![]() |
Re: Low Unit
Quote:
|
eu votez nr 1 doar ca alta masina;)
|
Quote:
sa punem o masina care nu este in club si nici nu ar putea sa fie...gen un s14 ,rx-7, sau un lowrider |
ai niste dume in cap. pnm dupa ce ca numele nu e prea bun ne mai pui si low rider:lol:
|
Quote:
atunci propunem si ceva masini pt logo http://www.google.ro/images?hl=ro&bi...og&sa=N&tab=wi mie imi place lexus-ul cu vip la nr |
Quote:
|
Cand va hotarati ma anuntati si pe mine :)
|
Quote:
ai fost de acord cu low unit sau nu??? |
mult noroc cu low unit-ul .....pacat ca nu este un grup restrans .....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Spike da-mi unsemn te rog daca pot veni azi pe la garaj ..sti u de ce.terog fain.Salutari
|
deci sa vedem noua mea semnatura, mii de multumiri domnului costin, raman dator cu o bere :D
|
pana la urma..logoul nostru care ramane?!...eu sincer as opta pt. al 3-lea..ar arata mult mai bine pe masinile noastre.....parerea mea ;)
|
Eu zic sa va schimbati numele in Hi-riser unit...:lol:
|
Costin imi faci si mie o semnatura te rog?Baga mk3_razvan te rog.salut.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bogdan(vento) eddy(a4 b5) bogdan(espero) corneliu(supernova) razvan (mk3) octavian(mk3) marian(mk2)nu prea e din club da e apropriat deal nostru mai sunt si altii insa nu le mai tin minte numele +inca cativa care urmeaza in cel mai scurt timp sa monteze o suspensie sport |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hai rog un moderator sa inchida acest topic. o sa ne vedem noi de ale noastre doar ca nu pe acest forum;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
acum pe bune....sunteti de toata "frumusetea"...atata stiti sa criticati si sa fiti gica contra de parca voi, astea mai vechi, sunteti mari....infine...nu stiu de ce va doare pe voi capul ce facem noi si cum ne numim, bogdan a luat cea mai buna hotarare de a sterge topicul pentru ca inafar de glume proaste nu stiu sa faca unii..care repet sunt cu "experienta", sunt adevarati maestri ai tuningului:lol:
|
Chiar asa! Numa talente prin livada aia. Lasati oamenii din gLow Unit in pace. 8)
|
:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning