Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Manifest! (HADA) (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/243825-manifest-hada.html)

Licutzahd 23-03-11 17:41

Re: Manifest! (HADA)

Se misca destul de repede.. Dar totusi nu e vorba de marea asfaltare ci de MAREA PETICEALA....

ondin 23-03-11 18:16

Mai ciudati mai suntem si noi oamenii, daca nu se face nimic, d-le ce gropi nu poti trece cu masina fara sa o rupi, repede filmam si facem campanie politica, daca se asfalteaza de ce ne incurca la circulatie, poate daca ar asfalta noaptea ca in lumea buna, dar atunci am zice ca din cauza asta nu a rezistat asfaltul ca l-au pus pe intuneric.
:)

SpYk3 23-03-11 18:36

si daca decoperteaza doar tot e mai bine decat cu gropile alea:lol:

Kedy 23-03-11 21:36

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 4194562)
si daca decoperteaza doar tot e mai bine decat cu gropile alea:lol:

Corect

davides 24-03-11 05:57

1 Attachment(s)
am vrut sa pun fotografia pe topicul: Ce am vazut azi ... :))) ... pai ma Claudiule normal ca facem fotografii si filmutele ca asa ceva nu vezi tot timpul la noi in oras :D ... se intampla o data intr-un deceniu :)) ...

ondin 24-03-11 12:53

pai parca zilele trecute vroiati sa schimbati primarul? :) si acum toti filmati, pozati, va place asa.
v-am spus ca a venit finantare de la UE pentru asfaltare in Hunedoara, doar ca este o smecherie si aici ca saracul primar trebuia sa accepte sa se realizeze asfaltarea cu firma unui domn care nu este gaina ci opusul acesteia, din cate am auzit, deci chiar daca primarul este pnl, banii vin dar se cheltuie cu oamenii de la pdl.
bine si asa noi sa fim sanatosi si asfaltul drept.

Kedy 24-03-11 13:04

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4196652)
pai parca zilele trecute vroiati sa schimbati primarul? :) si acum toti filmati, pozati, va place asa.
v-am spus ca a venit finantare de la UE pentru asfaltare in Hunedoara, doar ca este o smecherie si aici ca saracul primar trebuia sa accepte sa se realizeze asfaltarea cu firma unui domn care nu este gaina ci opusul acesteia, din cate am auzit, deci chiar daca primarul este pnl, banii vin dar se cheltuie cu oamenii de la pdl.
bine si asa noi sa fim sanatosi si asfaltul drept.

Sincer mi se cam rupe cine si cat incaseaza atat timp cat face treaba de calitate, adica sa nu vedem iar cratere in toamna pe portiunile unde se asfalteaza acum

adrian78bmw 24-03-11 17:14

Poate sa se arunce si de pe biserica lu tacsu eu nu l-am votat si nici nu mai apuca sa candideze ca vine Leu in locul lui cu Arion...iara nu am din cine sa aleg foarte trist..Pana la urma probleme acestui oras nu sunt doar strazile

ondin 24-03-11 18:03

de ce nu candidezi tu? eu te votez si sigur si colegii de pe forum, numai sa vad odata orasul asta cu un primar si frumos si inteligent si iubit de toti si adorat de DNA, Curtea de conturi, presedentie, diaspora, fete rele sau cuminti.

ondin 26-03-11 20:13

http://agnosticus.wordpress.com/2008...abemus-edilum/

ia uitati si aici super articol, poate ati mai uitat unii dintre voi.

Licutzahd 27-03-11 09:19

http://www.primariahd.ro/images/stor.../CP_STRAZI.pdf

davides 27-03-11 17:57

daca le`ar face in intregime ... dar trebuia specificat in comunicat ca sunt petecite pe o raza de 50 m fiecare din acele strazi ...

ondin 27-03-11 22:44

le fac si ei dupa buget, respectand algoritmul clasic romanesc, la 50 de m asfaltati, cate 50 de vile pentru fiecare dintre ai nostrii alesi.

ca peste 2-3 ani sa se strice de tot si iar sa le reparam, ca le cresc copiii si vor si ei la scoli pe afara sa nu se faca de ras prin tara.

Kedy 28-03-11 11:38

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4205191)
le fac si ei dupa buget, respectand algoritmul clasic romanesc, la 50 de m asfaltati, cate 50 de vile pentru fiecare dintre ai nostrii alesi.

ca peste 2-3 ani sa se strice de tot si iar sa le reparam, ca le cresc copiii si vor si ei la scoli pe afara sa nu se faca de ras prin tara.

Nu ba ondin vezi ca nu stii algoritmul, se strica la primavara sa avem de munca tot timpul ca sa putem incasa facturi de intretinerea drumului

davides 28-05-11 12:31

2 Attachment(s)
Nu credeam ca o sa zic asa ceva dar primarul de acum are toata STIMA mea !!!... bineinteles cu retinerile de vigoare . DE ce? ASFALTEAZA TOATA STRADA pe care stau !!! :) ...

F.R.Sonic 28-05-11 13:17

Nu merita nici o stima..cu sau fara "Vigoare" :)) ca in al enshplea ceas s-a trezit si el sa asfalteze strazi ce trebuiau asfaltate de ani de zile...oricum nu mai prinde mandat ;) (sper sa nu fie lumea asa naiva sa-l voteze iar)

Kedy 28-05-11 14:04

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4356952)
Nu merita nici o stima..cu sau fara "Vigoare" :)) ca in al enshplea ceas s-a trezit si el sa asfalteze strazi ce trebuiau asfaltate de ani de zile...oricum nu mai prinde mandat ;) (sper sa nu fie lumea asa naiva sa-l voteze iar)

Si care le asfalteaza le face la marea arta la mine in intersectie deja sa surpat

ondin 28-05-11 21:30

pai el le face personal? :) cred ca orice primar, si mai ales astia mai slabi, rai, etc., ar trebui pedepsiti la locul de munca si votati primari mandat dupa mandat pana le iasa primaria pe ochi.

xxdadixx 28-05-11 21:58

Se roaga iar fratii sa castige din nou. Asta a fost reteta ultimelor alegeri.

F.R.Sonic 28-05-11 23:10

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4357829)
pai el le face personal? :) cred ca orice primar, si mai ales astia mai slabi, rai, etc., ar trebui pedepsiti la locul de munca si votati primari mandat dupa mandat pana le iasa primaria pe ochi.

n-am inteles ce ai vrut sa zici :) tu ai inteles? cum adica pedepsit la locul de munca si votat mandat dupa mandat...asta inseamna sa ne pedepsim pe noi nu pe primar= un fel de masochism :o

sisu_alinn 29-05-11 23:36

In ce tara traim, am ajuns sa facem poze cand se asfalteaza strazile , ne bucuram maxim pt o chestie banala si normala. Si la mine drumurile dintre orase sunt jalnice , si nici asfaltul din oras nu e excelent . Cel putin drumul care duce la garaj e o experienta off road ce trebuie incercata de oricine :)) .

ondin 30-05-11 06:37

astfaltarea nu este ceva chiar atat de banal, unii au facut averi impresionante din acesta banalitate.din pacate se contesta astia ca nebunii si de aceea dureaza mult pana incep macar sa lucreze.

oricine se satura la un moment dat sa fie primar sau presedinte, si atunci ne lasa in pace, astfel cum oricine s-ar satura daca ar manca in fiecare zi tot icre negre, sau orice alta mancare preferata.

davides 30-05-11 10:13

ziceti voi ce vreti .. azi gata de asfaltat pana la mine :) ... SÂCCC !!!

@ondin poti sa vii cum la mine cu a 4-a :) gata cu a 2-a :) ...
@kedy am vazut si eu gropa aia ce s-a surpat din intersectie de la tine ... sa speram ca o rezolva cumva ca si eu imi fac veacul pe acolo :D

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning