![]() |
eu am prins organul intr-o stare buna si l-am luat din prima (era prea plictisit si m-a pus sa merg incet pe langa parcul carol sa se uite dupa gagici :) .. oricum nu cred ca asta inseamna mare lucru,stiu prieteni care au luat carnetul dupa vreo 3 incercari si sincer ... conduc bine ...
|
eu l-am luat din a 3-a si sunt mandru!sunt primul cu optiunea asta!l-am picat la traseu de fiecare data,da de ce?pt ca eu eram smecher si pt ca tata ma invatase sa conduc si in poligon si noaptea prin cartier,la examen cu politistul in dreapta am vrut sa-i arat ce stiu:scarturi,o mana pe volan, direct banda 3,60 prin oras,masina turata,si prima si a doua oara ma facut la fel,a doua mai cu mila da la fel,ca tampitul,si a treia oara,ziceai ca sunt mielusel,m-am chinuit sa conduc ca o femeie de prudent si incet numai ca sa-l mi-l dea odata,si apoi tot am plecat cu scart de langa el,dupa ce mi-a scris admis bineinteles!Frumos nu?
|
sa stitica nu conteaza din a cata oara iei permisul dupa mine important este cum conduci dupa ce iei permisul :lol: :lol: stiu pe alti care lau luat din prima si conduc de paraca nar avea carnet :lol: :lol: :lol:
|
din a 2-a :oops:
Am luat 26 ambele dati dar am stat mai prost cu nervii prima data... Oricum si eu cred ca m-a ajutat ca l-am picat prima data ca m-am ambitionat si am reusit sa trec pragul psihologic a 2-a oara. Am 2 prieteni care au luat din a 5-a respectiv a 7-a :lol: . |
:lol: majoritatea au luat permisul din a 2 : :lol: :lol: :lol:
|
Mai TNos - stii cum am facut eu scoala de soferi? N-am depasit decat o (1) singura data 4okm/h si viteza a 3a!!!
Deci, implicit la examen am mers leit. Nu stiu cum ati fost voi dar eu prima oara am luat covrigul in mana la prima ora de soferie si cand am bagat a 2-a am vazut moartea cu ochii :shock: (adik mi s-a parut ceva extrem sa mai si schimb viteza dupa ce k ma apropiam de 2oooture in viteza 1)...dar mi-a placut. :lol: |
lol eu probabil ca eram prea sigur ca o sal iau sti cum suntem noi barbati 8) 8) 8) :lol: si uite ca iesit altcumva mai bine asa :lol: :lol:
|
eu am avut trei instructori:
primul-un mos care tot asa ma tinea:a 2-a,banda 1 si 30 km/h,care a plecat la bani mai multi al doilea-un tanar care de abia isi luase licenta si eram primul elev,asta ma lasa sa conduc cum vreau,dar a busit el masina si l-au concediat al treilea-un tip la vreo 40 de ani,super de treaba care s-a comportat cu mine ca si cum as fi fost fiul lui,un super om;el si cu tata m-au invatat tot ce trebuie stiut despre sofat si apoi a venit experienta(cata e acolo) |
:wink: :wink: :wink:
|
vezi ca ma simtul umorului si sunt hazliu?dar din pacate e adevarat,mi-as dorit sa-l iau din prima totusi.Catalin,poti sa-mi spui detaliat te rog ce modificari a suferit masina ta?Si cu ce piese!
|
tnos tu esti cu mecanica :lol: stiu pai are electronica modificata :lol:(chiptuning) :lol: 1,6 bar :lol: toba de la katalizator toate katalizatoarele scoase afara (rs4 are4 katalizatoare)si cam asa am ajuns la 460 cp si cativa ponei :lol: sper la anul sa trec si de de 500cp :lol: cu alte turbo mai mari :lol:
|
pai asta-i tot?sunt multi cai cu foarte putina munca,nu stiam ca e asa usor la rs4.
|
pai de aia am si cumparat masina cu doar un simplu cip iti da 60 de cp :lol: :lol: :lol: se pot face mai multe cum iti place tie alta chiuloasa dar astea costa mult supape si tot felul de prosti un tuning aevarat la 600 de cp costa peste 30.000 cel putin asa mai bine imi cumpar inca o masina :lol:
|
sunt o gramadaaaaaaaaaaaaaaaaa de bani :shock: dar zic ca ar merita sa scoti totul din masina asta,singura problema e sa ai banii astia!dar oricum masina ta este ceva tare,ca 470 de cai nu gasesti pe toate drumurile!Iti doresc sa ai parte de banii astia si sa ajungi sa zici ca i-ai facut tot ce se putea face!
|
cata se stie ca eu iti doresc sa ai nu 1000 de cai ... 2000 daca se poate si daca asa te vei simti tu mai bine
dar vezi sa nu MORI!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
am merci mult baieti ma multumesc cu ce am dar asa este sincer daca as avea bani sai bag nici nas mai stape ganduri dar ce sa faci este bine si as totul este extrem de scump pt rs4 am vrut sami cumpar si eu un ambreiaj sport costa si ala 1300 de euro si mai dau vreo 800 pe montat acuma nu stiu ce safac mai astept :cry: oriccum ma multumesc cu ce am :lol: imi amintesc cum am inceput cu 75 de cp :lol: ssi unde am ajuns :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
pai am avut un golf 3 1,4 sau 1,6 nu mai tim minte exact :lol: ca nam tinuto mult desi era foarte frumusel golfu :lol: aveam genti pe 17de 10 zoli pe spate greu mai mergea masina cu ele :lol: dupa exact 6 luni a urmat primul vr6 iar dupa un an cel deal doilea vr6 synchro 4x4 :lol: iar dua acea aurmat prima masina adevarata un audi s4 biturbo cu345 de cp :lol: beton masina am fost foarte multumit de ea :lol: iar acuma sti ce am :lol: :lol: :lol: :lol: camastea au fost toate masinile mele :P
|
ti-au trecut ceva masini prin mana!si toate frumusele!dar nu ai o pasiune pt una anume,pe care sa o iei si sa o pastrezi si sa-i faci tot ce se poate, ca sa nu le mai schimbi asa?eu M3 din '97 asa i-as face daca as avea bani sa-mi iau unul!chiar daca ar exista altii cu masini mai tari,dar iubesc masina aia!
|
da la asta mam gandit si eu nici o masina nam tinuto mai mult de un an :lol: nu stiu de ce tot timpul am vrut ceva nou :lol: de exemplu cand miam luat s4 am zis gata nu mai vreau alta masina veci dupa un an... :lol: dar rs4 am de gand sal tin sal fac asa cum vreau eu in mare parte am reusit :lol: :lol: :lol:
|
pai ai zis ca te gandesti la 996 si skilyne!sau o pastrezi pe asta si iti mai iei una?
|
deci va fi mai mult ca sigur un porsche :lol: dar nu asa de curand peste un ana maxim 2 :lol: in timpzul asta am sa fac tot ce miam propus la rs4 in mare parte am reusit :lol: :lol: :lol:
|
in primul rand :vad ca nu te incurci la masina viitoare!
in al doilea rand:bafta in terminarea asteia! in al treilea rand:sa ai parte si de asta si de viitoarea(viitoarele) |
merci mult tnos la fel pt toti :P sper sa o pot termina pe asta la anuls am planuit alte turbo mai mari sa pot trece de 500 cp :P
|
tu te gandesti la turbo mai mari si 500 cai,eu la o alezare si doua carburatoare dublu corp,si sper eu cam 100 cai fara turbo si 130-140 cu.
fiecare cu ce poate!las'ca-mi iau eu M-ul si o sa-ti inec s4 cu fum! (visez si eu) |
tnos rs4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: trebuie sa fie ujn m tare de tot :P
|
scuze pt \"s4\",mi-a scapat la tastare! :oops: ti-am zis ca visez deci nu ma lua in serios,sa te temi de mine cand ti-oi spune ca l-am cumparat si ca mai am vreo 50.000 euro de bagat in el,dar mai ai de asteptat ceva ani!
|
eh cine stie poate castigi la lotto :lol: :lol: :lol:
|
am venit si eu sa va zic doua cuvinte: din prima.
:) :D :o 8) :lol: 8) :D :lol: :wink: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lool :lol: :lol: :lol: :lol:
|
bravo aicad!vad ca sunt inca singurul care l-a luat din a treia!uite castig duminica la loto premiul cel mare de 1milion euro si-l fac jumi-juma cu HHH ca punem aceleasi numere!HHH da masina e avion incognito sau ce? pai zbori la 500 cp cu 600kg!mama ei,pai asta are 1,2 cp la 1 kg!de curiozitate,cat costa?si ce motor are?are clar doua locuri,caroseria e din fibra de carbon?da sasiul?motorul e din aluminiu cu mai ce?unde pot gasi niste informatii serioase despre ea?
|
1 Attachment(s)
Quote:
HHH, d-asta zici ca vrei sa-ti iei ? |
da GSi,corect,greseala mea!
|
:D simpatic filmulet,da' nu prea cred ca e vb de asta ca nu are bani de asa ceva! :D
|
Itz a Killer movie! Pacat de masina :)
|
Salut!
... Se pare ca sunt asa de multi \"bazati\"! - :) Eu am luat B din a 4-a oara, iar A din I-a. Imi doresc foarte tare sa iau C+E, dar nu am timp sa fac scoala (:(). Experienta de trafic, pot spune ca am acumulat in 7 ani de condus 99% zi de zi, dar nu pot spune nici pe departe ca sunt un as la volanului! Tot timpul avem cate ceva de invatat! Pot afirma ca mersul pe 2 roti mi-a adus extrem de multa experienta de trafic, in cida faptului ca am cam 30 mkm cu motocicleta. ... Sper din tot sufletul ca intr-o zi voi lua si C+E! Imi doresc! |
mama tnos cum de ai reusit sa postezi mesaju de 3 0ri? :lol: :lol:
|
Da, ursu a zis bine - motocicleta chiar iti aduce multa experienta intr-un timp relativ scurt :!: Incercati si voi :!:
SI eu vreau sa fac C+E. Tot am zis de 1 an incoace dar...Poate pe viitor :roll: |
la mine urma sa fac anul asta in primavara permisul pt motor dar .. o sal fac in toamna si sper ca pe la anul sa am si motor :lol: un r6 pt inceput :P
|
La asta te referi. Stiu despre ce masina e vorba, era de Rally grupa B ... 2.3s pana la suta din cate stiu eu. In postul de mai sus atasasem un filmulet cu un Austin Metro 6R4 d-asta, care se dadea peste cap :D .
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning