![]() |
da este un 65 AMG in bucuresti, este a unui om politic. nu mai stiu numele.
|
Bestie: da, se poate spune si teapa. Nu stiu cine le produce :roll: Erau niste poze pe forum cu o replica de F50, din Bucuresti. Ce m-a amuzat cel mai tare => pe spate (parca), avea un slim (roata de rezerva) de toata frumusetea.
Corse: n-am contestat existenta unora dintre masinile enumerate de lume, dar toate... mi se pare putin aberant. |
Re:
Quote:
|
7 Attachment(s)
asta e replica f40`ului din buc
|
super tare masina :lol: :lol: :lol:
|
Re: am gasit
Quote:
|
Quote:
|
Dar, la aceste masini... \"replici\", ce scrie in talon? E trecuta tot... \"Ferarri\" de exemlplu?
|
Re:
Quote:
|
AHA
ROMANUL TOT CARCOTAS E
ARE O DACIE 1310 SI GATA ACUM E EL MARE EXPERT IN MASINI |
despre cine vb aici ??
|
Acum un an am vazut DEMONTATA o Lancia Delta HF Integrale...a fost de Grupa B (inainte s-o interzica - masina e din 1985). Era la un tip in curte. Acel tip e fost pilot de raliu si director tehnic la echipa campioana en-titre in Romania (sa nu dam nume). Omu zice ca are in jur de 550 - 600 cp, 4x4 si 900 kg... cam greu de crezut, dar e om in toata firea. credeti ca un 65 AMG are vreo sansa in fata ei? (la primavara iese pe strazi - lucreaza la ea de 3 ani !!!) think about it :idea: :!: :?: :!: :idea:
|
Greu de crezut dar daca e adevarat atunci chiar ca are sanse la titlul de No 1 .
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Lancia a avut, intr-adevar, modelul Delta introdus in celebra grupa B, care, din motive de securitate a spectatorilor (au murit destul de multi), a fost exclusa din WRC. PS: si in Romania, exista o \"replica\" dupa un astfel de model, masina care inca mai alearga in CN VTM (vezi www.autorally.ro sau www.rallyROM.ro - Paul Andronic). |
hai mha acum pe bune tiriac are un enzo a dat la shtiri dar nici nu e de mirare ce draq la catzi bani are ala :cry: :cry: :cry: ash fii fiul lui problema e ca nu are unde sa o testeze chiar daca ar vrea
|
am vazut un trabant cu aripi si car ela o anumita viteza decola....:):):):):):):):):).Nu stiu sincer dar stiu ca CTL ar fi un concurent la cea mai rapida masina din romania!
|
....
Fratilor.....voi ati auzit de BMW-ul ala portocaliu, fost verde, tunnat de C&C Tunning???? Are la numar B-xx-CTL......e unicat in Europa, si da rusinea la multe alte masini tunnate in fata blocului:D
|
Re: ....
Quote:
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
CTL si-a luat-o de la un Sti stock, asa ca nu m-as grabi cu afirmatiile...
|
CTL-ul are in jur de 280-300CP dar nu cred ca face un STI chiar daca nu am vazut liniutza
Cred ca raliurile de pe vremea grupei B erau mult mai spectaculoase decat WRC0ul de acum |
Quote:
|
Quote:
|
daca aia e cea mai tare masina din romania ,atunci romania e o tara de agricultori...dar nu e chiar asa ..chiar pe forumul asta sunt poze cu lamborghini si amg uri etc cu nr romanesti, ce e cu voi? :anger:
nu zic are ceva deosebit bmw ul ala dar nu poti sa-l compari cu masini cu adevarat tari... :roll: fara suparare :wink: |
catalin rs4 zi ce bmw uri tunate sunt in germania, sa se linisteasca cu \"unicat in europa\" :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
:)
Fratilor,despre Golful ala MEGA-PUTER e deschis un TOPIC special ->
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3684 ! |
Citez: \"Proprietar:Paul Antica Auto: VW Golf 1 City Golf, An fabricatie 1980 Modificari: Exteriorul: Spoilere Zender fata, spate, parti, haion, toate emblemele scoase, antena Fuba, masca de Golf 2 16V, bare europene. Sasiul: Haldex AWD 6 viteze 4Motion sistem, cutie de viteze de Audi TT. Motorul: pistoane Je ( 82.75mm 9:1), Turbocharger Camshafts, HKS blow-off valve, 150 shot NOS, ABD 8mm fire pentru bujii, chiuloasa micsorata, Felpro sistem de protectie a motorului. Turbo charger facut la comanda si puterea asteptata este de la 700 la 900 CP. Interior: scaune din piele luate de la un Corrado, scaunele din spate scoase, inchidere centralizata, bord de BMW M3, geamuri electrice, volan si schimbator Momo, reductor de viteze Neuspeed. Caroseria masinii desi e inregistrata ca 1980 VW Rabbit, este de la un 1996 VW Citi Golf facut in Africa de Sud si importat in Canada fara a putea fi inscris. Dupa acea totul a mers OK, motorul l-am luat de la un Golf 3 VR6, am adaptat cutia pentru syncro, s.a.m.d. , pana produsul final. Performante: Masina fara NOS are numai 489CP la 5300 de rotatii pe minut. La 60 de shot de NOS puterea creste la 601CP si la 150 de shot NOS are peste 750CP. Inainte sa instalez 4Motion pe ea, am avut 4WD de la un Passat Syncro si dupa ce am rupt 2 cutii de viteza si 2 diferentiale le-am schimbat cu Haldex care pina acum pare sa reziste. De la 0-100km are timpul cronometrat la 4.00 secunde si la un sfert de mila 12.586 de secunde. Am cistigat citeva curse, am si pierdut cateva, 2 le-am pierdut din cauza syncroului, dar asta e viata. Nu ca as avea cea mai tare masina dar pina acum nu am pierdut decit in fata unui Ferrari Konig, oricum baiatul a pus peste 200 de mii in motor, eu sint foarte departe de suma aia de bani bagati intro masina.\" de pe www.autostop.home.ro |
:) e de mult asta pe autostop ... multi zic ca nu e adevarat ...
|
pai cum dreaq sa fie ma` adevarat ?
|
BAAAAA! Hai ma ce draqu` s`a discutat chestia asta si rasdiscutat!
Terminatzi pls! |
gata ady.... oki :)
|
CTL-ul chiar era frumos !!!! nu l-am mai vazut de fff mult
cand era verde statea tot timpu parcat la spalatoria din ghencea si cand mergea..... era cea mai tere de pe drum |
65 amg alb aseara(joi seara) la o spalatorie auto in zona tineretului,masina era a unui pusti(sau cel putin el o conducea) pacat ca nu am telefon cu camera:D:D
|
Re:
Quote:
mie imi placea mai mult peugeot 205 din grupa B ca avea motorul in locul banchetei din spate... era mai bine repartizata greutatea si se comporta mai bine in viraje (cat de bine se poate comporta o masina de >500cp si <900kg). |
Re:
Quote:
|
Garantat ca are si invitatie de la Ferrari.. Pana la urma are super bani/ detinator de 10 sau 15% ai firmei mercedes...cred ca a obtinut si respectul Ferrari.... plus mai are inca 3 sau 4 ferrari.... (conditie pentru a putea avea un Enzo) :wink:
eu mai am nevoie de inca 3 sau 4 ferrari...si poate imi iau si eu :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si daca vrei sa vinzi MASINA trebuie sa primesti prima data acordul Ferrari,ca poate o vinzi la nush ce tzaran..e complicata treaba,nu e pt.noi :lol: ...mai avem pana la 800.000.000 de $ :shock: :shock: :shock: :shock: ..adik cine stie poate avem printre noi fiu` lu I.C.Dragan :) care e mai bogat ca Tiriac 8) |
ba poti s-o vinzi... pretul de revanzare la enzo fiind de peste 1mil (fata de aprox 600k nou).
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning