelasi nume. Coincidentza ar fi uriasa. Sau poate stie careva!!!!! :roll:
|
Re:
Quote:
Care are pile pe la radio? Detalii :D |
Gata fratzilor nu va mai stoarcetzi creierele ca am gasit!
Era Daft Punk-Aerodynamic! |
uraaa
ma ajuta si pe mine cineva cu Barry Kunzel - Supervisor multumesc |
Am cautat-o eu pe toate hub-urile, nu o gasesc...
|
Am cautat-o si yo pe un program asemanator cu kazza unde se gaseste de toate...si n-am gasit-o
Sorry EvLSant0S |
Multumesc mult de tot baieti , insa , am gasit-o , de fapt mi-a dat-o cineva.....
10xz CARMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
ma ajuta cineva cu melodia asta plz ? schimbati din .avi in .wav
PS nu avea rost sa fac alt topic |
Daca gasesc si melodia lui ffocus, in curand o sa redenumiti topicul in \"Help, am nevoie de ajutorul lui Carmen\" :D Santose anytime baby. Gabi ma straduiesc si pt tine... Care mai vrea vreo melodie, va ajut, sa nu mai ziceti ca sunt acida si tafnoasa si ma cert cu toata lumea :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Am gasit-o, si drept pedeapsa nu ti-o mai dau! :twisted:
|
Re:
Quote:
|
It was easy...
ying_yang_twins-salt_shaker.mp3 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
io dadusem si eu :tetter:
|
Dj Def Cut Cine ce poate sa-mi gaseasca si mie ? sa ma *** in el de dc++ ca nu gaseste nika :(
|
B boy sau battle zone? :mrhappy:
|
brainstorm , the future , and all that shit , in principiu tot ce gasesti te astept pe YM :D 10xz again ... :D
|
Bob marley - I`m a rainbow too , e un mix de 7 minute , cunoscut a beneficiat si de un videoclip... aveti idee cum o gasex si eu ?
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=4456&start=0
daca imi gaseste cineva macar o melodie de pe filmele astea are o bere , de fapt .. la fiecare melodie gasita .. are cate o bere :D multumesc anticipat si doamne ajuta :D |
Pai una e Scooter- Ramp....
mai stiu vreo 2 dar nu tin minte denumirile... si mi-e lene sa caut acum printre cd-urile cu muzica.. pana recunosc :) |
kk , eu zic de cele arabesti man.. restu le-am rec. si eu ..
|
Re:
Mah.. nu stiu ... nu ai zis nimic de arabesti/nearabesti... :) ai zis doar ca dai bere pt cine ghiceste melodii de pe filme :lol: :lol:
Quote:
|
ba ce al naibii e asta :) :) da .. am uita sa mentionez asta :)
|
si in caz ca nu ai inteles sau esti in dubii :
http://www.dezwaan.sk/listok0302/nap...la_artois3.jpg :lol: :lol: |
Caut un program ceva care sa-mi imparta un poster sau ceva de rezolutie mare in coli A4 care sa le lipesc dupa aceea. Sper ca v-ati prins despre ce este vorba. Mersi si sa fiu in rand cu baietzii dau o bere!
|
Re:
Quote:
P.S.: Mai intai ataseaza posterul :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning