![]() |
Re: Drifting - fun,sport, pleasure,tech
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
punand punct replay-ului pt nelamuririle tale te mai asteptam prin zona cu afirmatii constructive si calitative si inca ceva -> BMW uri pentru drift :arrow: 3 de la finala prodrift si cel parcat al unui amic de aici(standard E30 325i - cu diferential schimbat + roll cage ) -> pret de achizitie 1000 euro ! |
Noroc cu diferentialul :-P .
|
Quote:
2.Cica pe proprietate privata si in parcari ai voie sa conduci si fara carnet (iar eu eram in curtea bunicilor... unde este loc sa bagi 50 de dacii.. nu una, asa ca nu puneam pe nimeni in pericol...) 3 peste 35... sa nu-mi spui tu mie ca costa mai putin masinile despre care se vorbeste la inceput.... nu ere vb despre ursuletzul prietenului tau.. tocmai asta atrageam atentia.. Se vb despre masini mult prea scumpe.... (o informatie reamintita subit: in 2003 parca in D1 a castigat o corola din 87... in fata a altor masini mult mai scumpe) Asa ca drift se poate efectua si cu o masina mai slaba... si nu tre sa dai zeci de mii de $ pe ea ca sa poata sa-ti dea o senzatie placuta...... Io am avut placerea sa ma plimb cu un logan, iar dupa aia la interval de 2 min cu o 1310 (acelasi sofer, si de data asta nu eu...).. sincer spun.... mi-a placut mai mult 1310-le...... Vrea sa subliniez faptul ca cu orce masina poti sa te simti bine.. nu neaparat .... masini mari...... 4. Nu am zis ca arunca cineva cu pietre in Skiline, dar cineva a zis ceva de genul ... as face un drift cu un skiline, deparca.. ar vorbi de cinestie ce masina... si mie-mi place... nu am nimic cu saraca masina.... e prea marfa 5. Io nu am vazut inca Skiline in romania... si tocmai de aceea am intrebat.... P.S. Sper ca sa ma intelegi... |
3 Attachment(s)
Quote:
nu vad relevant absolut nimika inclusiv prezenta cuvantului dacia in vorbele tale ma duce cu gandul la necunostinta ta in ceea ce priveste subiectul ! masina castigatoare D1 GP pe 2003 este alta ! mai da odata un search pe net si toyota Corolla folosita la drift atinge preturi uriase care depasesc de multe ori masinile ''cunoscute'' .de ce ? astept sa imi spui tu ;) urmatoarele posturi de genul v-or fi sterse ! Ps : sper sa ma intelegi uite cat costa un skyline pt drift :arrow: ****************************** ''91 R32 Skyline. RB20DET 331BHP @ 1.6 291BHP @ 1.1 Daily use HKS Turbo Apexi Intake GTR Intercooler Full Decat 3" Exhaust Apexi Power FC (Mapped to 95 by TDP) HKS Oil Filter relocation Kit HKS Dump Valve OS Giken Double Plate Clutch Cusco 2 Way Diff Tein Master Drift Suspension D2 Front Tension Rods (Adjustable) Front Upper Camber Arms (Adjustable) KEI Office 18" Alloys Hicas Lock Bar Front Line Brake lock Momo Dish Suede Steering Wheel Cobra Bucket Sabelt 4 Point Harness (Valid to 2011) Drift button hand brake Big Rev Tach with shift light Greddy Boost Guage Greddy Water Temp Guage Greddy Oil Temo Guage Greddy Exhaust temp Guage Greddy Fuel Pressure Guage Cobra Bucket Seat Sabelt 4 point harness Car is road registered. Like all drift cars, its a bit rough in parts but mechanically sound and very well looked after. Ideal car for beginner drifter, well set up and proven car. Car looks great and never magazine featured. Reluctant sale. Looking for €9000 Any queries 086*81*1572'' |
Pt Europa ma gandesc ca nu-i rau pretul...si intradevar poti sa te apuci sa practici sportul asta sub Eu10000, pana si in acolo, unde piesele pt asa ceva sunt rare si scumpe banuiesc...
|
probabil e modificata in Japonia
|
WOB
-Nu inteleg de ce te supara cuvantul dacia.. esti roman...cred.... -Preturile alea sunt cam ciudate... Verisoaramea si cumnatamiu' lucreaza la Recing nick si o sa ma interesez si io... mai ales ca sotul a stat multi ani pe afara...(germania) si le are cu masinile... -Si totusi, daca chiar costa atat, nu cred ca la noi... si ai uitat sa adaugi pretul de achizitie.... nu vorbeam de baii inviestit.. ci cu totul.... -Scuze de treaba cu corola... probabil am incurcat io anii... |
Quote:
cand e vorba de alceva .. nu am nimica impotriva .. doar pe dacii ne-am apucat t0ti de condus! iar cu ce vorbesti tu in continuare-n post ... nu vreau sa fiu ''rautacios'' dar te rog abtine-te la comentarii in necunostinta de cauza skyline-ul ala e doar un exemplu la ce pret sunt unele masini si nu mai veniti toti cu skylineuri si supre de peste zeci de mii de dolari si euro ca nu e nici pe departe asa! respecta! si sa nu uit ! weekendul asta D-rift Battle - Stage 2 pozele de la prima runda sunt cu cate-va pagini inainte :twisted: |
21 Attachment(s)
DRIFT cars @ TOYS 4 BIG BOYS , RDS DUBLIN 11.10.06
Prodrift IRL Show cars |
CJ-01-WOB ..... carei a ta ? :D 10x
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: ProDrift IRL - Final Round 29.10.06
Si dovada ca se poate face drift si cu tractiune fata:drunk: :drunk: :drunk:
https://youtube.com/watch?v=PRc0rSOji...elated&search= |
bun siteu :)
|
[QUOTE=CJ-01-WOB;616449]NU EXISTA CUVANTUL DACIA CAND E VORBA DE DRIFT !
....QUOTE] Ehehe...poate nu stii ce drifturi faine se fac cu papucu pe drum de munte . |
Some drifting with Ferraris...enjoy:
M-am uitat de cel putin 4 ori la fiecare... Enzo: https://www.youtube.com/watch?v=YK5R8jnuLZ0&eurl= https://www.youtube.com/watch?v=ol-46B1eTRM&eurl= FXX: https://www.youtube.com/watch?v=nfF1Fzx8tmA&eurl= |
prea tare, mai baga
|
Ma bucur ca ti-au placut:D
Next....un Golf IV de 550HP viteza maxima 320km/h,0-100km/h in 3,2 sec bla bla:lol: :twisted: https://youtube.com/watch?v=-o6I0E7ZDa4 ca sa aflati mai multe despre masina urmariti linkul urmator: https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/23702-volkswagen-golf-iv-r32-hpa-stage.html |
Stiam golfu asta. Mai era un opel corsa cu doua motoare de calibra , unu in fata si unu in spate, daca o gasesti pe undeva fa-mi si mie un semn ca nu mai dau de ea
|
https://www.youtube.com/watch?v=xkPigKO2knM frumos filmulet
|
chiar foarte tare filmuletul :D
in alta ordine de idei poate se revine la ceva constructiv nu la 'arfe' de la cunoscatori de 17 ani cu dacii,ursi din 90-95 (e30 s-a fabricat pana in iarna 91 si s-a mai vandut pana in primavara 92 din cate stiam eu) si rude care lucreaza la Recing nick (care defapt e Racing Nick) ps:sierra de mai in urma de care v-ati mirat...nu arata deloc a cossie si nici nu arata k si cand ar fi 4x4,iar sierra e rwd din fabrica :rolleyes2 :-) |
DRIFT BIBLE ! - pana acum cred ca cel mai bun film .. adica.. de aici inveti ..
cum trebuie .. pe googlevid.. uite si link... https://video.google.com/videoplay?do...ft+bible&hl=en |
bun copilasi !
Am creeat topicul asta pentu cei care sunt interesati , au cat de cat habar ce inseamna drift si cu ce se mananca ! in general sectiuea nu e invadata cu comentarii atat de proaste dar topicul prezinta interes si necunoscatorilor! Stiu ca ar trebui facut UPDATE mult mai des, dar timpul si poate lipsa de interes a utilizatorilor forumului (deocamdata)fac topicul greu de ''inteles''! sa nu uitam ca unii mai si invata aici deci sa nu aruncam cu pietre repede ! greselile sunt corectate si daca sunt repetate .. EJECT :) Drift Bible pot sa zic ca e una dintre cele mai bune ghiduri dar driftul nu se invata stand in fatza unui calculator! skilz si santos ! stay tuned ;) brb with da muda foka update weekendul asta |
Nissan Skyline GT R34 2.0L 2000, Leinster Carlow €14800.00
45k mls, manual, white, ABS, a/c, a/b, alloys, CD, c/l, e/m, e/w, f/s, immob, p/s, new tyres, ex, Carlow. 086-0*43240 [save ad] UN ANUNT LOCAL ! MENIT SA NE DESCRETEASCA FRUNTILE SI SA NE REINVIE SPERANTA CA POATE ODATA .....:rolleyes2 |
da...am aparut shi eu p aici....dak nu ma inshel p langa suma d €14800.00 mai intra shi taxele nu?:)dak e din japonia direct e clar k sare pretzul destul d sus datorita taxelor :lol:....shi din kte jtiu...........r34 nu e numai cu volan p dreapta...:)...da` pt unii poate chiar nu e prbl shi sincer zic k nimeni nu cred k ar refuza un skyline doar k are volanu` p partea dreapta :)
|
Oxide anuntul e din ziarul de anunturi locale .. din Dublin, Irlanda !
Si da ! aici se circula pe dreapta! |
dap....at e asha...shi nu t tenteaza oferta la r34?:)
nu am jtiut originea anuntzului...:p...shi am uitat k u ejti in irlanda!;) |
Cel mai frumos sport existent la ora actuala ! Acum ca am vazut Drift Bible e clar ce o sa fac atunci cand imi iau carnetul ... multam baieti pentru film ... Tsakihoro ( nu pot sa-i zic numele, e greu :-P ) e chiar Drift King !
|
Salutari,
Pt ca este un topic legat de drift si pt ca sunt direct implicat in acest sport vreau sa va dau linkul spre pagina unde am incarcat toate filmuletele cu drifturile mele: https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda/11622-mazda-mx6/page-19.html E plina pagina de poze si filmulete numai cu drifturi de pe la evenimentele de aici. (South Africa) Pe pagina din linkul de mai sus sunt numai poze si filme cu Nissan Skyline R 33, actuala mea masina de drift, dar pe paginile anterioare gasiti si action cu mazda rx7 FD, fosta mea masina de drift :)) Enjoy si bafta cu drifturile :) |
Bine ai venit Florine prin zona Internationala !
Sper ca dupa laudele de mai sus te prezinti si tu ca tot omu si asa mai departe pe sectiune ! Pt cine nu stie MX6 aka Florin este poate printre putinii romani care practica Driftul in adevaratul sens al cuvantului! Lucky bastard ! I HATE U ! 8) |
U hate me ??? :):):):) u have to stay in the cue for that :))
Maine up-loadez un filmuletz cu 3 curbe D1 style :D :D :D O sa va anuntz !!! |
Everyone bow down!You all are in the presence of drifting royalty!:D
Welcome Florin! Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Dar sa nu exageram :)) sunt doar un tanar normal ca si voi toti doar poate putin mai norocos :)) La cererea voastra o scurta prezentare atunci: am 27 de ani de origine din Baia Mare, locuiesc de doi ani in Africa De Sud, unde am inceput sa practic motorsportul. In romania pregatesc pt drift un rx7 Fd rosu :D nu de alta dar sa le dau o bataie la prietenii mei din Budapesta :D Acum sunt total dedicat drift-ului pt. senzatia si portia de adrenalina care mi-o ofera. Drift-ul este motorsportul unde indemanarea pilotului este cruciala, e dificil la inceput dar satisfactiile sunt pe masura :) Prima masina cu care am inceput sa fac drifturi a fost o Mazda rx 7 FD neagra modificata de mazda speed in japonia.... din pacate nu cu setari de drift. Acum concurez cu un skyline R33 Gts-t Rb25 DET, care are doar modificari de baza pt drift, suspensie Tein drift HA, frana de mana custom, HKS air filter, si HKS cat back. Presiunea in turbo este de 0,3 in loc de 0,6 cat e standard din cauza unei garnituri la turbo :) dar o las asa intentionat pt a proteja motorul de presiune mai mare temperatura etc.... Intr-o zi de drift masina sta in limitattor pt minute intregi, deci va cam dati seama ce punishment primeste :D Inca doua skyline-uri sunt pe drum din Japonia pt mine un R 33 Gts-t identic cu cel care il am acuma si un skyline R 34 Gt-t, sper sa ajunga pe la sfarsitul lui februarie. Va atasez un filmuletz cu ultimul run la evenimentul de sambata trecuta. Enjoy Pt mai multe detalii va puteti uita pe pagina de la masina mea: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...601#post703601 |
i urasc pe asta din new zeeland din simplu fapt ca pot avea skyline si eu aici canci ! si pana nu am skyline nu ma apuc de drift sa fie clar
|
I-ati o Silvia sau un AE86, sau chiar un rx-7...toate excelente pt a invatza, plus probabil mai ieftine ca un Skyline, si mai usor de obtinut in state...
|
n-are bani draculas de AE86 :lol:
|
Ceea ce e interesant totusi e ca valoarea unui AE86 nu se mai depreciaza,odata pt ca sunt f rare si pe de alta parte pt ca a ajuns la statutul de "icon" in cercurile de cunoscatori in ale driftului si nu numai, iar acum pretul tinde mai degraba sa urce decat sa coboare...deci nu m-ar mira sa gasesti AE86 la aceleasi preturi cu RX-7 FD sau un S14...
|
belive it or not in IRL pretul unui AE86 se invarte undeva la 10 k eu
|
Aici sunt ceva mai ieftine($NZ10000~5000Eu) pt una ingrijita cu mods, dar oricum f scumpe comparativ cu alte masini din aceeasi perioada, plus ca au km f multi...dar greu gasesti una in starea originala, majoritatea au trecut prin multe generatii de modificari, iar asta inseamna ca preturile variaza destul de mult...
Uite niste exemple... http://www.trademe.co.nz/Browse/List...780&key=872851 http://www.trademe.co.nz/Browse/List...111&key=872851 http://www.trademe.co.nz/Browse/List...631&key=872851 http://www.trademe.co.nz/Browse/List...689&key=872851 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning