Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Drifting - fun,sport, pleasure,tech (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/24331-drifting-fun-sport-pleasure-tech.html)

(!8Y_M 07-11-06 17:19

Re: Drifting - fun,sport, pleasure,tech

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 613769)
Oamenii vor drifturi nu cerculete

Adica cu un ursulet nu poti sa faci drifturi..... sau ce?? ca nu inteleg...

CJ-01-WOB 07-11-06 18:20

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 613742)
I-mi place ca judecati pe altii ca se lauda ca pot face drift ... Dar ma intreb daca voi stiti... Io unu sincer.. stiu .. partea teoretica... practic inca nu am apucat... o masina cu tractiune spata sau integrala.. ca sa pot numi drift...

Teoretic sti sa faci drift, teoretic sti sa conduci ,deci in TEORETIC vorbind NU poti sa faci nici o afirmatie TEORETICA !
Quote:

Cu tractiune fata am facut o dramada de "cerculetze" cu dacia lu tata.. in limita bunului simt.. si fara sa stie tata :D

Te sfatuiesc sa NU te mai sui la volanul masinii pana nu ai un permis de conducere !
Quote:

Voi va ganditi la masini de peste
35 000$

de unde sti cat costa o masina pregatita de drift ?! internetul e o sursa imensa de info .. mai rasfoieste
Quote:

... Am si io o intrebare.. pt tipii cu skiline.

arata-mi si mie pe aia sa aruncam cu pietre in ei !
Quote:

.... cate asemenea masini exista in romania??

ce ar fi sa ne spui tu , dar CE RELEVANTA ARE?

punand punct replay-ului pt nelamuririle tale te mai asteptam prin zona cu afirmatii constructive si calitative

si inca ceva -> BMW uri pentru drift :arrow:
3 de la finala prodrift si cel parcat al unui amic de aici(standard E30 325i - cu diferential schimbat + roll cage ) -> pret de achizitie 1000 euro !

xxdadixx 07-11-06 18:30

Noroc cu diferentialul :-P .

(!8Y_M 07-11-06 19:21

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 613852)
Teoretic sti sa faci drift, teoretic sti sa conduci ,deci in TEORETIC vorbind NU poti sa faci nici o afirmatie TEORETICA !

Te sfatuiesc sa NU te mai sui la volanul masinii pana nu ai un permis de conducere !

de unde sti cat costa o masina pregatita de drift ?! internetul e o sursa imensa de info .. mai rasfoieste

arata-mi si mie pe aia sa aruncam cu pietre in ei !

ce ar fi sa ne spui tu , dar CE RELEVANTA ARE?

punand punct replay-ului pt nelamuririle tale te mai asteptam prin zona cu afirmatii constructive si calitative

si inca ceva -> BMW uri pentru drift :arrow:
3 de la finala prodrift si cel parcat al unui amic de aici(standard E30 325i - cu diferential schimbat + roll cage ) -> pret de achizitie 1000 euro !

1. teoretic m-am referit ca am primit explicatiile cum se efectueaza un drift... dar nu am si executat unul...
2.Cica pe proprietate privata si in parcari ai voie sa conduci si fara carnet (iar eu eram in curtea bunicilor... unde este loc sa bagi 50 de dacii.. nu una, asa ca nu puneam pe nimeni in pericol...)
3 peste 35... sa nu-mi spui tu mie ca costa mai putin masinile despre care se vorbeste la inceput.... nu ere vb despre ursuletzul prietenului tau.. tocmai asta atrageam atentia.. Se vb despre masini mult prea scumpe.... (o informatie reamintita subit: in 2003 parca in D1 a castigat o corola din 87... in fata a altor masini mult mai scumpe) Asa ca drift se poate efectua si cu o masina mai slaba... si nu tre sa dai zeci de mii de $ pe ea ca sa poata sa-ti dea o senzatie placuta...... Io am avut placerea sa ma plimb cu un logan, iar dupa aia la interval de 2 min cu o 1310 (acelasi sofer, si de data asta nu eu...).. sincer spun.... mi-a placut mai mult 1310-le...... Vrea sa subliniez faptul ca cu orce masina poti sa te simti bine.. nu neaparat .... masini mari......
4. Nu am zis ca arunca cineva cu pietre in Skiline, dar cineva a zis ceva de genul ... as face un drift cu un skiline, deparca.. ar vorbi de cinestie ce masina... si mie-mi place... nu am nimic cu saraca masina.... e prea marfa
5. Io nu am vazut inca Skiline in romania... si tocmai de aceea am intrebat....

P.S. Sper ca sa ma intelegi...

CJ-01-WOB 07-11-06 19:48

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 613944)
P.S. Sper ca sa ma intelegi...

Ce legatura au astea cu ce se discuta in threadul asta ?
nu vad relevant absolut nimika inclusiv prezenta cuvantului dacia in vorbele tale ma duce cu gandul la necunostinta ta in ceea ce priveste subiectul ! masina castigatoare D1 GP pe 2003 este alta ! mai da odata un search pe net si toyota Corolla folosita la drift atinge preturi uriase care depasesc de multe ori masinile ''cunoscute'' .de ce ? astept sa imi spui tu ;)

urmatoarele posturi de genul v-or fi sterse !

Ps : sper sa ma intelegi

uite cat costa un skyline pt drift :arrow:

''91 R32 Skyline. RB20DET
331BHP @ 1.6
291BHP @ 1.1 Daily use
HKS Turbo
Apexi Intake
GTR Intercooler
Full Decat 3" Exhaust
Apexi Power FC (Mapped to 95 by TDP)
HKS Oil Filter relocation Kit
HKS Dump Valve
OS Giken Double Plate Clutch
Cusco 2 Way Diff

Tein Master Drift Suspension
D2 Front Tension Rods (Adjustable)
Front Upper Camber Arms (Adjustable)
KEI Office 18" Alloys
Hicas Lock Bar
Front Line Brake lock

Momo Dish Suede Steering Wheel
Cobra Bucket
Sabelt 4 Point Harness (Valid to 2011)
Drift button hand brake
Big Rev Tach with shift light
Greddy Boost Guage
Greddy Water Temp Guage
Greddy Oil Temo Guage
Greddy Exhaust temp Guage
Greddy Fuel Pressure Guage
Cobra Bucket Seat
Sabelt 4 point harness

Car is road registered.

Like all drift cars, its a bit rough in parts but mechanically sound and very well looked after.

Ideal car for beginner drifter, well set up and proven car.
Car looks great and never magazine featured.

Reluctant sale.

Looking for €9000
Any queries 086*81*1572''

BogdanNZ 08-11-06 01:21

Pt Europa ma gandesc ca nu-i rau pretul...si intradevar poti sa te apuci sa practici sportul asta sub Eu10000, pana si in acolo, unde piesele pt asa ceva sunt rare si scumpe banuiesc...

xxdadixx 08-11-06 16:19

probabil e modificata in Japonia

(!8Y_M 09-11-06 18:39

WOB
-Nu inteleg de ce te supara cuvantul dacia.. esti roman...cred....
-Preturile alea sunt cam ciudate... Verisoaramea si cumnatamiu' lucreaza la Recing nick si o sa ma interesez si io... mai ales ca sotul a stat multi ani pe afara...(germania) si le are cu masinile...
-Si totusi, daca chiar costa atat, nu cred ca la noi... si ai uitat sa adaugi pretul de achizitie.... nu vorbeam de baii inviestit.. ci cu totul....
-Scuze de treaba cu corola... probabil am incurcat io anii...

CJ-01-WOB 09-11-06 19:04

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 616410)
WOB
-Nu inteleg de ce te supara cuvantul dacia.. esti roman...cred.

NU EXISTA CUVANTUL DACIA CAND E VORBA DE DRIFT !
cand e vorba de alceva .. nu am nimica impotriva .. doar pe dacii ne-am apucat t0ti de condus!
iar cu ce vorbesti tu in continuare-n post ... nu vreau sa fiu ''rautacios'' dar te rog abtine-te la comentarii in necunostinta de cauza

skyline-ul ala e doar un exemplu la ce pret sunt unele masini si nu mai veniti toti cu skylineuri si supre de peste zeci de mii de dolari si euro ca nu e nici pe departe asa!
respecta!

si sa nu uit ! weekendul asta D-rift Battle - Stage 2
pozele de la prima runda sunt cu cate-va pagini inainte :twisted:

CJ-01-WOB 12-11-06 23:17

21 Attachment(s)
DRIFT cars @ TOYS 4 BIG BOYS , RDS DUBLIN 11.10.06
Prodrift IRL Show cars

vnool 13-11-06 14:25

CJ-01-WOB ..... carei a ta ? :D 10x

giubau_v8 15-11-06 19:42

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 570184)
Lasand la o parte filmele, sF-ul si derapajele pe zapada sa incercam niste discutii serioase despre subiect

Cum majoritatea stiti, pt DRIFT ai nevoie de un RWD sau AWD in nici un caz de FWD
cele mai indicate masini pt asa ceva ar fi japonezele care se converteaza usor
indicat ar fi o putere a motorului de peste 150 cai
s-a inceput cu Levin, s-a ajuns la skyline si supre!

in primul rand cand zici drift te gandesti la COSTURI pt ca , costurile de intretinere si practicare a acestui ''sport'' sunt f ridicate !
un accesoriu f consumabil sunt gumele

din cate am inteles yo gumele sunt sh la drifterii ilegali si trebuie sa fie de strada cum avem si noi la masinile noastre

CJ-01-WOB 15-11-06 20:15

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 624068)
din cate am inteles yo gumele sunt sh la drifterii ilegali si trebuie sa fie de strada cum avem si noi la masinile noastre

cum spunea un prieten ce practica : '' cele mai bune cauciucuri is alea pe care tzi le poti permite ''

georges14 17-11-06 22:49

Re: ProDrift IRL - Final Round 29.10.06

Si dovada ca se poate face drift si cu tractiune fata:drunk: :drunk: :drunk:

https://youtube.com/watch?v=PRc0rSOji...elated&search=

vnool 18-11-06 13:56

bun siteu :)

turbojack 20-11-06 02:17

[QUOTE=CJ-01-WOB;616449]NU EXISTA CUVANTUL DACIA CAND E VORBA DE DRIFT !
....QUOTE]

Ehehe...poate nu stii ce drifturi faine se fac cu papucu pe drum de munte .

silviu_fxx 20-11-06 18:12

Some drifting with Ferraris...enjoy:
M-am uitat de cel putin 4 ori la fiecare...
Enzo:
https://www.youtube.com/watch?v=YK5R8jnuLZ0&eurl=
https://www.youtube.com/watch?v=ol-46B1eTRM&eurl=
FXX:
https://www.youtube.com/watch?v=nfF1Fzx8tmA&eurl=

georges14 20-11-06 23:07

prea tare, mai baga

silviu_fxx 21-11-06 13:01

Ma bucur ca ti-au placut:D
Next....un Golf IV de 550HP viteza maxima 320km/h,0-100km/h in 3,2 sec bla bla:lol: :twisted:
https://youtube.com/watch?v=-o6I0E7ZDa4
ca sa aflati mai multe despre masina urmariti linkul urmator:
https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/23702-volkswagen-golf-iv-r32-hpa-stage.html

georges14 21-11-06 22:15

Stiam golfu asta. Mai era un opel corsa cu doua motoare de calibra , unu in fata si unu in spate, daca o gasesti pe undeva fa-mi si mie un semn ca nu mai dau de ea

CJ-01-WOB 28-11-06 01:10

https://www.youtube.com/watch?v=xkPigKO2knM frumos filmulet

Skillzu 01-12-06 10:41

chiar foarte tare filmuletul :D

in alta ordine de idei poate se revine la ceva constructiv nu la 'arfe' de la cunoscatori de 17 ani cu dacii,ursi din 90-95 (e30 s-a fabricat pana in iarna 91 si s-a mai vandut pana in primavara 92 din cate stiam eu) si rude care lucreaza la Recing nick (care defapt e Racing Nick)

ps:sierra de mai in urma de care v-ati mirat...nu arata deloc a cossie si nici nu arata k si cand ar fi 4x4,iar sierra e rwd din fabrica :rolleyes2 :-)

EvlSantoS 01-12-06 13:48

DRIFT BIBLE ! - pana acum cred ca cel mai bun film .. adica.. de aici inveti ..
cum trebuie ..

pe googlevid..

uite si link...

https://video.google.com/videoplay?do...ft+bible&hl=en

CJ-01-WOB 01-12-06 17:21

bun copilasi !
Am creeat topicul asta pentu cei care sunt interesati , au cat de cat habar ce inseamna drift si cu ce se mananca !
in general sectiuea nu e invadata cu comentarii atat de proaste dar topicul prezinta interes si necunoscatorilor!

Stiu ca ar trebui facut UPDATE mult mai des, dar timpul si poate lipsa de interes a utilizatorilor forumului (deocamdata)fac topicul greu de ''inteles''!

sa nu uitam ca unii mai si invata aici deci sa nu aruncam cu pietre repede !
greselile sunt corectate si daca sunt repetate .. EJECT :)

Drift Bible pot sa zic ca e una dintre cele mai bune ghiduri dar driftul nu se invata stand in fatza unui calculator!
skilz si santos ! stay tuned ;)
brb with da muda foka update weekendul asta

CJ-01-WOB 01-12-06 20:43

Nissan Skyline GT R34 2.0L 2000, Leinster Carlow €14800.00
45k mls, manual, white, ABS, a/c, a/b, alloys, CD, c/l, e/m, e/w, f/s, immob, p/s, new tyres, ex, Carlow. 086-0*43240 [save ad]

UN ANUNT LOCAL !
MENIT SA NE DESCRETEASCA FRUNTILE SI SA NE REINVIE SPERANTA CA POATE ODATA .....:rolleyes2

Oxide 09-12-06 19:56

da...am aparut shi eu p aici....dak nu ma inshel p langa suma d €14800.00 mai intra shi taxele nu?:)dak e din japonia direct e clar k sare pretzul destul d sus datorita taxelor :lol:....shi din kte jtiu...........r34 nu e numai cu volan p dreapta...:)...da` pt unii poate chiar nu e prbl shi sincer zic k nimeni nu cred k ar refuza un skyline doar k are volanu` p partea dreapta :)

CJ-01-WOB 09-12-06 20:03

Oxide anuntul e din ziarul de anunturi locale .. din Dublin, Irlanda !
Si da ! aici se circula pe dreapta!

Oxide 10-12-06 11:22

dap....at e asha...shi nu t tenteaza oferta la r34?:)
nu am jtiut originea anuntzului...:p...shi am uitat k u ejti in irlanda!;)

wlady 22-12-06 08:04

Cel mai frumos sport existent la ora actuala ! Acum ca am vazut Drift Bible e clar ce o sa fac atunci cand imi iau carnetul ... multam baieti pentru film ... Tsakihoro ( nu pot sa-i zic numele, e greu :-P ) e chiar Drift King !

Tengu 17-01-07 09:23

Salutari,

Pt ca este un topic legat de drift si pt ca sunt direct implicat in acest sport vreau sa va dau linkul spre pagina unde am incarcat toate filmuletele cu drifturile mele:

https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda/11622-mazda-mx6/page-19.html

E plina pagina de poze si filmulete numai cu drifturi de pe la evenimentele de aici. (South Africa)

Pe pagina din linkul de mai sus sunt numai poze si filme cu Nissan Skyline R 33, actuala mea masina de drift, dar pe paginile anterioare gasiti si action cu mazda rx7 FD, fosta mea masina de drift :))

Enjoy si bafta cu drifturile :)

CJ-01-WOB 17-01-07 19:33

Bine ai venit Florine prin zona Internationala !
Sper ca dupa laudele de mai sus te prezinti si tu ca tot omu si asa mai departe pe sectiune !
Pt cine nu stie MX6 aka Florin este poate printre putinii romani care practica Driftul in adevaratul sens al cuvantului!
Lucky bastard ! I HATE U ! 8)

Tengu 18-01-07 00:04

U hate me ??? :):):):) u have to stay in the cue for that :))

Maine up-loadez un filmuletz cu 3 curbe D1 style :D :D :D

O sa va anuntz !!!

BogdanNZ 18-01-07 11:22

Everyone bow down!You all are in the presence of drifting royalty!:D
Welcome Florin!
Quote:

Sper ca dupa laudele de mai sus te prezinti si tu ca tot omu si asa mai departe pe sectiune !
I second that motion!

Tengu 18-01-07 13:37

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 703474)
Everyone bow down!You all are in the presence of drifting royalty!:D
Welcome Florin!

I second that motion!

Mersi Bogdan,

Dar sa nu exageram :)) sunt doar un tanar normal ca si voi toti doar poate putin mai norocos :))

La cererea voastra o scurta prezentare atunci: am 27 de ani de origine din Baia Mare, locuiesc de doi ani in Africa De Sud, unde am inceput sa practic motorsportul.

In romania pregatesc pt drift un rx7 Fd rosu :D nu de alta dar sa le dau o bataie la prietenii mei din Budapesta :D

Acum sunt total dedicat drift-ului pt. senzatia si portia de adrenalina care mi-o ofera.

Drift-ul este motorsportul unde indemanarea pilotului este cruciala, e dificil la inceput dar satisfactiile sunt pe masura :)

Prima masina cu care am inceput sa fac drifturi a fost o Mazda rx 7 FD neagra modificata de mazda speed in japonia.... din pacate nu cu setari de drift.

Acum concurez cu un skyline R33 Gts-t Rb25 DET, care are doar modificari de baza pt drift, suspensie Tein drift HA, frana de mana custom, HKS air filter, si HKS cat back.

Presiunea in turbo este de 0,3 in loc de 0,6 cat e standard din cauza unei garnituri la turbo :) dar o las asa intentionat pt a proteja motorul de presiune mai mare temperatura etc....

Intr-o zi de drift masina sta in limitattor pt minute intregi, deci va cam dati seama ce punishment primeste :D

Inca doua skyline-uri sunt pe drum din Japonia pt mine un R 33 Gts-t identic cu cel care il am acuma si un skyline R 34 Gt-t, sper sa ajunga pe la sfarsitul lui februarie.

Va atasez un filmuletz cu ultimul run la evenimentul de sambata trecuta.

Enjoy

Pt mai multe detalii va puteti uita pe pagina de la masina mea: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...601#post703601

draculas 27-01-07 20:55

i urasc pe asta din new zeeland din simplu fapt ca pot avea skyline si eu aici canci ! si pana nu am skyline nu ma apuc de drift sa fie clar

BogdanNZ 29-01-07 00:22

I-ati o Silvia sau un AE86, sau chiar un rx-7...toate excelente pt a invatza, plus probabil mai ieftine ca un Skyline, si mai usor de obtinut in state...

CJ-01-WOB 29-01-07 00:23

n-are bani draculas de AE86 :lol:

BogdanNZ 29-01-07 00:32

Ceea ce e interesant totusi e ca valoarea unui AE86 nu se mai depreciaza,odata pt ca sunt f rare si pe de alta parte pt ca a ajuns la statutul de "icon" in cercurile de cunoscatori in ale driftului si nu numai, iar acum pretul tinde mai degraba sa urce decat sa coboare...deci nu m-ar mira sa gasesti AE86 la aceleasi preturi cu RX-7 FD sau un S14...

CJ-01-WOB 29-01-07 00:39

belive it or not in IRL pretul unui AE86 se invarte undeva la 10 k eu

BogdanNZ 29-01-07 00:50

Aici sunt ceva mai ieftine($NZ10000~5000Eu) pt una ingrijita cu mods, dar oricum f scumpe comparativ cu alte masini din aceeasi perioada, plus ca au km f multi...dar greu gasesti una in starea originala, majoritatea au trecut prin multe generatii de modificari, iar asta inseamna ca preturile variaza destul de mult...
Uite niste exemple...
http://www.trademe.co.nz/Browse/List...780&key=872851
http://www.trademe.co.nz/Browse/List...111&key=872851
http://www.trademe.co.nz/Browse/List...631&key=872851
http://www.trademe.co.nz/Browse/List...689&key=872851

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning