![]() |
Re: Lada 1200
un motor de vre-o 2 litri o cutie de viteze ceva in 5 niste cauciucuri mai groase o vopsea mai stralucitoare ceva mai special asa niste bari fata spate praguri si un pic pe la interior...pot sa continui cat vrei dar pana atunci te las sa faci rost de finante sau de sponsori :)) nu te supara pe mine mi-am dat cu parerea doar
|
pe dacie merge motor de golf 2 , si pe lada orice motor de urs pana in 2.0
|
Pentru Lada sugerez motoru de 1.6 tot de lada care pus cu o cutie in 5 face minuni...daca e cineva interesat de motor de 1.6 dati-mi un pm...!
Ca sa pui motor de 2.0 iti trebuie destule materiale si bani + omologare care se face destul de greu....Bafta! |
cred ca la exterior merge doar clasic, cu barele ei cromate si o vopsea metalizata ptr. un aspect decent sau una mata ptr. un aspect agresiv.jante ,pokemoni si tobe ar trebui sa fie ultima grija.
daca te hotarasti la motorul de 1.5 sa eviti bataile de cap, poti adapta un carb. mai performant de la o alta masina(unul dublu sincron eventual de la ford sau 2 carburi orizontale). lada are ceva istorie si ceva fani asa ca e imposibil sa nu gasesti idei sau piese de performanta |
ma gandesc la 1.6 pe injectie si turbo...
|
Sal . Am 2 lada 1500 pe una sunt interesat sa pun o chiluasa de fiat 123 DOHC cu tot cu injectie castig peste 50 CP fatza de ceea ce are acum >Merge de fiat 123 , Lancia delta integrala + ma tenteaza niste arcuri sport pentru spate aci astept ideei pentru ca pe fata are bara de torsiune dubla facuta de mine sta in curbe destul de bine ......astept idei:)
|
poti sa pui arcuri sport de fiat...uita-te la diametrul arcului si intereseaza-te la un magazin si vezi ce arcuri au......desi mai degraba amortizorul sport lucreaza mai multisor.....bafta!
|
daca ai bani punei un motor de e30 2.5000cmc nu difera cu nimic fata de unul de 2.0 au aceleasi dimensiuni(in exterior inauntru alta mancarte de peste) ...171 de cai pe lada cred ca face ravagii :)) bafta si tine-ne la curent
|
la 171 de cai iti dai seama ce trebuie sa intareasca puntile si suportu motor:))))....e cam la fel cu motoru de ww pe trabanztel...nu e imposibil de facut dar cine stie...oricum suna interesant 171 cp pe o laditza :)...
|
nu va mai tin la curent cu nimic... dupa calculele mele ... ca sa ajung la 180 de cai stabili... imi trebuiesc mai bine de 6000 euro :(( si pron fapt la varsta mea nu ii detin ... + ca lada nu este oarecum o masina facuta pt. curse. cu banii pe care ii bag in lada ajung cu un civic la 180 de cai ..chiar mai mult... va spun sincer ca nu se merita investita ,.,, imi pare rau ca am vb aiurea.. puteti sa inchideti.
|
Salut
sunt Claudiu, am o Lada 1200 S an 1982 am reconditionat-o acum 2 ani de zile, m-a costat in jur de 2500 de euro. Masina este a tatalui meu si s-a hotarat sa o vanda ( este primul proprietar). daca este cineva interesat de o astfel de masina ma gaseste la adresa de mail [email protected] Masina este in conditii fff bune, are baterie noua, priza aer usi si capota, eleron, faruri si stopuri noi, tapiterie schimbata ( usi, plafoniera, mochetata, inclusiv porbagaj ), grila fata schimbata, chedere, pivoti, amortizoare, capete de bara, bucsi, filtru de benzina, filtru aer, bujii, aripi fata si spate noi, praguri , cauciucuri in stare fff buna, alarma, capace, ITP valabil pana in 18.09.2008. Pentru detalii o gasiti si pe site-ul autovit, sau ma pute-ti gasii la adresa de mail. Multumesc! |
2 Attachment(s)
Quote:
Salut, nu as vrea sa te dezamagesc, dar nu prea is de acord cu "lada nu este oarecum o masina facuta pentru curse". Na, poate io am alte treburi prin cap, da, pentru mine, cam orice masina poate fi facuta pentru curse (o sa incerc sa pun niste poze de la Hungaroring Drag Racing din 14.04.2007 pentru exemplificare, o Lada de 12.x secunde). Referitor la masina stoc, io zic ca cu motoru de 1500, de 75 de cai tractiune spate, te cam poti invarti. ziceai de motor de 180 de cai pe Lada, uite http://en.wikipedia.org/wiki/AvtoVAZ mai in josu paginii la 2105 Sedan, index name: 2105 VFTS, masina din 1982, motor de 1.9 litre are o High Performance version de 180 de cai/240 turbocharged. Io zic sa nu te dezamagesti asa usor (da, is perfect de acord cu tine ca e o boala scumpa asta cu masinile si motoarele) PS: As fi interesat de manual sau scheme pentru o Lada 1200 combi aka Vaz 2102 Sanatate |
[QUOTE=clauhya;994030]Salut
sunt Claudiu, am o Lada 1200 S an 1982 am reconditionat-o acum 2 ani de zile, m-a costat in jur de 2500 de euro. Masina este a tatalui meu si s-a hotarat sa o vanda ( este primul proprietar). daca este cineva interesat de o astfel de masina ma gaseste la adresa de mail [email protected] Masina este in conditii fff bune, are baterie noua, priza aer usi si capota, eleron, faruri si stopuri noi, tapiterie schimbata ( usi, plafoniera, mochetata, inclusiv porbagaj ), grila fata schimbata, chedere, pivoti, amortizoare, capete de bara, bucsi, filtru de benzina, filtru aer, bujii, aripi fata si spate noi, praguri , cauciucuri in stare fff buna, alarma, capace, ITP valabil pana in 18.09.2008. Pentru detalii o gasiti si pe site-ul autovit, sau ma pute-ti gasii la adresa de mail. Multumesc!(PRETUL DE VANZARE AL MASINII ESTE DE :25,MILIOANE) |
Salutare si eu am o lada 1200 si are tot ce a fost pe stock la motor,as vrea sa ii fac cateva modificari.Sa ma ajutati si pe mine va rog cu niste sfaturi si daca e sa pun alte piese,unde le gasesc si cine mi le va monta.Am prins cu ea 100km/h se mai ducea ceva dar deja trepida din toate incheiturile(i`a cazut si oglinda pe dreapta).Apropo,sunt din Rm.Valcea.Daca vreti va pot arata niste poze
|
d3vil ti-am trimis un mp!
|
Vinde careva din voi vreo laditza? ca eu vreau sa ii pun motor de fiat 131 supermirafiori de 2000 cmc, DOHC , ~130 de cai.... Am doua asemenea motoare.. :)
|
se gaseste...e un baiat din club care are o laditza buna ..si la banuti .ti-am trimis un mp!
|
10 Attachment(s)
Masina a fost facuta de cativa rusi, are punte de Porche motor in 6 cilindri , 2 turbosuflante si vro 600 CP
|
Quote:
|
Din pacate astea sunt toate detaliile despre masina.
|
incearca sa ii pui un motor de fiesta de prin 97 1.6 benzina(sigur iti intra)!!
|
incearca un motor ford fiesta din 97 1.6 benzina!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=Cosmin1200s;700929]O poti modifica dar depinde cat de multi bani vrei sa investesti in ea....nu te gandi ca iei motoru de urs si gata l-ai si pus....ce-l mai simplu de modificat laditza este : motor pe distributie ...de la 1500 pana la 1600,cuite in 5 trepte cardanu echilibrat bine si grupu si 2 webere...si te-ai scos la bani mai putini decat cu un motor de urs si ar mai fi intarirea suspensiei pe fata si pe spate ,jante si cauciuce bune si cam asta ar fi![/
Ce este mai exact grupu si 2 webere??? daca te pricepi la grupuri de lada uite id-ul meu de mess: [email protected] |
Quote:
|
buna
ce faruri imi recomandati pt lada 1200..si suspensii spate ?? ajutaima va rog.. :-S ms!
|
ce faruri imi recomandati pt lada 1200..si suspensii spate ?? ajutaima va rog.. :-S ms!
|
Quote:
|
poti sa pui si filtru de aer conic....dar trebuie cumparat 'cioc' de filtru de aer de la dacia cu motor de 1600 pe carburator dublu corp...potriveste la lada si in felul asta poti sa montezi un filtru conic...sport...iti spun pt ca si eu am o lada 1200(rosie,jante de aluminiu albe,mai late,si alte modificari ...)
|
salut....vreau in primul rand sa iti spun ca si eu am o lada ca a ta.....am pus pe ea filtru sport,fise si bujii sport si am reglat-o pe sport(se subintelege un consum mai mare),ralanti-ul a ramas aproape acelasi doar ca tremura un pic pt ca am dat avansul mai mare...efectul e unul pozitiv la bani la care i-am investit in ea....si merita pe viitor si o toba sport
|
mda ce sa zic se poate scoate enorm de mult dintr-o lada 1200........ cum spunea cineva in posturile de mai sus o lada visinie . acel individ e tov cu mine...si pot sa spun ca rupe lada aia.mananca asfalt......astazi chiar a terminat-o si ia-m facut rodaju..... mai multe date nu v-a pot spune e surpriza pt la mare..
|
a si baietica dak vrei ceva tare..... pe ea un 1.8 de ursulet ala de 136 sau nu jtiu cati cai..... un debit metru de 2.5....un filtru.... si un grup de lada 1500 si cardan de ursulet te asigur ca daia la 25 24 de v...... 2 tiruri;) spor la treaba cu proiectu
gandestet ca la 900 de kg.dak o chelesti cu 150-160 de cai..... rupi gura la multe.... frumuseti;) bafta |
Quote:
|
Quote:
|
mai bun un motor de fiat sau de lancie, DOHC....e si mai usurel...si mai mic ca dimensiuni... 1.8 de bmw e FAS pe langa 2.0 de fiat cu doua axe ;)
|
unde gasesc si eu un meserias care sa-mi faca transplantul?am lada, caut ursu' donator si imi trebuie un meserias care sa ma ajute.Se ofera cineva?:))
|
ce cutie vrei sa pui?
|
vreau motor de urs de 1.8 sau 2.0 si cutie tot la fel.depinde ce gasesc acum...eventual as vrea un urs radiat la maxim 4-500E de pe care sa iau tot ce am nevoie, cutie, punte spate, motor, cardan etc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning