![]() |
Re: E36-My e36 TM
pune poze cu interioru clare te rog!
|
superba masina!
o stiu de mult timp de la anunturi! jantele mi se par ca dau foarte bine,de ce vrei sa le schimbi? |
Quote:
Bafta Laurentiu ! |
5 Attachment(s)
Quote:
audi da e pe la bucale si cineva lo vazut iar in alexandria...:lol: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ieri mi-o venit primul pachet...un morman de fiare :lol: maine ridic si noile scaune....joi vine si alt volan....am gasit si stopurile prin raul....si ceva faruri......mai mi-ar trebui bandouri...pan acum am gasit dar nu set complet.....mai caut....joi este programata si la rar si trebuie s aincep sa-mi bat capu pentru niste nr :lol: |
cunosc masina din bucuresti..(era parcata in apropiere de zona unde locuiesc)....a si venit odata cu ea la o intalnire bmw si i-am schimbat obc-ul din germana in engleza ca nu stia cum....forta maxima masina...sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea..din cate-mi amintesc pretul ei era destul de mare...
P.S. revino la bandourile negre si da-l afara din lot de chuck noris :pistoles:+ alte faruri...si o clima digitala (parca ai manuala) si cam aia e 8) |
Quote:
|
Quote:
|
am cerut 800 ron.....
@zeky-a zburat norris de pe capota :lol: si revin la bandouri negre si difuzor negru si cu clima sa vad cum fac numa sa vina vremea mai buna...:D |
Quote:
|
man , sambata te asteptam pe la noi cu bestia sa-i mai facem una alta ;)
|
ai inmatriculato pe tm pana la urma? bafta
|
nam apucat sa-i fac registru ca tot cu lucru is.....sapt viitoare cred k il rog pe fratele caius sa o duca....:D
da-mi te rog un pm cu id tau de mes ca mi-o zis coka da am uitat :lol: da cryss vin ca tre sa dam tot jos din ea sa facem loc la fiare :lol: |
2 Attachment(s)
update.....mai tre sa ajunga cate ceva.....:-)
|
o preagatesti de Drift ? :P Arata foarte bine si trage intr`un mare FEL ! SA te bucuri de ea ! Prea tare numaru 321 HAY :))
|
hmmm da-mi si mie te rog un pm cu locul de unde ai luat scaunele,pret,eventual ce greutate au daca stii.ms
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
ma as vrea anu asta sa ma dau putin macar la etapa de la noi daca se poate...:Dda nu cred k fac mare lucru :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
ceva masini si pentru mine aveti .....?:?:
|
Re: E36 - My e36 TM
adevaru alex ca tu esti putin la alt nivel :lol:
|
Quote:
|
un nou drifter in oras... LAU CAUCIUC
|
:lol:ba nu ma da de gol....azi am facut stocku pentru 3 sesiuni :lol::lol::lol:
auzi vale totu e pe internet...montam un webcam :lol::lol: sa nu uitam sa luam extinctoare la noi ca na ai vazut si azi :lol::lol::lol: |
Quote:
|
am auzit ca esti driftong dinala ... si era sa devi ana lesko :lol: (ard in flacari...)
|
donkey kong se zice :lol: te-am tot sunat,las ca pe weekend schimbam uleiu si dam cu ceva sa nu mai fiu ana leskova si te dau :lol:
|
:)):)) ba dar chiar ai inceput sa-ti intri in rolul asta de drifter...LAU LAU LAU:dance::dance::dance:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
au venit si farurile.....in weekend ajung si stopurile...mi-am tot cautat un cd ceva da nu am gasit nimic....maine sper sa ajung s aiau si sinele ca pe weekend sa ma apuc sa montez rollcage-u in ea cu scaune si centuri plus volan :-)poate si un cd-player si o inchidere din telecomanda...:D
|
Quote:
spor la munca si mai repede sa o vedem cum da rollcage'ul in ea :D |
1 Attachment(s)
nu apuc weekendu asta sa fac rollcage-u ca nu are cine sa mil sudeze e plecat baiatu...numa bine at sapt asta mai strang ce am de strans si montez tot weekendu viitor asa e planu....ieri o mai sosit ceva....:D
|
dupa ce e gata dai si pe la iveco ? :> :D
|
altfel arata cu piesele oem ;)
nu stiu de ce altii iubesc asa mult "tuningu de turcia" |
Ieri s-au montat si grile negre oeM :lol::lol:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
am luat si azi noapte un cd-player ca nu mai suportam s ama plimb fara muzica :lol: |
te-am vazut la stadion cand te-ai oprit atunci putin de ai vorbit cu un amic de cd player...spectacol masina :!:
|
Alta viata cu noile faruri si stopuri
|
am luat si azi noapte un cd-player ca nu mai suportam sa ma plimb fara muzica :lol:[/QUOTE]
cine plange dupa cd-player :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning