Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

haralex 21-03-11 21:39

re: E36 - DARTH VADER

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4189334)
vedem maine....

abia astept :rolleyes2

DaNn.ZyX 22-03-11 03:57

Ce se aude coane cu noua achizitie, ca azi am fost pe val,am pierdut sirul evenimentelor !

tigermotorsport 22-03-11 06:26

din cate am auzit de la motzu noua achizitie o sa compenseze problemele avute cu prima;)

VladM 22-03-11 14:00

A luat-o ? Mda,e simpatica foc masina :)

motzu 22-03-11 14:24

da de azi oficial ricko are pisicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iuhuuuuuuuuuuuu:lol:
poze diseara o sa urc pe forum ca acu mi draga si ii dau de-a latu prin oras:)))))
ps:ricko nu ii dau tare:))))))))

Marian_nebunu 22-03-11 14:30

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4190973)
da de azi oficial ricko are pisicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iuhuuuuuuuuuuuu:lol:
poze diseara o sa urc pe forum ca acu mi draga si ii dau de-a latu prin oras:)))))

RIKO...........LIMITARE SAU BURN...CA ALTFEL SAR CU HANDRALAII PE TOPICUL TAU !!!

SA O STAPANESTI SANATOS !! SA FII CUMINTE LA VOLAN SI SA AI GRIJA DE EA !!!

POZEEEEEEEEEEEEEEEEE CA ITI DAU DE TE JULESC !

motzu 22-03-11 18:58

7 Attachment(s)
gata hai ca am revenit cu poze

DaNn.ZyX 22-03-11 19:31

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4190973)

Ai 'ste chiş īn freză ! Ce-ti mai place de-a latu' cu masina lu' altu' :lol::lol::)):))
P.S : sa o stapanesti sanatos coane,la vara ne asteapta litoralul !

haralex 22-03-11 20:45

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4191722)
gata hai ca am revenit cu poze

am vazut-o si eu live :-) sa ai noroc de ea Ricko ;)

RIcKO 22-03-11 22:02

Va multumesc la toti de urari , totusi mai am un hop de trecut maine Identificarea , apoi am drum liber spre numere ,,,,,sper sa fie bine

tigermotorsport 22-03-11 22:10

aiai... mai ai rabdare sa stai departe de ea?:twisted:

RIcKO 22-03-11 22:14

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 4192382)
aiai... mai ai rabdare sa stai departe de ea?:twisted:

pai mai am tobule ca imi trebuie bani si sa o fac calumea:D:D:D:D

OchoSB 22-03-11 22:39

Ricko ma bag si eu in seama :D sper ca ma mai tii minte, arata bine nebuna sa ai parte de ea :D am inteles ca in spanioloasa prin jurul Madridului stai si tu, am inteles bine ? :D

RIcKO 22-03-11 22:50

Quote:

Originally Posted by OchoSB (Post 4192466)
Ricko ma bag si eu in seama :D sper ca ma mai tii minte, arata bine nebuna sa ai parte de ea :D am inteles ca in spanioloasa prin jurul Madridului stai si tu, am inteles bine ? :D

da te stiu :P , ms de urare , sunt in Villaverde Alto ...inca vreo luna doua ...depinde cum am de lucru

Hai sa dau si cateva detalii despre pisica

2,0 -150 cp
Blocant
Jante Dezent 17 7,5 j
Suspensie sport reglabila inaltime/duritate
admisie sport
Full electric ( oglinzi , etc )
OBC 17 butoane
Piele
Discuri Brembo
220.000 km ( nu stiu cat de reali )
Folii
Si mai are Vlaga in motor :D .....aaa sa nu uit 2 proiectoare intr-o punga :D

poate ca mai sunt si altele dar nu le stiu inca , probleme ar fi : un senzor ABS , un geam care nu coboara la deschidere ...si cam atat deocamdata

pe viitor : 10j , M-pack , blana jos si ceva mai incolo NEAGRA + interior Recaro negru ,

RIcKO 23-03-11 00:46

5 Attachment(s)
.............

Marian_nebunu 23-03-11 07:25

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4192506)

pe viitor : 10j , M-pack ,

stii unde ma gasesti daca le mai am pana atunci !

DaNn.ZyX 23-03-11 12:38

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4192506)
da te stiu :P , ms de urare , sunt in Villaverde Alto ...inca vreo luna doua ...depinde cum am de lucru

Hai sa dau si cateva detalii despre pisica

2,0 -150 cp
Blocant
Jante Dezent 17 7,5 j
Suspensie sport reglabila inaltime/duritate
admisie sport
Full electric ( oglinzi , etc )
OBC 17 butoane
Piele
Discuri Brembo
220.000 km ( nu stiu cat de reali )
Folii
Si mai are Vlaga in motor :D .....aaa sa nu uit 2 proiectoare intr-o punga :D

poate ca mai sunt si altele dar nu le stiu inca , probleme ar fi : un senzor ABS , un geam care nu coboara la deschidere ...si cam atat deocamdata

pe viitor : 10j , M-pack , blana jos si ceva mai incolo NEAGRA + interior Recaro negru ,

Avem masini aproape identice coane dar o mare diferenta...u ai bani sa bagi in ea pe cand eu momentan o tin in garaj si o admir in fiecare zi ,o ardem cu 5-er2.5 tds ca e mai funny,IS face gaura la buzunar :)):)):))
P.s : hai lasa vagabontzeala pe spania si treci acasa,ne apucam amandoi in acelasi timp,le facem gemene :lol::lol::lol::lol:

RIcKO 23-03-11 20:39

stai cuminte coane , ca e bine aici , e caldutz ( la buzunar ) ...momentan plicul meu in care tin banii a fost indus artificial in coma de gradul 5 :))....i-am dat o gaura buna ,

mai stau vreo 2 luni cred , sa mai pun ceva deoparte , daca fac ceva sa fac calumea , sper sa vand si citroenul cat de repede ca nu e pont cu 2 masini ...apropo ....masina a fost azi la RAR si e ok sper maine sa puna prietenamea numerele sus :P...CJ XX RKO si dupa aia la somn in vreun garaj pana vin eu , sper sa mai strang piese intre timp pe cand vin doar sa ma apuc sa le montez

Mareane ...vorbim

DaNn.ZyX 23-03-11 20:56

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4195048)
stai cuminte coane , ca e bine aici , e caldutz ( la buzunar ) ...momentan plicul meu in care tin banii a fost indus artificial in coma de gradul 5 :))....i-am dat o gaura buna ,

mai stau vreo 2 luni cred , sa mai pun ceva deoparte , daca fac ceva sa fac calumea , sper sa vand si citroenul cat de repede ca nu e pont cu 2 masini ...apropo ....masina a fost azi la RAR si e ok sper maine sa puna prietenamea numerele sus :P...CJ XX RKO si dupa aia la somn in vreun garaj pana vin eu , sper sa mai strang piese intre timp pe cand vin doar sa ma apuc sa le montez

Mareane ...vorbim

Ce dai jos de pe ea poate iti faci si u mila si le donezi la un "frate de suferinta" amarat =))=)):)):)))

Sein 23-03-11 21:12

Ce bine merge pe turda cluj batate :shock::shock::shock::shock: =))

RIcKO 23-03-11 21:18

Quote:

Originally Posted by Sein (Post 4195208)
Ce bine merge pe turda cluj batate :shock::shock::shock::shock: =))

ee clarr ...paranghelieeee ce face motzu .....de maine i se taie ratia :)))))))))))

SAX1987 23-03-11 21:26

Uite ca nu-s singurul care si-a luat masina prin prin posta si internet :D Si eu am luat-o in 2009 cu 2 luni inainte sa vin acasa :shock:

Nu-i rea , ai baza de unde incepe !!

motzu 23-03-11 21:36

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4195231)
ee clarr ...paranghelieeee ce face motzu .....de maine i se taie ratia :)))))))))))

paranghelie nu doar am invatat-o cu bunele maniere tot timpu numaru 1:))))
iese amea cat de repede vezi atunci :twisted:

FAST&FURIOUS 23-03-11 21:48

Varu sa ai noroc de ea si sti ceva:antreneaza-te ca-i turbata rau si este o mica mare diferenta de la Xara la BMW.

Sir 10 23-03-11 21:51

Pe unde a ajuns "dāmbovițeanca"...spor la ce ți-ai propus! Numai bine!

RIcKO 23-03-11 21:51

Quote:

Originally Posted by FAST&FURIOUS (Post 4195347)
Varu sa ai noroc de ea si sti ceva:antreneaza-te ca-i turbata rau si este o mica mare diferenta de la Xara la BMW.

ms radule ...promit sa ma antrenez prima data pe 1,8 IS .....mi-l da motzu nui problema ...si apoi trec pe al meu :D..nu vreau sa imi fac antireclama dar chiar e diferenta mare intre Xsara si E36-le asta , oricum am pus-o la vanzare si sper sa gasesc o persoana care sa aiba grija de ea macar jumate cat am avut eu pana acuma

RIcKO 23-03-11 22:34

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4195119)
Ce dai jos de pe ea poate iti faci si u mila si le donezi la un "frate de suferinta" amarat =))=)):)):)))

amarat ,,,,,,,amarat .....dar de verde nu te lasi ......:D:D:D:D:D.....ce ai vrea ? te pomeni jantele :D:D:D:D:D

DaNn.ZyX 24-03-11 02:03

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4195363)
ms radule ...promit sa ma antrenez prima data pe 1,8 IS .....mi-l da motzu nui problema ...si apoi trec pe al meu :D..nu vreau sa imi fac antireclama dar chiar e diferenta mare intre Xsara si E36-le asta , oricum am pus-o la vanzare si sper sa gasesc o persoana care sa aiba grija de ea macar jumate cat am avut eu pana acuma

Sa vezi diferenta intre Peugeot 206 1.4i si BMW 318 IS :lol::lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4195496)
amarat ,,,,,,,amarat .....dar de verde nu te lasi ......:D:D:D:D:D.....ce ai vrea ? te pomeni jantele :D:D:D:D:D

What is this "verde" ? :?:,nu am pretentii asa mari,jante am 2 seturi nu-i problema de jante...un semnal dreapta,proiector stanga,un arc dastea mai marunte,poate ai de gand sa le dai jos de pe masina sa pui altele,eu le accept si SH :lol::lol::lol::lol:
P.s. Hai ca incet,incet ajunsei la "fata de la pag. 5",io sunt la "fata de la pag.3" de abia :)):)):))

tigermotorsport 24-03-11 07:08

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4195363)

amu gata, ricko, nu iti mai ia nimeni xsara, toata lumea o sa-si cumpere e36:lol:

motzu 24-03-11 15:08

:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: SA TRAIESTI CJ 87 RKO
MULTI KM FARA INCIDENTE
PS:GATA ACOLO TREABA FA BANU SI HAI ACASA SA NE BAGAM IN EA:twisted:

Sein 24-03-11 15:13

RKO aia da mitza ma.. nu myh ala sau cum ii zice :lol::lol:

RIcKO 24-03-11 20:52

Merci de urari baieti , gata acum ca am si numerele pot sta linistit sa fac lista de cumparaturi :D:D:D:D:D

EmyM6 24-03-11 23:24

cred ca trebuie si o revopsire.....a suferit cateva incidente sa zic asa:D

RIcKO 24-03-11 23:51

Quote:

Originally Posted by EmyM6 (Post 4198188)
cred ca trebuie si o revopsire.....a suferit cateva incidente sa zic asa:D

Ms de info :D ...o sa urmeze si vopseaua , dar dupa ce voi pune barile , pragurile , narile FL,

ma gandesc sa o vopsesc neagra dar inca sunt in dubii si nu e exclus sa fie tot culoarea asta

EmyM6 25-03-11 00:03

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4198226)
Ms de info :D ...o sa urmeze si vopseaua , dar dupa ce voi pune barile , pragurile , narile FL,

ma gandesc sa o vopsesc neagra dar inca sunt in dubii si nu e exclus sa fie tot culoarea asta

cred si sper sa nu ma insel..culoarea ei este cumva marsilia blau?

RIcKO 25-03-11 00:06

Quote:

Originally Posted by EmyM6 (Post 4198239)
cred si sper sa nu ma insel..culoarea ei este cumva marsilia blau?

buna intrebare :)))))......o sa o trimit maine pe prietena mea sa se uite sunt si eu curios :)))).....nasol asa sa iei o masina si sa nu te poti bucura de ea

RIcKO 25-03-11 00:51

scuze de dublu post insa nu am mai putut da edit ...culoarea este Mauritius Blau

DaNn.ZyX 25-03-11 01:42

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4198226)

Sa nu te puie dreq ca ai belea mare cu mine...las-o asa ! ori suntem la fel ori nu mai suntem:lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4198293)
scuze de dublu post insa nu am mai putut da edit ...culoarea este Mauritius Blau

Esti de-al meu "Mauritan" Blau :lol::lol::lol::lol:

RIcKO 25-03-11 21:37

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4198339)
Sa nu te puie dreq ca ai belea mare cu mine...las-o asa ! ori suntem la fel ori nu mai suntem:lol::lol::lol:

Esti de-al meu "Mauritan" Blau :lol::lol::lol::lol:

parca sunt deja prea multe culoarea asta :D:D:D...ma mai gandesc , am vreme pana vin acasa

motzu 26-03-11 18:40

1 Attachment(s)
fetita ta:lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning