![]() |
Re: Dacia Logan 1.4 PH2
Si arunca-l la mine :))
|
si mieeee ...ursu e low , trebuie . :P
|
2 Attachment(s)
Quote:
ZUZule iti fac si tie daca vrei ca nu scump :)) JOBule o fii low al tau o sa iti fac si tie chiar o gramada cacadou de masina noua asa:))!!! |
1 Attachment(s)
Cam asa ceva o sa vreau sa fie botu pana luna viitoare:twisted:!
|
cred ca loganu'asta,daca ar fii fost sa poti aplica tot ce ai avut in cap pentru el,erai ca in NFS.ALta zii,alt look:))
JOBane,daca ursu tau e low,al meu cum mamica lui e ma:)))?deci,Grin,sticker-ul arunca-l pe prelungirea mea de la urs;;) |
Cu siguranta TAZZule cu siguranta;)!
|
Masina e trosnita in spate sta de 2 luni cu portbagaju si bara strambe....dar cu toate astea am infoliat stopurile urmeaza farurile....cu bara si portbagaju reozlv prin vara sa vina fonduri mai mari sa fac portbagaju in fibra un mic eleron....
Schimbat clubul...acu sunt membru Street Night Racers....si multe altele s-au intamplat de cand nu am mai frecventat acest forum...:D! |
ti-ai tras tuning la portbagaj:)), insanatosire grabnica
|
1 Attachment(s)
am facut si eu un vt:D...nu arata chiar asa bine ca al tau...dar cred ca marge!
|
1 Attachment(s)
am facut si eu un vt:D...nu arata chiar asa bine ca al tau...dar cred ca marge!
vt meritau ambele ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Usor Usor reparam curu la bagaboanta;))!!!
Maine chituiala si poimaine vopseala>:)!:lol: |
Hai ca usor, usor te pui pe treaba.
Spor. |
Usor usor DEVule sper sa iasa cum vreau eu....momentan stam ca si ZUZu cu vopseaua la spray pana vin banii de cuptor:lol:!
|
Vesti bune STR CUSTOMS se va ocupa si de bad-boy + grila badge-less exact ca in Virtual Tuningul din paginile de mai in spate....Nimic nu va fi efectuat cu fibra ci cu Kevlar> :twisted:!!!
My dreams came true:lol::lol::lol:! |
4 Attachment(s)
Ieri s-a mai avansat unpic cu lucrarea s-a finisat unpic mai avem pana la urma este mult prea indoit portbagaju este in valuri eleronul deci va trebui sa prelungesc unpic eleronul gen CSL dar mai finut nu asa mare:lol:!!!
Trebuia sa continuam si astazi dar din cate vedeti afara este o vreme de c**at! Va voi tine la curent cu fiecare mica avansare la logan:D! Multumesc STR CUSTOMS ! |
cand se indreapta vremea, iesim sa o facem :lol:
|
Nu iti faci deschiderea la portbagaj electrica ? a iesit bine portbagajul..hai cu vopseaua ca de maine se incalzeste iar ;)
|
maine 11 grade sambata 17 .... acum o sa o faca si peste o luna ia un copac :)) sau gard ...cine stie :)
daca erai destept o bagam pe aia care mi-a lovit masina =)) si luai asigurarea si gata:)) |
Quote:
Anyways in 4 zile se va incepe lucrul foarte grav pe ea adik vorbim despre urmatoarele: -Bad-boy look -Grila badge-less -Portbagaj cu codita marita si clean look -Subwoofer + statie + sa speram un cd-player nou -Boxe spate infinity -Trantita mai jos din spire momentan ca nu avem bani de suspensii & stuff decat in vara prin iunie cam asa -Jante Borbet T 16" dar tot in vara prin iunie cam asa! Toate acestea spuse va voi tine la curent cu poze detalii & stufff....!:twisted: |
Nu taia din arcurile de fabrica
|
Daca Ai Cap,Ia-ti Alta:))!las-o dracu de dauna,fa-te bagabont:))!
|
Quote:
apropo ti-am vazut ursu:))) era jalnic la tine:)) acu sta pe niste keskinuri blana si cu un 2.5 12v sub capota;)))......anyways lasa ba ca o fac eu da-l raq de fier;)))! |
Astazi s-a dat ultima mana de chit maine incepem lucrul in fibra de sticla la codita portbagajului bad-boy si grila:D...portbagaj perfect indreptat la service 750 ron nu mi-a placut pretul asa ca m-am dus la baietii de la STR CUSTOMS 150 lei si ai masina ca noua si lucrata perfect!
Anyway imi place cum este lucrat nu s-a lucrat in fibra de sticla s-a lucrat in kevlar care este de 4 ori mai rezistent dar si de 4 ori mai greu de finisat, chitul in strat subtire ca sa nu crape& stuff, acuma intervine problema vopsitului dar nu este o problema avem niste pile la niste vopsitorii:lol:! O sa va tin la curent cu poze cand o sa am si cu detalii despre modificari vor fi mici dar de efect....c ya tomorrow with pics:D! |
Cand ii dai banii lui ben pe difuzoare?:rolleyes2
|
sau cand raspunzi la telefon copilu straziii!!!!
pacat de logan cu asa proprietar :) |
6 Attachment(s)
Portbagaj ultima mana de chit ca sa fie fix la linie interior alb!!! si cam atat momentan!!!
|
Arata bine..cand il vopsesti ?
|
Lasa vopsitu, mai intai datoriile
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mie mi-ar fi rusine .... |
Whatever....!
Astazi am montat boxele spate niste JBLuri imense 8"! Maine imi ajunge CD-Playerul ca am schimbat vreo 6 pana acuma ca sa ajung la concluzia ca mai bine il iei de nou decat sa iei sh-uri no-nam-uri si asa mai departe! Deci una bucata Sony X-plod 2 bucati JBL 2 bucati Blaupunkt 1 bucata SAL (subwoofer) Saptamana viitoare ma duc la dezmembrari sa imi iau portbagaj nou ca asta il dau la fier nu mai are rost sa il fac si il vopsesc pe ala fac clean pe ala ca deh e nou:lol:! Alte noutati in afara de interiorul cu alb numai e griul acela mult prea nostalgic...am inceput sa caut bucatile de bord de la modelul Full cele negre eu le am crem si le detest:lol:! Trebuie sa inlocuiesc oglinzile....farul dreapta sa montez pleoapele...sa incep sa strang bani sa o revopsesc pe toata si asa mai departe...lista continua de cateva luni de zile a inceput sa o pateasca urat adik numai de necazuri am parte cu ea ba lovita in parcare ba de mine ba tata cand e beat si o ia seara! Per total sper sa o termin cat de curand sa pot sa ma bucur de ea pe la sf anului cand imi vine si mie cartonasul roz kynky cu care pot circula legal nu doar in cartier cu frica de OZN-uri! |
Portbagaj vopsit @ cuptor ...statie crunch amplificator semnal sony...usor usor ne miscam:D!
|
Bravo pentru ce ai facut pana acum! Spor la tuning!:D
|
Mersi mersi...momentan ma voi baza doar pe ce inseamna o masina frumoasa fara sa fie impopotonata brad de craciun sau sticker nike...sa fie cat mai frumoasa si sa rasune decibelii cat se poate de tare:lol:!
|
1 Attachment(s)
Poza facuta la 2 ore dupa ce am trantit-o:lol:...
Acuma tre sa fac poze la cum arata scoasa tiplete:lol: |
9 Attachment(s)
Sa revenim cu poze...deci portbagaju terminat boxele spate si incet incet carbonizam interioru mai am consola si inca cateva mici chestii am facut manerele ca sa vad daca se imprima bine colantu si sunt multumit de rezultate:D :lol:! Astazi mi-am facut si plafoniera cu 3 sectoare de SMDuri cu ajutorul lui Tank cel cu tico:lol:!
|
5 Attachment(s)
Poze noi...nespalata:lol:!
Multumesc Deniz pentru poze:lol:! |
A da in prima poza eram maxim de happy ca am mai scos zdreanta din parcare...ca nu o mai scosesem de vreo o luna si un pic :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning