![]() |
re: E36 - DARTH VADER
Quote:
|
Ce se aude coane cu noua achizitie, ca azi am fost pe val,am pierdut sirul evenimentelor !
|
din cate am auzit de la motzu noua achizitie o sa compenseze problemele avute cu prima;)
|
A luat-o ? Mda,e simpatica foc masina :)
|
da de azi oficial ricko are pisicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iuhuuuuuuuuuuuu:lol:
poze diseara o sa urc pe forum ca acu mi draga si ii dau de-a latu prin oras:))))) ps:ricko nu ii dau tare:)))))))) |
Quote:
SA O STAPANESTI SANATOS !! SA FII CUMINTE LA VOLAN SI SA AI GRIJA DE EA !!! POZEEEEEEEEEEEEEEEEE CA ITI DAU DE TE JULESC ! |
7 Attachment(s)
gata hai ca am revenit cu poze
|
Quote:
P.S : sa o stapanesti sanatos coane,la vara ne asteapta litoralul ! |
Quote:
|
Va multumesc la toti de urari , totusi mai am un hop de trecut maine Identificarea , apoi am drum liber spre numere ,,,,,sper sa fie bine
|
aiai... mai ai rabdare sa stai departe de ea?:twisted:
|
Quote:
|
Ricko ma bag si eu in seama :D sper ca ma mai tii minte, arata bine nebuna sa ai parte de ea :D am inteles ca in spanioloasa prin jurul Madridului stai si tu, am inteles bine ? :D
|
Quote:
Hai sa dau si cateva detalii despre pisica 2,0 -150 cp Blocant Jante Dezent 17 7,5 j Suspensie sport reglabila inaltime/duritate admisie sport Full electric ( oglinzi , etc ) OBC 17 butoane Piele Discuri Brembo 220.000 km ( nu stiu cat de reali ) Folii Si mai are Vlaga in motor :D .....aaa sa nu uit 2 proiectoare intr-o punga :D poate ca mai sunt si altele dar nu le stiu inca , probleme ar fi : un senzor ABS , un geam care nu coboara la deschidere ...si cam atat deocamdata pe viitor : 10j , M-pack , blana jos si ceva mai incolo NEAGRA + interior Recaro negru , |
5 Attachment(s)
.............
|
Quote:
|
Quote:
P.s : hai lasa vagabontzeala pe spania si treci acasa,ne apucam amandoi in acelasi timp,le facem gemene :lol::lol::lol::lol: |
stai cuminte coane , ca e bine aici , e caldutz ( la buzunar ) ...momentan plicul meu in care tin banii a fost indus artificial in coma de gradul 5 :))....i-am dat o gaura buna ,
mai stau vreo 2 luni cred , sa mai pun ceva deoparte , daca fac ceva sa fac calumea , sper sa vand si citroenul cat de repede ca nu e pont cu 2 masini ...apropo ....masina a fost azi la RAR si e ok sper maine sa puna prietenamea numerele sus :P...CJ XX RKO si dupa aia la somn in vreun garaj pana vin eu , sper sa mai strang piese intre timp pe cand vin doar sa ma apuc sa le montez Mareane ...vorbim |
Quote:
|
Ce bine merge pe turda cluj batate :shock::shock::shock::shock: =))
|
Quote:
|
Uite ca nu-s singurul care si-a luat masina prin prin posta si internet :D Si eu am luat-o in 2009 cu 2 luni inainte sa vin acasa :shock:
Nu-i rea , ai baza de unde incepe !! |
Quote:
iese amea cat de repede vezi atunci :twisted: |
Varu sa ai noroc de ea si sti ceva:antreneaza-te ca-i turbata rau si este o mica mare diferenta de la Xara la BMW.
|
Pe unde a ajuns "dāmbovițeanca"...spor la ce ți-ai propus! Numai bine!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
P.s. Hai ca incet,incet ajunsei la "fata de la pag. 5",io sunt la "fata de la pag.3" de abia :)):)):)) |
Quote:
|
:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: SA TRAIESTI CJ 87 RKO
MULTI KM FARA INCIDENTE PS:GATA ACOLO TREABA FA BANU SI HAI ACASA SA NE BAGAM IN EA:twisted: |
RKO aia da mitza ma.. nu myh ala sau cum ii zice :lol::lol:
|
Merci de urari baieti , gata acum ca am si numerele pot sta linistit sa fac lista de cumparaturi :D:D:D:D:D
|
cred ca trebuie si o revopsire.....a suferit cateva incidente sa zic asa:D
|
Quote:
ma gandesc sa o vopsesc neagra dar inca sunt in dubii si nu e exclus sa fie tot culoarea asta |
Quote:
|
Quote:
|
scuze de dublu post insa nu am mai putut da edit ...culoarea este Mauritius Blau
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
parca sunt deja prea multe culoarea asta :D:D:D...ma mai gandesc , am vreme pana vin acasa |
1 Attachment(s)
fetita ta:lol::lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning